Aliniyoo kizz yani ben almanyadayim ama tr den de aliniyordur..vallahi her hafta bir paket geliyor bide ucuzlatiyorum hep sifre var bi tekrar bak iyce arastir canim
kızlar doktorunuz ne tavsiye etti bilmiyorum ama kepek yerine cavdar yada tam bgday yeseniz sanki daha iyi olmaz mı kepek ekmeği kansızlık yapıyor benim bildiğim kadarıyla diyetisyenim öyle demişti
Evet aslında hiç yemek istemiyorum tutayım kendimi diyorum ama canım şu sıralar aşırı istiyor aslında benim şöyle oldu dr. tuzu tamamen kes dedi tansiyonum hep 13 e 8 çıkıyordu tuzu tamamen kesince bu sefer şekere yöneliyorum ister istemez tatlı şeyler yiyorum mesela çikolatayı çok severim ama şerbetli tatlıları sevmem ve kahvaltıda reçel hiç aramam ama şimdi kahvaltıda zeytin yiyemeyince reçel yemeye başladım nasıl doyurucam kendimi ve oğlumu bilemedim faydalı bişeyler yiyeyim diye bi de meyve tüketiyorum ama acaba diyorum fazla mı kaçırdık ne :))
En iyisi ekmek yapma makinesi alıp evde yapmak oluyor biz öyle yapıyoruz çok da memnunuz varsa imkan size de tavsiye ederim
Evet aslında hiç yemek istemiyorum tutayım kendimi diyorum ama canım şu sıralar aşırı istiyor aslında benim şöyle oldu dr. tuzu tamamen kes dedi tansiyonum hep 13 e 8 çıkıyordu tuzu tamamen kesince bu sefer şekere yöneliyorum ister istemez tatlı şeyler yiyorum mesela çikolatayı çok severim ama şerbetli tatlıları sevmem ve kahvaltıda reçel hiç aramam ama şimdi kahvaltıda zeytin yiyemeyince reçel yemeye başladım nasıl doyurucam kendimi ve oğlumu bilemedim faydalı bişeyler yiyeyim diye bi de meyve tüketiyorum ama acaba diyorum fazla mı kaçırdık ne :))
En iyisi ekmek yapma makinesi alıp evde yapmak oluyor biz öyle yapıyoruz çok da memnunuz varsa imkan size de tavsiye ederim
ben değiştiriom cnm her seferinde, bi kepekli bi tam buğday bi çavdar.. hep aynısından yemiorm yani hatta marka bile değiştiriyorum sürekli :)
ben artık doymuorum kahvaltıda o yüzden domates salatalık çok yiyorum :) onlar sınırsız istediğin kadar ye, sende öyle dene bakalım
bende istiyorum ekmek yapma makinası, taşınayım bi yerleşeyim evime alcam hemen :) hangi marka seninki memnunmusun?
o ne kıss bende ilk defa duyuyorum, bakim bi hemen.. eğer biraz daha ağırlaşmış olmasaydım evde dura dura pastane açacak kıvama gelecektim benşükür bnmde sağlık sorunum yok ama küçük yerde olmanın dezavantajını yaşıyorum birascık :)
Güzel bi'şey gibi görünüyor. Malzemeler çok kolay. Süt, şeker, kabartma tozu yada karbonot. Sonrası da sana kalmış. ama tarifi öyle ballandırmışlar ki.. yapasım geldi.Ki ben de şeker çıktı. Bu tarif bana kesin yasak. Ama eşim yer. Balım, bir tanecik tatlı düşkünü yeğenim yer. Onlar için. Allah kısmet ederde doğum sonrası şekerden kurtulabilirsem de yeniden yapıp ben yerim diye düşündüm.
Gecen hafta domates konservesi, domates ve biber karışık konserve ve kışlık Ajvar yaptım. Yarın pazar var, yine domates+biber konserve yapacağım. Çünkü cok domatesciyiz. Kışın da cok güzel kullanılıyor içimize sine sine yiyoruz. Ama bunları coğunuzun annesi yada kayınvaldesi yapyordur zaten. Ama bu yıl kendim yapasım geldi. Evleneli 3,5 yıl oluyor. Hiç alakam olmayan konulardı bunlar, evlenince mecbur mutfağa girdim ve cok sevdim. Boyumdan tecrubemden büyük işlere kalkıyorum hep, acayip heves halindeyim. cok şanslıyız ki internet var ve aklıma geleni, gordüğümü, heveslendiğimi hemen yürürlüğe koyuyorum. Bıkarsın diyorlar. Bekliyorum bakalım ne zaman bıkıcam?
kışın bol bol yersiniz domates biberi nasıl yapoyorsun. Kahvaltılık mı
Ben simbo kullanıyorum. Cok guzel oluyor ekmeği. Ama dedigim gibi çok eknek tuketmeyen bi aile icin biraz cabuk bayatliyor
biz de iki kişi olduğumuzdan küçük boyutta yapıyoruz ama sabah saatini ayarlıyoruz sabah kahvaltıda sıcak ve taze yeniliyor ben pek abartmasam da eşim ekmeği çok yiyor kahvaltıda. 2 günde bitirmek gerekiyor tabii ekmeği yazın hiç dayanmıyor hatta ama kışın iyi oluyorEvet bendede ekmek yapma mak. Var. Ama onun ekmeği de cabuk bayatliyor. 2kusi olunca bitmiyor:))
Kzlar sol kaburgam acayip batıyor biraz da yorulunca beter oluyor güya kadın gelecek temizliğe yarım günlüğüne ben ortalığı açayım derken yoruldum
Slm annişler nasılsınız
Ben çok sıkılıyorum evde cuma günü
Dr randevumuz var kızımı göreceğim
Bu aralar cok uykum var şükür artık
Rahat uyuyorum.birde göbeğim aşağıya
İnmiş artık rahat oturabiliyorum
Phılıps marka bizimki hediye olarak gelmişti o yüzden araştırmadık başka markaları ama memnunuz çok işimize yarıyor şimdi saymak da istemiyorum başka şeyler de yapılıyor makineyle güzel de oluyor hem de pratik
biz de iki kişi olduğumuzdan küçük boyutta yapıyoruz ama sabah saatini ayarlıyoruz sabah kahvaltıda sıcak ve taze yeniliyor ben pek abartmasam da eşim ekmeği çok yiyor kahvaltıda. 2 günde bitirmek gerekiyor tabii ekmeği yazın hiç dayanmıyor hatta ama kışın iyi oluyor
Slm annişler nasılsınız
Kaburga ağrısı normal cnm korkma ben kızımdayken de aynı şeyleri yaşamıştım artık bebişlerimiz büyüdü ayakları belki o tarafta baskı yapıyoraynen canım benımde felaket agrım var bugun nedense 34+5 olduk bugun normalmı acep?
sağol cnm benede bduymuştum bunuKızlar çiftçi bir aileden gelen biri olarak kepek yemenizi tavsiye etmiyorum. Kepek buğdayın en dış katmanıdır ve buğdayın gelişimi sürecinde atılan tüm tarım ilaçları kepek üzerinde kalır. Beyaz veya kepek ekmek yerine tam buğday veya çavdar ekmeği tüketin. Genel olarak tüm hayatınız boyunca :)
selam zulluu,benim bebiş hep aşağıdaydı rahat rahat oturuyodum ama bu aralar ayakları diye tahmin ettiğim bir uzvuyla kaburgalarıma şiddet uyguluyo o yüzden hep sol tarafıma yatabiliyoru. :)
Benim kızımda kaburgama şiddet uyguluyor
Benim kızım başı hep aşağıdakide ama bu iki
Gün içinde göbeğim küçük oldu ve eskisi gibi yukarda
Değil
dolapta saklanabilir belki kalan ekmek, sonra ısıtılıp yenebilir.. ama en sağlıklısı sonuçta kendi yaptığın mutlaka alacaklarım listesinde
Hoşgeldin kaburga ağrım ve reflümle bütünleştik onu n dışında iyiyiz çok şükür
aynen canım benımde felaket agrım var bugun nedense 34+5 olduk bugun normalmı acep?
türkşyede online satışı yokmuş öyle yazıyo sitede sadece fiyat bilgisi veriyone güzel olurdu netten alabilseydim senin gibi, şanslısın valla :)
neyse kocam gelio bu akşaaaammmm gidip mağazadan alcam bende
Slm annişler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?