2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ay benımkı zor bekledıd cınsıyetını o ana kadar da beyaz aldı hep az once eşimle konuştum dişçiye goturmudstu kv demı şimdıde bebk magazasındaymışlar bebekomda hmmmm merak ettım çok da zevklıdır sevmem ama kendıdlerını

canım catı muayenesiyle açıklık farklı mı oluyo.ben anlamadım. açıklığa 2 parmakla baktı. catı nasıl oluo

ben çatı muanesi yüzünden erken dogum yaptım tabiki tek faktör o degildi ama etkisi büyüktü...şimdi bile irkildim birden okuyunca :)))

evet banada demişlerdi ve bişey almamıştım dogru dürüst zaten bide erken dogum yapınca hep kaldım öyle...bana kimse kıyafet getirmedi 1 tane bile para taktılar hep ..sanırım sebebi babamın bebek kıyafeti dükkanı oluşu :)) ama bunaldım bebişim dogunca gidip almak zorunda kalmıştım...siz kafanıza göre alın bence hem getirilenleri begeniceginiz ne malum :))

ne güzel canım..hatır hoşluğu işte..bende sevmem eşimin ailesini...

kızlar eşim aradı şimdi benı kv bana lıra kupe yapmış 750 lıraaya ama ben o kupeeyı sevmemmmmmmmmmm ki gecenlerde gunde bırınde vardı herkes ne guzelmiş kupeen dedıler ayy dedım içimden yenı gelındı bıde ne kadar demode dedım içimden eşmede demişki gunde kubrada gordu oda çok begendıyıdı karıştırdı benı kendı begendıyddı ben bılezık ıstemıştımmmm de 3un bırını takar dıyodummm bana kapak oldu ama ben o kupeyı takmam kı

İhlamur bende içeceğim insallah bugun.

Cok guzel bir dogum hikayesiymis canım.

canım aldım ben zaten şimdiden yaza kullanacağım şapkasını bile aldım herşeyini tamamladım..yok uğursuzlıkmuş yok eşya çok gelcekmiş hep söylediler ama bebeğim çıplakmı durcak yada ihtiyacım olduğunda ben nasıl gidip alcam bizim arabamız yok yaşadığım yerde de öyle dükkanlar yok 45 dk arası var şehirle ben bebekle otobüslerde nasıl gidip gelirim bırakabileceğim kimsemde yok o yüzden aklım ageleni gördüğümü aldım koydum kenara illa lazım olacak..

bu arada bnm dogumda bellı oldu 4 ekım kafası az buyukmus sezeryan olacakmıs sezeryanda neden ıkı hafta once alınıyo kı

en iyisini yaptın canım. durup milletten kıyafetmi beklicez. o kadar beklemişim ben yıllarca uzaktan bebek eşyalarına bakmışım şimdi alma zamanı gelmiş heveslediğim beğendiğim her şeyi alırım. sonra kim ne getirirse getirsin. çöpe atcak değilizya.

sorma bende eşimle konuştum oda kv ağzıyla aynı şeyleri söyleyip duruyordu güzel güzel konuştum onunla oda artık bişey demiyor mecbur alınacak şeyler var onları belki biri getirir diye almamak çok saçma getiren olursa bile aynı şeyi bebk kıyafeti sonuçta illaki kullanır insan fazla olsunda az olmasın derim ben garantici kişilik var bende...eşimde tam tersi

selam arkadaşlar nasılsınız biz iyiyiz ama çok ağrım acım var alt bölgede.çatılarım genişliyormuş bebek yerleşiyormuş..sizlerin oluyormu?bu arada doğum yapan arkadaşlar oldumu aramızda

Aynı şey bende 1haftadir var.yurumekte sağa sola denmekte oturup kalkmakta zorluk çekiyorum. Biraz fazla ayakta kalayim inanilmaz acıyor.

aynen ayneenn..her hoşuma gideni aldım zeynep'ime çok yakışır dedim aldım ilk ve son göz ağrım benim.kim için çalışıyoruz kızımız için..tabiki herkesin hediyesinin bir değeri var onlarıda giydiririiz giyiklmeyinde saklarız hatıra

ay çok güldüm canım yaa sen öyle keskin bakınca kadın yanlış anlamış çok beğendi diye ayy çok komik ya

SelamlarrrNasılsınız kızlar?Var mı haberler havadisler?Bu sabah aniden yakın arkadaşım kahvaltıya geldi az önce gitti,kendisi iyi bir yogacıdır bol bol sohbet ettik bana iyi geldi..Herkesin muhakkak iyi gelen bir iki dostu olmalı

heheheeeeyyyyttt gaza geldim o benden korksun be ne korkacağım

sen bendensin..bende öyle herşey yetsin artsın..az olur kaygıısı yetmez kaygıısı..evet bende öyle bebeğe eşya yetsin giyilmezse durur ama ya yetmezse yeterli olmazsa diye aldım hep..eşimde yeteri kadar al fazla da olmasın kent karta bile bana bittikçe yüklet aydan aya doktora giidyosun boşuna para orda durmasın 1 ay diyodubense fazla yükletirim otobüste bakiyeniz yetersizdir sözünü duymaktan korkarım sonra başkaları gibi bağır dur biri bana basabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…