• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ilk defa duydum canım ama senin elti abartmış biraz dediğin gibi
:1:

canım herkes yapmıyor burda anca elti gibiler yapıyor aylak olanlar yapıyor ama dedim ya görgüsüz.çok ayıp ya herkes bi başlıcak yemeye 10 kişiye birden valla çok ayıp çok..en fazla 3 konur hadi o 5 koysun ama 10tane birden valla ben bile utanırım orda olsam

bebişler çoğu şeyi net hissediyolar canım, bende eşimle tartışınca çok hareketleniyo.. hem bebeklerin tepki vereceklerini biliyolar hemde bizi sakinleştirmeye çalışmıyolar. ne olursa olsun yardımcı olmaları gerekir diye düşünüyorum, sonuçta en fazla dayanmaları gereken zamanlardayız ve sadece bizim bebeğimiz değil, onlarında evladı..

ay sen benim eşimi bi görsen sanki ben değil o hamile.asabi oldu alıngan oldu ha bire canı olur olmaz zamanda olmayacak şeyler istiyor diyorum on abakalım önce hangimiz doğurcak diye ya o bana yardımcı olcağına beraber hamileyiz sanki valla ya

slmkızlar bende dün kontrole gittim nstye girdim normaldim ,eşim eskimişti idare eder dedi daha doktor cumaya tekrarçağırdı,doğum kesinleşecek.yarın 38 e gircem.

benimki de öyle hıçkırınca bazen çok şiddetli bir tekme yiyorum:1::1:
bebişlerin hemen hemen hepsi hıçkırığa sinir oluyolar, bakalım doğuncada böyle tepincekmi :1::1:

kızlarrr yarın kontrolüm var planlı sezaryende çatı muayenesi yapılıyormu bilginiz varmı çok tedirginim
sezeryan kesinse çatı muayenesi yapılmaz sanırım. ona genellikle normale uygun olup olmadığını anlamak için bakıyolarmış. ben henüz olmadığım için net bi bilgim yok cnm. sağlıcakla kavus insallah =)

benim bu elti ne kadar görgüsüz ya.akşama adım kurabiyesi yapçakmış bebeği yürümeye başladı adım kurabiyesi yapçakmış çocuğu geldi on tane on kuruş verirmisin dedi ben ödev yapçak falan sandım ne yapçaksın bunları dedim akşama adım kurabiyesi yapcaz kurabiyelerin içine koycaz dedi.ya burda adet var ama isteyen yapıo bebği yürümeye başladımı çağrıyor yakınlarını kurabiye yapıyor içine 2 yada 3 kurabiyenin içine bozuk para konuyor paralı kurabiye denk gelen bebeğe hediye alıyor ama 3 ten fazla konmaz para.elti 10tanesinde koycakmış fazla hediye alsınlar diye.hayret bişey..daha beni davet etmedi çocuğuna sordumda öğrendim

Allahım nasıl ınsanlar var garıpmıs eltı hakkaten senın

canım herkes yapmıyor burda anca elti gibiler yapıyor aylak olanlar yapıyor ama dedim ya görgüsüz.çok ayıp ya herkes bi başlıcak yemeye 10 kişiye birden valla çok ayıp çok..en fazla 3 konur hadi o 5 koysun ama 10tane birden valla ben bile utanırım orda olsam
canım demek o utanmıyo ki yapıyo sizi oralarda adetse zaten herkes bilir en fazla 3 tane olacağını iki tane fazla hediye için kendi kendini küçük düşürecek desene

ayyy hoşgeldin abbammm :54: nasılsın ? yolunda mı herşey =)

hosbulduk tatlimmmmm.. cok sükür iyi sayilirim:) Sali günü doktor kontrolü vardi adam dank diye bana ve esime grip asisi vurdu. simdi kirliyor her yerimiz:)) ama bebeise kan yoluyla gecekmis, insalllah antikor olusurda bebisim kisi rahat gecirir. Senden ne var yok, yedin mi pisen ekmelerii:)

kızlar akıntıyla karışık az pembe leke geldi doktora gidemedim salı günü randevum var sizce tehlikeli bi durum var mıdır? bana yardımc olun zaten doğum stresi vardı birde bu korku.. psikolojim yerlerde..:50:

bir yandan patlıcanlarla uğraşıp bir yandan laf yetiştiriyorum ne acayip kadınım yaa:6::6::6::6::6::6::1:

sezeryan kesinse çatı muayenesi yapılmaz sanırım. ona genellikle normale uygun olup olmadığını anlamak için bakıyolarmış. ben henüz olmadığım için net bi bilgim yok cnm. sağlıcakla kavus insallah =)[/QUOTE]

teşekkür ederim canım hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize

kızlar akıntıyla karışık az pembe leke geldi doktora gidemedim salı günü randevum var sizce tehlikeli bi durum var mıdır? bana yardımc olun zaten doğum stresi vardı birde bu korku.. psikolojim yerlerde..:50:

korkkkmaaaa, halk arasinda nisan diyorlar. Dogumdan bir hafta önce falan geliyor, ama doktorunu ara söyle...Netten de bakabilirsin halk arasinda "nisan" diyorlar..

slm kızlar ya ben dün banyo yaparken farkettim sonrada eşime gösterdim o da onayladı bana ufak bi misafir geldi ya 2 gün kabız olmuştum onun üstüne küçük bi basur çıkmış ne yapacam bilmiom bayağıda bi acıo ya offf bilginiz varsa ğaylaşırmısınız bana

geçmiş olsun canım aynı dert bende de var benim hamile kalmadan öncede vardı hala var bir kere basura yakalandın mı kötü işte geçiyor bir daha oluyor kesin çözümü yok çevremde ameliyat olanların bile tekrar çıktığına şahitim tek çözüm sürekli kantron yağı sür baharat ekşi acı zeytin çiğ domates onlardan uzak dur derim ben onun acısını çeken biri olarak.

benim bu elti ne kadar görgüsüz ya.akşama adım kurabiyesi yapçakmış bebeği yürümeye başladı adım kurabiyesi yapçakmış çocuğu geldi on tane on kuruş verirmisin dedi ben ödev yapçak falan sandım ne yapçaksın bunları dedim akşama adım kurabiyesi yapcaz kurabiyelerin içine koycaz dedi.ya burda adet var ama isteyen yapıo bebği yürümeye başladımı çağrıyor yakınlarını kurabiye yapıyor içine 2 yada 3 kurabiyenin içine bozuk para konuyor paralı kurabiye denk gelen bebeğe hediye alıyor ama 3 ten fazla konmaz para.elti 10tanesinde koycakmış fazla hediye alsınlar diye.hayret bişey..daha beni davet etmedi çocuğuna sordumda öğrendim

sadecık o paralar kurabıyenın ıcınde nasıl yanı?ıyyyykkk parada olan mıkrobu dusunemıyorum bıle mıgdem kalktı hay ben böyle adetın bas bas bagırıyorlar paradakı mıkrop tuvalettekınden daha cok dıye nasıl yıyorlar o kurabıyeyı tamamen cahıllık canım bu....

Back