Hoşgeldiniz CNm benim cok uykum var az sonra uyuyacağım nasılsınızBiz geldikk, uyuyamadık malesef, hatta uyumak bi kenara yatamadık bile mide yanması yüzünden.. Kan ilacını sabah akşam içtiğim için midem daha çok yanmaya başladı. biraz önce yemeğe oturduk ama o halde pek bişey yiyemedim. sanki yediklerim bi yerde toplanıyo gibi geldi.. Artık hayırlısıyla bi doğursaydık bunlardan bi nebzede olsa kurtulurduk..
Bakalım senin miniş nasıl

Slm CNm gecen hafta bende gittim Dr vanadakızlar o agrılar normal benım de cok fazla oldu sol kaburga felaket batıyoru doktorum 36 haftaya kadat cekeceksın demıstı gecen haftadan berı azaldı agrılar yanı sızlerde bır ıkı hafta daha cekeceksınız sanırım
bende dun gıdemedım doktora bugun gıttım oglum 3300 olmus1hafta onden gıdıyor galıba gelısımı kafası tam kanalın ustundeymıs oyuzden cok net goremdık bu haftadan sonra haftada bır gıdecektık ama doktorum plesanta yaslanması oldugunu soyledı hafta ıkı kez gel dedı fazlada bısey soylemedı panık yapacak bısey yok sadece kont altında olmam gerekıyormus :18::18:
bu durumu yasayan varmı aramızda daha once yazılmıstı ama kımın yazıdgını unuttum![]()
Eşi yaslanıyor dedi ama önemli değilmiş
Çünkü bu haftalarda yaşlanmaya başlıyormuş
Bende bu cuma gideceğim haftada bir gidiyorum
Acaba benim Dr pek önemsemedi mi:18: