• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım basur fena bısey normal dogum dusunuyorsan eger dogumda daha felkaet olumouş bir genel cerrahı uzmanına gorun derım bende aynı dertten sıkayetcıyım krem verdı surup verdı dıkkat et gecmıs olsun

hade canım ya bende arada olurdu ağrı aama bakmazdım bakim 2 3 güne geeçerse inerse kendi kendine gitmem de inmezse mecburen gidecem hayır o değil bide ağdacıya gidecem ağdada b, sorun çıkmaz heralde ya

Gebelik şekerinin bebekte kilo dışında zararı var mı acaba

var cnm dikkat edilmezse, diyet vs yapılmazsa, ilerde bebek şeker hastası olabiliyor, ciğerleirnde sorunlar oluşuyor. bu nedenle dikkat etmek lazım, bende şekerliyim :)

slm kızlar dün gce hiç uyuyamamıştık mlum hastanelerdeyik bu gece 11 de yattım 12 de klktım sabah ama hiç uyanmadan maaşallah :46: ilk defa yorgunluktan ve serumlardan galiba çok rahatlaamış hissediyorumm

Kizlar merhaba biz 34 haftalik olduk dun camasirimda yogun su vardi hastaneye geldik aletle bakildi alttan mantarla birlikte su geliyo denildi dun ciger gelistirici igne yapildi bugun tekrar yapilacak 2500 ml serumum var ins suyum degildir mantarla birlikte suda geliyomus odur ins yoksa yrn kizimi alicaklar daha 34 haftadayiz ve kilosu 2077 gr cikti tedirginim rabbimin izniyle yasar tabi ama daha cok minik hepinizden dua istiyorum kizlar

dua edecem cnm kendine dikkat et hayırlısıyla alırsın bebeişini kucağına

Biz geldikk, uyuyamadık malesef, hatta uyumak bi kenara yatamadık bile mide yanması yüzünden.. Kan ilacını sabah akşam içtiğim için midem daha çok yanmaya başladı. biraz önce yemeğe oturduk ama o halde pek bişey yiyemedim. sanki yediklerim bi yerde toplanıyo gibi geldi.. Artık hayırlısıyla bi doğursaydık bunlardan bi nebzede olsa kurtulurduk..

cnm bende baş edemiyodum mide yamasıyla bu gavisconun çiğneme tabletini verdi dün doktor bana çok işe yaradı denemediysen dene bir bakalım

[
denedımm mafettı benı:)cok felaet kasımıstım surdum yandım yandım agladım esım dedı bırde dıs macunu surelım dedım bı o eksıktı onuda denedık oda felaket yaktı gece uc kere felan kalkıp soguk suyla dus aldım bu aksam yogurdu denıcem bakalm o ne yapacak yarın aıle hekımıne gıdecem belkı o bır fayda bulur kadın dogumcudan cıldyecıden kestım umudu daha cokda var dogumuma sabredemıcem gıbı gelıyor
ovvvvv çok kötü olmuşşş. ben dün tahmin ettim yakıcağını ama denenmiştir diye bişey demek istemedim. sonuçta genital bölgede kullanılıyo onu biliyorum ama ciltte hiç duymamıştım. benim okul zamanı ellerim aşırı derecede kaşınıyo ve çatlıyodu. 0 zaman bile sadece vazelin fayda ediyodu. krem felan hak getire.. ama sende çatlama olmadığından vazelin dene de diyemiyorum ki. sağlık ocağından öğrenmen en iyisi sanırım.

slm kızlar biz geceyi acilde geçirdik 2 şişe serum yedik ....ishal ve kusma oldu gece ölüyorum sandımm ama şimdi daha iyiyim
bebişimizide gördük kilosu zayıf gibi geldi bana 2370 dedi kilosuna 34+3 teyiz

cnm çok geçmiş olsun sebep nedir?zehirlenme mi?

cnm benimde 7.ayın sonuna doğru olmuştu. biri büyük biri küçük iki taneydi. hiç acı sancı olmadı, temizlenirken farkettim. hiçbişey yapmadım kendiliğinden geçti. şimdi bi tanesi geri çıkıyo gibi ama o kadar küçükki belli bile değil nerdeyse.. basur varken soğuk yerlere oturmamaya dikkat et özellikle. ben balkona cıktıkca güneşin vurdugu sandalyeye otururdum biraz. doktorunlada görüşüp bi krem yazdırabilirsin

ya benimde aynen dediğin gibi arada bi oluodu aynen bu şekilde ağrı oluodu ondan sonra geçiodu ama ben farketmiyodum demekki benimkide öle küçücük eşim söledi o kendiliğinden geçer dedi tuvaletini falan ıkınmadan yap dikkat et dedi bende öle yapıom bakim 2 3 güne kadar geçmezse pazartesi randevum var zaten ona göre gitcem doktora sölerim onada artık

slm kızlar dün gce hiç uyuyamamıştık mlum hastanelerdeyik bu gece 11 de yattım 12 de klktım sabah ama hiç uyanmadan maaşallah :46: ilk defa yorgunluktan ve serumlardan galiba çok rahatlaamış hissediyorumm

cnm bende baş edemiyodum mide yamasıyla bu gavisconun çiğneme tabletini verdi dün doktor bana çok işe yaradı denemediysen dene bir bakalım
ohh dinlenebilmişsindir inşallah cnm, iyi olmana çok sevindim..
Midem artık kendi başına bi devlet gibi ve boğazımıda fethetti, o bölge benden bağımsız çalışıyo :1:
gaviskon şuruptan nefret etmiştim, rennie kullanıyorum şuan ama faydası yok. tableti hiç denemedim, bi soruyum olmazsa onu deneyim. çok sağol

[

sirkeli suyu denicektin denedin mi cnm ? elmaçok fayda ediyodu önceden ama şuan ne yaparsam yapıyım nafile.. sabah kan ilacımı içiyorum bu saatlerde yanmaya başlıyo, gece olanı içiyorum o da 3 te kesin başlıyo uff..

denedımm mafettı benı:)cok felaet kasımıstım surdum yandım yandım agladım esım dedı bırde dıs macunu surelım dedım bı o eksıktı onuda denedık oda felaket yaktı gece uc kere felan kalkıp soguk suyla dus aldım bu aksam yogurdu denıcem bakalm o ne yapacak yarın aıle hekımıne gıdecem belkı o bır fayda bulur kadın dogumcudan cıldyecıden kestım umudu daha cokda var dogumuma sabredemıcem gıbı gelıyor

Benim de ayaklarım mahvoldu halılara sürte sürte bende sirkeli su yapıcam vaslında vğcudumda da ara sıra oluyor her zaman değil ama benim önceden de vardı sebebini bulamadılar kaşınınca harita gibi yol yol oluyor kşınan yerler
seninle aynınşeyleri yaşıyoruz herhalde
senin kızmydı erkek mi

ya benimde aynen dediğin gibi arada bi oluodu aynen bu şekilde ağrı oluodu ondan sonra geçiodu ama ben farketmiyodum demekki benimkide öle küçücük eşim söledi o kendiliğinden geçer dedi tuvaletini falan ıkınmadan yap dikkat et dedi bende öle yapıom bakim 2 3 güne kadar geçmezse pazartesi randevum var zaten ona göre gitcem doktora sölerim onada artık
bnm kabızlık olmadığı halde çıkmıştı, hamileliğim boyunca çok nadirdir kabız olduğum ondada ıkınmadım bile. sen kabızlıktan sonra farkettin sanırım, markett-lerdeki kuru kayısılardan alıp yemeni tavsiye ederim. ben tuvalete çıkmamadığım gün 4 - 5 tane yiyodum sonra bişicik kalmıyodu. bir de sıcak süt deneyebilirsin. 0 da yumuşatıyo.

kışın bol bol yersiniz domates biberi nasıl yapoyorsun. Kahvaltılık mı

Yok canım. Kahvaltılık değil. .Sade yapıyorum. Yani sadece domates ve biberi kaynatıyorum. Sadece tuz attım. Bu hali ile yemek harçlarında, soslarda ve menemen olarak tüketiyoruz. Kahvaltılık olarak lütenitsa da denilen ajvarı yaptım. O fena bi'şey oldu.
İçinde közlenmiş kırmızı biber, közlenmiş patılıcan, havuç, sarımsak vs.. var. Fena oldu.. :56:

son mesajımdan sonra saat 13:30'da doğumhaneye girdim. açılmam 8 cm'e ulaşmıştı. suni sancı verip biraz sonrasında su kesesini açtı doktorum ve 14:15 te normal doğum ile bebeğim dünyaya geldi çok şükür. Allah sizlerin de yardımcısı olsun. yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
nete pek giremicem büyük ihtimalle. dualarınız için şimdiden teşekkür ediyorum herkese..
sevgiler..

cnm gözünaydın, senin ve bebişinin sağlıklı ve güzel haberlerini duymak çok güzel, inş. hayırlısıyla darısı gün bekleyen biz anne adaylarının başına

Benim de ayaklarım mahvoldu halılara sürte sürte bende sirkeli su yapıcam vaslında vğcudumda da ara sıra oluyor her zaman değil ama benim önceden de vardı sebebini bulamadılar kaşınınca harita gibi yol yol oluyor kşınan yerler
seninle aynınşeyleri yaşıyoruz herhalde
senin kızmydı erkek mi
erkek canım ben bır ayı gectı cekıyorum sırkelı su nasıl oluyo ben dırek elma sırkesıne su batırıpta yaptım arık dayanıcam gıbı gleıyor dızlerım kucukken duserdık hepımız aynı onun gıbı acıyor hamılelegım hep rahattı ama su kasıntı benı mafettı bebegım gecen hafta 2400 gramdır 37 de felan doktor alabılırz deryahıc dusunmeyecem cunku hakkaten zorlanıyorum:41:

ben artık doymuorum kahvaltıda o yüzden domates salatalık çok yiyorum :) onlar sınırsız istediğin kadar ye, sende öyle dene bakalım

bende istiyorum ekmek yapma makinası, taşınayım bi yerleşeyim evime alcam hemen :) hangi marka seninki memnunmusun?

Phılıps marka bizimki hediye olarak gelmişti o yüzden araştırmadık başka markaları ama memnunuz çok işimize yarıyor şimdi saymak da istemiyorum başka şeyler de yapılıyor makineyle güzel de oluyor hem de pratik

biz de iki kişi olduğumuzdan küçük boyutta yapıyoruz ama sabah saatini ayarlıyoruz sabah kahvaltıda sıcak ve taze yeniliyor ben pek abartmasam da eşim ekmeği çok yiyor kahvaltıda. 2 günde bitirmek gerekiyor tabii ekmeği yazın hiç dayanmıyor hatta ama kışın iyi oluyor[/QUOTE]

Ben yazın ekmek bayatlamasın diye buzdolabında saklıyorum. Böylece kolay bayatlamıyor. Sen de dene. Yaptığın ekmek dışardan alınanlardan cok daha sağlıklı cünkü.

Kizlar merhaba biz 34 haftalik olduk dun camasirimda yogun su vardi hastaneye geldik aletle bakildi alttan mantarla birlikte su geliyo denildi dun ciger gelistirici igne yapildi bugun tekrar yapilacak 2500 ml serumum var ins suyum degildir mantarla birlikte suda geliyomus odur ins yoksa yrn kizimi alicaklar daha 34 haftadayiz ve kilosu 2077 gr cikti tedirginim rabbimin izniyle yasar tabi ama daha cok minik hepinizden dua istiyorum kizlar

cnm inş. öledir dediğin şey bendede var, beyaz su geliyoır bizimde yarın dr kontrolümüz var bakalım bizimkide mantar mı?

Yok canım. Kahvaltılık değil. .Sade yapıyorum. Yani sadece domates ve biberi kaynatıyorum. Sadece tuz attım. Bu hali ile yemek harçlarında, soslarda ve menemen olarak tüketiyoruz. Kahvaltılık olarak lütenitsa da denilen ajvarı yaptım. O fena bi'şey oldu.
İçinde közlenmiş kırmızı biber, közlenmiş patılıcan, havuç, sarımsak vs.. var. Fena oldu.. :56:

Ohhh afiyet olsun ben de menemenlik yapabilirsem biraz kahvaltılarda yerim

erkek canım ben bır ayı gectı cekıyorum sırkelı su nasıl oluyo ben dırek elma sırkesıne su batırıpta yaptım arık dayanıcam gıbı gleıyor dızlerım kucukken duserdık hepımız aynı onun gıbı acıyor hamılelegım hep rahattı ama su kasıntı benı mafettı bebegım gecen hafta 2400 gramdır 37 de felan doktor alabılırz deryahıc dusunmeyecem cunku hakkaten zorlanıyorum:41:

Anladım cnm aslında sn sikeli su diosunda ben ondan öyle dedim kardeşim abiir leğene üzüm sirkesi dök dedi içine ayaklarını koy dedi

Kızlar içinizde migren rahatsızlığı olan var mı ?
Nasıl geçiriyosunuz hamileliğinizde ? Ya da hangi belirtilerini yaşıyosunuz ?

yok tatlım mikrop kapmışım idrar yollarından oda ishal ve kusmaya çevirmiş sağol cnm
Geçmiş olsun :(

Phılıps marka bizimki hediye olarak gelmişti o yüzden araştırmadık başka markaları ama memnunuz çok işimize yarıyor şimdi saymak da istemiyorum başka şeyler de yapılıyor makineyle güzel de oluyor hem de pratik

biz de iki kişi olduğumuzdan küçük boyutta yapıyoruz ama sabah saatini ayarlıyoruz sabah kahvaltıda sıcak ve taze yeniliyor ben pek abartmasam da eşim ekmeği çok yiyor kahvaltıda. 2 günde bitirmek gerekiyor tabii ekmeği yazın hiç dayanmıyor hatta ama kışın iyi oluyor

Ben yazın ekmek bayatlamasın diye buzdolabında saklıyorum. Böylece kolay bayatlamıyor. Sen de dene. Yaptığın ekmek dışardan alınanlardan cok daha sağlıklı cünkü.[/QUOTE]
Öyle bir alışkanlığım yok ama yapsam iyi olacak sanırım deneyeceğim.

Back
X