- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
sen de iyiki bayramda yoksun daha rahat doğururum deseydin
evvet bayrama denk geldiği için sezeryana yönlendiriyo...kilosuna normal dedi bilmiyorum canım..fazla demedi..35.haftadaki bir bebek için normal kiloda dedi...başka gidebileceğim bir doktor iki tane var canım..biri devlet hastanesinde...şimdi velimi aradım..ayarlayabilirse ayarlayacak...diğeri de başka bir özel hastane de...orada da başka bir velim çıktı..Rabbim yürü kulum diyecek herhalde...inşallah birinden biri olur ya...
hiç anlaşılmıcak bi durum yok, diğer kızların da dediği gibi ticari bakmış olaya seninki.. evet suyunun fazla olması da çok iyi.. maşallah diyelim bi aksilik olmasın.. şu bahsettiğin doktorlarada bi görün bakalım, bakarsın biri içine siner..
aa sendemı cuma beım oyleydı bız renklı dopler cektırdık kan akışına bakmak için damarda ve begınde etkılıyormu diye cok tedırgınım çok
senın dogumun bayrama denk gelmıyorkı bayram 15 ınde hatta senınkı bıtımınde gunun değil mi canım
nasıl bişey bu renkli doppler dediğiniz şey ben çektirmedim doktorum şart değil diyince. sonuçlarınız iyi çıkmıştır inşaallah. bebeğinizin kilosu ne kadar
canım bayram tatili 9 gün ayın 12sinde başlayıp 21ine kadar sürüyo...tatilde de burada yokmuş beyefendi...senin doğumunda 10 ekim ile 20 ekim arası görünüyo dedi...
e sen zaten normal dusunuyon ebe dogurtacak o dr da çok da ıhtiyacın yok sen başa dr gıt bence
detaylı ultrasonda bakıldı radyolog baktı kordondakı kan akışına byne gıden damarlara sorun cıkmadı cok sukur ama 36 da cok erken daha sımdıden kordon dolanması uzuldum çok kılosu kızımn 2753 çok hareketlı zaten dolamasa şaşrdım normalde hafatada 330 gr alırdı bu hafta sadece 120 gr almış ve kordn bu hafta dolandı herhafta gıdıyorum cunku ben dr sızın haftanız kaçtı
görmedim canım ya bakarım bi araah o hayallerrr ahhh :)
Bugün sabahki selam verişimi gördünmü
Yataktan kalkarken bi an gözümün önüne gelen hayal içimi öyle bi huzurla doldurdukii... Çok güseldi yaaRabbim hepimizi o günlere de eriştirsin inşallah..
hiç sorma yaa hiç yaptırasım yok eşime yaptırmayalım filan diyorum ama illa yaptırıcaz doğumda annen filan gelir onlara ayıp olur ev bakımsız olmasın diyor sanki yabancı mı ayıp olmaz diyorum ama boyacıyla anlaştı bile..doğru ya sen ilçede oturuyordun en mantıklısı merkezde bulunmak her imkan olur senin için
bende 36. haftamın içindeyim benimde kızım çok hareketli çok şükür (ki artık takıntı haline geldi hareketleri duracak diye çok korkuyorum) 28/08/2013 de 2200 dü 15 gün sonra gittim kontrol için yani geçtiğimiz perşembe 2263 gr hiç kilo almamış dedisanıyorum kordon dolanmasından kaynaklanıyor. hangi şehirde yaşıyorsunuz ben ankaradayım. gittiğiniz doktoru öğrenebilmek için sordum yanlış anlamayın
tranzondayım canım bende gecen cuma gıttım 2630 du 35 de bu cuma 36 ydı ve 2753 cıktı kı 3 beklıyodum cunku sabıt 300 gr alıyodu her hafta acaba kordondan mı alamadı kılo pekı yemende ıcmende değişiklık yaptın mı kılo almamasının sebebı olarak cunku kordon da besın gıdyordur ya sonucta dugum olmadıkı kordon boğazıda sıkmıyo ama cok harelketlıler ya korkuyorum sıkar dıye aklıma getrmemeye calısıyorum ama su 3 haftada aklımı yıtırmezsem ıyıdır
Beni de korkutuyosunuztranzondayım canım bende gecen cuma gıttım 2630 du 35 de bu cuma 36 ydı ve 2753 cıktı kı 3 beklıyodum cunku sabıt 300 gr alıyodu her hafta acaba kordondan mı alamadı kılo pekı yemende ıcmende değişiklık yaptın mı kılo almamasının sebebı olarak cunku kordon da besın gıdyordur ya sonucta dugum olmadıkı kordon boğazıda sıkmıyo ama cok harelketlıler ya korkuyorum sıkar dıye aklıma getrmemeye calısıyorum ama su 3 haftada aklımı yıtırmezsem ıyıdır
Beni de korkutuyosunuz
Ya bişey olmaz Allaha emanet onlar.
Kızlar bir tek üçümüz mü varız bu durumda olan?
Bi de sizinki 36 da dolanmış
Benimki 29. haftadan beri öyle
ya krkma sakın uzulurum bak benım dr normal dogum yaparsın dedı 9 una kadaar beklıcez hiç de tedırgın olmadı benım kuruntum
canım kendını dolduruyorsun yapma bıraz dua oku sakınlesssgeldi uyuz yüzünü göresim yok çıksa gitse keşke biryerlere
hosgeldınn canım aramıza allah saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsınbende bir ekim annesi olacağım kısmetse az kaldı geçtiğimiz perşembe günü kontrole gittiğimde doktorum bebeğimde kordon dolanması olduğunu söyledi. içinizde böyle bişeyle karşılaşan varmı ve veveğim hiç kilo almamış son gidişimden önce 2200 du ama perşembe günü 2263 dedibenim gibi bebeğinin kilosu az olanlar var mı içinizde acaba merak ettim
bılmıyorum canım tuaf gelıyor 30dan dustuk bugun hepınızn vucudu kendını dguma haızrlıyor nıye benımkı hazırlamıyorreğer nefesinde ve midenin şuan bulunduğu bölümde bi rahatlık hissediyosan aşağı inmiş olabilir kuzum, benim ayağa kalkınca karnım aşağıda gibi gelmeye başladı ama oturup hareketlerini dinleyince halen kaburgama batıyo bişiler ve bazen kalbim duracakmış gibi sıkıştırıyo :44: sancılarda yeni yeni başladı, bende emin olamamıştım,karnımda ince bi sızı gibi başlıyo ve biraz durup geçiyo.. bazen bacaklarımda resmen güçsüzlük varmış gibi oluyo.. bunlar da yalancı olanlarmış. ama sende olmaması anormal değil kuzum, herkeste olacak diye bir şart yokki zaten..
evvet bayrama denk geldiği için sezeryana yönlendiriyo...kilosuna normal dedi bilmiyorum canım..fazla demedi..35.haftadaki bir bebek için normal kiloda dedi...başka gidebileceğim bir doktor iki tane var canım..biri devlet hastanesinde...şimdi velimi aradım..ayarlayabilirse ayarlayacak...diğeri de başka bir özel hastane de...orada da başka bir velim çıktı..Rabbim yürü kulum diyecek herhalde...inşallah birinden biri olur ya...
benimde aynı canım, geçen hafta yaklaşık 2800grdı tosuncuk :) plasentam aşağıda olduğundan bi sezeryan ihtimalm var benim.. ama sende hiç ters giden bişey yokken doktorun seni sezeryana yönlendirmesi çok ama çok saçma, hiç etik değil.. bence şansın varsa normal doğum yanlısı bi doktor bul tekrar.. ben de hem şeker var, bebek iri ve plasenam aşağıda olmasına rağmen 3 hafta sonra tekrar konuşuruz, belki plasentan yukarı çıkar falan dio doktorum yani, ki bu hafalardan sonra çıkması pek mümkün değil.. bence sen sezeryanı mecbur kalmadıkça kabul etme, sonuçta hem cesaretli hem de isteklisin bu konuda..
kesinlikle doğru diosun :) geçende bir komşu tam doğumunu anlatacaktı susturdum valla.. öyle bi giriş yaptıki, eyvah dedim :)
lütfen ben doğum yaptıktan sonra konuşalım bunları şimdi değil deyip susturdum.. ne zevk alıosun ya felaketmiş gibi snlatmaktan, herkes çatır çatır doğuruyo, kendini kahraman gibi göstermeye çalışıyo heralde bu tipler.. şöyle zordu böyle zordu ama ben başardım gibisinden :)
benim hala kaburgalarıma vuruyo ya, hatta karnımdaki şekli çapraz o bile belli :) ayakları sağ göğüs kafesimde kafası da göbek deliğimin hafif sol aşağısında :) karnımda tuhaf bi şekil.. ama bu dönmesine az kaldı demekmi oluyo acaba.. yavaş yavaş yolu arıyo heralde
hiç moralini bozma, ne güzel herşeyin yolunda gidiyo tatlım.. devlet hastanelerinde normal doğumları ebeler yaptırıyo ama doktorlar değil.. doktor sadece sezeryana giriyo burdaki devlet hastanelerinde böyle.. ama yine de bi sor özellikle normal doğum ihtimalim nedir diye sor bence.. bakarsın tekrar heveslendirir seni..
Beni de korkutuyosunuz
Ya bişey olmaz Allaha emanet onlar.
Kızlar bir tek üçümüz mü varız bu durumda olan?
Bi de sizinki 36 da dolanmış
Benimki 29. haftadan beri öyle
canım kendını dolduruyorsun yapma bıraz dua oku sakınlesss
hosgeldınn canım aramıza allah saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsın
çok teşekkürler hoş buldum, hepimize nasip etsin inş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?