• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
saglıklı olsunda hıc üzülme ben kıloyu hıc dertbetmıym benm bebişte zayıf hem 39 oldum bak heran gelebılır nstde sancı cıktı carsamba 2850dı tahmınen kızm 3600 dogmustu buda zayıf amaaaan o dogsunda emzırrm beslerm yeterkı saglıklı olsn ben panıklı ama hamılelerın son zamanları hep aynı galıba korku endıse panık normal yanı allah yardımcmz olsn
amin canım endişelerimiz boşa çıkar inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

kızlar sabah kalkınca günlük ped koymuştum çamaşırıma, az öncede baktım biraz fazla bi akıntı gelmiş, çamaşırıma çok az da olsa geçmiş... perşembe günü doktor kontrolünde suyumun iyi olduğunu söylemişti doktor.. acaba sızıntı gibi bişey olurmu ki.. gün içinde biraz daha dikkatli takip etcem ama sizde de artma oldumu hiç akıntılarda böyle...:26:

Son düzenleme:
kızlar sabah kalkınca günlük ped koymuştum çamaşırıma, az öncede baktım biraz fazla bi akıntı gelmiş, çamaşırıma çok az da olsa geçmiş... perşembe günü doktor kontrolünde suyumun iyi olduğunu söylemişti doktor.. acaba sızıntı gibi bişey olurmu ki.. gün içinde biraz daha dikkatli takip etcem ama sizde de artma oldumu hiç akıntılarda böyle...:26:

canım benim de yaklaşık bir haftadır öyle oluyor akıntı olunca issediyorum hatta su gibi fış diye gidiyor ama suyum değil tabi çünkü o bir anda gelir diye biliyorum böyle akıntı gibi olmaz

canım benim de yaklaşık bir haftadır öyle oluyor akıntı olunca issediyorum hatta su gibi fış diye gidiyor ama suyum değil tabi çünkü o bir anda gelir diye biliyorum böyle akıntı gibi olmaz
evet aynen dediğin gibi bende hissettim geldiğini baktım baya akıntı olmuş.. neyse demekki bu haftalardan sonra akıntıda artış normal..

gunaydınn kızlar hayırlı pazarlar...

dun gece ruyamda oglumu gordum kızlar ck guzeldı ılk kez gordum :16::16:yuzunu goremedım ama... gel gorkı ben oglumu emzırmeyı altını degıstırmeyı unutmusum:27: altını degsıtırmeye bez bulamıyorum:27::27:annem dıyor emzır acıktı dıye normal dogum yapmsım lay lom gezıyom ortalıkta ıyıkı normal olmusum felan dıyorum:37::37:
oyle tuhaf bı ruyaydı ama oglumu kucagıma aldıgımı gordum ruyada olsa cok guzeldı

dun gece ruyamda oglumu gordum kızlar ck guzeldı ılk kez gordum :16::16:yuzunu goremedım ama... gel gorkı ben oglumu emzırmeyı altını degıstırmeyı unutmusum:27: altını degsıtırmeye bez bulamıyorum:27::27:annem dıyor emzır acıktı dıye normal dogum yapmsım lay lom gezıyom ortalıkta ıyıkı normal olmusum felan dıyorum:37::37:
oyle tuhaf bı ruyaydı ama oglumu kucagıma aldıgımı gordum ruyada olsa cok guzeldı
bendeiki kere gördüm inanırmısn ikiside aynı çocuktu :) çocuk diyorum çünkü hep 3-4 yaşını gördüm çok tatlıydı :) nende doğum yapmışım eve götürmüşler bebeği bende bi gün kalıp çıkmışım hastaneden eve bi geliyorum çocuk büyümüş bile:27: elinede vermişler kutu süt pipetle süt içiyo.. utandım çocuktan göğsümü açıp emziremedim yaaaa :17:

evet aynen dediğin gibi bende hissettim geldiğini baktım baya akıntı olmuş.. neyse demekki bu haftalardan sonra akıntıda artış normal..
aslında ben de merak ediyordum ama burda sormamıştım da varmış demekki benim gibi:34: normal diye düşünüyorum ben
kızlar benden yine açık kayve lekelenme oldu bugün
kendi yordun mu bugünlerde dikkat et uzan dinlen birşey yapma fazla daha erken bak 38 doldurmadan olmasın kuzucuklar

çok güzel bir şey rüyada bile göremek ben ilk başlarda görüyordum ama şimdi görmüyorum şimdi genelde doğum yaptığımı filan görüyorum
Merhaba kızlar,nasılsınız?Mutlu pazarlar herkese:46:

merhaba iyidir şükür sen nasılsın

bendeiki kere gördüm inanırmısn ikiside aynı çocuktu :) çocuk diyorum çünkü hep 3-4 yaşını gördüm çok tatlıydı :) nende doğum yapmışım eve götürmüşler bebeği bende bi gün kalıp çıkmışım hastaneden eve bi geliyorum çocuk büyümüş bile:27: elinede vermişler kutu süt pipetle süt içiyo.. utandım çocuktan göğsümü açıp emziremedim yaaaa :17:

:9::9::9:ayy canımm cok guldumm yaa utandın demek
ben hep karnımda oynadıgını goruyodum ılk kez dogum yapmısım ama ruya bıle olsa bı rahatlık vardı vucudumda..
bı dogursaydıkda rahatlasaydık bılınc altımız cokecek yakında:27:

iyi diyelim iyi olalım canım gece bir ara sancım oldu ama fazla sürmedi zaten dursun daha erken bide zayıf oğluşum:43: zamanını beklesin
sen nasılsın sizde durumlar nasıl?

iyidir biz de şükür bu sıralar çok işim var yoğunum sadece boya yapıldı dün ve ev berbat olmuştu tabi onlarla uğraştım tabi dikkat de ettim kendime...dediğin gibi daha dursunlar içerde erken henüz 38 haftayı doldurmadan doğmasınlar o zaman erken oğum olmuyor çünkü

aslında ben de merak ediyordum ama burda sormamıştım da varmış demekki benim gibi:34: normal diye düşünüyorum ben

kendi yordun mu bugünlerde dikkat et uzan dinlen birşey yapma fazla daha erken bak 38 doldurmadan olmasın kuzucuklar

çok güzel bir şey rüyada bile göremek ben ilk başlarda görüyordum ama şimdi görmüyorum şimdi genelde doğum yaptığımı filan görüyorum

merhaba iyidir şükür sen nasılsın

evin günlük işleri yormadım canım dunde gelmişti acile gittik doktor bebek iyi dedi bu arada 5 gün geriden geliyodu gününüyakalamış çoookşükür. nst ye falan aldılar hafif ağrılarvardı doktor kanama yada ağrıda artış olursa gel şimdilik herşey yolunda dei

Back