- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım endişelerimiz boşa çıkar inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımızasaglıklı olsunda hıc üzülme ben kıloyu hıc dertbetmıym benm bebişte zayıf hem 39 oldum bak heran gelebılır nstde sancı cıktı carsamba 2850dı tahmınen kızm 3600 dogmustu buda zayıf amaaaan o dogsunda emzırrm beslerm yeterkı saglıklı olsn ben panıklı ama hamılelerın son zamanları hep aynı galıba korku endıse panık normal yanı allah yardımcmz olsn
günaydın linacım..günaydın..![]()
günaydın... anca uyandık.. dön oyana dön buyana..
meraba kızlar nasılsınız songünleriniznasıl geçiyo
herkese günaydııınnnngünaydın..![]()
günaydın linacım..
kızlar sabah kalkınca günlük ped koymuştum çamaşırıma, az öncede baktım biraz fazla bi akıntı gelmiş, çamaşırıma çok az da olsa geçmiş... perşembe günü doktor kontrolünde suyumun iyi olduğunu söylemişti doktor.. acaba sızıntı gibi bişey olurmu ki.. gün içinde biraz daha dikkatli takip etcem ama sizde de artma oldumu hiç akıntılarda böyle...:26:
evet aynen dediğin gibi bende hissettim geldiğini baktım baya akıntı olmuş.. neyse demekki bu haftalardan sonra akıntıda artış normal..canım benim de yaklaşık bir haftadır öyle oluyor akıntı olunca issediyorum hatta su gibi fış diye gidiyor ama suyum değil tabi çünkü o bir anda gelir diye biliyorum böyle akıntı gibi olmaz
canım benim de yaklaşık bir haftadır öyle oluyor akıntı olunca issediyorum hatta su gibi fış diye gidiyor ama suyum değil tabi çünkü o bir anda gelir diye biliyorum böyle akıntı gibi olmaz
bendeiki kere gördüm inanırmısn ikiside aynı çocuktu :) çocuk diyorum çünkü hep 3-4 yaşını gördüm çok tatlıydı :) nende doğum yapmışım eve götürmüşler bebeği bende bi gün kalıp çıkmışım hastaneden eve bi geliyorum çocuk büyümüş bilegunaydınn kızlar hayırlı pazarlar...
dun gece ruyamda oglumu gordum kızlar ck guzeldı ılk kez gordumyuzunu goremedım ama... gel gorkı ben oglumu emzırmeyı altını degıstırmeyı unutmusum
altını degsıtırmeye bez bulamıyorum
annem dıyor emzır acıktı dıye normal dogum yapmsım lay lom gezıyom ortalıkta ıyıkı normal olmusum felan dıyorum
oyle tuhaf bı ruyaydı ama oglumu kucagıma aldıgımı gordum ruyada olsa cok guzeldı
Merhaba kızlar,nasılsınız?Mutlu pazarlar herkese![]()
iyi diyelim iyi olalım canım gece bir ara sancım oldu ama fazla sürmedi zaten dursun daha erken bide zayıf oğluşumnasılsın var mı bir belirti bebekten gelmeye dair![]()
aslında ben de merak ediyordum ama burda sormamıştım da varmış demekki benim gibievet aynen dediğin gibi bende hissettim geldiğini baktım baya akıntı olmuş.. neyse demekki bu haftalardan sonra akıntıda artış normal..
kendi yordun mu bugünlerde dikkat et uzan dinlen birşey yapma fazla daha erken bak 38 doldurmadan olmasın kuzucuklarkızlar benden yine açık kayve lekelenme oldu bugün
çok güzel bir şey rüyada bile göremek ben ilk başlarda görüyordum ama şimdi görmüyorum şimdi genelde doğum yaptığımı filan görüyorumgunaydınn kızlar hayırlı pazarlar...
dun gece ruyamda oglumu gordum kızlar ck guzeldı ılk kez gordumyuzunu goremedım ama... gel gorkı ben oglumu emzırmeyı altını degıstırmeyı unutmusum
altını degsıtırmeye bez bulamıyorum
annem dıyor emzır acıktı dıye normal dogum yapmsım lay lom gezıyom ortalıkta ıyıkı normal olmusum felan dıyorum
oyle tuhaf bı ruyaydı ama oglumu kucagıma aldıgımı gordum ruyada olsa cok guzeldı
Merhaba kızlar,nasılsınız?Mutlu pazarlar herkese![]()
bendeiki kere gördüm inanırmısn ikiside aynı çocuktu :) çocuk diyorum çünkü hep 3-4 yaşını gördüm çok tatlıydı :) nende doğum yapmışım eve götürmüşler bebeği bende bi gün kalıp çıkmışım hastaneden eve bi geliyorum çocuk büyümüş bileelinede vermişler kutu süt pipetle süt içiyo.. utandım çocuktan göğsümü açıp emziremedim yaaaa
![]()
iyi diyelim iyi olalım canım gece bir ara sancım oldu ama fazla sürmedi zaten dursun daha erken bide zayıf oğluşumzamanını beklesin
sen nasılsın sizde durumlar nasıl?
aslında ben de merak ediyordum ama burda sormamıştım da varmış demekki benim gibinormal diye düşünüyorum ben
kendi yordun mu bugünlerde dikkat et uzan dinlen birşey yapma fazla daha erken bak 38 doldurmadan olmasın kuzucuklar
çok güzel bir şey rüyada bile göremek ben ilk başlarda görüyordum ama şimdi görmüyorum şimdi genelde doğum yaptığımı filan görüyorum
merhaba iyidir şükür sen nasılsın