2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

senın dogumun bayrama denk gelmıyorkı bayram 15 ınde hatta senınkı bıtımınde gunun değil mi canım

bir yandan sizlere yazıp bir yandan doktor ayarlamaya çalışıyorum...bakalım yarın saat 8 de netleşecek biri...

aa sendemı cuma beım oyleydı bız renklı dopler cektırdık kan akışına bakmak için damarda ve begınde etkılıyormu diye cok tedırgınım çok

nasıl bişey bu renkli doppler dediğiniz şey ben çektirmedim doktorum şart değil diyince. sonuçlarınız iyi çıkmıştır inşaallah. bebeğinizin kilosu ne kadar

senın dogumun bayrama denk gelmıyorkı bayram 15 ınde hatta senınkı bıtımınde gunun değil mi canım

canım bayram tatili 9 gün ayın 12sinde başlayıp 21ine kadar sürüyo...tatilde de burada yokmuş beyefendi...senin doğumunda 10 ekim ile 20 ekim arası görünüyo dedi...

nasıl bişey bu renkli doppler dediğiniz şey ben çektirmedim doktorum şart değil diyince. sonuçlarınız iyi çıkmıştır inşaallah. bebeğinizin kilosu ne kadar

detaylı ultrasonda bakıldı radyolog baktı kordondakı kan akışına byne gıden damarlara sorun cıkmadı cok sukur ama 36 da cok erken daha sımdıden kordon dolanması uzuldum çok kılosu kızımn 2753 çok hareketlı zaten dolamasa şaşrdım normalde hafatada 330 gr alırdı bu hafta sadece 120 gr almış ve kordn bu hafta dolandı herhafta gıdıyorum cunku ben dr sızın haftanız kaçtı

canım bayram tatili 9 gün ayın 12sinde başlayıp 21ine kadar sürüyo...tatilde de burada yokmuş beyefendi...senin doğumunda 10 ekim ile 20 ekim arası görünüyo dedi...

e sen zaten normal dusunuyon ebe dogurtacak o dr da çok da ıhtiyacın yok sen başa dr gıt bence

bende 36. haftamın içindeyim benimde kızım çok hareketli çok şükür (ki artık takıntı haline geldi hareketleri duracak diye çok korkuyorum) 28/08/2013 de 2200 dü 15 gün sonra gittim kontrol için yani geçtiğimiz perşembe 2263 gr hiç kilo almamış dedi sanıyorum kordon dolanmasından kaynaklanıyor. hangi şehirde yaşıyorsunuz ben ankaradayım. gittiğiniz doktoru öğrenebilmek için sordum yanlış anlamayın

görmedim canım ya bakarım bi ara

ewet canım yoksa doguma kadar bekleme taraftarıyım evimde ama ne olur ne olmaz
zor olacak senin için ama artık eşinin yardımıyla halledersiniz

tranzondayım canım bende gecen cuma gıttım 2630 du 35 de bu cuma 36 ydı ve 2753 cıktı kı 3 beklıyodum cunku sabıt 300 gr alıyodu her hafta acaba kordondan mı alamadı kılo pekı yemende ıcmende değişiklık yaptın mı kılo almamasının sebebı olarak cunku kordon da besın gıdyordur ya sonucta dugum olmadıkı kordon boğazıda sıkmıyo ama cok harelketlıler ya korkuyorum sıkar dıye aklıma getrmemeye calısıyorum ama su 3 haftada aklımı yıtırmezsem ıyıdır

memleketimdeymişsin :)

bende aklımı yitirmezsem iyidir çok iyi anlıyorum seni inşaalah sağ sağlim alırız bebeklerimizi kucağımıza. yememde içmemde pek bi değişiklik yok aslında, doktorum panik yapma dedi ama insanın elinde olmuyor ki. dua ediyorum dolandığı gibi kendiliğinden de kurtulur inşaallah hepimizin bebekleri. beni de dualarınıza katın lütfen

Beni de korkutuyosunuz
Ya bişey olmaz Allaha emanet onlar.
Kızlar bir tek üçümüz mü varız bu durumda olan?
Bi de sizinki 36 da dolanmış
Benimki 29. haftadan beri öyle

Beni de korkutuyosunuz

ya krkma sakın uzulurum bak benım dr normal dogum yaparsın dedı 9 una kadaar beklıcez hiç de tedırgın olmadı benım kuruntum

geldi uyuz yüzünü göresim yok çıksa gitse keşke biryerlere
canım kendını dolduruyorsun yapma bıraz dua oku sakınlesss
hosgeldınn canım aramıza allah saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsın
bılmıyorum canım tuaf gelıyor 30dan dustuk bugun hepınızn vucudu kendını dguma haızrlıyor nıye benımkı hazırlamıyorr

ınsallah ıcıne sınen bı doktr bulursun canım kendını evladını emanet edeceksın kolay deıl allah ıyı bı doktorla karsılastırr ıns seni

benım oyleydı ama sankı kaydı gıbı yarın anlarız bakalım ne dıeyecek doktorumuz

Beni de korkutuyosunuz

canım korkma tabiki Allah a emanetler. neticede çok ciddi bir durum olsa hadi evine git derlermi bize. doktorlar bizden daha sakin.
bizimki biraz kuruntu içini ferah tut iyi düşün Allah ın izniyle sağ sağlim alacağız bebeklerimizi kucaklarımıza. telaşlıyız çünkü bilmediğimiz şeyler. çok fazla bilgi verende olmayınca durum böyle oluyor işte. ayrıca nette falan baktım çok da nadir görülen bir durum değilmiş ve genelde de sağlıkla doğuyormuş bebişler. birbirimiz için bolca dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…