• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
İnsallah canım. Gerçi antibiyotik aldığım icin kendimi huzursuz da hissediyorum.

Canım cok yorma kendini. Değiştirdin mı bari kv'nin aldıklarını.

Canım bende de hic sancı manci yok.

Allah analı babalı büyütsün insallah. İkiniz de saglikli sihhatli olun insallah. Kilosu onemli degil canım. İleride toparlar. Yeter ki iyi olun siz.

değiştirdım şekerım:52::52: kı çok yoruldum ınan bu gece dogurmazsam ıyı

Merhaba hanımlar bugün yüksek tansiyon nedenyle öğlen 13:30 da acil sezeryanla doğum yaptım bebeğim 2 hafta geriden geliydu cğer geliştirici iğneler etkisini göstermiş 1850 gr doğdu şuan küvezde ama gayet sağlıklı inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sizde

Gozun aydinnn ... Allah saglik, huzur ve mutlulukla anali babali buyutmenizi nasip etsin insallah...

kızlar ben epidural normal doğum düşünüyorum Allah kısmet ederse ama geçen kontrolde drum bebeğin başıı büyük sorun teşkil etmiyor normal dedi ama doğmda zorluk çekermişim ama henüz sezeryan kararı vermedi yarın dr la da konuşucam tam olarak sizin düşünceniz nedir kara verdiniz mi doğum şekline?

Eger bana doktorum basi buyuk catin dar sezaryan olmalisin derse, muayeneden cikar cikmaz baska bir doktora daha gidicem. Bunu soyleyince kiziyorlar ama doktorlar bu iki durumu cok da guzel islerine geldigi gibi kullaniyorlar ulkemizde malesef... almanyada kadin dogum uzmanligi yapan cok yakin bir arkadasim var, daha once de yaistim zaten 5700g bebegi normal dogurtmus !!!!

Benim kontrolümde yarın benimkide iki hafta geriydi geçen ttimde bi haftayı kapatmıştı bu seferde kapattıysa35.haftanın sonunda olmuş olcaz:)) en son 1800 dü bende hegün muzla beraber süt içtim ve pekmezde yedim bakalım yaramış mı:))))) nstyede gircem sancım çıkmaz inşşşşş:((((

Kizlar mrb..kontrolden geldim,nst ye girdim hersey yolunda sonra ultrasona aldı saglıgı yerinde, suyu, kan akisi hersey normal cikti cok sukur.ama kilosu az geldi 2500 olmus ve bir hafta geriye düşmüşuz 36+3 tuk 35+2 cikti.doktorum normal sorun yok, bebekler rutin büyümezler dedi ama hep bir hafta , 10 gun onde giderken son zamanlarda boyle olması biraz canımı sıktı:(( kac kilo civari dogar dedim 3 kilo dedi insallah olur kafam cok takildi kilosuna:(((sonra beklenen an geldi çatı muayenesini yaptı biraz canim yandı beni normal icin uygun görmedi çatım darmis kafası çıkarken vakum kullanılabilirmiş bu durumlarda ve tercih ettikleri bir yöntem değilmiş zaten ben de onu hic istemiyorum çevremde var oyle Allah korusun.en azından icimde kalmamış oldu yarin öbür gun keske normal yapsaydım demem zaten uygun degilmisim.30 unda tekrar cagirdi ekimin ilk haftasına gun verecek artık hakkımda hayırlısı dualarinizi esirgemeyin ne olur.

kızlar herkese iyi geceler, kafama takılan bi soru var, ben nts ye hiç girmedim doktorum böyle birşeyden hiç bahsetmiyor, ne bu nts. ne gösteriyor, ultrasondan farkı ne

Benim kontrolümde yarın benimkide iki hafta geriydi geçen ttimde bi haftayı kapatmıştı bu seferde kapattıysa35.haftanın sonunda olmuş olcaz:)) en son 1800 dü bende hegün muzla beraber süt içtim ve pekmezde yedim bakalım yaramış mı:))))) nstyede gircem sancım çıkmaz inşşşşş:((((

haydı bakALIM guzel haberlerle gel inş.

kızlar herkese iyi geceler, kafama takılan bi soru var, ben nts ye hiç girmedim doktorum böyle birşeyden hiç bahsetmiyor, ne bu nts. ne gösteriyor, ultrasondan farkı ne

non stress test canım acılımı bebegın kalp atısıını dınlıyosun ordan sancın olup olmadıgına bakıyolar ben ılk 35 de gırdım bı 15 yatıyosun odada karnına bişey koyuyo oyle sor dr bu gıttıgınde yollar seni kesin

kızlar, kontro için özel hastanelere gidenlerden NST için ektra ücret alınıyomu ya? ben hem devlette hem de özel hastanede iki doktoru takip ediyorum.. devletteki doktorum her hafta çağırdı nst için, ücret falan vermiyorum tabiki.. yarın da özeldeki doktorda randevum var büyük ihtimalle o da NST isteyecek, özel sigortam yok.. extra ücret alınırsa saçma gelir çünkü bu da ultrason gibi bişey, doppler değil ya, ayrı bi doktorun falan baktığı yok sonuçta.. siz extra bi ödeme yapıyomusuuz bunun için merak ettim?

Kizlar mrb..kontrolden geldim,nst ye girdim hersey yolunda sonra ultrasona aldı saglıgı yerinde, suyu, kan akisi hersey normal cikti cok sukur.ama kilosu az geldi 2500 olmus ve bir hafta geriye düşmüşuz 36+3 tuk 35+2 cikti.doktorum normal sorun yok, bebekler rutin büyümezler dedi ama hep bir hafta , 10 gun onde giderken son zamanlarda boyle olması biraz canımı sıktı:(( kac kilo civari dogar dedim 3 kilo dedi insallah olur kafam cok takildi kilosuna:(((sonra beklenen an geldi çatı muayenesini yaptı biraz canim yandı beni normal icin uygun görmedi çatım darmis kafası çıkarken vakum kullanılabilirmiş bu durumlarda ve tercih ettikleri bir yöntem değilmiş zaten ben de onu hic istemiyorum çevremde var oyle Allah korusun.en azından icimde kalmamış oldu yarin öbür gun keske normal yapsaydım demem zaten uygun degilmisim.30 unda tekrar cagirdi ekimin ilk haftasına gun verecek artık hakkımda hayırlısı dualarinizi esirgemeyin ne olur.

canım senınle aynı zamandayız ben 9 ekımde sezryan olucam benım kızım gecen 3 haftada 930 gr aldı bu hafta sadece 125 gr almış değişiyor bende anlamadım

Kızlar miniğime bunları aldım güzel mi?Allah izin verirse hello kity i mevlüdünce takıcam,lohuca taçlarını aldınız mı bu arada? Ben süslü bişey aldım ama annem abartı buldu,sade bişey alıcam galiba..
$band 1.webp$band 2.webp

Son düzenleme:
non stress test canım acılımı bebegın kalp atısıını dınlıyosun ordan sancın olup olmadıgına bakıyolar ben ılk 35 de gırdım bı 15 yatıyosun odada karnına bişey koyuyo oyle sor dr bu gıttıgınde yollar seni kesin

benım gıttıgım hastane almıyor canım

İnşallah yaramıştır canım,ama herşey kilo değil umarım çok sağlıklı bebeklerimiz olur..Doğduktan sonra zaten inş. emdikçe kilo alacaklardır..
Hayırlısı ne ise o olsun canım,ben hep bu şekilde dua ediyorum..Yeterli biz ve bebeklerimiz sağlıklı olalım..Dua ederiz tabii ki,hepimiz birbirimize dua edelim..

e ben tavsıye ettım ya sana o sıteyı hatrlamadın mı:1:
Hatırladım şimdi doğru senin de katkın var cnm tşk ederim,ama meğer bu site baya ünlü bir siteymiş..Bugün de instagram da pınar Altuğ un kızı Su ya sponsor olarak hediye tokalar bantlar yollamışlar,gördüm çok hoşuma gitti bidaha baktım o siteye sonra eşimle karar verdik:23:
Hastane çantam haricinde acil durumda yanımda olması gerekenleri de liste yaptım aceleden unutabilirim,eksik var mıdır sizce?
Uzun ped(hasta bezi aldım normalde),tek kullanımlık çamaşır,diş fırçası,diş macunu,tarak,makyaj malz.,ayna,telefon,şarj aleti,nüfuz cüzdanı(kol çantamı almam sanırım)

hele bi tanesi varkiii her izlediğimde ağlıyorum ya :) kadın, kocası ve doğum koçuyla evinde doğum yapıyo, eminim izlemişsindir :) istersen linkini atabilirim :)

ewt cnm izledim çok güzeller dimiii bizim başımıza neler gelecek bakalım o bebeği eşim beklerken ne hissedecek ilk kucağına verecekler bir videoda baba bebeği görünce ağlıyodu döndüm eşime baktım oda ağlıyo tuaf olduk ikimizde

Biz de az once kontrolden geldik yine nst de sancilar cikti eşim ve doktorum bir olup rahat durmuyorum diye bana kızdılar. Olsun bebegim iyiydi çok şükür kordon bir kere dolanmis ,endise etme dedi doktor,belki bir daha ki hafatadan sonra sezeryan olabilirmisim belli degil 36+6 bebeğim 3080 gr olmus sükür rabbime. Bazi arkadaşlarin bebeklerinde ufak problemler çikmis ,geçmis olsun içinizi ferah tutun inşallah düzelecek herşey

maşallah bebişimize hayırlısıyla alman dileğiyle kucağına

Kızlar oğlum ve ben geldik .yarın tam kesin olmasa da sezeryan oluyorum galiba.hazirlikli bir şekilde gideceğim bebeğim masallah güzel kilo aldı hamileliğim boyunca ve sezeryan biraz şart oldu bize .en son 3700dü bir yarın bakacak doktor amcası ve karar verecek .normali çok istedim ama nasip belki hala olur allah bilir .kızlar sizden istiyorum nolur bebeğim sağlıklı olsun da herşeye raziyim.öyle farklı duygular içindeyim ki şu an .kesinde değil hicbirsey allah bilir diyorum.inşallah sütüm de gelir hemen yavrum aç kalmaz .tek istediğim temiz kalbimizden bir dua.yazamazsam yarın zaten sezeryan olmuşumdur.allaha emanet olun kızlar.

gözün aydın cnm sağlıkla alırsın kucağına dualarımız seninle

Merhaba hanımlar bugün yüksek tansiyon nedenyle öğlen 13:30 da acil sezeryanla doğum yaptım bebeğim 2 hafta geriden geliydu cğer geliştirici iğneler etkisini göstermiş 1850 gr doğdu şuan küvezde ama gayet sağlıklı inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sizde

gözün aydın cnm maaşallah bebişimiz gelmiş anneliği tattın çok güzell

akşam bebeğime kazak örmüştüm onu diktim pantolonunuda yarın dikecem güzel oldu brde şapka başlayacam....sonrada muhteşem yüzyıl günümüzonu izledikk :)

Hatırladım şimdi doğru senin de katkın var cnm tşk ederim,ama meğer bu site baya ünlü bir siteymiş..Bugün de instagram da pınar Altuğ un kızı Su ya sponsor olarak hediye tokalar bantlar yollamışlar,gördüm çok hoşuma gitti bidaha baktım o siteye sonra eşimle karar verdik:23:
Hastane çantam haricinde acil durumda yanımda olması gerekenleri de liste yaptım aceleden unutabilirim,eksik var mıdır sizce?
Uzun ped(hasta bezi aldım normalde),tek kullanımlık çamaşır,diş fırçası,diş macunu,tarak,makyaj malz.,ayna,telefon,şarj aleti,nüfuz cüzdanı(kol çantamı almam sanırım)

anladıgım kadarıyla sede suslu kokoş bı annesın bı kaç bant gostermiştin bende o sıtede daha guzellerı var demiştim sana bebek işi mıydı showdakı dızının adı ordakı bebegıkılerde ordan çok güzeller ya gecen hatta butıkbebedeydı

Back