Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk defa duydum canım ama senin elti abartmış biraz dediğin gibi
![]()
kaçıncı haftasın canımselam kızlar bende pazartesi gittim doktora herşey yolunda bebiş 2570 olmuş çatıya yerleşmiş kafası 10 gün sonra tekrar gel dedi bi terslik olmazsa normal doğum olacakmış
ayyy hoşgeldin abbammmSanada maaaasalllahh:)
bebişler çoğu şeyi net hissediyolar canım, bende eşimle tartışınca çok hareketleniyo.. hem bebeklerin tepki vereceklerini biliyolar hemde bizi sakinleştirmeye çalışmıyolar. ne olursa olsun yardımcı olmaları gerekir diye düşünüyorum, sonuçta en fazla dayanmaları gereken zamanlardayız ve sadece bizim bebeğimiz değil, onlarında evladı..
bebişlerin hemen hemen hepsi hıçkırığa sinir oluyolar, bakalım doğuncada böyle tepincekmibenimki de öyle hıçkırınca bazen çok şiddetli bir tekme yiyorum![]()
sezeryan kesinse çatı muayenesi yapılmaz sanırım. ona genellikle normale uygun olup olmadığını anlamak için bakıyolarmış. ben henüz olmadığım için net bi bilgim yok cnm. sağlıcakla kavus insallah =)kızlarrr yarın kontrolüm var planlı sezaryende çatı muayenesi yapılıyormu bilginiz varmı çok tedirginim
bildiğim kadarıyla yapılmıyor canımkızlarrr yarın kontrolüm var planlı sezaryende çatı muayenesi yapılıyormu bilginiz varmı çok tedirginim
benim bu elti ne kadar görgüsüz ya.akşama adım kurabiyesi yapçakmış bebeği yürümeye başladı adım kurabiyesi yapçakmış çocuğu geldi on tane on kuruş verirmisin dedi ben ödev yapçak falan sandım ne yapçaksın bunları dedim akşama adım kurabiyesi yapcaz kurabiyelerin içine koycaz dedi.ya burda adet var ama isteyen yapıo bebği yürümeye başladımı çağrıyor yakınlarını kurabiye yapıyor içine 2 yada 3 kurabiyenin içine bozuk para konuyor paralı kurabiye denk gelen bebeğe hediye alıyor ama 3 ten fazla konmaz para.elti 10tanesinde koycakmış fazla hediye alsınlar diye.hayret bişey..daha beni davet etmedi çocuğuna sordumda öğrendim
selam kızlar bende pazartesi gittim doktora herşey yolunda bebiş 2570 olmuş çatıya yerleşmiş kafası 10 gün sonra tekrar gel dedi bi terslik olmazsa normal doğum olacakmış
kızlarrr yarın kontrolüm var planlı sezaryende çatı muayenesi yapılıyormu bilginiz varmı çok tedirginim
canım demek o utanmıyo ki yapıyo sizi oralarda adetse zaten herkes bilir en fazla 3 tane olacağını iki tane fazla hediye için kendi kendini küçük düşürecek desenecanım herkes yapmıyor burda anca elti gibiler yapıyor aylak olanlar yapıyor ama dedim ya görgüsüz.çok ayıp ya herkes bi başlıcak yemeye 10 kişiye birden valla çok ayıp çok..en fazla 3 konur hadi o 5 koysun ama 10tane birden valla ben bile utanırım orda olsam
ayyy hoşgeldin abbammmnasılsın ? yolunda mı herşey =)
kızlar akıntıyla karışık az pembe leke geldi doktora gidemedim salı günü randevum var sizce tehlikeli bi durum var mıdır? bana yardımc olun zaten doğum stresi vardı birde bu korku.. psikolojim yerlerde..![]()
slm kızlar ya ben dün banyo yaparken farkettim sonrada eşime gösterdim o da onayladı bana ufak bi misafir geldi ya 2 gün kabız olmuştum onun üstüne küçük bi basur çıkmış ne yapacam bilmiom bayağıda bi acıo ya offf bilginiz varsa ğaylaşırmısınız bana
benim bu elti ne kadar görgüsüz ya.akşama adım kurabiyesi yapçakmış bebeği yürümeye başladı adım kurabiyesi yapçakmış çocuğu geldi on tane on kuruş verirmisin dedi ben ödev yapçak falan sandım ne yapçaksın bunları dedim akşama adım kurabiyesi yapcaz kurabiyelerin içine koycaz dedi.ya burda adet var ama isteyen yapıo bebği yürümeye başladımı çağrıyor yakınlarını kurabiye yapıyor içine 2 yada 3 kurabiyenin içine bozuk para konuyor paralı kurabiye denk gelen bebeğe hediye alıyor ama 3 ten fazla konmaz para.elti 10tanesinde koycakmış fazla hediye alsınlar diye.hayret bişey..daha beni davet etmedi çocuğuna sordumda öğrendim