2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hayırlısıyla gelsin inş
Kaçıncı haftadaydın cnm haftada bire inmiş kontrolün

hayırlısıyla gelsin inş
Kaçıncı haftadaydın cnm haftada bire inmiş kontrolün

insallah yazyagmurum drda normal dedi bakalim umarim boyle devam eder

35+6 yim canim insallah hayirlisi ile gelirler minikler

Bende 35+3 teyim beinim 24 günüm var benim sezeryan birde sana 2 hafta sonra olabilir demiş erken değil mi?

Son düzenleme:
benimde aynı solda minikim :)
demek istediğimde inceden bi sızı oluyo cnm, bende de bir iki haftadır başladı ama bu sıralar net hissediyorum, önceden önemsememişim galiba.

inşallah tatlım

Bende 35+3 teyim beinim 24 günüm var benim sezeryan birde sana 2 hafta sonra olabilir demiş erken değil mi?

bilmiyorum canim bebek dogum kanalia girmis simdi o kemiklerin icinde dedi 2 hafta sonra olabilirde olmayabilirde dedi zaten dogum tahmini gununun ya 2 hafta oncesinde yada iki hafta sonrasinda oluyo istisnalar haric.Dogmak isterse yapacak bisey yok yeterki sag saglim kucagimiza alalim

benimde aynı solda minikim :)
demek istediğimde inceden bi sızı oluyo cnm, bende de bir iki haftadır başladı ama bu sıralar net hissediyorum, önceden önemsememişim galiba.

inşallah tatlım

canim cok normal artik yalanci kasilmalarida daha da bir siklikla hissedicez dinlenmeye calis az kaldi

İnşallah cnm hayırlısıyla doğsunlarda

kızlar benim evliliğimde herşey sorun bu neki? bugün kayınvaldemle birbirimize girdik telefonda oğlunu gözden çıkarınca ağzıma geleni saydım kadına..tabiki küfür hakaret değil..ben yatalakken bıraktı gitti sahip bile çıkmadı anası baksın dedi bugün de gelcem deyince gerek yok ahlaksız oğlunu da alın hayatımdan çıkın dedim artık boğazıma kadar geldi hala daha utanmadan 3 ay sende 3 ay eltimde kalcam diyor beni dar günde bırakana kapım kapalı dedim kendi kızlarının üstüne kartal gibi kapanıp gelini paspas gibi ezemezsin dedim bana ne derse beğenirsiniz: kızlarımın b.kunu yeme diye bağırdı!!!saygısız terbiyesiz dedi kapattı eşim geldi anneme kızın ortalığı karıştırmış diyor bu kadar da yüzsüz boşanıyorum diyorum gebertirim öldürürüm bu saatten sonra diyor öyle bir çamura saplanmışımki çıkış yok Allah'ım sen beni kurtar hala anasına laf ettirmiyor annem gelip kalacak diyor söyleyin daha ne yapayım ben!!!

evet canim bazen benimde oluyo arada adet agrisi gibi bazende inceden bi sizi gibi agriyo belimde agriyo arada ama ntsde hic sanci gozukmuyo orasi ayri
heh tamam kuzum sağol, buna takılmamın sebebi ; ben yalancı sancılarım başladı zaman daralıyo diye seviniyorum hevesim kursağımda kalıcaktı öyle değil deseydin benim haftaya cuma kontrolüm var bakalım bende ne çıkcak, tabi bi de o zamana kadar bebişim niyeti bozup erken gelmesse

Gerçekten çok şaşkınım nasıl bi aileler böyle? Konuyu ancak annen baban ve kardeşlerinle konuşup çözmeni tavsiye ederim.allah yardımcın olsun.

öfkeyle kalkıp zararla oturma elifim.. sakinleşemdikce ve aklına dvamlı kötü zamanları getirdikçe hırslanırsın.. önce herkese kulağını kapa ve kendi halinde kalıp bütün bu olanları ölçüp tart derim.. Ama kendini haklı görerek değil, onlara da hak verecek bişeyler var mı diye bakarak... Bu şekilde hiçbi yere varılmıyo, aksine daha da sarpa sarıyo..

valla bilemedim canım ya durumun zor hayatım ama bence su kv bi aradan çıkar ve eşini al karşına adam akıllı konuş üstüste geliyo bak tüm sıkıntılar sakin olman zor ama dene tatlım sakin sakin otur konuş sonuçta sevmiyo mu bu adam sen ya bukadar yıllık eşin bikaç ay önce bebek yapacak kadar cok seviyodunuz ki bak bebiş bekliyosun suan ne olur sağduyulu davran ve daha sonra pişman olacağın kararlar verme benim cocukluk arkadasım bebekten sonra eşi depresyona girdi ewet kadın girmedi adama ne oluyosa o girdi ve bebekleri 8 aylıkken bosandılar suan o kadar pişman kı diyokı keske anı karar vermeseydım cok zormus diyo ki acaip burnunun dikine giden ve kımseye müdahane etmeyen bi kızdı o bile böle diyosa vardır bi hikmeti diye düşünüyorum canım tabi en iyisini sen bilirsin

Gerçekten çok şaşkınım nasıl bi aileler böyle? Konuyu ancak annen baban ve kardeşlerinle konuşup çözmeni tavsiye ederim.allah yardımcın olsun.

bana küfreden bir kadınla ömür boyu yüzyüze kalamam ben boşanmak istiyorum gitmek istiyorum buralardan memleketime gitmek istiyorum eşim hala anasını savunuyor acınılacak durumdayım şuan eve gelmesini istemiyorum Allah'A dua ediyorum hayatımdan çıkmaları için 5 yıldır çekiyorum ben böyle bunca yıl bende hata varmı diye düşünüp eşim için sustum ama ben o kadar ucuzmuşumki eşimin yediği haltlar ve bu olaylar da bir araya gelince delirdim hala daha onlar haklı hala daha onlar üstün..bana bedua ediyor kaynanam Allah belanı versin diyor telefonda

canım buraya hangisini yazayım edepsiz bir sülaleye düştüm kaynanam şeytan gibi bir kadın 5 yıldır damatlarını gelinlerini parmağında döndürmeye çalışıyor dünürlerine küfrediyor hakaret ediyor aynı evde oturma derdinde senelerdir daha dün eşime sana 500 tl. vereyim 5 ay kalayım diyor eşimde çıt yok Allah'ım deliricem ya!!!!bi yandan eşimin çaktığı boynuzlar bir yandan kaynananın hakaretleri!!eridim bttim bebek de ölecek karnımda Allah'ım bu nasıl bir sınav???

5 yıldır cekıyorum dıyosun neden cocuk yaptın ozaman

canım benim, eşinin yediği haltlar derken bugün yazdığın cinsel içerikli olaylar ise bence o konuda bi daha düşün çünkü onların doğası bu, biz kadar nefislerine hakim olamazlar. biz kadınlar herşeyi düşünüp, oluru olmazı ayırt edip bişeylere yaparken erkeklerse direk yaparlar. ama şu da var, belki sen birden üstüne gittiğin için doğru olanı söyleyememiştir. aslında eşinle oturup konuşsan çözüleceğine inanıyorum. şuan için görebildiğim en büyük sorun eşinin ailesine olan düşkünlüğü yüzünden seni görememesi.. ama bu hayat ikinizin hatta üçünüzün.. senin düşüncelerine baktığım zaman az çok düşündüğüm içinde bir sevgi olmasa evlilik olmazdı kiii bebek bile olmazdı.. Birlikte kurduğunuz hayatı kimsenin elinizden almaya hakkı yok, eşin o aileden sende kendi ailenden çıktınız bi kere.. Bu kadar karışmaları doğru değil ama önce kafanı toplayıp adam akıllı konuş eşinle.. Pişman olucağın kararlar alma sakın

ailemi keser doğrarmış...önce savcılığa gidicem suç duyurusu için sonra da mahkemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…