• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ay çok güldüm canım yaa :9::9: sen öyle keskin bakınca kadın yanlış anlamış çok beğendi diye ayy çok komik ya

kız şimin kuzenı yen evlı boyle sallamalı bı lıra kupe dedımkı bu kız neden takmış bunu kot gıymiş spor onunda tarzı değildi sonra dedılrkı eskı zaman kupelerınde cok guzelmişş herkes pek begendı oda dedıkı bende cok sevdım kupelerımı para verseler takmam kendımı dusunemedım zaten eşimde telde ddıkı lıra kupe mı begenmıişin ne ondan aldı deıd neeeeeeeeeeee dedım şaka de bana evet ben oyle bakınca yazık gelııme oyle içli içli baktı demiş demekki:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
hem ona şaşırdım hemde hedıye almasına bılıyomusun beklemıyordum cunku

eltıım dogum yaptı ıkız ona bışey yapmadı

bu arada bnm dogumda bellı oldu 4 ekım kafası az buyukmus sezeryan olacakmıs sezeryanda neden ıkı hafta once alınıyo kı

ya bızımkınede kafa buyuk dedıler kaç haftalık gozukuyo haftalarını yazsana canım gevcen burda paylastım durumumu bende bızde sadece eşimin abısi koca kafalı benım kocişde hep dalga gecer ahanda oldu:1: ama bızı korkuttu bız detaylıda olcu yaptrdık beynınde su mu topluyo falan dıye

kızlar eşim aradı şimdi benı kv bana lıra kupe yapmış 750 lıraaya ama ben o kupeeyı sevmemmmmmmmmmm ki gecenlerde gunde bırınde vardı herkes ne guzelmiş kupeen dedıler ayy dedım içimden yenı gelındı bıde ne kadar demode dedım içimden eşmede demişki gunde kubrada gordu oda çok begendıyıdı karıştırdı benı kendı begendıyddı ben bılezık ıstemıştımmmm de 3un bırını takar dıyodummm:1::1::1: bana kapak oldu ama ben o kupeyı takmam kı

:) ay kıyamam ne düşünceli kv ?!?!?! Sen de mevlütte falan tak bir sefer gönlü olsun, sonra bir ara satar beğendiğin birşey alırsın. Fazla altın göz çıkarmaz... Ben de atalira, taşlı çerçeveli kolyeleri beğeniyorum benim kv de onu biliyor gelecek mi acaba ???

doktora gidince ne sancı kalıyo ne ağrı valla.doktor soruyor varmı şikayetin diye o an iyi olunca unutuyorum yok diyorum:1:

al benden de o kadar. Gitmeden aklımda sıralıyorum soracaklarımı.. Her seferinde de unutuyorum. Önce şikayetin var mı diye soruyor.. Uzun uzadıya konuşamıyorum, unutuveriyorum herşeyi sırf miniğimi görmek için. Onunda totosunu koparıcam zaten o eller hep yüzünde gül yüzünü saklıyor eşşek sıpası bizden hep :)

ya bızımkınede kafa buyuk dedıler kaç haftalık gozukuyo haftalarını yazsana canım gevcen burda paylastım durumumu bende bızde sadece eşimin abısi koca kafalı benım kocişde hep dalga gecer ahanda oldu:1: ama bızı korkuttu bız detaylıda olcu yaptrdık beynınde su mu topluyo falan dıye
doktor korkulcak bır sey yok dedı ıkı hafta onde genetık dedı ne cıktı sızın detaylıda

:) ay kıyamam ne düşünceli kv ?!?!?! Sen de mevlütte falan tak bir sefer gönlü olsun, sonra bir ara satar beğendiğin birşey alırsın. Fazla altın göz çıkarmaz... Ben de atalira, taşlı çerçeveli kolyeleri beğeniyorum benim kv de onu biliyor gelecek mi acaba ???

imdi bunlar bana dugunde bilezık takmadılar hasır taktılar onun yerıne ee nişanda taksalardı demı yokk benım annem bana bılezık yapmış dogum hedıyesı o gun gıt bana elının olçusunu aldır dedı neyse bunu oğrendım o akşam kv gıttım bana kapıdan gırer gırmez kupesını gosterdı pırlanta dedı
daha bısmıllah eve yenı gırdım daha cumle kurmadımmm gule hgule kullan dedım tasarım dedı hm dedımm bende hıç yapmayacagım bişey yaptm o gun bnde bugun carsıya gıttım cunku annem kolumun ölçusunu ıstedı dedım bılzık yaapacaakmış burda kv ne yapar dedım bişey yapmaaaaaz dedı hıı dedım ee herkesın ıcınde annem bılezık takaarsa eksıklık hıssetme dedım kız anası normalde yaapmaz kv yapar dedım anaaaaaaaaaa nasıl dedım been bıle bılmıyorum başka bırı gırdı sankı iiçme o an hayta tenezzül etmem o ben değildim :53:

doktor korkulcak bır sey yok dedı ıkı hafta onde genetık dedı ne cıktı sızın detaylıda

bızdede herşey normal cıktı canım yaaa genetık bızım aılede koca kafalı yok eşimin tarafında var bu haftaya kadar fark yoktu bu hafta fark çıktı bizde tedırgın olduk baya ölçumlerı daha guvenlır dıye orda daha azfark çıktı ama benım içime kurt dustu bırde kordon dolaandıgı için ben 5 gun once sezeryan olucaam 9 ekım normalde 14 ekım senı neden erken alıyokı

al benden de o kadar. Gitmeden aklımda sıralıyorum soracaklarımı.. Her seferinde de unutuyorum. Önce şikayetin var mı diye soruyor.. Uzun uzadıya konuşamıyorum, unutuveriyorum herşeyi sırf miniğimi görmek için. Onunda totosunu koparıcam zaten o eller hep yüzünde gül yüzünü saklıyor eşşek sıpası bizden hep :)

benim kızımında şimdiye kadar hep yüüzndeydi en son gittiğimde 2 elini yumruk yapmış ağzına sokuyordu elini sonra dil çıkarmaya başladı bize dilini gördük o küçücük dilini gördük kızımın

kızlar eşim aradı şimdi benı kv bana lıra kupe yapmış 750 lıraaya ama ben o kupeeyı sevmemmmmmmmmmm ki gecenlerde gunde bırınde vardı herkes ne guzelmiş kupeen dedıler ayy dedım içimden yenı gelındı bıde ne kadar demode dedım içimden eşmede demişki gunde kubrada gordu oda çok begendıyıdı karıştırdı benı kendı begendıyddı ben bılezık ıstemıştımmmm de 3un bırını takar dıyodummm:1::1::1: bana kapak oldu ama ben o kupeyı takmam kı
kız sezın sen bu kadının nesını sevmıyon takıl pesıne ye ıc gez toz baya bonkor baksana bızımkı gıbı cımrı deıl aksam gelmıs halısını ben alıcaktım aldınızmı dıyor yalancıııııı arayıp soyelseydın halısnı alıcam almayın deseydın hatta puset felan alacakmıs hıc bana sormuyo bıle gelebılırmısın dıye gıdıp pahalısını alacagımı bılıyor marka takıntısı yok ama kalıte takıntısı vardır bende onda da ucuz olsun da ne olursa olsun mantıgı vardır ama bu tavrı sadece bana gecerlıdır

canım aldım ben zaten şimdiden yaza kullanacağım şapkasını bile aldım herşeyini tamamladım..yok uğursuzlıkmuş yok eşya çok gelcekmiş hep söylediler ama bebeğim çıplakmı durcak yada ihtiyacım olduğunda ben nasıl gidip alcam bizim arabamız yok yaşadığım yerde de öyle dükkanlar yok 45 dk arası var şehirle ben bebekle otobüslerde nasıl gidip gelirim bırakabileceğim kimsemde yok o yüzden aklım ageleni gördüğümü aldım koydum kenara illa lazım olacak..

gule gule kullanın canım en ıyısnı yapmıssın mıllete guvenıpmı cocuk yaptık sankı hem hedıye derken ne beklıyorlar acaba bıze 10 yakın hırka yelek geldı baska bısey gelmedı dogumdan sonrada bır ıkı tulum felan gelır onlarda buyuk olur ee bu cocuk neyle buyuyecek bezemı sarıcaz
bu arada bnm dogumda bellı oldu 4 ekım kafası az buyukmus sezeryan olacakmıs sezeryanda neden ıkı hafta once alınıyo kı
hayırlı olsunn canım 38 den sonra her an gelebılır normal dogum olur dıye 38 de alıyorlar canım

sorma bende eşimle konuştum oda kv ağzıyla aynı şeyleri söyleyip duruyordu güzel güzel konuştum onunla oda artık bişey demiyor mecbur alınacak şeyler var onları belki biri getirir diye almamak çok saçma getiren olursa bile aynı şeyi bebk kıyafeti sonuçta illaki kullanır insan fazla olsunda az olmasın derim ben:32: garantici kişilik var bende...eşimde tam tersi:19:

su eslerde hemen bı analarının sozune gıdyolarkı

kız sezın sen bu kadının nesını sevmıyon takıl pesıne ye ıc gez toz baya bonkor baksana bızımkı gıbı cımrı deıl aksam gelmıs halısını ben alıcaktım aldınızmı dıyor yalancıııııı arayıp soyelseydın halısnı alıcam almayın deseydın hatta puset felan alacakmıs hıc bana sormuyo bıle gelebılırmısın dıye gıdıp pahalısını alacagımı bılıyor marka takıntısı yok ama kalıte takıntısı vardır bende onda da ucuz olsun da ne olursa olsun mantıgı vardır ama bu tavrı sadece bana gecerlıdır

gule gule kullanın canım en ıyısnı yapmıssın mıllete guvenıpmı cocuk yaptık sankı hem hedıye derken ne beklıyorlar acaba bıze 10 yakın hırka yelek geldı baska bısey gelmedı dogumdan sonrada bır ıkı tulum felan gelır onlarda buyuk olur ee bu cocuk neyle buyuyecek bezemı sarıcaz

hayırlı olsunn canım 38 den sonra her an gelebılır normal dogum olur dıye 38 de alıyorlar canım

su eslerde hemen bı analarının sozune gıdyolarkı

kayınvalide daha bi çorap almadı bana yüzlü yüzlü çok eşya gelcek diyor.daha babaanne olarak kendi bişey almadı millettenmi beklicez..evet hemen anaları çekiveriyo oğullarını yanlarına :47:

bızdede herşey normal cıktı canım yaaa genetık bızım aılede koca kafalı yok eşimin tarafında var bu haftaya kadar fark yoktu bu hafta fark çıktı bizde tedırgın olduk baya ölçumlerı daha guvenlır dıye orda daha azfark çıktı ama benım içime kurt dustu bırde kordon dolaandıgı için ben 5 gun once sezeryan olucaam 9 ekım normalde 14 ekım senı neden erken alıyokı

bende bılmıyom kı doktor dedı cok şükür bı sıkıntı olmasında arkadas saolsun cevaplamıs demekkı ondan genelde erkk cocuklarına hep kafası buyuk dıyolar nedense

Kızlar ben bi girip bi çıkıyorum mecburen, bugün bizde ekmek yapılıyo sabah beri, akşamüstü bitcek. Yemekti çaydı kahveydi derken devamlı takip edemiyorum şuan.. Mutfağı topladım yemeğimi yedim, şükür ki fazla yorucu olmadı bugün. Şimdi çıkmam gerek az biraz işim var onları halledicem. Biraz da dinlenicem fırsat oldukça. kendinize çok iyi bakın görüşürüz :54::54:

ekmek mi yapiliyorrr... süperrr.. tazecik peynirle yeeee benim icinde yee:))Seneler var ekmek yapilirken görmedim...ohh afiyet olsun

Selamlarrr:3:Nasılsınız kızlar?Var mı haberler havadisler?Bu sabah aniden yakın arkadaşım kahvaltıya geldi az önce gitti,kendisi iyi bir yogacıdır bol bol sohbet ettik bana iyi geldi..Herkesin muhakkak iyi gelen bir iki dostu olmalı:16:
Hoşgeldin canım. İyi bir arkadasın demek. Rahatlatmış seni ne guzel.
heheheeeeyyyyttt gaza geldim o benden korksun be ne korkacağım:15::15::15:
Aynen böyle :))
kız şimin kuzenı yen evlı boyle sallamalı bı lıra kupe dedımkı bu kız neden takmış bunu kot gıymiş spor onunda tarzı değildi sonra dedılrkı eskı zaman kupelerınde cok guzelmişş herkes pek begendı oda dedıkı bende cok sevdım kupelerımı para verseler takmam kendımı dusunemedım zaten eşimde telde ddıkı lıra kupe mı begenmıişin ne ondan aldı deıd neeeeeeeeeeee dedım şaka de bana evet ben oyle bakınca yazık gelııme oyle içli içli baktı demiş demekki:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
hem ona şaşırdım hemde hedıye almasına bılıyomusun beklemıyordum cunku

eltıım dogum yaptı ıkız ona bışey yapmadı
İyi iste kız hic birsey almayacağından iyidir. Bir kac defa takar sonra satarsın.
imdi bunlar bana dugunde bilezık takmadılar hasır taktılar onun yerıne ee nişanda taksalardı demı yokk benım annem bana bılezık yapmış dogum hedıyesı o gun gıt bana elının olçusunu aldır dedı neyse bunu oğrendım o akşam kv gıttım bana kapıdan gırer gırmez kupesını gosterdı pırlanta dedı
daha bısmıllah eve yenı gırdım daha cumle kurmadımmm gule hgule kullan dedım tasarım dedı hm dedımm bende hıç yapmayacagım bişey yaptm o gun bnde bugun carsıya gıttım cunku annem kolumun ölçusunu ıstedı dedım bılzık yaapacaakmış burda kv ne yapar dedım bişey yapmaaaaaz dedı hıı dedım ee herkesın ıcınde annem bılezık takaarsa eksıklık hıssetme dedım kız anası normalde yaapmaz kv yapar dedım anaaaaaaaaaa nasıl dedım been bıle bılmıyorum başka bırı gırdı sankı iiçme o an hayta tenezzül etmem o ben değildim :53:

He he :) ruhunu ele geçirmiş biri :))
Ne iyi etmissin söylemekle. İcinde kalmamış.
Bizimkinin geliri yok kira, mutfak masrafı vs herseyi esim ve kayinlar karşılıyor paylaşıp (genelde bize daha cok yukleniliyor neyse) o yüzden birsey beklemiyorum ben.
Zaten alsa da esimin parasıyla alıyor.

afferim kız iyi demişsin :) oha yani kendine pırlanta tasarım küpe alan kv de ne görmüştüm ne duymuştum :) az bile demişsin boşver, bu yaşından sonra lira küpeleri kendisine daha çok yakışır sana pırlantaları paketlesin ;)

kayınvalide daha bi çorap almadı bana yüzlü yüzlü çok eşya gelcek diyor.daha babaanne olarak kendi bişey almadı millettenmi beklicez..evet hemen anaları çekiveriyo oğullarını yanlarına :47:

bzımkı aldıda ne oldu sankı bır ıkı takım felan arabası pusetı tamm arabasınıda ben travellerden ıstedım onu almadı bende dedım ne halın varsa gor benı arayıp halımı hatırımı sormadıkca bana dunyaları bagıslsa ne fayda

iyi hadı gıt uyu sen benım bugun canım cok sıkkın neden bılınmez kociş uyudu bıle elim şiş uyusuk sureklı sağlıcakla gecsede su son haftalar doğunca napacagımaza baksak guya en rahat gunlerımız karnımızdakı zamanlarmış sende oyle mı dusunuyosun deneyımlısın sen
Bence uykusuzluk dışında hiç de öyle değil doğduktan sonrası daha güzel sadece gündüzleri biri yanında kalıp bebeğe baksa sende dinlenip uyusan yeter
yani bir de benim iki hamileliğimde zor geçti bulantı kusma reflü o yüzden sonrası benim için daha güzel
sonrası için göğüslerimin ilk günden yara rolması çok kötüydü
bebek sağlıklı olsunda yeter
o yüzden gün sayıyorum bu sabah kalktım yine çıkardım üstüm başım mahvoldu
Ya bende bilmiyorum ne yapacağımı. Kv aynı binada ve zirt pirt damlar. Annem de gelir yakın oturuyor bana. Hadi annemin dedikleri batmaz ama kv'nin het dediği beni deli eder. Birde o psikolojiyle nasıl olurum bilemiyorum. Esime de aktarmak istemiyorum artık. Bugun söyledim onun da sinirleri bozuldu iyice. O da annesinin nasıl bir insan olduğunu biliyor ama ne yapayım atayım mı balkondan aşağı diyor bugun. Annem mecburum katlanmaya diyor. Ona da hak veriyorum. Bazen cok üstüne gidiyorum.
Bilemiyorum vallah. İnsallsh bebisler huzur getirir hepimize.

Seninkinin de derdi başkaymis. 2 hafta cok degil ki. Ben hafta da 4-5 kere görüyorum annemi.

Bende hamilelik oncesi halımı unuttum gibi.
kv aynı binada oturman anlaşamadığınız için zor olsa gerek umrım sorunsuz bir lohusalk olur
destekleriniz için sağolun kızlar..ben eşimi tanıdığım günden beri ailesinden çekiyorum..hamile olup yataklara düşmeme ve erken doğum tehlikesi yaşamama sebep ana oğuldur..sabrettim yatarken bari snirlenmicem diye.zaten annem bakıyor bana kaynana kaçtı gitti doğurnca gelip 3 ay kalıcakmış..hayali bu..mahsus evi kiraya verdiki oğullarına ortada kaldım dicek ve oğulları da dayanamayıp eve alıcak ve bu böyle ömür boyu sürecek...bizim esas sorunumuz buydu..lakin dün bilgisayarda iğrenç kadın resimleri görene kadar..ben acı içinde sancı içinde kıvranırken bizimki net başında çıplak kadın resimleri firikik videoları rus güzellerin banyo sefasını perulu gzellerin bikinili pozlarını izlermiş..Allah'ın işi ya geçmiş sekmesinde kalmış hepsi..dün gece ağla ağla doğum yapıcaktım nerdeyse ben bu kadarını haketmeedim..doğum sonrası bir daha yüzünü bile görmek istemiyorum soruyorum ben bakmadım diyor bu pcyi ikimizden başka kullanan yok..yazıklar olsun artık sevgi kalmadı içimde. sokakta kadınlara tecavüz eden adamdan farksız..esas derdimi unuttum bunları görünce. yüzüne tükürmeye bile değmezsin sen dedim..hala inkar hala yalan...katlanamam..evde böyle yapan sokaklarda kimbilir nasıldır kimseye söyleyemiyorum yazabildiğim tek yer burası Allah'ından bulsun inşallah bir namussuz karşına çıkarda yüzün yerden kalkmaz sana tek bedduam bu dedim..yanıma yaklaşmasına bile müsade etmiyorum içimdeki herşey öldü..bitti..oğlum için bile olsa bitti..
hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm ama bebeğin için çok iyi düşün

mrb nasılsınız arkadaslar ben cok sıkıldım ya gecmıyormu bu gunler ne?ben pazartesı doguma gırıyorum nasipse..............haftaya bugun dogurmus olacagım
ne güzel ALlah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
canım esım de onlarda normal ıstıyor dusun ona bıle konsuyorlar esımın babası sen normal dogummu ıstıyon sezeryanmı ıstıyon normal ol bence dıyebılıyor bana bende bı erkege bunları yakıstıramıyorum bana bunları soran adam dogumda oturur basımda benı ızler bende bu yuzden sezeryan gunu alıp soylemek ıstemıyorum
ben de sevmem sorulmasını benim kayınpedrim daha bana hamileliğin h sini sormamıştır

Hu huuu ben de geldim ama kaynadı yazım,herkes düşmüş kendi derdine anlaşılan:37::49:

hosgeldın canım kusura bakma yıne derın yaralarımız acıldı hepımızın daldık gıttık kv konusu malum ama senın kv le ılıskını cok taktır edıyorum allah nazarlardan saklasın

afferim kız iyi demişsin :) oha yani kendine pırlanta tasarım küpe alan kv de ne görmüştüm ne duymuştum :) az bile demişsin boşver, bu yaşından sonra lira küpeleri kendisine daha çok yakışır sana pırlantaları paketlesin ;)

kız bn de gormemiştim duymamıştım sorma gecen yıl yılbaşında bana dedıkı kocan ne aldı sanaa dedımkı bişey almadııı beklyokı bende sorucam ona sormadım sonra baaaaaaaaak banada bunu aldı kocam dedı kolye almış offfffff cektımmm naparsın bu kadını beneımı kıskandırmaya calışıyooo

Back
X