Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sordum kuzu bir gece yatırıyoruz dedi her ihtimale karşı ama anne illa da çıkmak isterse çıkartıyoruz dedi..evet normal istiyorum ama bakalım ne olacak...istemekle olunmuyo biliyosun bu işler...minnakların keyfine bağlı.....ve rabbim ne demişse o olur...
Ben hastanelerin uygulamalarını tam bilmiyorum canım.hastanede yıkamıyolar mı zaten. ben yıkıyolar diye biliyorum. yıkayıp da veriyolar bebeği.
iyi bakarsak kuzu yıkanabilir ama göbeği düşene kadar gün aşırı yıkarım ben..birde soğuk havalara denk gelecek..kaloriferler yanmayacak..ufoyla da ne kadar koruyabilirsek...
tabi canım o anki sağlık durumuna bağlı normal ya da sezeryan olması..benim hastane normal doğumda yatırmıyor diye biliyorum ben ama sorarım bu gittiğimde yine de eltim kalmadı ama o gece 1 gibi hastaneye gitti sabah 8 de filan doğum yaptı akşamüstü de çıktı acaba geceyi hastaede geçirdiği için mi öyle yaptılar sonuçta özel hastane ve parasını peşin vermişlerdi 1 gece yatak parası almışlardı ona saymış olabilirler
Artık havaların durumu evin ısısı vs ona gore yıkarız insallah.
Ay ben simdi çok öksuruyorum ya kızlar, zirt pirt altıma kaçırıyorum. Ay bez ve iç çamaşırı değiştirmekten yoruldum.hatta geçen bir arkadaşa sordum...altına yapıpta gebeliğe bahane bulma demişti...![]()
tabi canım o anki sağlık durumuna bağlı normal ya da sezeryan olması..benim hastane normal doğumda yatırmıyor diye biliyorum ben ama sorarım bu gittiğimde yine de eltim kalmadı ama o gece 1 gibi hastaneye gitti sabah 8 de filan doğum yaptı akşamüstü de çıktı acaba geceyi hastaede geçirdiği için mi öyle yaptılar sonuçta özel hastane ve parasını peşin vermişlerdi 1 gece yatak parası almışlardı ona saymış olabilirler
iyi bakarsak kuzu yıkanabilir ama göbeği düşene kadar gün aşırı yıkarım ben..birde soğuk havalara denk gelecek..kaloriferler yanmayacak..ufoyla da ne kadar koruyabilirsek...
Bugün midemde bi haller var.yiyorum yiyorum sanki hicbirsey yok iicinde.gaz hali de var.noluyor vbana anlamadım![]()
arkadaşlar yaa canım çok sıkkın...yine bişeyler soracam size,fikir verirseniz sevinirim...
bebeğim artık çok az hareket ediyor,karnım sürekli sert,hele ayaktayken bebek tam ortada tolanıyor ve sertleşiyor karnım,yatana kadar da gevşemiyor....karnımı ellediğimde bebeğin bacaklarnı poposunu her tarafını hissediyorum sanki hiç su yok,sıkışmış orda,suyum da fazla kalmamış...dün hastaneye gittik,iki gün hareket etmiyordu,nst de bir buçuk saat kaldım ve soğuk su kahve falan içirdikten sonra karnımı kurcaladıktan sonra anca hareket etti...artık çoook tedirginim,ultrasonda ellerini oynatıyordu ama dr dediki sen hissetmiyorsun çünkü yeri o kadar darki artık,karnım 5 hf ölçümlerde küçük zaten,bebek büyüyor karnım büyümüyor.....
size sorum şu olacak,geçenlerde de sormuştum ama,karnı benim gibi olan var mı...ellediğinizde hep bebek geliyor mu elinize...sağa yatsam sağa düşüyor çocuk,sola yatsam sola karnım da o tarafa çöküyor yanı yuvarlak falan durmuyor,sanki içinde sadece bebek var,kendimi anlatabilmek için uzun yazdım ama umarım anlatabildim...
ben yurtdışındayım burda da kendi doğana kadar müdahale edilmiyor ama ben artık doğsun istiyorum...stresim kat kat artıyor,her gün hareketlerini beklemek,onun orda sıkışık olduğunu hissetmek falan çok yordu beni,stresim ona da zarar veriyor...ben bu doğumu hızlandırmak için ne yapabilirm...
cnm benım bugun oldu anlamadımkı helede ayaga kalkıp bı adım attıgımda sankı kasığımdan bışey dusecekmış gıbı sen yarın gıtcen bende perşembe bakalım sana ne dıycek bendemı yarından sonra gıdeyım ne
hastanede yıkamıyolar mı zaten. ben yıkıyolar diye biliyorum. yıkayıp da veriyolar bebeği.
sezıncım ablamla konuştumda dogum yaklaşınca oyle oluyormuş dedi ne bıleyım
iyi geceler hamişler naapıonuzzz
iyi geceler hamişler naapıonuzzz