Hoşgeldiniz CNm benim cok uykum var az sonra uyuyacağım nasılsınızBiz geldikk, uyuyamadık malesef, hatta uyumak bi kenara yatamadık bile mide yanması yüzünden.. Kan ilacını sabah akşam içtiğim için midem daha çok yanmaya başladı. biraz önce yemeğe oturduk ama o halde pek bişey yiyemedim. sanki yediklerim bi yerde toplanıyo gibi geldi.. Artık hayırlısıyla bi doğursaydık bunlardan bi nebzede olsa kurtulurduk..
Slm CNm gecen hafta bende gittim Dr vanadakızlar o agrılar normal benım de cok fazla oldu sol kaburga felaket batıyoru doktorum 36 haftaya kadat cekeceksın demıstı gecen haftadan berı azaldı agrılar yanı sızlerde bır ıkı hafta daha cekeceksınız sanırım
bende dun gıdemedım doktora bugun gıttım oglum 3300 olmus1hafta onden gıdıyor galıba gelısımı kafası tam kanalın ustundeymıs oyuzden cok net goremdık bu haftadan sonra haftada bır gıdecektık ama doktorum plesanta yaslanması oldugunu soyledı hafta ıkı kez gel dedı fazlada bısey soylemedı panık yapacak bısey yok sadece kont altında olmam gerekıyormus :18::18:
bu durumu yasayan varmı aramızda daha once yazılmıstı ama kımın yazıdgını unuttum
Hoşbulduk CNm reflü çok kötü CNm çok geçmiş oksun
Ben bi aralar çektim şükür su an yok
Biz geldikk, uyuyamadık malesef, hatta uyumak bi kenara yatamadık bile mide yanması yüzünden.. Kan ilacını sabah akşam içtiğim için midem daha çok yanmaya başladı. biraz önce yemeğe oturduk ama o halde pek bişey yiyemedim. sanki yediklerim bi yerde toplanıyo gibi geldi.. Artık hayırlısıyla bi doğursaydık bunlardan bi nebzede olsa kurtulurduk..
Biz geldikk, uyuyamadık malesef, hatta uyumak bi kenara yatamadık bile mide yanması yüzünden.. Kan ilacını sabah akşam içtiğim için midem daha çok yanmaya başladı. biraz önce yemeğe oturduk ama o halde pek bişey yiyemedim. sanki yediklerim bi yerde toplanıyo gibi geldi.. Artık hayırlısıyla bi doğursaydık bunlardan bi nebzede olsa kurtulurduk..
oyuzden sen yemene dıkkat et habıre ye her gun 1 muz ve pekmez son ayda ok kız tam karadenızlı oldum da ben aslen egelıyımde kociş trabzonlu gari
Aa tüh olsaymis keske ama olsun kiz sende esinle git bugün doldur gel cok tatlilar insanin herseyi alasi geliyor bende cuma günü gidecegim doktordan sonra
Zuluuummm nerelerdesin kiz iyimisin?bebisin nasil kilosu iyiydi en son geciyon bizi kizmasaallaah masaallaah
Hoşgeldiniz CNm benim cok uykum var az sonra uyuyacağım nasılsınız
Bakalım senin miniş nasıl
Slm CNm gecen hafta bende gittim Dr vanada
Eşi yaslanıyor dedi ama önemli değilmiş
Çünkü bu haftalarda yaşlanmaya başlıyormuş
Bende bu cuma gideceğim haftada bir gidiyorum
Acaba benim Dr pek önemsemedi mi:18:
Günaydın güzel anneler nasılsınız?
Dün kontrolüm vardı 38 hafta olduk.Cuma veya pazartesi günü bebeğime kavuşabileceğimi söyledi doktorum.suyum azmış cuma günü kontrole gidicem pazartesiye kadar suyum yeterli seviyedeyse pazartesi sezaryen olucam ama yetmezse cuma günü.yani doğuma ya 2 gün yada 4 gün kaldı dualarınızı esirgemeyin.Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip eylesin
aynen büşüm aynennn... ben şuan 34+5 deyim. kontrolde taa haftaya.. Şikayetler arttıkça pimpirikleniyorum, kendi kendime uyuz oluyorum yaevet teyzesi dolduracak gibi görünüyor..sen kacinci haftadasinki kuzum?vallahi son haftalar gecmiyor diyolardi gercekten haklilarmis canim ya gecmiyo zaman gecmiyo
bende baktım güzel bişeye benziyo gerçekten. bende denicem ilk fırsatta =) dondurmasını daha çok merak ettim, onuda yapmayı düşünüyorum. banada öyle diyolar, kendi evin olunca yapa yapa bıkcan, burdayken rahatına bak diyeGüzel bi'şey gibi görünüyor. Malzemeler çok kolay. Süt, şeker, kabartma tozu yada karbonot. Sonrası da sana kalmış. ama tarifi öyle ballandırmışlar ki.. yapasım geldi.Ki ben de şeker çıktı. Bu tarif bana kesin yasak. Ama eşim yer. Balım, bir tanecik tatlı düşkünü yeğenim yer. Onlar için. Allah kısmet ederde doğum sonrası şekerden kurtulabilirsem de yeniden yapıp ben yerim diye düşündüm.
Gecen hafta domates konservesi, domates ve biber karışık konserve ve kışlık Ajvar yaptım. Yarın pazar var, yine domates+biber konserve yapacağım. Çünkü cok domatesciyiz. Kışın da cok güzel kullanılıyor içimize sine sine yiyoruz. Ama bunları coğunuzun annesi yada kayınvaldesi yapyordur zaten. Ama bu yıl kendim yapasım geldi. Evleneli 3,5 yıl oluyor. Hiç alakam olmayan konulardı bunlar, evlenince mecbur mutfağa girdim ve cok sevdim. Boyumdan tecrubemden büyük işlere kalkıyorum hep, acayip heves halindeyim. cok şanslıyız ki internet var ve aklıma geleni, gordüğümü, heveslendiğimi hemen yürürlüğe koyuyorum. Bıkarsın diyorlar. Bekliyorum bakalım ne zaman bıkıcam?
hayırlısıyla sağlıcakla gelsin minişimiz.. Çatı kontrolünde tedirgin olucak bişey yokmuş, hemşire arkadaşım ve yeni doğum yapan bi arkadaşım söyledi. Bebişin kaç kilo olmuş bu arada ?Selam anneler :114::114: Dün kontrolüm vardı bebiş ıyıymıs normalde 1 ay var bakalım ne zaman gelıcek fıstık saglıkla gelsınde ınsallah hepımızınkıDoya doya yuzunu gösterdi Yerım ben onun melek yüzünü.
Çatı muanem 2 hafta sonra bıraz tedırgınım yaptıranların bana anlatması lazım :44::44::44:
benimde kaburgam, sırtım ağrıyo. Midem de acayip yanıyoooaynen canım benımde felaket agrım var bugun nedense 34+5 olduk bugun normalmı acep?
benımkıde onemsememıs gıbı geldı yada benı korkutmak ıstemedı bılmıyorum nette bıraz baktım bebegnın kılosunu etkılomus bıde erken dogum olabılıyomus ama 36dan sonra cok korkmamk gerekıyomus ben bugun 36+0 oldum tam bu zamana kadae bı sıkıntımz olmadı ınsallah bundan sonrada olmaz...doktor bu haftadan sonra dogum yapabılırsın bebegının kılosu ıyı hatta bu haftalarda dogursan daha ıyı olur zorlanmazsın dedı sezeryan fekan dıyecek oldum hayır once normalı deneyecez dedı:18::18:
Bende ekim annelerine üyeyim ama galiba eylül annesi olucam cok sancım var doktorum 2 cm açılma oldugunu söledi cok beklemiycek bebisim galiba be dersiniz?
bende kasınmaktan uyuyamıyorum canım suan ofısteyım ıcım gecıyor sankı ama yatınca cıkıor bır araftan bır agrı bugunde kaburga kemıklerım mıde yanmamda basladı elma ye derım dırek gecıyor yanmanı rabbım sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın
Mide yanması derken mideninin içinde mi benim mide ile boğazımın arasında sanki alev topu var
al benden de o kadarHoşgeldin kaburga ağrım ve reflümle bütünleştik onu n dışında iyiyiz çok şükür
maşallahhhhh tosunumaabende dun gıdemedım doktora bugun gıttım oglum 3300 olmus1hafta onden gıdıyor galıba gelısımı kafası tam kanalın ustundeymıs oyuzden cok net goremdık bu haftadan sonra haftada bır gıdecektık ama doktorum plesanta yaslanması oldugunu soyledı hafta ıkı kez gel dedı fazlada bısey soylemedı panık yapacak bısey yok sadece kont altında olmam gerekıyormus :18::18:
bu durumu yasayan varmı aramızda daha once yazılmıstı ama kımın yazıdgını unuttum
hb zullummm nerelerdesin kıss denk gelemiyoruz hiç.. bebişin maşallah aldı başını gidiyo, onca çektiklerine değdi fazlasıylaHoşgeldiniz CNm benim cok uykum var az sonra uyuyacağım nasılsınız
Bakalım senin miniş nasıl
sirkeli suyu denicektin denedin mi cnm ? elmaçok fayda ediyodu önceden ama şuan ne yaparsam yapıyım nafile.. sabah kan ilacımı içiyorum bu saatlerde yanmaya başlıyo, gece olanı içiyorum o da 3 te kesin başlıyo uff..bende kasınmaktan uyuyamıyorum canım suan ofısteyım ıcım gecıyor sankı ama yatınca cıkıor bır araftan bır agrı bugunde kaburga kemıklerım mıde yanmamda basladı elma ye derım dırek gecıyor yanmanı rabbım sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın
heh işte aynennn benimde öyle. gece 3te mutlaka uyanıp bi süre evin içinde dönüp duruyorum. bulantı desen yanma oldukça zaten geçicek bişey değil. kaburga ağrısı 6.aydan beri malesefki geçmiyo. alt taraftaki ağrı konusunda da aynıyız =)) daha sayabilceğim bi dünya sorunum var anlıcağın :) sen bir de çalışıyosun, rabbim dayanma gücü versin.. hepimizin yardımcısı olsun insallah..Aynı sorun bende de var ben de çok zorlanıyorum. Özellikle geceleri hep 3'te kalıp bi müddet yatamıyorum. mide bulantısı+ yanma+ bir de alt taraflarımda kemik ağrısı. sabah kalkıp işe gelmek de zorluyor. Allah yardımcımız olsun...
slm kızlar ya ben dün banyo yaparken farkettim sonrada eşime gösterdim o da onayladı bana ufak bi misafir geldi ya 2 gün kabız olmuştum onun üstüne küçük bi basur çıkmış ne yapacam bilmiom bayağıda bi acıo ya offf bilginiz varsa ğaylaşırmısınız bana
cnm benimde 7.ayın sonuna doğru olmuştu. biri büyük biri küçük iki taneydi. hiç acı sancı olmadı, temizlenirken farkettim. hiçbişey yapmadım kendiliğinden geçti. şimdi bi tanesi geri çıkıyo gibi ama o kadar küçükki belli bile değil nerdeyse.. basur varken soğuk yerlere oturmamaya dikkat et özellikle. ben balkona cıktıkca güneşin vurdugu sandalyeye otururdum biraz. doktorunlada görüşüp bi krem yazdırabilirsinslm kızlar ya ben dün banyo yaparken farkettim sonrada eşime gösterdim o da onayladı bana ufak bi misafir geldi ya 2 gün kabız olmuştum onun üstüne küçük bi basur çıkmış ne yapacam bilmiom bayağıda bi acıo ya offf bilginiz varsa ğaylaşırmısınız bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?