2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sordum kuzu bir gece yatırıyoruz dedi her ihtimale karşı ama anne illa da çıkmak isterse çıkartıyoruz dedi..evet normal istiyorum ama bakalım ne olacak...istemekle olunmuyo biliyosun bu işler...minnakların keyfine bağlı.....ve rabbim ne demişse o olur...

tabi canım o anki sağlık durumuna bağlı normal ya da sezeryan olması..benim hastane normal doğumda yatırmıyor diye biliyorum ben ama sorarım bu gittiğimde yine de eltim kalmadı ama o gece 1 gibi hastaneye gitti sabah 8 de filan doğum yaptı akşamüstü de çıktı acaba geceyi hastaede geçirdiği için mi öyle yaptılar sonuçta özel hastane ve parasını peşin vermişlerdi 1 gece yatak parası almışlardı ona saymış olabilirler

hastanede yıkamıyolar mı zaten. ben yıkıyolar diye biliyorum. yıkayıp da veriyolar bebeği.
Ben hastanelerin uygulamalarını tam bilmiyorum canım.

iyi bakarsak kuzu yıkanabilir ama göbeği düşene kadar gün aşırı yıkarım ben..birde soğuk havalara denk gelecek..kaloriferler yanmayacak..ufoyla da ne kadar koruyabilirsek...

Artık havaların durumu evin ısısı vs ona gore yıkarız insallah.

tabi canım o anki sağlık durumuna bağlı normal ya da sezeryan olması..benim hastane normal doğumda yatırmıyor diye biliyorum ben ama sorarım bu gittiğimde yine de eltim kalmadı ama o gece 1 gibi hastaneye gitti sabah 8 de filan doğum yaptı akşamüstü de çıktı acaba geceyi hastaede geçirdiği için mi öyle yaptılar sonuçta özel hastane ve parasını peşin vermişlerdi 1 gece yatak parası almışlardı ona saymış olabilirler

evet o anki sağlık durumu neyi gösterirse hastane onu uygular..bakalım hakkımızdan hayırlısı...tek minnaklar sağ salim doğsunlar gelsinler kucaklarımıza da yatarız bir gece hastane de de...

hatta geçen bir arkadaşa sordum...altına yapıpta gebeliğe bahane bulma demişti... :9:
Ay ben simdi çok öksuruyorum ya kızlar, zirt pirt altıma kaçırıyorum. Ay bez ve iç çamaşırı değiştirmekten yoruldum.

Canım bizimki de normalde 1 gece sezaryende 2 gece yatırıyor.

Bugün midemde bi haller var.yiyorum yiyorum sanki hicbirsey yok iicinde.gaz hali de var.noluyor vbana anlamadım :(

iyi bakarsak kuzu yıkanabilir ama göbeği düşene kadar gün aşırı yıkarım ben..birde soğuk havalara denk gelecek..kaloriferler yanmayacak..ufoyla da ne kadar koruyabilirsek...

Güzel anneler hastanelerde artık yıkamıyorlar bebeği sadece silip veriyorlar zaten en sağlıklısı bu, göbek bağı düşene kadar gün aşırı banyo yaptırabilirsiniz, göbek bağının çabuk düş esi için reçete ile verilen alkollü karışı eczaneden alıp sabah ve akşam sürmenis gerekiyor hem mikrop kapmasın hemde kuruyup düşsün diye sağlıklı güzel doğumlar dilerim bol sütlü günleriniz olsun

Sevgiler

ANNESİNİN PRENSİ

Bugün midemde bi haller var.yiyorum yiyorum sanki hicbirsey yok iicinde.gaz hali de var.noluyor vbana anlamadım :(

Hamileliğin son zamanlarında oluyor böyle dünyayı yiyorsun ama doymuyorsun çünkü içindeki küçük mucize büyüyor ve dünyaya gelmeye hazırlanıyor merak etme

Sevgiler,

ANNESİNİN PRENSİ

arkadaşlar yaa canım çok sıkkın...yine bişeyler soracam size,fikir verirseniz sevinirim...
bebeğim artık çok az hareket ediyor,karnım sürekli sert,hele ayaktayken bebek tam ortada tolanıyor ve sertleşiyor karnım,yatana kadar da gevşemiyor....karnımı ellediğimde bebeğin bacaklarnı poposunu her tarafını hissediyorum sanki hiç su yok,sıkışmış orda,suyum da fazla kalmamış...dün hastaneye gittik,iki gün hareket etmiyordu,nst de bir buçuk saat kaldım ve soğuk su kahve falan içirdikten sonra karnımı kurcaladıktan sonra anca hareket etti...artık çoook tedirginim,ultrasonda ellerini oynatıyordu ama dr dediki sen hissetmiyorsun çünkü yeri o kadar darki artık,karnım 5 hf ölçümlerde küçük zaten,bebek büyüyor karnım büyümüyor.....
size sorum şu olacak,geçenlerde de sormuştum ama,karnı benim gibi olan var mı...ellediğinizde hep bebek geliyor mu elinize...sağa yatsam sağa düşüyor çocuk,sola yatsam sola karnım da o tarafa çöküyor yanı yuvarlak falan durmuyor,sanki içinde sadece bebek var,kendimi anlatabilmek için uzun yazdım ama umarım anlatabildim...
ben yurtdışındayım burda da kendi doğana kadar müdahale edilmiyor ama ben artık doğsun istiyorum...stresim kat kat artıyor,her gün hareketlerini beklemek,onun orda sıkışık olduğunu hissetmek falan çok yordu beni,stresim ona da zarar veriyor...ben bu doğumu hızlandırmak için ne yapabilirm...

canımm aynı beni anlatmışsın bende iki gündür öyleydim hatta ablam deneyimli bilir die ona sordum karnım şekilsiz ve öne toplanıyor taş kesiliyor sadece bebeğe dokunuyorum sanki acaba bebeğin suyu kalmadı mı dedim sadece güldü :) önemli birşey yoktr bu kadar sıkıntı yapma kendine. dün öyleydi bugünde akşama kdr hareket etmedi ama şimdi hiç durmuyor yerinde:emir_bebek: sanırım çok yorulduğumuz zamanlarda böyle oluyor.hatta stresli olmamızdan bile etkileniyor olabilir.. erken doğum için hurmayı duymuştum birde doktorlar son zamanlarda ilişkiye girmenin de doğuma neden olacağını söylüyorlar uzmantvde izlemiştim bi araştr istersen..

Arkadaslar okuduğum kitapta dogum sancılarının ilk aşamasında en sık ortaya çıkan belirtileri söyle sıralıyor bel agrisi (sürekli veya her kasılmalar birlikte), adet zamsnindakine benzer kramplar, hazımsızlık, ishal, karında bir sıcaklık hissi, kanlı nişan (sümüksü ve kan bulaşık bir akıntı). Bunların tümü yada yalnızda bir veya ikisi bile yasanabilirmis.

cnm benım bugun oldu anlamadımkı helede ayaga kalkıp bı adım attıgımda sankı kasığımdan bışey dusecekmış gıbı sen yarın gıtcen bende perşembe bakalım sana ne dıycek bendemı yarından sonra gıdeyım ne

ınaqn ayınıyım kalkıyom kalkrken zorluyo zaten sol kasıgıma gucumu veremıyom tutuyom alttan dedıgın gıbı düşecek gıbı aslında benıde randevum perşembe ben kordonun takıbı ıcın yarın gıdıcem

Hu huuu :3:Annemlerde(kv) yemek yedim tv izledim geldim,meyvemi yedim size bakayım dedim gececilerr:16:Eşimi bekliyorum bu arada,bu gece işyerinden geç gelecek:27:

Back