• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kzlar şekerlerimiz hazır oda takımınıda aldık beşiğinide aldık:))) $image.webp$image.webp$image.webpodası kuruluncada odasını paylaşırım:)))

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 51
kızlar benden 2 gündür jelimsi bişey geliyor.çok az ama 2 oldu geliyor ne olabilir başına gelen varmı böyle bişey:26:

arkadaşlar geçtiğimiz sayfalarda yazmıstım ama tekrar yazmak istiyorum rahatsız edersemde kusura bakmayın..
eğer bebişimi kybetmeseydim bende ekim annesi olacaktım o yüzden sizlerde kopamıyorum hep takibimdesiniz..
nasip olursa tüp bebek tedavisine başladık bu ay sonunda bebişlerim benimle olacak..
sizlerden rbi ricam var
41 hamileden 1 er tane ayetel kürsi topluyorum
suan için 15 tane oldu benim için bebeğim olsun diye okuyabilecek arkadaşlarım varsa cok ama cok mutlu olurum:16::16:
rabbim hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin
bende okudum canım allah gonlune gore versın ıns

Slm kızlar
Biz geldik Drdayız kızım 3153 grm 47 cm olmuş
Suyu eşi kordonu gayet iyiymiş 1 hafta önden
Gidiyoz.1 haftada 300 grm almışız sadece tansiyonum
Yüksek çıktı az sonra nst ye gircez
masallah canım kızına pekmezın faydaları bunlar

Kızlar saolun desteginiz için bizim evliliğimiz biraz laşkalaştı yüzsüzleştik birbirimize saymadıgımız laf kalmıo saygı bitti ne olur sonramız bilmiorumsaygı bitince evlilik nasıl devam eder
canım oyle deme kafanda bıtırmıssın gıbı konusuyosun ama evlılık bu suan sen hormonlardan dolayı bazı seylerı farklı algılayabılırsın hele bı bebegın dogsun ozaman bunlar hıc aklına gelmeyecek ıns

Kzlar şekerlerimiz hazır oda takımınıda aldık beşiğinide aldık:))) Eki Görüntüle 808529 Eki Görüntüle 808533 Eki Görüntüle 808543 odası kuruluncada odasını paylaşırım:)))

masallah gule gule kullanın:nazar:

Kız ne hediyesi. Doğuran kadın hediye mı alır hic duymadım. Yoksa icinden mı geldi?
yok canım öyle bir adet yok zaten de benim içimden geldi anneciğim ve halacığım bebeğim için acayip hazırlıklar yapmışlar ve annem sağolsun her zaman kim istanbula gelse onla bana hediye gönderiri her gidişimde birşeyler hazırlar ben de o gelince onun için birşeyler yapmak istiyorum iğne oyası yaptırıyorum ikisine de birer tane de buluz almak istiyorum yazmalarıyla uyumlu öyle işte
Slm kızlar
kız maşallah bebeğin çok güzel gelişmiş boşuna kendini sitrese sokmuşun tansiyon probleminde bir an önce düzene girer inşallah
Kızlar saolun desteginiz için bizim evliliğimiz biraz laşkalaştı yüzsüzleştik birbirimize saymadıgımız laf kalmıo saygı bitti ne olur sonramız bilmiorumsaygı bitince evlilik nasıl devam eder
canım saygı bitti diye bir şey olamaz bak bebek büyüteceksiniz o saygıyı geri kazanabilirsiniz yeterki pes etmeyin bir birinize güzel sözler söyleyerek başlayabilirsiniz paşanızda gelince daha mutlu olursunuz inşallah allah herkesin yuvasına huzur mutluluk verisn
Ilk defa yazıyorum bu başlığa...35+3 haftalık hamileyim bir prensesim olacak insallah nasipse ...bgn doktordaydim herseyi normaldi,kilosuda ne az ne cok dedi 2650:((12 Ekim gibi alirim dedi tarih söyleyin ce biraz panik oldum sanki...nefes darlığı,kasık ağrıları bebek tekmeleri derken uyku da kalmadı:((sizler nasılsiniz ?nasil geçiyor hamilelik?bebis kilolari ne alemde??
hoşgeldin aramıza artık doğuma yaklaştık hepimiz ben de 36+3 haftalığım kızımız olacak kısmetse
selam kızlar nasılsınız ben bugün çok halsizim hastamıyımhastamı olacam bilmiyorum halsizlik var üstümde.alt bölgede ağrıya da devam :37:

havalardandır bende var o halsizlik hiçbirşey yapasım yok zaten karnım kasılıyor öyle de olunca hiç kıpırdayasım gelmiyor:31::31:
canım bu arada senin alt taraftaki ağrı çatı genişlemesi olabailir ya da orda hamileliğe bağlı varis oluşmuştur dikkat et

yok canım öyle bir adet yok zaten de benim içimden geldi anneciğim ve halacığım bebeğim için acayip hazırlıklar yapmışlar ve annem sağolsun her zaman kim istanbula gelse onla bana hediye gönderiri her gidişimde birşeyler hazırlar ben de o gelince onun için birşeyler yapmak istiyorum iğne oyası yaptırıyorum ikisine de birer tane de buluz almak istiyorum yazmalarıyla uyumlu öyle işte

kız maşallah bebeğin çok güzel gelişmiş boşuna kendini sitrese sokmuşun tansiyon probleminde bir an önce düzene girer inşallah

canım saygı bitti diye bir şey olamaz bak bebek büyüteceksiniz o saygıyı geri kazanabilirsiniz yeterki pes etmeyin bir birinize güzel sözler söyleyerek başlayabilirsiniz paşanızda gelince daha mutlu olursunuz inşallah allah herkesin yuvasına huzur mutluluk verisn

hoşgeldin aramıza artık doğuma yaklaştık hepimiz ben de 36+3 haftalığım kızımız olacak kısmetse

havalardandır bende var o halsizlik hiçbirşey yapasım yok zaten karnım kasılıyor öyle de olunca hiç kıpırdayasım gelmiyor:31::31:
canım bu arada senin alt taraftaki ağrı çatı genişlemesi olabailir ya da orda hamileliğe bağlı varis oluşmuştur dikkat et
havada basıklık var kapalı yağmur yağcak gibi ama yağış yok bi değişik..oda sıkıntı yapıyor içime:37: pazartesi doktoruma sölicem canım bakalım o ne diyecek bu ağrıya acıya:26:

Ilk defa yazıyorum bu başlığa...35+3 haftalık hamileyim bir prensesim olacak insallah nasipse ...bgn doktordaydim herseyi normaldi,kilosuda ne az ne cok dedi 2650:((12 Ekim gibi alirim dedi tarih söyleyin ce biraz panik oldum sanki...nefes darlığı,kasık ağrıları bebek tekmeleri derken uyku da kalmadı:((sizler nasılsiniz ?nasil geçiyor hamilelik?bebis kilolari ne alemde??
Merhaba,hoşgeldin,Allah bağışlasın inş.
Ben geçen hafta gittim 35+1 de 2600 gramdı,doktorum normal dedi.Doktorun sıkıntı görmediyse boşuna endişelenme bence.Çok zayıf olmasın ama çok kilolu olmasını istemiyorum zaten,normal doğum istediğim için..Sağlıklı olsun ve sütüm olsun yeter..

selam canım
benim de 36+1
3 kilo 50 gramdı dün
kafası da göbek çapı da büyük dedi
en geç 10 ekime kadar sezaryen olacağım bana da bastı heyecan
son 1 haftadır gece çişe kalkmanın bile hesabını yapar oldum, kasıklar alt karın ağrılarım var, allah yardımcımız olsun

aynı gün doğuracaz benimde 10 ekim:1:

havada basıklık var kapalı yağmur yağcak gibi ama yağış yok bi değişik..oda sıkıntı yapıyor içime:37: pazartesi doktoruma sölicem canım bakalım o ne diyecek bu ağrıya acıya:26:

aynen burda da öyle hava kapalı canım sıkıldı iyice:31:
bir sor bakalım doktoruna ne diyecek ben de salı gidicem büyük ihtimal kontrole bakalım bebişim nasıl çok merak ediyorum

aynen burda da öyle hava kapalı canım sıkıldı iyice:31:
bir sor bakalım doktoruna ne diyecek ben de salı gidicem büyük ihtimal kontrole bakalım bebişim nasıl çok merak ediyorum

ah bende çok merak ediyorum.ve daha doğum hakkında hiç konuşmadık biz doktorla ya.neden konuşmuyor doğum hakkınd abişey demiyo ki:47:

bende okudum canım allah gonlune gore versın ıns

masallah canım kızına pekmezın faydaları bunlar

canım oyle deme kafanda bıtırmıssın gıbı konusuyosun ama evlılık bu suan sen hormonlardan dolayı bazı seylerı farklı algılayabılırsın hele bı bebegın dogsun ozaman bunlar hıc aklına gelmeyecek ıns

masallah gule gule kullanın:nazar:

Saolun kızlar inşallah düzelir çünkü çok şey atlattık bu zamana kadar umarım bundan sonrası güzel olur kim ister evliliginin bozulmasını umarım oglumuz evimize huzur getirir

arkadaşlar geçtiğimiz sayfalarda yazmıstım ama tekrar yazmak istiyorum rahatsız edersemde kusura bakmayın..
eğer bebişimi kybetmeseydim bende ekim annesi olacaktım o yüzden sizlerde kopamıyorum hep takibimdesiniz..
nasip olursa tüp bebek tedavisine başladık bu ay sonunda bebişlerim benimle olacak..
sizlerden rbi ricam var
suan için 15 tane oldu benim için bebeğim olsun diye okuyabilecek arkadaşlarım varsa cok ama cok mutlu olurum:16::16:

bende okudum canım allah kabul etsin

Slm kızlar

Maşallah canım ne güzel büyümüş bebişin,inşallah tansiyonunda düzelir benimki de 36+6 da 3080 gr çıktı.
Kzlar şekerlerimiz hazır oda takımınıda aldık beşiğinide aldık:))) Eki Görüntüle 808529 Eki Görüntüle 808533 Eki Görüntüle 808543 odası kuruluncada odasını paylaşırım:)))

Çok güzelmiş aldıkların,benim şeker ağacım da böyle olacak ağaçtan araba yerine şeker şeklinde kıtunun içinde drajeler sarkacak birde pembe yerine mavi tabiki...

Hoş geldin arkadaşım aramıza!36 haftadır nerlerdeydin :1:?Gayet güzel bebeğinin kilosu,benimki de öyleydi 37 haftam doldu 3080 gr olmuştu şimdi 38 e girdim.Kesinlikle seninle aynı şeyleri yaşıyorum.Heyecan,mutluluk,korku,panik ve uykusuzluk.Belki haftaya ben de sezeryan olurum pazartesi belli olacak inşallah.Allah hayırlı doğumlar versin hepimize.

Yok cnm bu panikle korkuyla normal yapamam...bebisimde onu anladi heralde donmedi:)sezaryen de tammi yarimmi onda kararsız kalmıştım ..şimdilik yarım istiyorum bakalım?siz??
canım kesinlikle epidural olmalısın
avantajları saymakla bitmiyor
hem bebeğe daha az ilaç gidiyor
hem bebeğinin ilk doğduğu ana normal doğum gibi şahit oluyorsun
hem hemen emzirebiliyorsun
hem de doğum sonrası ameliyat ağrısı için epidural girişten ağrı kesici ilaç veriyorlar hiç ağrı hissetmiyorsun

sizlerden rbi ricam var
bende okudum canım Allah gönlüne göre versin:16:

Back