Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hersey cok guzel ..Allah bebisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ben şekerlere hala karar veremedim..Kzlar şekerlerimiz hazır oda takımınıda aldık beşiğinide aldık:))) Eki Görüntüle 808529 Eki Görüntüle 808533 Eki Görüntüle 808543 odası kuruluncada odasını paylaşırım:)))
sezeryan mı olacan canım maşşalh kilosu falan da çok güzel canım nazardan skalasın
Yogun akıntı geliyor sadece..normaldir dogum yaklaştıkça vucut kendini hazırlıyor bi sorun yoktur sanırım...kızlar benden 2 gündür jelimsi bişey geliyor.çok az ama 2 oldu geliyor ne olabilir başına gelen varmı böyle bişey:26:
bende okudum canım allah gonlune gore versın ınsarkadaşlar geçtiğimiz sayfalarda yazmıstım ama tekrar yazmak istiyorum rahatsız edersemde kusura bakmayın..
eğer bebişimi kybetmeseydim bende ekim annesi olacaktım o yüzden sizlerde kopamıyorum hep takibimdesiniz..
nasip olursa tüp bebek tedavisine başladık bu ay sonunda bebişlerim benimle olacak..
sizlerden rbi ricam var
41 hamileden 1 er tane ayetel kürsi topluyorum
suan için 15 tane oldu benim için bebeğim olsun diye okuyabilecek arkadaşlarım varsa cok ama cok mutlu olurum
rabbim hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin
masallah canım kızına pekmezın faydaları bunlarSlm kızlar
Biz geldik Drdayız kızım 3153 grm 47 cm olmuş
Suyu eşi kordonu gayet iyiymiş 1 hafta önden
Gidiyoz.1 haftada 300 grm almışız sadece tansiyonum
Yüksek çıktı az sonra nst ye gircez
canım oyle deme kafanda bıtırmıssın gıbı konusuyosun ama evlılık bu suan sen hormonlardan dolayı bazı seylerı farklı algılayabılırsın hele bı bebegın dogsun ozaman bunlar hıc aklına gelmeyecek ınsKızlar saolun desteginiz için bizim evliliğimiz biraz laşkalaştı yüzsüzleştik birbirimize saymadıgımız laf kalmıo saygı bitti ne olur sonramız bilmiorumsaygı bitince evlilik nasıl devam eder
Kzlar şekerlerimiz hazır oda takımınıda aldık beşiğinide aldık:))) Eki Görüntüle 808529 Eki Görüntüle 808533 Eki Görüntüle 808543 odası kuruluncada odasını paylaşırım:)))
Yogun akıntı geliyor sadece..normaldir dogum yaklaştıkça vucut kendini hazırlıyor bi sorun yoktur sanırım...
yok canım öyle bir adet yok zaten de benim içimden geldi anneciğim ve halacığım bebeğim için acayip hazırlıklar yapmışlar ve annem sağolsun her zaman kim istanbula gelse onla bana hediye gönderiri her gidişimde birşeyler hazırlar ben de o gelince onun için birşeyler yapmak istiyorum iğne oyası yaptırıyorum ikisine de birer tane de buluz almak istiyorum yazmalarıyla uyumlu öyle işteKız ne hediyesi. Doğuran kadın hediye mı alır hic duymadım. Yoksa icinden mı geldi?
kız maşallah bebeğin çok güzel gelişmiş boşuna kendini sitrese sokmuşun tansiyon probleminde bir an önce düzene girer inşallahSlm kızlar
canım saygı bitti diye bir şey olamaz bak bebek büyüteceksiniz o saygıyı geri kazanabilirsiniz yeterki pes etmeyin bir birinize güzel sözler söyleyerek başlayabilirsiniz paşanızda gelince daha mutlu olursunuz inşallah allah herkesin yuvasına huzur mutluluk verisnKızlar saolun desteginiz için bizim evliliğimiz biraz laşkalaştı yüzsüzleştik birbirimize saymadıgımız laf kalmıo saygı bitti ne olur sonramız bilmiorumsaygı bitince evlilik nasıl devam eder
hoşgeldin aramıza artık doğuma yaklaştık hepimiz ben de 36+3 haftalığım kızımız olacak kısmetseIlk defa yazıyorum bu başlığa...35+3 haftalık hamileyim bir prensesim olacak insallah nasipse ...bgn doktordaydim herseyi normaldi,kilosuda ne az ne cok dedi 2650(12 Ekim gibi alirim dedi tarih söyleyin ce biraz panik oldum sanki...nefes darlığı,kasık ağrıları bebek tekmeleri derken uyku da kalmadı
(sizler nasılsiniz ?nasil geçiyor hamilelik?bebis kilolari ne alemde??
selam kızlar nasılsınız ben bugün çok halsizim hastamıyımhastamı olacam bilmiyorum halsizlik var üstümde.alt bölgede ağrıya da devam![]()
havada basıklık var kapalı yağmur yağcak gibi ama yağış yok bi değişik..oda sıkıntı yapıyor içimeyok canım öyle bir adet yok zaten de benim içimden geldi anneciğim ve halacığım bebeğim için acayip hazırlıklar yapmışlar ve annem sağolsun her zaman kim istanbula gelse onla bana hediye gönderiri her gidişimde birşeyler hazırlar ben de o gelince onun için birşeyler yapmak istiyorum iğne oyası yaptırıyorum ikisine de birer tane de buluz almak istiyorum yazmalarıyla uyumlu öyle işte
kız maşallah bebeğin çok güzel gelişmiş boşuna kendini sitrese sokmuşun tansiyon probleminde bir an önce düzene girer inşallah
canım saygı bitti diye bir şey olamaz bak bebek büyüteceksiniz o saygıyı geri kazanabilirsiniz yeterki pes etmeyin bir birinize güzel sözler söyleyerek başlayabilirsiniz paşanızda gelince daha mutlu olursunuz inşallah allah herkesin yuvasına huzur mutluluk verisn
hoşgeldin aramıza artık doğuma yaklaştık hepimiz ben de 36+3 haftalığım kızımız olacak kısmetse
havalardandır bende var o halsizlik hiçbirşey yapasım yok zaten karnım kasılıyor öyle de olunca hiç kıpırdayasım gelmiyor
canım bu arada senin alt taraftaki ağrı çatı genişlemesi olabailir ya da orda hamileliğe bağlı varis oluşmuştur dikkat et
Merhaba,hoşgeldin,Allah bağışlasın inş.Ilk defa yazıyorum bu başlığa...35+3 haftalık hamileyim bir prensesim olacak insallah nasipse ...bgn doktordaydim herseyi normaldi,kilosuda ne az ne cok dedi 2650(12 Ekim gibi alirim dedi tarih söyleyin ce biraz panik oldum sanki...nefes darlığı,kasık ağrıları bebek tekmeleri derken uyku da kalmadı
selam canım
benim de 36+1
3 kilo 50 gramdı dün
kafası da göbek çapı da büyük dedi
en geç 10 ekime kadar sezaryen olacağım bana da bastı heyecan
son 1 haftadır gece çişe kalkmanın bile hesabını yapar oldum, kasıklar alt karın ağrılarım var, allah yardımcımız olsun
havada basıklık var kapalı yağmur yağcak gibi ama yağış yok bi değişik..oda sıkıntı yapıyor içimepazartesi doktoruma sölicem canım bakalım o ne diyecek bu ağrıya acıya:26:
Çok güzel olmuşlar canım,nerde yaptırdın?Benim organizasyonu kv yapacak ama araştırıyoruz hala..Kzlar şekerlerimiz hazır oda takımınıda aldık beşiğinide aldık:))) Eki Görüntüle 808529 Eki Görüntüle 808533 Eki Görüntüle 808543 odası kuruluncada odasını paylaşırım:)))
saol canımAllah kabul etsin inşallah hayırlı dogumlarrr![]()
aynen burda da öyle hava kapalı canım sıkıldı iyice
bir sor bakalım doktoruna ne diyecek ben de salı gidicem büyük ihtimal kontrole bakalım bebişim nasıl çok merak ediyorum
bende okudum canım allah gonlune gore versın ıns
masallah canım kızına pekmezın faydaları bunlar
canım oyle deme kafanda bıtırmıssın gıbı konusuyosun ama evlılık bu suan sen hormonlardan dolayı bazı seylerı farklı algılayabılırsın hele bı bebegın dogsun ozaman bunlar hıc aklına gelmeyecek ıns
masallah gule gule kullanın![]()
yok canım öyle bir adet yok zaten de benim içimden geldi anneciğim ve halacığım bebeğim için acayip hazırlıklar yapmışlar ve annem sağolsun her zaman kim istanbula gelse onla bana hediye gönderiri her gidişimde birşeyler hazırlar ben de o gelince onun için birşeyler yapmak istiyorum iğne oyası yaptırıyorum ikisine de birer tane de buluz almak istiyorum yazmalarıyla uyumlu öyle işte
kız maşallah bebeğin çok güzel gelişmiş boşuna kendini sitrese sokmuşun tansiyon probleminde bir an önce düzene girer inşallah
canım saygı bitti diye bir şey olamaz bak bebek büyüteceksiniz o saygıyı geri kazanabilirsiniz yeterki pes etmeyin bir birinize güzel sözler söyleyerek başlayabilirsiniz paşanızda gelince daha mutlu olursunuz inşallah allah herkesin yuvasına huzur mutluluk verisn
hoşgeldin aramıza artık doğuma yaklaştık hepimiz ben de 36+3 haftalığım kızımız olacak kısmetse
havalardandır bende var o halsizlik hiçbirşey yapasım yok zaten karnım kasılıyor öyle de olunca hiç kıpırdayasım gelmiyor
canım bu arada senin alt taraftaki ağrı çatı genişlemesi olabailir ya da orda hamileliğe bağlı varis oluşmuştur dikkat et
arkadaşlar geçtiğimiz sayfalarda yazmıstım ama tekrar yazmak istiyorum rahatsız edersemde kusura bakmayın..
eğer bebişimi kybetmeseydim bende ekim annesi olacaktım o yüzden sizlerde kopamıyorum hep takibimdesiniz..
nasip olursa tüp bebek tedavisine başladık bu ay sonunda bebişlerim benimle olacak..
sizlerden rbi ricam var
suan için 15 tane oldu benim için bebeğim olsun diye okuyabilecek arkadaşlarım varsa cok ama cok mutlu olurum
Slm kızlar
Kzlar şekerlerimiz hazır oda takımınıda aldık beşiğinide aldık:))) Eki Görüntüle 808529 Eki Görüntüle 808533 Eki Görüntüle 808543 odası kuruluncada odasını paylaşırım:)))
Ilk defa yazıyorum bu başlığa...35+3 haftalık hamileyim bir prensesim olacak insallah nasipse ...bgn doktordaydim herseyi normaldi,kilosuda ne az ne cok dedi 2650(12 Ekim gibi alirim dedi tarih söyleyin ce biraz panik oldum sanki...nefes darlığı,kasık ağrıları bebek tekmeleri derken uyku da kalmadı
canım kesinlikle epidural olmalısınYok cnm bu panikle korkuyla normal yapamam...bebisimde onu anladi heralde donmedi:)sezaryen de tammi yarimmi onda kararsız kalmıştım ..şimdilik yarım istiyorum bakalım?siz??
bende okudum canım Allah gönlüne göre versinarkadaşlar geçtiğimiz sayfalarda yazmıstım ama tekrar yazmak istiyorum rahatsız edersemde kusura bakmayın..
sizlerden rbi ricam var