2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selam anneler :114::114: Dün kontrolüm vardı bebiş ıyıymıs normalde 1 ay var bakalım ne zaman gelıcek fıstık saglıkla gelsınde ınsallah hepımızınkı Doya doya yuzunu gösterdi Yerım ben onun melek yüzünü.

Çatı muanem 2 hafta sonra bıraz tedırgınım yaptıranların bana anlatması lazım :44::44::44:

Aliniyoo kizz yani ben almanyadayim ama tr den de aliniyordur..vallahi her hafta bir paket geliyor bide ucuzlatiyorum hep sifre var bi tekrar bak iyce arastir canim

türkşyede online satışı yokmuş öyle yazıyo sitede sadece fiyat bilgisi veriyone güzel olurdu netten alabilseydim senin gibi, şanslısın valla :)
neyse kocam gelio bu akşaaaammmm gidip mağazadan alcam bende

kızlar doktorunuz ne tavsiye etti bilmiyorum ama kepek yerine cavdar yada tam bgday yeseniz sanki daha iyi olmaz mı kepek ekmeği kansızlık yapıyor benim bildiğim kadarıyla diyetisyenim öyle demişti

ben değiştiriom cnm her seferinde, bi kepekli bi tam buğday bi çavdar.. hep aynısından yemiorm yani hatta marka bile değiştiriyorum sürekli :)

ben artık doymuorum kahvaltıda o yüzden domates salatalık çok yiyorum :) onlar sınırsız istediğin kadar ye, sende öyle dene bakalım

bende istiyorum ekmek yapma makinası, taşınayım bi yerleşeyim evime alcam hemen :) hangi marka seninki memnunmusun?

Evet bendede ekmek yapma mak. Var. Ama onun ekmeği de cabuk bayatliyor. 2kusi olunca bitmiyor:))

Kzlar sol kaburgam acayip batıyor biraz da yorulunca beter oluyor güya kadın gelecek temizliğe yarım günlüğüne ben ortalığı açayım derken yoruldum

Ben simbo kullanıyorum. Cok guzel oluyor ekmeği. Ama dedigim gibi çok eknek tuketmeyen bi aile icin biraz cabuk bayatliyor

Slm annişler nasılsınız
Ben çok sıkılıyorum evde cuma günü
Dr randevumuz var kızımı göreceğim
Bu aralar cok uykum var şükür artık
Rahat uyuyorum.birde göbeğim aşağıya
İnmiş artık rahat oturabiliyorum

ben artık doymuorum kahvaltıda o yüzden domates salatalık çok yiyorum :) onlar sınırsız istediğin kadar ye, sende öyle dene bakalım

bende istiyorum ekmek yapma makinası, taşınayım bi yerleşeyim evime alcam hemen :) hangi marka seninki memnunmusun?[/QUOTE]

Phılıps marka bizimki hediye olarak gelmişti o yüzden araştırmadık başka markaları ama memnunuz çok işimize yarıyor şimdi saymak da istemiyorum başka şeyler de yapılıyor makineyle güzel de oluyor hem de pratik

Evet bendede ekmek yapma mak. Var. Ama onun ekmeği de cabuk bayatliyor. 2kusi olunca bitmiyor:))
biz de iki kişi olduğumuzdan küçük boyutta yapıyoruz ama sabah saatini ayarlıyoruz sabah kahvaltıda sıcak ve taze yeniliyor ben pek abartmasam da eşim ekmeği çok yiyor kahvaltıda. 2 günde bitirmek gerekiyor tabii ekmeği yazın hiç dayanmıyor hatta ama kışın iyi oluyor

selam zulluu, benim bebiş hep aşağıdaydı rahat rahat oturuyodum ama bu aralar ayakları diye tahmin ettiğim bir uzvuyla kaburgalarıma şiddet uyguluyo o yüzden hep sol tarafıma yatabiliyoru. :)

dolapta saklanabilir belki kalan ekmek, sonra ısıtılıp yenebilir.. ama en sağlıklısı sonuçta kendi yaptığın mutlaka alacaklarım listesinde

Geçmişe biraz bakım da iki bebişimiz daha olmuş ALlah uzun sağlıklı ömürler versin inş
bizim ekim anneleri eylül anneleri olup çıktılar bakalım sıra kimde

Kızlar çiftçi bir aileden gelen biri olarak kepek yemenizi tavsiye etmiyorum. Kepek buğdayın en dış katmanıdır ve buğdayın gelişimi sürecinde atılan tüm tarım ilaçları kepek üzerinde kalır. Beyaz veya kepek ekmek yerine tam buğday veya çavdar ekmeği tüketin. Genel olarak tüm hayatınız boyunca :)

Hoşgeldin kaburga ağrım ve reflümle bütünleştik onu n dışında iyiyiz çok şükür

aynen canım benımde felaket agrım var bugun nedense 34+5 olduk bugun normalmı acep?
Kaburga ağrısı normal cnm korkma ben kızımdayken de aynı şeyleri yaşamıştım artık bebişlerimiz büyüdü ayakları belki o tarafta baskı yapıyor
sağol cnm benede bduymuştum bunu

Hoşgeldin kaburga ağrım ve reflümle bütünleştik onu n dışında iyiyiz çok şükür

Hoşbulduk CNm reflü çok kötü CNm çok geçmiş oksun
Ben bi aralar çektim şükür su an yok

Biz geldikk, uyuyamadık malesef, hatta uyumak bi kenara yatamadık bile mide yanması yüzünden.. Kan ilacını sabah akşam içtiğim için midem daha çok yanmaya başladı. biraz önce yemeğe oturduk ama o halde pek bişey yiyemedim. sanki yediklerim bi yerde toplanıyo gibi geldi.. Artık hayırlısıyla bi doğursaydık bunlardan bi nebzede olsa kurtulurduk..

aynen canım benımde felaket agrım var bugun nedense 34+5 olduk bugun normalmı acep?

kızlar o agrılar normal benım de cok fazla oldu sol kaburga felaket batıyoru doktorum 36 haftaya kadat cekeceksın demıstı gecen haftadan berı azaldı agrılar yanı sızlerde bır ıkı hafta daha cekeceksınız sanırım

bende dun gıdemedım doktora bugun gıttım oglum 3300 olmus1hafta onden gıdıyor galıba gelısımı kafası tam kanalın ustundeymıs oyuzden cok net goremdık bu haftadan sonra haftada bır gıdecektık ama doktorum plesanta yaslanması oldugunu soyledı hafta ıkı kez gel dedı fazlada bısey soylemedı panık yapacak bısey yok sadece kont altında olmam gerekıyormus :18::18:
bu durumu yasayan varmı aramızda daha once yazılmıstı ama kımın yazıdgını unuttum

türkşyede online satışı yokmuş öyle yazıyo sitede sadece fiyat bilgisi veriyone güzel olurdu netten alabilseydim senin gibi, şanslısın valla :)
neyse kocam gelio bu akşaaaammmm gidip mağazadan alcam bende

Aa tüh olsaymis keske ama olsun kiz sende esinle git bugün doldur gel cok tatlilar insanin herseyi alasi geliyor bende cuma günü gidecegim doktordan sonra

Zuluuummm nerelerdesin kiz iyimisin?bebisin nasil kilosu iyiydi en son geciyon bizi kiz masaallaah masaallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…