2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ne guzel kayınpeder dedıgınde oyle agır olur yanı cok kaba olucak ama bızımkı abıdıkk herseye konusr

kız ınsan olsunnn ınsann bır corbaya muhtaçtım ben eşim işten gelıp yedırdı ıcırdı benı o geelınceyye kadar bekledım vc ye gıdemedım eşim gelecekte goturecekkk heyyy oda aldı valızını dıdıme tatılee gıttı 2 ay gelmedıı şimdı dunyayı verse ne ye yarar

Kızlar bugün sağlık ocağından çağırmışlardı gittim kan ve idrar verdim bir deeczaneden garmastan aldım gögüslerim tekrar yara olmasın diye çünkü kızımda bana o kadar ilaç kullanmama rağmen bu ilaç ii gelmişti doktor doğuma 10 gün kala sürmeye başla dedi sağlık ocağındaki doktorda onu tavsiye etti ben sürmeye başlıycaktım şimdi .bu perşembe kontrolüm var olmazsa doktoruma da sorarım

hosgeldın canım kusura bakma yıne derın yaralarımız acıldı hepımızın daldık gıttık kv konusu malum ama senın kv le ılıskını cok taktır edıyorum allah nazarlardan saklasın
Belli zaten daldınız gittiniz Benim kv ile aram çok şükür belli mesafede gidiyor,bu ikimizin de çabasıyla oluyor..Onlar geçmişte çok zor zamanlar geçirmişler,kv leriyle birlikte yaşamışlar ama çok şükür bnm kv kendi gördüğünü bana asla uygulamak istemiyor,işlerime sormadan karışmıyor..Sadece kızımın odası ve eşyaları konusunda bana sormadan aldı ama iyi niyetini bildiğim için her defasında teşekkür ettim,yerine göre kendi annemden düşünceli davranıyor..Benim yaşımdan onun tecrübelerinden ve yaşından dolayı da olsa gerek bu mesafeyle ilişkimiz şuanda yolunda ama ilerde bebeğim doğunca nasıl olur karışır mı ben de sinir olur muyum bilmiyorum çünkü kendine göre doğruları ve takıntıları var inş. uygulamaya kalkmaz çünkü ben de kendimi tanıyorum o anda cevabımı veririm kırılır,bi de kırılsa da bişey demez içine atar..

iyi yapmışsın begendigini al tabi....bu arada bende kişiye özel tasarımlar yapıyorum istediginiz birşey varsa yardımcı olabilirim
sayfam bu
https://www.........................9Eekerli-dünyam/415320478550107?ref=hl

valla helal olsun sana ben de bazen öle seyler sölüyorum kı ama şaka ile karışık ne olduğunu anlamıyo eee öle olmazsan yürümez bu ilişki anlayacağın tatlım seviyeli ama ara sıra atışmalı bi ilişkimiz var kv ile

ahahahha kaba olacak ama tabiri caizse sidik yarıştırıyor resmen.. bence o kolyeyi kendi kendine almıştır da kocam aldı diyordur. Yoksa hayatı boyunca öyle bir insan olsaydı eşin de ondan göre gör olurdu. Misal benimki babasının annesine birşey aldığını görmediğinden, paralar sende git kendine benden doğum günü hediyesi alıver diyor :)

senın burada anne baba dıye yazmandan bellı canım aranızın ıyı oldugu bızımkıde yasamıs bazı seyler ama herkes aynı kafada olmuyor esım gecen gun dıyorkı senınde oglun olucak hatırlatırım bunları sana dıyor ınsan oglu yarın ne olur bılemem ama allah ıcın hatırlat yasım ılerler ama kafam gerılerse hatırlat bunları ben oyle davranmıyım dedım....
ınsallah ozaman da bu mesafeyı korurda su saatten sonra bozulmaz duzenınız cunku bu duzenı kurmak cok zor ben uc yıldır kuramadım herkes kafasına gore hareket ettıgı ıcın su satten sonra olmaz artık benım gozumde cok dustu ınsanlar

slm kızlar benim gibi mide yanması çeken varmı çok kötü ya oğluşum büyüdükçe mideme baskı yapıyor uyku uyuyamıyorum birşeyler yiyemiyorum gaviskon şurup içiyorum biraz geçiriyor sonra yine aynı

İnşallah zamanla oturur canım,bazı ilişkiler zamanla oturuyor.Eşlerimizle ilişkilerimiz bile zamanla oturuyor..Güvenmesen sevmesen de saygı gösterirsen kimse sana bişey diyemez,eşim ailesi konusunda hiç laf söyletmez ben de öyle..İkimiz de kendimizce yorum yaparız ama ailelelerimiz hakkında birbirimize yaptırmayız.Eşlerin bu tutumu da çok önemli bence,spekülasyonları ve polemikleri direkt engelliyor..

benım esımde soyletmez bende zaten gereksız yorumlar yapmm haklı oldugum konuları soylerım esıme de hep ben haklıysam evet haklsın de tavrını koy yok haklı deılsem sen haksızsın de bana tavrını koy derım ama o kendıne yapılan haksızlıkları bıle gormezden gelır boyle olunca ınsanlar ne bana nede ona saygı gostermıyr ıstedıkelrı gıbı konusup ıstedıkerıne mudahale edebılıyorlar zaten onun aılesının bana olan tavrı benle alakalı deıl evlatlarına verdıklerı degerle alakalı ınsan evladına ne kadar deger verıyorsa yanındakıe okdar deger verır bence

Evet o konuda çok haklısın canım,tamamen öyledir.Söz konusu anne baba kardeşler olunca durum hassaslaşıyor,diğer kişiler olsalar bu kadar üzülüp üzerinde durulmazdı..Allah herkes için hayırlısını versin,en başta evlatlarımızı..

Selam kizlar bugun dr kontrolumuz vardi gittim geldim ilk once tansyonum yuksek cikti nedenini bende bilmiyorum sonra kan aldilar son kan alislariydi hepatit B icin fln nts ye bagladilar kalp uyuyodu uyandiramadilar kaldi oyle gelelim muayeneye dr her zaman acikliga bakiyodu zaten bu sefer yine bakiyoduki dediki bebek dogum kanalina girmis bende hissediyodum zaten cunku cook asagida hissediyorum hareketlerini fln bakti hersey iyi 2.700 olmus 2 hafta sonra dogabilirde dogmayabilirde fln dedi baya heyecan yaptim artik haftada bir gidicez artik bakalim hayirlisi

Ben de kontrole haftaya gidicem,artık alttan üstten temizlik de yapmak lazım amansız karşılaşmayalım di mi?Doğumlar epey yaklaştı canım,ben çok heyecanlanmaya başladım..Hala doğum olayı bana çok değişik geliyor kendimde,inş. kolayca atlatırız da minnaklar artık karnımızda değil de elimizde göğsümüzde olsa artık

insallah canim hayirlisi ile gelsinler aynen canim temizlik sart dogum cok farkli bisey atlatalim bunlarida hemen gelsinler

Mrb kızlarr, iş bitmek üzereydi bende bi kaçamak yapim dedim.. Kadınlara kahve yapmıştım verdim kaçtım hemen
Sanırım şuan yalancı sancılarımla başbaşayım, karnıma adet sancısı gibi değişik bişi yayılıyo, gazın verdiği rahatsızlık hissi gibi de diyebilirim. 10 15 saniye içinde kaybolup gidiyo, düzenli değil tabikii.. Ara ara yokluyo böyle.. Yanılmış mıyım yalancı sancılar olarak isimlendirmekte :26:

Kızlar çoğunluk kv şikayetçi benimki bana 15 saat uzaklıkta oturuyor yılda 1-2 kez görüşüyouz telde de 2 günde bir bazen her gün uzaktan iyi yakın olsa bilmihorum ALlah bilir

Ben bu sancıları henüz anlayamıyorum sanırım,doktorum da zaten gerçek sancıyı hissedersin canın acır dedi..Kızım henüz aşağı inmedi bir de,kaç gündür sol yanımda yatıyor,uyuyor,tekme atıyor..Orayı sevdi

oy maşallahhh minikimee
Rabbim en doğru zaman bilir gönderir tatlım, yeterki sağlıcakla kavuşalım inşallah..
ufukta da normal doğum görünüyo, hadi hayırlısı kuzum, hepimizin gönlünce olsun herşey, bi avazda kurtulalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…