canım demek o utanmıyo ki yapıyo sizi oralarda adetse zaten herkes bilir en fazla 3 tane olacağını iki tane fazla hediye için kendi kendini küçük düşürecek desene
kızlar akıntıyla karışık az pembe leke geldi doktora gidemedim salı günü randevum var sizce tehlikeli bi durum var mıdır? bana yardımc olun zaten doğum stresi vardı birde bu korku.. psikolojim yerlerde..
kızlar akıntıyla karışık az pembe leke geldi doktora gidemedim salı günü randevum var sizce tehlikeli bi durum var mıdır? bana yardımc olun zaten doğum stresi vardı birde bu korku.. psikolojim yerlerde..
bence hemen dr una görün canımkızlar akıntıyla karışık az pembe leke geldi doktora gidemedim salı günü randevum var sizce tehlikeli bi durum var mıdır? bana yardımc olun zaten doğum stresi vardı birde bu korku.. psikolojim yerlerde..
9 Ekim olan sezeryan tarıhımız 3 Ekim'e alındıkordon bor kez daha dolanmış çünkü dündü randevum apar topar bugün gittık hastaneye kilosuda durdu
kızlar oğluşumun bikaç patik ve yeleğini koydum beğenecek misiniz bakalım
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...ararsiz-kaldigi-cicisler-96.html#post31954514
kızlarrr yarın kontrolüm var planlı sezaryende çatı muayenesi yapılıyormu bilginiz varmı çok tedirginim
üzülme kuzum inşallah Rabbim korur bişey olmaz şu an kaç kilo bebişin
çok sağol teyzesiayyy yerim ben o patiklerin içindeki ayakları :)) çok güzel olmuşlar iyi günlerde kullansın oğluşun
sezın uzulme lutfen cok acıl bır durum olsa hemen anında alır senı dr.bır tanıdık kontrole gııtı gecen gun kordon dolanmasından kadını hemen anında sezeryana aldı dr.u sımdı tam kaç haftalıksın bılmıyorum ama bu cogu kısının basına gelen bırsey bol bol dua et elını karnına koyup canım
2850 canım 2 haftadır sadece 200 gr aldı kı pekmez muz takvıyelerım var kordonda çift olmuş çok korkuyorum çok
2850 canım 2 haftadır sadece 200 gr aldı kı pekmez muz takvıyelerım var kordonda çift olmuş çok korkuyorum çok
canım benim oğluşum da 3 haftada sadece 300 gr almış dr normaldir dedi üzülme2850 canım 2 haftadır sadece 200 gr aldı kı pekmez muz takvıyelerım var kordonda çift olmuş çok korkuyorum çok
dua et bol bol meryem suresini oku birşey olmaz allahın izniyle zaten ters bir durum olacak olsa doktorun seni eve göndermezdi
sadecık o paralar kurabıyenın ıcınde nasıl yanı?ıyyyykkk parada olan mıkrobu dusunemıyorum bıle mıgdem kalktı hay ben böyle adetın bas bas bagırıyorlar paradakı mıkrop tuvalettekınden daha cok dıye nasıl yıyorlar o kurabıyeyı tamamen cahıllık canım bu....
tatlım telaş yapma ama nişan gelmiştir büyük ihtimalle suyun yada sancın gelirse hastaneye git cnm sanırım doğum başladı.ama nişan geldikten 24-48 saat sonra bile olabiliyomuş doğum o yüzden hemen doktora gitmene gerek yok.bekle bakalım ne olacak.
Canım 37. Haftadayım neden anında aldı acaba sezeryana benım tam 2 hafta var
ohh iyi şükür ablacım sevindim :)grip aşısına şaşırdım biraz, hiç duymamıştımhosbulduk tatlimmmmm.. cok sükür iyi sayilirim:) Sali günü doktor kontrolü vardi adam dank diye bana ve esime grip asisi vurdu. simdi kirliyor her yerimiz:)) ama bebeise kan yoluyla gecekmis, insalllah antikor olusurda bebisim kisi rahat gecirir. Senden ne var yok, yedin mi pisen ekmelerii:)
oyyy tamda 38. haftadasın, nişan olabilir o.. doğumun bi belirtisi.. 24 saat içindede başlayabilir 1 haftaya kadarda sürebilir.. takip et bakalım, doktorunada haber ver mutlaka.. durumunu en iyi o bilir, gerekirse belirtileri takip ettirir zaten..kızlar akıntıyla karışık az pembe leke geldi doktora gidemedim salı günü randevum var sizce tehlikeli bi durum var mıdır? bana yardımc olun zaten doğum stresi vardı birde bu korku.. psikolojim yerlerde..
bende her yerde bilgisayarımla gider oldum yabir yandan patlıcanlarla uğraşıp bir yandan laf yetiştiriyorum ne acayip kadınım yaa
tatlım telaş yapma ama nişan gelmiştir büyük ihtimalle suyun yada sancın gelirse hastaneye git cnm sanırım doğum başladı.ama nişan geldikten 24-48 saat sonra bile olabiliyomuş doğum o yüzden hemen doktora gitmene gerek yok.bekle bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?