• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlar merhaba biz 34 haftalik olduk dun camasirimda yogun su vardi hastaneye geldik aletle bakildi alttan mantarla birlikte su geliyo denildi dun ciger gelistirici igne yapildi bugun tekrar yapilacak 2500 ml serumum var ins suyum degildir mantarla birlikte suda geliyomus odur ins yoksa yrn kizimi alicaklar daha 34 haftadayiz ve kilosu 2077 gr cikti tedirginim rabbimin izniyle yasar tabi ama daha cok minik hepinizden dua istiyorum kizlar

sofraya hiç reçel çıkarmıyorum:9:

ya bende çkarmıyım diyorum ama anneciğimle kahvaltı yapıoruz, zaten kadının tüm yemek alışkanlığı değişti benim yüzümden, kahvaltı keyfini de etkilemiyim dedim:56: azcık minicik ekmeğimin ucunu batırdım bende reçele napıyım :17:

Kizlar merhaba biz 34 haftalik olduk dun camasirimda yogun su vardi hastaneye geldik aletle bakildi alttan mantarla birlikte su geliyo denildi dun ciger gelistirici igne yapildi bugun tekrar yapilacak 2500 ml serumum var ins suyum degildir mantarla birlikte suda geliyomus odur ins yoksa yrn kizimi alicaklar daha 34 haftadayiz ve kilosu 2077 gr cikti tedirginim rabbimin izniyle yasar tabi ama daha cok minik hepinizden dua istiyorum kizlar

çok geçmiş olsun, inşallah dediğin gibidir mantar yüzünden geliyodur su.. ama öyle değilse bile Rabbim sağlıkla yavrunu bağışlasın sana inşallah...

ya bende çkarmıyım diyorum ama anneciğimle kahvaltı yapıoruz, zaten kadının tüm yemek alışkanlığı değişti benim yüzümden, kahvaltı keyfini de etkilemiyim dedim:56: azcık minicik ekmeğimin ucunu batırdım bende reçele napıyım :17:

Benim soframda reçel bal pekmez zeytin hicbiri yok. Dün dayanamayıp ekmegin ucuyla recele bandim.sekerim 134 cıktı. Birde yemeği yer yenez bi halsizlik çöküyor. Sendede oluyor mu

Günaydın herkese, bizde Dr'a gideceğiz. İnsallah su boğazım geçer biran once. Sesim de gitti bugun.

Gecmis olsun.
Hayırlısı olsun insallah canım.

allah yardımcın olsun canım inş bebeğine bişi olmazz bi müddet daha karnında kalır ve biraz daha büyür

:) Günaydın güzel annişler bugün keyfimiz yerinde sabah erken uyandık ve eşimle kahvaltı yaptım onu işe uğurlayıp yürüyüşe parka gittim çok iyi geldi bugünden sonra da böyle yapmaya karar verdim şimdi de oğlumun örgü kıyafetlerini yıkayıp paketleyip dolaba kaldıracağım, bir de gücüm yeterse evdeki peluş oyuncakların bi çaresine bakmak istiyorum çok toz topluyorlar :(
pazartesi dr. kontrolümüzde iyi geçti ilk kez nst ye girdim güzel çıkmış sonuç iyi dedi dr. ben de fazla soru sormadım 38. haftadayız kilosu 2580 gr. olmuş yine geriden takip ediyor ama çok da sıkıntılı bir durum değil yeter ki artsın kilosu dedik dr.umla 10 günde 260 gr. almış o da çifter çifter aldığım magnezyum ve balık hapıyla... eğer önümüzdeki 10 günde 150 gr.ım altında alırsa bizede sezeryan yolları görünüyor hayırlısı artık hepimiz için :)

Geçmiş olsun, aklına kötü şeyler getirmemeye çalış iyi düşün iyi olsun, Allah hepimize bebeklerimizi bağışlasın sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin.

kızlar benim şeker yüklemesi sırasında şekerim çıkmamıştı ama şu son aya girdiğimizden beri çok şekerli yiyecek tüketmeye başladım ama çıkmış mıdır hiç bilmiyorum şeker ölçümünü nasıl yapıyorsunuz ?

:12::12:Günün ilk günaydını benden olsun...:12::12:

Günaydın. 2.side benden olsun.okulu bıraktım ama erkenden kalkıyorum yine:))))

günaydınlar :59::59:keyfimiz yok

sizlere de günaydın hatunlar. benm de hiç keyfim yok. gece uyuyamıyorum.bir sağa dön bir sola dön sabah ediyorum.kaç gündür sırtım ağrıyor. ühüüü ağlamak istiyorum. çalışan annelere bir haber vardı bugn.sizinle de paylaşayım Doğum yapan memura 69 ay yarım mesai müjdesi - Memurlar.Net

herkese günaydıınn :12: bende keyifsizim, eskiden doyduğum kahvaltımla artık doymuyorum :))) fazlasınıda diyet yüzünden yiyemiyorum, kedinin ciğere bakması gibi reçellere peynirlere zeytinlere bakıyoruuuummmm :( ama en çok da reçellere bakıyorum.. :)

günaydın tosunlarrrr:1::1::1::1:
Günaydın herkese, bizde Dr'a gideceğiz. İnsallah su boğazım geçer biran once. Sesim de gitti bugun.
Günaydınnnnn iki canlılarrrrrrrrr :9: Herkes yine pert anlaşılan, bende de hiç derman yok valla.. ama az kaldı hayırlısıyla, biraz daha sabır diyelim.. :31:

mrb cnm, kilosundan dolayı tedirgin olma hiç, minik olmalarından çok sağlıklı olmaları önemli. inşallah sende sağlıcakla kavuşursun. 1,5 kilo doğan ikizler bile şimdi tosuncuk olmuşlar maşallah :nazar: hiç korkma, Rabbim yardımcın olsun..

Günaydın çok geçmiş olsun benimde aynı durum başıma geldi hatta o zaman 30. Hafta falandı doktorum kültür testi yapmadan iğne yapmadı Kültür'de anlaşıldı ki mantardan kaynaklıymış inşallah sende de korkulacak bir durum yoktur içini rahat tut

merhaba kızlar yeni doğan bebeklere hayırlı olsun doğacaklarda sağlıkla doğsunlar inşallah.35.haftamın içindeyim şu doğum iznini merak ediyorum artık saçmaladılar bir ara çocuk iki yaşına gelene kadar yarım gün işe gidecek dendi şimdide farklı şeyler söyleniyor ne bu ya artık düzgün bir karara bağlasınlar.neyse benimki sezeryan olacağı için bayram haftasına denk gelecek doktorum şehir dışına çıkıyor.seni zorda bırakmayız dedi ama bilmiyorum ne olacak

canm Allah hakkınızda hayrlısını versin. hayırlısıyla vaktinde bebeğini kucağına alırsın inşallah.

ben tek kahvaltı yapınca sofraya koyulmuyor tabi böyle şeyler

bende 24 saat evde olmaktan çok sıkıldım kuzum ya, kendimce yapabilceğim hiçbişey yok, saatte geçmiyo :14:

ben artık evde olmak istiyorum yapılacak o kadar çok iş varki.kış hazırlığım yarım kaldı,artık bu haftasonu onu btirmem lazım.kendi çantam bebeğin çantası hazır değil. ütülenecek yerleşecekler var onları söylemiyorum bile

merhaba kızlar yeni doğan bebeklere hayırlı olsun doğacaklarda sağlıkla doğsunlar inşallah.35.haftamın içindeyim şu doğum iznini merak ediyorum artık saçmaladılar bir ara çocuk iki yaşına gelene kadar yarım gün işe gidecek dendi şimdide farklı şeyler söyleniyor ne bu ya artık düzgün bir karara bağlasınlar.neyse benimki sezeryan olacağı için bayram haftasına denk gelecek doktorum şehir dışına çıkıyor.seni zorda bırakmayız dedi ama bilmiyorum ne olacak

Merhaba ayni durum benim icin de gecerli olabilir :) hayirlisi artik...sizin SAT ne zamandi? Benim 22 ocak

büşüm senın yiğitten tık yok mu daha

Yok sezinim hic niyeti yok pasamin dogmaya cuma 39 olcam insaallah ama tik yok hala bekliyorum..sen benden erken dogurursan hic sasirmam kuzum ben acele ediyorum ya inadina gec gelcek gibi :1:

Gecmis olsun.
Hayırlısı olsun insallah canım.

Gecmis olsun jasemincim insaallah hemen atlatirsin.dikkat et kendine ve bebise iyi haberlerini bekliyoruz ;)

günaydın annişler şuanda kahvaltı yapıyoruz uyuyamadım hiç gece ben de kalkıp kahvaltı yapayım dedim sağolsun bebiş midemi kazındırıyo ama hiç yiyesim yok ufff. Bugün dr kontrolü var heyecanlıyım bakalım ne diyecek bi tarih verecek mi bugün 37.haftam bitiyo,bakalım bebiş kaç kg olmuş

ben artık evde olmak istiyorum yapılacak o kadar çok iş varki.kış hazırlığım yarım kaldı,artık bu haftasonu onu btirmem lazım.kendi çantam bebeğin çantası hazır değil. ütülenecek yerleşecekler var onları söylemiyorum bile
hem iş hem ev çok zor cnm ya, elinden geldiğince yavaş yavaş acil lazım olanlardan bir iki bişey yapsan en azından çantalar aradan çıkar. gerisini doğumdan sonrada hallederdin. bizim bebişlerin ne zaman gelicekleri hiç belli olmuyo :)
ben onları bitirdim şükür.. sadece bebeğimin bir iki parça eşyası ile benim geceliğim eksik.. 0nları da cumartesi günü tamamlıcaz Allahın izniyle.. cuma günüde 36.ya giriyoruz, artık ne zaman isterse o zaman gelir paşam, hayırlısıyla sağlıcakla olsunda :)

büşümm sanada günaydın hoşgeldin..

günaydın annişler şuanda kahvaltı yapıyoruz uyuyamadım hiç gece ben de kalkıp kahvaltı yapayım dedim sağolsun bebiş midemi kazındırıyo ama hiç yiyesim yok ufff. Bugün dr kontrolü var heyecanlıyım bakalım ne diyecek bi tarih verecek mi bugün 37.haftam bitiyo,bakalım bebiş kaç kg olmuş

günaydın cnm, benimde tam tersine 2 gündür iştahım çok açıldı.:1:
bugün bebişini görceksin ne güzel, hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşallah :)

Back
X