• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar çok hastayım :( grip oldum yataktan kalkamıyorum burun akıntısı baş ağrısı boğaz ağrısı ve doğumuma tam 10 gün kaldı çok moralim bozuk ya iyileşemezsem nasıl doğuma gircem bebeğimede bulaştırırsam ::(

endişelenme geçer o zmana kendine dikkat et ıhlamur iç içine bal da koyarsan daha iyi olur sana enerji verecek şeyler ye ki çabuk geçsin hem doğumuna da az kalmış enerjiye ihtiyacın olaacak

canlar beni bi çogunuz tanıyosunuz..
bu ayda bebeğimi alacaktım ama nasip olmadı şimdi ise bu ayda ekim ayında bebişimin tutup tutmayacagını öğrenecegim hemde önceki bebeğimin tahmini dogum tarihinden 1 gün sonra:31::31:

kızlar nolur bana bi kez cik dahi olsun ayetel kürsi okurmusunuz..

1. tüp bebeğim ekimde dogacaktı kürtaj oldum şimdi ise 30 eylülde transfer olup 12 eylülde öğrenecegim bebeğimin benimle olup olmadıgını lütfen dualarınızı bekliyorum..:16::16:
Rabbim hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin

doktordan geldik dedim ya kızlar
hani eskiden vajıliydim normal yapmicam die bebek ters die onun arkasına sığınıyodum
ama bebişim dönmüşş doğm pozisyonuna

canım sezeryan için bebeğin ters olması şart değil biliyorsun eğer sen kedini vajiden dolayı normale hazır hissetmiyorsan kendi isteğinle yine sezeryan olabilirsin doktorunla konuşsaydın bu konuyu keşke

selam
dün (36+3gün) kontrole geldim doktoruma ve açılma var mı diye muayene etti. 5 cm açılma varmış.. eve gönderemem seni dedi. 1 gece takip altında kalmak üzere yatış yaptık. 3 saatte bir nst ölçümü yapıldı, sancı çıkmadı. sabaha kadar açılma da olmadı. ama yumuşamayı da sayarsak açılmam 7 cm'e ulaşıyormuş. su kesesine değilebiliyormuş. bugün de müşahade altında tutulmaya devam. şimdi nst bağladılar. yarına kadar doğum kendiliğinden olursa olacak. olmazsa yarın sabah suni sancı ile doğumu başlatacaklar. benim ikinci doğum ve hızlı ilerliyor, o yüzden ne ben ne de doktorum riske atıp eve gitmemi göze alamıyoruz. yarın bebek 36+5 gün olacak ve 37 yi bile görememiş olucam ama hayırlısı, sağlıkla kucağıma alırım inş. benim hatam şu oldu; son 3 haftadır zorunluluktan dolayı market poşetlerini eve kendim taşımıştım ve zaten çok hareketli birisiyimdir. siz mümkünse 36 veya 37yi görmeden çok aktif olmayın.
Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. şimdi doğumhaneye gidiyorum, ne olur ne olmaz diye, dua edin lütfen..

canım benim hayırlı haberlerini beklıyoruz rabbim bi avazda kurtarsın :49:

canlar beni bi çogunuz tanıyosunuz..
bu ayda bebeğimi alacaktım ama nasip olmadı şimdi ise bu ayda ekim ayında bebişimin tutup tutmayacagını öğrenecegim hemde önceki bebeğimin tahmini dogum tarihinden 1 gün sonra:31::31:

kızlar nolur bana bi kez cik dahi olsun ayetel kürsi okurmusunuz..

1. tüp bebeğim ekimde dogacaktı kürtaj oldum şimdi ise 30 eylülde transfer olup 12 eylülde öğrenecegim bebeğimin benimle olup olmadıgını lütfen dualarınızı bekliyorum..:16::16:
Rabbim hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin

inşallah tutar ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Bugün benim doğum günüm:46::46::46::52::52::52::32::32::32:
Canım yaş günün kutlu olsun,Allah tüm sevdiklerinle nice yıllar nasip etsin:16:
geçmiş olsun canım havaların kararsızlığı bizi hemen hasta edebiliyor malum iki can taşıyoruz bünye zayıf düşüyor dikkat etmek lazım iyiki de uyumuşsun tadını çıkarmak lazım son günlerin

belki çatı muayenesi yapar belli olmaz sen yine de tedbirli git derim ben zaten çok sürmez hemen uzar o zaman da ağda yaparsın

korkma canım ben daha önce başka bir sebepten lokal anestezi alıp ameliyat oldum çok rahatttı ben genel anesteziden korkuyorum uyanıkken ne oluyor ne bitiyo biliyorsun hem minişi ilk sen görürsün daha güzel o anı yaşamalısın bence

benim de çıkasım var ama bacak ve bel ağrısı beni mahvetti yarın çıkarım olmazsa neler alıcan kızına
Kızımın pek eksiği kalmadı,bakınıcam cnm.Prima nın yanlış bezini almışım,beyaz olanından alıcam,e bebek mağazasını gezinicem,ordan illa alacak bişeyler bulurum ben:1:
hoşgeldin canım fazla yorulma dikkat et:34:
Hoşbulduk canım,zaten fazla gezeceğimi zannetmiyorum,en fazla bir iki saat..Şuanda bile uykum var ama eşim götüreceği için erken çıkayım dedim.
Ay ne güzel ya çarşıya çıkabilecek halin var arkadaşım benim için de gez. Ben evde tek başına bir enkaz bir yatağa gidiyorum bir mutfağa geliyorum çok canım sıkılıyo
Evet ev sıkıcı zaten ne eve ne de dışarı sığabiliyoruz,trajikomik bir halimiz var :9:
kızlar çok hastayım :( grip oldum yataktan kalkamıyorum burun akıntısı baş ağrısı boğaz ağrısı ve doğumuma tam 10 gün kaldı çok moralim bozuk ya iyileşemezsem nasıl doğuma gircem bebeğimede bulaştırırsam ::(
Geçmiş olsun canım,yat dinlen bol bol..Doğuma kadar iyileşirsin korkma,bol bol sıvı al,yat terle ve uyu bir iki güne iyileşirsin inş.

endişelenme geçer o zmana kendine dikkat et ıhlamur iç içine bal da koyarsan daha iyi olur sana enerji verecek şeyler ye ki çabuk geçsin hem doğumuna da az kalmış enerjiye ihtiyacın olaacak
sağol canım sürekli bal pekmez ıhlamur tüketiyorum inşallah iyileşirim en korktuğum öksürüğe dönüşmesi o zaman yandım çok ağır oluyor öksürüğüm sezeryan dikişlerimde olucak of düşündükçe bunalıyorum felaket senaryoları yazıyorum hep :(

geçmiş olsun canım ya ozamana kadar iyice dinlen tatlım lımonlu su ıhlamur falan bol bol c vitamini tüket cok zaman var iyileşirsin inşallah:nazar:

kullanmaz olur muyum ? 4. ayımdan beri sabah akşam kullandım, 1-2 aydır ise günde 4-5 kez kullanıyorum ama bir faydasını görmedim.

hadi yaa dur bende bir yağ karışımı var onu sana yazayım oluşmıuş çatlaklarda da etkiliymiş burda bir arkadaştan öğrenmiştim kendisi kullanmış ergenlikten olan çatlaklar bile geçmiş
jojoba,kayısı,susam ve buğday yağını karıştır hergün düzenli olarak masaj yaparak kullan inşallah faydası olur

canım sezeryan için bebeğin ters olması şart değil biliyorsun eğer sen kedini vajiden dolayı normale hazır hissetmiyorsan kendi isteğinle yine sezeryan olabilirsin doktorunla konuşsaydın bu konuyu keşke

memlekete gidiporda doğurcam o doktorla konuşurum artık..
ya kime sez olcamm desem ssakınn ha diolar..napiiimm ters die kendimi avutuodm mecbur i diodm

geçmiş olsun canım ya ozamana kadar iyice dinlen tatlım lımonlu su ıhlamur falan bol bol c vitamini tüket cok zaman var iyileşirsin inşallah:nazar:

çok sağol canım ya çok dikkat edin kendinize saçınızı kurutmadan çıkmayın terli durmayın sakın benim yaptığım hataları yapmayın son ayımız herşeye iki kat özen göstermek gerekiyormuş gerçekten.

Canım yaş günün kutlu olsun,Allah tüm sevdiklerinle nice yıllar nasip etsin:16:

Kızımın pek eksiği kalmadı,bakınıcam cnm.Prima nın yanlış bezini almışım,beyaz olanından alıcam,e bebek mağazasını gezinicem,ordan illa alacak bişeyler bulurum ben:1:

Hoşbulduk canım,zaten fazla gezeceğimi zannetmiyorum,en fazla bir iki saat..Şuanda bile uykum var ama eşim götüreceği için erken çıkayım dedim.

Evet ev sıkıcı zaten ne eve ne de dışarı sığabiliyoruz,trajikomik bir halimiz var :9:

Geçmiş olsun canım,yat dinlen bol bol..Doğuma kadar iyileşirsin korkma,bol bol sıvı al,yat terle ve uyu bir iki güne iyileşirsin inş.
hadi bakalım son gezmelerimiz bebişler gelince bir müddet çıkamayız zaruri olmadıkça zaten kış da kapıda bugünlerin tadını çıkar bolbol gez
sağol canım sürekli bal pekmez ıhlamur tüketiyorum inşallah iyileşirim en korktuğum öksürüğe dönüşmesi o zaman yandım çok ağır oluyor öksürüğüm sezeryan dikişlerimde olucak of düşündükçe bunalıyorum felaket senaryoları yazıyorum hep :(
kız dur iyileşeceksen de iyileşemzsin bu psikolojiyle iyileşeceğini telkin et kendine
memlekete gidiporda doğurcam o doktorla konuşurum artık..
ya kime sez olcamm desem ssakınn ha diolar..napiiimm ters die kendimi avutuodm mecbur i diodm

canım o eskidendi yaa şimdi sezeryan olanda çabuk iyileşiyor takılma sen onlara ama yapabiliyorsan normal en iyisi tabi adı üstüne normal olanı bu

hoşgeldin biz de 10 gibi uyandık 12 gibi kahvaltı yaptık ama çok uykum geliyor yaa
ben aynı saatimde uyandım ama bnmde habire uykum geliyo ya, hasta gibiyim niyeyse.. halbuki bişeyimde yok şükür :(

Merhaba kızlar, bende daha yeni uyandım. İnanır mısınız!! Kargo gelmeseydi herhalde daha da uyurdum.
Hala rahatsızim. Terlemesim. Vücudumu yıkadım hemen. Simdi birşeyler yiyeceğim insallah.
Boğaz yanmam gecti gibi, ama öksürük falan da basladi bu sefer.
Allah hepimize şifa versin biran once insallah.
O kadar cok rüya gördüm ki gene bugun. Hem hormonlar hemde hastalığın herhalde.
Bu arada son iletide elinde uyuşma olmuştu birinin galiba bir ona göz atabildim. Benim de oluyor. Hatta sabah sagıma yatmışim, sol elim uyuşmuştu. Soluma dondüm hemen.
Gecti gibi.
bugün hepimizde bir uyku hali var havadan mıdır nedir.. Burada acayip rüzgar var :53: gözlerim açık ama beynim uyuyo halen.. bugün benimde sol bileğimden başlayan bi kol ağrısı var kiii geçiremedim gitti.. halbuki bu gece soluma çokta yatmadım.. bu arada öksürük ve mikrop için ballı ıhlamur içebilirsin, çok faydası oluyormuş..

kendime gelmeye çalışıyorum yeni kalktık sayılır
sen de mi ezinem.. yav hepimizde bi uykuya eyilim, bi hastalık hali.. noluyo hepimize birden :25: benimde gözler kapanıyo, hiç tadım yok, ortada bi sorunda yok şükür, anlamadım gitti yaaa...
Merhabalar,nasılsınız kızlar?Ben şimdilik evdeyim,bir iki saate çarşıya gidicem kuzuma belki bişeyler alırım,siz napıyosunuz?:6:
mrb cnm, yine enerjiksin maşallah :nazar:
Bugün benim doğum günüm:46::46::46::52::52::52::32::32::32:
nice mutlu senelere canım.. :71:

ben aynı saatimde uyandım ama bnmde habire uykum geliyo ya, hasta gibiyim niyeyse.. halbuki bişeyimde yok şükür :(

bugün hepimizde bir uyku hali var havadan mıdır nedir.. Burada acayip rüzgar var :53: gözlerim açık ama beynim uyuyo halen.. bugün benimde sol bileğimden başlayan bi kol ağrısı var kiii geçiremedim gitti.. halbuki bu gece soluma çokta yatmadım.. bu arada öksürük ve mikrop için ballı ıhlamur içebilirsin, çok faydası oluyormuş..

sen de mi ezinem.. yav hepimizde bi uykuya eyilim, bi hastalık hali.. noluyo hepimize birden :25: benimde gözler kapanıyo, hiç tadım yok, ortada bi sorunda yok şükür, anlamadım gitti yaaa...

mrb cnm, yine enerjiksin maşallah :nazar:

nice mutlu senelere canım.. :71:

hiç sorma yaa kendimde bir enerji bulsam ütüm var yapılacak hastane çantasını hazırlicam ütülediklerimi yerleştirip ama üşeniyorum olmazsa 1 saat kadar uyusam mı

Samsunda yağmur var hava kapalı içimi sıkıyor...
Bizim bura da iyice kapandı, hele bi de rüzgar var ki sorma :53: resmen hasta ediyo insanı oturdugu yerde.. sersem gibiyim bende..
en güzelini yapıyosun cnm, ayrıca boğazında acı veya ağrı varsa sütü bal ve karabiberle karıştırıp sıcacık içebilirsin..

Back
X