• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Üzülüyorum çünkü kordon 1kez daha dolanmış 2 hafta nolur bilmiyorum cuma 1 kezdı 6 .gun2.kordon ya3olursa kılosu net durdu
sezinim doktorun o ihtimalide düşünmüştür mutlaka, çok çok kötü bişey olsa şimdiden alırdı. acil bişey olsa bile direk sezeryanla alınabilir, haftanda da sıkıntı yok şükür. 0 yüzden fazla hareket etme, dinlen sadece ve dua et. bizimde dualarımız seninle..

selam kızlar umarım herkes çoook iyidir ben bir kaç gündür giremedim hastalıktan yataktan çıkamadım :( önce burun akıntısı boğaz ağrısı şimdide öksürüğe dönüştü ah bide öksürebilsem karnım o kadar acıyor ki :( en son 5. ayımda böyle hasta olmutum öksürüğüm 1 ay sürmüştü şimdide öyle olursa yandım haftaya cuma sezaryen olucam öksürük ve dikişler düşünemiyorum :( inşallah iyileşirim...yarın kontrolümüz var bebeğim inşallah zayıflamamıştır hastalığımdan etkilenmemiştir inşallah..
Canım çok gecmis olsun. Bende dun gittim Dr'a. Benim kadin doğumcu dahiliyeye yönlendirdi. Olacak alsan iyi olur dedi, 3 haftan var ama belli olmaz erken gelir, sezeryan gerekir, narkoz vermek gerekir öyle bir durumda saglikli olmanı tercih ederim dedi. Zaten bu sin haftalarda ilac almanda bir sakınca yok, bebek zaten gelişti dedi. Bende dun başladım antibiyotiğe. Benimde boğazım kaşınmaya başlamıştı, burun akıntısı, hapsirik, oksuruk. Bir de koyu renk balgam çıkarıyorum. Simdi iciyorum ilaçları.
Tabi Dr ne kadar desede aklımın bir köşesinde var ilac içmemin bebege bir sakıncası yoktur insallah diye.
9 Ekim olan sezeryan tarıhımız 3 Ekim'e alındı :( kordon bor kez daha dolanmış çünkü dündü randevum apar topar bugün gittık hastaneye kilosuda durdu

Canım sen mı anladın Dr'a gittin bugun yoksa Dr mu çağırdı. Hayırlısı olsun canım. Yeter ki saglikli olsun da erken alınsın.
Kilo alımı tamamen mı durmus?

slm kızlar geçmişi anca okudum laf yetiştirdim dün gece 2 de falanuyudum deliksiz 12 30 a kadar uyumuşum bu ıhlamur beni uyutuyo tavsiye ederim yatmadanda gaviscon çiğneme tableti çğnedim ......şükür iyiyiz ama benim iştah gitti bu aralar yiyemiyorum sinir oldum yemekler ağımda büyüoo

canım bende bu gidişimde 2500 denfazla olur die bekliyodum 2380 çıktı 34+2 ydi ama yarın gene gidecez doktoruma sezaryan günü almaya 34+6 olacak ozaman bakalım kaç çıkacak benim başlarda öndeydi bu ayda çok yedim 3 kilo aldım ama naapalım sağlıklı olsunlarda
evet canım aynen senin neden sezeryan bi sebebi var mı yoksa senin mi tercihin

bir uyuyup gelim dedim zaten doğru düzgün uyuyamadım da ama siz baya kaynatmışsınız valla geçmişe yetişemicem işim var çünkü kışlık patlıcan yapıcam buzluğa koymak için:6::6:

Biraz koca kafa olucaz sanırım canım tam ölçümlerini almadım anormal bi durum yok çok şükür kiloyu duyunca zaten kaldım öylece

Hayırlısıyla gelsin bebiş inşallah bende olmazsa haftaya sezeryan isticem bakalım

ezinem kaç kilo olmuş bebiş merak ettim

bende artık doğumum kesinleşsin istiyorum ya normalmi sezeryanmi ne zmana olcak artık kesinleşsin istiyorum:47:

aynen bende aynı durumdayım canım kalkınca özellikle :53:

aynen otururken değilde ayağa kalkıp bir iki adım atınca sanki düşücek aşağı :) yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum haftaya yarında doğum :52::52::52::52::52::52::52:

hepimizde miiii:53: o zaman normaldir kesin :9:
benim bugün oldu.. dikkat ettim bikaç sefer aynı şeyi hissettim. tuvalete gidiyorum ama çıktığımda sanki halen varmış gibi oldu bi de :44: pavlim inş herşey yolundadır, benimde yarın sağlık ocağında kontrolüm var, tabi dr beyi görebilirsek ne mutlu..

Canım çok gecmis olsun. Bende dun gittim Dr'a. Benim kadin doğumcu dahiliyeye yönlendirdi. Olacak alsan iyi olur dedi, 3 haftan var ama belli olmaz erken gelir, sezeryan gerekir, narkoz vermek gerekir öyle bir durumda saglikli olmanı tercih ederim dedi. Zaten bu sin haftalarda ilac almanda bir sakınca yok, bebek zaten gelişti dedi. Bende dun başladım antibiyotiğe. Benimde boğazım kaşınmaya başlamıştı, burun akıntısı, hapsirik, oksuruk. Bir de koyu renk balgam çıkarıyorum. Simdi iciyorum ilaçları.
Tabi Dr ne kadar desede aklımın bir köşesinde var ilac içmemin bebege bir sakıncası yoktur insallah diye.

Canım sen mı anladın Dr'a gittin bugun yoksa Dr mu çağırdı. Hayırlısı olsun canım. Yeter ki saglikli olsun da erken alınsın.
Kilo alımı tamamen mı durmus?

çok geçmiş olsun sanada canım aynı şikayetler bende de demek salgın var bu ara birde acayip terliyorum sürekli üstümü değişip duş alıyorum bakalım yarın doktorum ne dicek bebeğin suyu falan iyiyse doğum riski yoksa biraz daha geç almasını isticem biraz daha toparlanırım böylece

zaten doğum sonrasını düşünmek istemiyorum artık kv annem ne olucaz bilmem hyırlısıyla atlatsak şu dönemi cinsellik desen bizde hamilelik boyunca üçü geçmemiştir çoktandır yokta adam gergin tabii daha da beklmek zorunda biz hastalıklarla mücadele ediyoruz onların derdi farklı
Canım erkekleri yapısı farklı. Bizimki de bugun diyor biraz iyileş de benimle ilgilen :)
Ben dogumu düşünüyorum, grip vs neyse onunla uğrasıyorum o da baska şeyi düşünüyor. Ama erkeklerin yapısı bu canım.
çok geçmiş olsun sanada canım aynı şikayetler bende de demek salgın var bu ara birde acayip terliyorum sürekli üstümü değişip duş alıyorum bakalım yarın doktorum ne dicek bebeğin suyu falan iyiyse doğum riski yoksa biraz daha geç almasını isticem biraz daha toparlanırım böylece

Sagol canım. Aynen salgın var herhalde. Bende de gece çok terleme oluyor.
Yarın Dr'una danış bence de.

selam kızlar bende pazartesi gittim doktora herşey yolunda bebiş 2570 olmuş çatıya yerleşmiş kafası 10 gün sonra tekrar gel dedi bi terslik olmazsa normal doğum olacakmış

slm kızlar geçmişi anca okudum laf yetiştirdim dün gece 2 de falanuyudum deliksiz 12 30 a kadar uyumuşum bu ıhlamur beni uyutuyo tavsiye ederim yatmadanda gaviscon çiğneme tableti çğnedim ......şükür iyiyiz ama benim iştah gitti bu aralar yiyemiyorum sinir oldum yemekler ağımda büyüoo
iştah sorunu hepimizde var cnm, kimimiz çok yiyoruz kimimiz de tam tersine..
bende artık doğumum kesinleşsin istiyorum ya normalmi sezeryanmi ne zmana olcak artık kesinleşsin istiyorum:47:
bende zaman geçsede haftaya kontrole bi gitsem diye bekliyorum..

Bebikimi hıçkırık tuttu yine bu sefer baya kuvvetli hissediliyo :16: bi de sinir oluyo sanırım tepinip duruyo hıçkırınca :)

benim bu elti ne kadar görgüsüz ya.akşama adım kurabiyesi yapçakmış bebeği yürümeye başladı adım kurabiyesi yapçakmış çocuğu geldi on tane on kuruş verirmisin dedi ben ödev yapçak falan sandım ne yapçaksın bunları dedim akşama adım kurabiyesi yapcaz kurabiyelerin içine koycaz dedi.ya burda adet var ama isteyen yapıo bebği yürümeye başladımı çağrıyor yakınlarını kurabiye yapıyor içine 2 yada 3 kurabiyenin içine bozuk para konuyor paralı kurabiye denk gelen bebeğe hediye alıyor ama 3 ten fazla konmaz para.elti 10tanesinde koycakmış fazla hediye alsınlar diye.hayret bişey..daha beni davet etmedi çocuğuna sordumda öğrendim

Bebikimi hıçkırık tuttu yine bu sefer baya kuvvetli hissediliyo :16: bi de sinir oluyo sanırım tepinip duruyo hıçkırınca :)

bende bugün eşime kızdım bağırdım bayağı bi sesimi yükselttim sabah beri kıpırdamayan kızım bi başladı hareket etmeye sanki karnımdan çıkacak sonra bide hıçkırmaya başladı eşimde kızdı korkuttun bebeği diye üüzldüm ben sevdim karnımı ben babya bağırdım kızım diye falan ama resmen ben bağrınca korktu kızım ya

benim bu elti ne kadar görgüsüz ya.akşama adım kurabiyesi yapçakmış bebeği yürümeye başladı adım kurabiyesi yapçakmış çocuğu geldi on tane on kuruş verirmisin dedi ben ödev yapçak falan sandım ne yapçaksın bunları dedim akşama adım kurabiyesi yapcaz kurabiyelerin içine koycaz dedi.ya burda adet var ama isteyen yapıo bebği yürümeye başladımı çağrıyor yakınlarını kurabiye yapıyor içine 2 yada 3 kurabiyenin içine bozuk para konuyor paralı kurabiye denk gelen bebeğe hediye alıyor ama 3 ten fazla konmaz para.elti 10tanesinde koycakmış fazla hediye alsınlar diye.hayret bişey..daha beni davet etmedi çocuğuna sordumda öğrendim
ilk defa duydum canım ama senin elti abartmış biraz dediğin gibi
:1:

bende bugün eşime kızdım bağırdım bayağı bi sesimi yükselttim sabah beri kıpırdamayan kızım bi başladı hareket etmeye sanki karnımdan çıkacak sonra bide hıçkırmaya başladı eşimde kızdı korkuttun bebeği diye üüzldüm ben sevdim karnımı ben babya bağırdım kızım diye falan ama resmen ben bağrınca korktu kızım ya
bebişler çoğu şeyi net hissediyolar canım, bende eşimle tartışınca çok hareketleniyo.. hem bebeklerin tepki vereceklerini biliyolar hemde bizi sakinleştirmeye çalışmıyolar. ne olursa olsun yardımcı olmaları gerekir diye düşünüyorum, sonuçta en fazla dayanmaları gereken zamanlardayız ve sadece bizim bebeğimiz değil, onlarında evladı..

aynen bugün kontrolüm vardı şimdi söylemez doğum şeklini diye haftaiçi gidicem o zaman 37 hafta olur

benimki de öyle hıçkırınca bazen çok şiddetli bir tekme yiyorum:1::1:

Back