Selam kizlar bugun dr kontrolumuz vardi gittim geldim ilk once tansyonum yuksek cikti nedenini bende bilmiyorumsonra kan aldilar son kan alislariydi hepatit B icin fln nts ye bagladilar kalp uyuyodu uyandiramadilar kaldi oyle gelelim muayeneye dr her zaman acikliga bakiyodu zaten bu sefer yine bakiyoduki dediki bebek dogum kanalina girmis bende hissediyodum zaten cunku cook asagida hissediyorum hareketlerini fln bakti hersey iyi 2.700 olmus 2 hafta sonra dogabilirde dogmayabilirde fln dedi baya heyecan yaptim artik haftada bir gidicez artik bakalim hayirlisi
oy maşallahhh minikimee
Rabbim en doğru zaman bilir gönderir tatlım, yeterki sağlıcakla kavuşalım inşallah..
ufukta da normal doğum görünüyo, hadi hayırlısı kuzum, hepimizin gönlünce olsun herşey, bi avazda kurtulalım inşallah
hayırlısıyla gelsin inş
Kaçıncı haftadaydın cnm haftada bire inmiş kontrolün
insallah yazyagmurum drda normal dedi bakalim umarim boyle devam eder
35+6 yim canim insallah hayirlisi ile gelirler minikler
benimde aynı solda minikim :)Ben bu sancıları henüz anlayamıyorum sanırım,doktorum da zaten gerçek sancıyı hissedersin canın acır dedi..Kızım henüz aşağı inmedi bir de,kaç gündür sol yanımda yatıyor,uyuyor,tekme atıyor..Orayı sevdi
inşallah tatlıminsallah yazyagmurum drda normal dedi bakalim umarim boyle devam eder
35+6 yim canim insallah hayirlisi ile gelirler minikler
Bende 35+3 teyim beinim 24 günüm var benim sezeryan birde sana 2 hafta sonra olabilir demiş erken değil mi?
benimde aynı solda minikim :)
demek istediğimde inceden bi sızı oluyo cnm, bende de bir iki haftadır başladı ama bu sıralar net hissediyorum, önceden önemsememişim galiba.
inşallah tatlım
İnşallah cnm hayırlısıyla doğsunlardabilmiyorum canim bebek dogum kanalia girmis simdi o kemiklerin icinde dedi 2 hafta sonra olabilirde olmayabilirde dedi zaten dogum tahmini gununun ya 2 hafta oncesinde yada iki hafta sonrasinda oluyo istisnalar haric.Dogmak isterse yapacak bisey yok yeterki sag saglim kucagimiza alalim
İnşallah cnm hayırlısıyla doğsunlarda
işte o sancılar yalancıktan olanlar mı onu bilmiyorum ki, böyle miymişcanim cok normal artik yalanci kasilmalarida daha da bir siklikla hissedicez dinlenmeye calis az kaldi
Merhaba tesadüfen yazdıklarınızı okudum çok üzüldüm. Allah sabır versin. Buraya herşeyi yazmak istemiyorum sizide tanımıyorum. Ama benzer bi durum benimde başıma geldi. Bende hamileydim. Ondan,da kendimden de nefret ettim. Aylarca konuşmadim ortada bi çocuk olduğu için ne yapacağımı bilemedim. Oda çok pişman olduğunu söyledi. Ama ona o kadar çok güveniyordum ki anlatamam. Üzerinden yıllar geçti hala güvenemiyorum. Ama şimdi ikinciye hamileyim. Bugüne kadar öyle bi hatasını tekrarlamadı. Özünde çok iyi bir insan.
Bazen arkadaşları aralarında konuşuyorlarmis tavsiye ediyorlarmis merak edip bakabiliyorlarmis. Yani o öyle demişti. Tamam hata kabul edilebilir gibi değil ama herkes ikinci bi şansı hak eder. Eğer o zaman bende fevri davransaydim. Şimdi oğlum bana hergün babasını soracakti. Ne zaman bi aile görsem içim cız edecekti. Ben ona ikinci şansı verdim o da bunu iyi kullandı. Bilemiyorum ileride ne olur dediğim gibi güvenimi kaybetti. Allahım kimsenin yuvasını bozmasın. Bir yuva kolay kurulmuyor. Sizede hakkınız.da hayırlısını dilerim..
canım cok üzgünüm gerçekten sen zaten sıkıntılı zamanlar geçiriyordun yanılmıyorsam bu artık son damla olmuş hep derler ya erkeklerin bazı ihtiyaçları vardır onlar erkek erkekdir yapar hep bu yetiştirme tarzı ve anlamsız erkek egolarının tatmin etme sonuçları sankı hamılelık sürecüne tek basımıza karar verdik 9 ay sıkacak sahip olacak arkadas nefsine bizim de istek ve ihtiyaçlarımız var Allah ıslah etsın elif cim senden rıcam suan cosmuş hormonlarını göz önüne alıp daha sonra pişman olacağın kararlar alma dıkkatli ve sakın düşünmeye calış tüm hayatını etkileyecek bı karar bu bosanma kararı ne olur ii düşün ve en cokta bebeğini düşün kuzum eşinle konuş mutlaka gurur yapıp da konusmamazlım yapma bak 4 senelık eşin senın emınım öncesi de vardır hıc mı tanımadın sden bu adamı bı dinle bakalım tatlım ne diyecek zor bı durum ama herseyden önce bebeğin için güçlü olmalısın
hemde nasıllllşimdide senin paylaştığın hikayeyi gördüm oturdum ağlıyorum iyi mi muhteşem bi doğum olmuş, mucizenin hakkını vermiş, helal olsun :) Rabbim bizlerede böyle nasib etsin inşallah.. Bende inşallah o anlar geldiğinde beni sakinleştiricek müzikle birlikte nefesimi kontrol etmeye çalışıcam, aslında dayanılmaz olsaydı Allah bana bunu vermezdi düşüncesini hep aklımda tutucam vee Allah'ın izniyle o müthiş mucizeyi bende yaşıcam :) (hepbirlikte inşallah )
çok çok çokk zor bi durum gerçekten, Rabbim yar ve yardımcın olsun.. 0nlar erkektir demek ne kadar da kolay insanlar için.. Erkeklerin ihtiyacı varda bizim yok mu.. Allah herşeyi düzeniyle yaratmış, kadınlarda da erkeklerde de var nefis.. Gizli saklı olması insanı daha çok acıtıyo, bizimle konuşup halledebilcekleri şeyler varken böylesini yapmak insanı soğutuyo. fazlasıyla haklısın bu konuda.. Ama ani kararlar verip özelliklede bu halinle fevri davranmak daha da kötü sonuçlar getirir. Öncelikle sakin olmalısın, paylaşıp danışabilcek birilerine (aile gibi) durumunu anlatsan belki faydası olur. En azından yalnız kalmazsın.. Bu şekilde devam etmen hem sana hem bebişine zarar.. Aynı ortamda durmak bile çok zor gelir biliyorum ama çok az bir süre daha dayanmalısın, sonrasında ne gerekirse onu yaparsın.. Allah eşinide ailesinide islah etsin..
hemde nasılllllllll... öyle olunca bi an önce doğurasım geldi vallahi, sancılandığım zaman yüzüm gülüyo yaaaohh diyorumm sancılarda başladı, bunların gerçeği gelince doğum olcak Allah'ın izniyle ve ben o günlere kavusucam insallah diyorum
Gelin kaynana çekişmesi hic bitmez herhalde degil mı.
Konuya cevap ver var oraya tıklarsan ordan yazabilirsin.
Hosgeldin.
Canım cok uzmussun kendini. Su an karar vermen dogru degil. Doğumunu yap hayırlısıyla öyle karar verirsin.
Erkekler maalesef ihtiyaclarını bizim gibi bastiramiyorlar. Bir sekilde ya bizler normal sekilde birlikte olamıyorsam rahatlamalarına yardımcı olmamız gerekiyor. Biz de uzun süredir iliski kuramıyoruz esim hep ruya görüyor bu konuda. Hep uyandığında rüyasında olmus oluyor. Bende arada baska yolla yardımcı oluyorum.
Bu konu gecen annemle aramızda geçmişti. Annem o zaman bana gecmiste annem hamileyken banyoda çıplak kadin resmi bulduğunu söylemişti. Ama babana hic söyletmemiştim onu yakaladigimi demisti çünkü ben birsey yapamıyordum ve erkekler kadınlardan farklı rahatlayamazsa hasta olabilirler demişti.
Tabii ki esin haklı demiyorum ama su anki hormon ve duygu durumunla karar verme derim. Cok hassas bir donemdeyiz.
Üstelik açık videolar izleyen biri dışarıda aynı seyleri yapacak diye düşünme. Erkeklerin cogu mutlaka bir donem bu tarz videolar izlemiştir.
O yüzden sakinle lutfen biraz. Bebgin icin. Tabii ki güvenin sarsıldı. Ama kendini ve bebeğini duşun suan.
Ne guZel bir düş. Az kaldı kavuşacağız insallah.
Canım bir haftan kalmış iste. Gecmis vakit :)
inan şok oldum canım hemşom ya bu ne rezillik Allahım ya rabbim sen ne derttesin o neyin derdinde gerçekten yazıklar olsun AMA: canım... erkeklerin aklı başka çalıştığını biliyoruz hepimiz malesefnice erkekler var hanımlarına sırılsıklam aşık oldukları halde hamile kaldıklarında yaklaşamadıkları için depresyona girip zinaya bile başvurabiliyorlar ben kesinlikle haklılar demiyorum! Allah yapanları bildiği gibi yapsın bi kaç ay sabredemiyorlarmı sanki? ama bak seninki "sadece" izlemiş insanın gururu kırılıyormu? kırılıyor ondan iğreniyormu? iğreniyor ama inan belkide zaten sorun yaşadığınız için bu kadar yıkıldın ve kırıldın eğer herşey farklı olsaydı kv ile problemler olmasaydı belkide farklı tepki verecektin...ben eşimle daha bi yıllık evliyım nasıl dayanıyor hayret ediyorum gerçekten bazen acaba diyorum başka türlümü kendini tatmin ediyor acaba başka yerleremi gidiyor diye düşünmüyor değilim...ben eşime sarılıp başını okşaya okşaya başka konular açıp konuşa konuşa uyutuyorum duruma göre kurtarıyorum ama her erkek aynı değil tek başkalarına gitmesinde izlesin diyen çok kadın var...ben onada sabretmezdim ama insan tartınca...bakması yine affedilir gibi geliyor bana... çok iyi düşün canım benim nede olsa çocuğun babası öfkeyle karar verme konuşup bu durumu çözmeye çalışsanız keşke suçlayıcı şekilde değil sen kendini nasıl hissettiğini güzelce anlat ona bitanem
işte o sancılar yalancıktan olanlar mı onu bilmiyorum ki, böyle miymiş
heh tamam kuzum sağol, buna takılmamın sebebi ; ben yalancı sancılarım başladı zaman daralıyo diye seviniyorumevet canim bazen benimde oluyo arada adet agrisi gibi bazende inceden bi sizi gibi agriyo belimde agriyo arada ama ntsde hic sanci gozukmuyo orasi ayri
kızlar benim evliliğimde herşey sorun bu neki? bugün kayınvaldemle birbirimize girdik telefonda oğlunu gözden çıkarınca ağzıma geleni saydım kadına..tabiki küfür hakaret değil..ben yatalakken bıraktı gitti sahip bile çıkmadı anası baksın dedi bugün de gelcem deyince gerek yok ahlaksız oğlunu da alın hayatımdan çıkın dedim artık boğazıma kadar geldi hala daha utanmadan 3 ay sende 3 ay eltimde kalcam diyor beni dar günde bırakana kapım kapalı dedim kendi kızlarının üstüne kartal gibi kapanıp gelini paspas gibi ezemezsin dedim bana ne derse beğenirsiniz: kızlarımın b.kunu yeme diye bağırdı!!!saygısız terbiyesiz dedi kapattı eşim geldi anneme kızın ortalığı karıştırmış diyor bu kadar da yüzsüz boşanıyorum diyorum gebertirim öldürürüm bu saatten sonra diyor öyle bir çamura saplanmışımki çıkış yok Allah'ım sen beni kurtar hala anasına laf ettirmiyor annem gelip kalacak diyor söyleyin daha ne yapayım ben!!!
öfkeyle kalkıp zararla oturma elifim.. sakinleşemdikce ve aklına dvamlı kötü zamanları getirdikçe hırslanırsın.. önce herkese kulağını kapa ve kendi halinde kalıp bütün bu olanları ölçüp tart derim.. Ama kendini haklı görerek değil, onlara da hak verecek bişeyler var mı diye bakarak... Bu şekilde hiçbi yere varılmıyo, aksine daha da sarpa sarıyo..kızlar benim evliliğimde herşey sorun bu neki? bugün kayınvaldemle birbirimize girdik telefonda oğlunu gözden çıkarınca ağzıma geleni saydım kadına..tabiki küfür hakaret değil..ben yatalakken bıraktı gitti sahip bile çıkmadı anası baksın dedi bugün de gelcem deyince gerek yok ahlaksız oğlunu da alın hayatımdan çıkın dedim artık boğazıma kadar geldi hala daha utanmadan 3 ay sende 3 ay eltimde kalcam diyor beni dar günde bırakana kapım kapalı dedim kendi kızlarının üstüne kartal gibi kapanıp gelini paspas gibi ezemezsin dedim bana ne derse beğenirsiniz: kızlarımın b.kunu yeme diye bağırdı!!!saygısız terbiyesiz dedi kapattı eşim geldi anneme kızın ortalığı karıştırmış diyor bu kadar da yüzsüz boşanıyorum diyorum gebertirim öldürürüm bu saatten sonra diyor öyle bir çamura saplanmışımki çıkış yok Allah'ım sen beni kurtar hala anasına laf ettirmiyor annem gelip kalacak diyor söyleyin daha ne yapayım ben!!!
kızlar benim evliliğimde herşey sorun bu neki? bugün kayınvaldemle birbirimize girdik telefonda oğlunu gözden çıkarınca ağzıma geleni saydım kadına..tabiki küfür hakaret değil..ben yatalakken bıraktı gitti sahip bile çıkmadı anası baksın dedi bugün de gelcem deyince gerek yok ahlaksız oğlunu da alın hayatımdan çıkın dedim artık boğazıma kadar geldi hala daha utanmadan 3 ay sende 3 ay eltimde kalcam diyor beni dar günde bırakana kapım kapalı dedim kendi kızlarının üstüne kartal gibi kapanıp gelini paspas gibi ezemezsin dedim bana ne derse beğenirsiniz: kızlarımın b.kunu yeme diye bağırdı!!!saygısız terbiyesiz dedi kapattı eşim geldi anneme kızın ortalığı karıştırmış diyor bu kadar da yüzsüz boşanıyorum diyorum gebertirim öldürürüm bu saatten sonra diyor öyle bir çamura saplanmışımki çıkış yok Allah'ım sen beni kurtar hala anasına laf ettirmiyor annem gelip kalacak diyor söyleyin daha ne yapayım ben!!!
Gerçekten çok şaşkınım nasıl bi aileler böyle? Konuyu ancak annen baban ve kardeşlerinle konuşup çözmeni tavsiye ederim.allah yardımcın olsun.
öfkeyle kalkıp zararla oturma elifim.. sakinleşemdikce ve aklına dvamlı kötü zamanları getirdikçe hırslanırsın.. önce herkese kulağını kapa ve kendi halinde kalıp bütün bu olanları ölçüp tart derim.. Ama kendini haklı görerek değil, onlara da hak verecek bişeyler var mı diye bakarak... Bu şekilde hiçbi yere varılmıyo, aksine daha da sarpa sarıyo..
valla bilemedim canım ya durumun zor hayatım ama bence su kv bi aradan çıkar ve eşini al karşına adam akıllı konuş üstüste geliyo bak tüm sıkıntılar sakin olman zor ama dene tatlım sakin sakin otur konuş sonuçta sevmiyo mu bu adam sen ya bukadar yıllık eşin bikaç ay önce bebek yapacak kadar cok seviyodunuz ki bak bebiş bekliyosun suan ne olur sağduyulu davran ve daha sonra pişman olacağın kararlar verme benim cocukluk arkadasım bebekten sonra eşi depresyona girdi ewet kadın girmedi adama ne oluyosa o girdi ve bebekleri 8 aylıkken bosandılar suan o kadar pişman kı diyokı keske anı karar vermeseydım cok zormus diyo ki acaip burnunun dikine giden ve kımseye müdahane etmeyen bi kızdı o bile böle diyosa vardır bi hikmeti diye düşünüyorum canım tabi en iyisini sen bilirsin
bana küfreden bir kadınla ömür boyu yüzyüze kalamam ben boşanmak istiyorum gitmek istiyorum buralardan memleketime gitmek istiyorum eşim hala anasını savunuyor acınılacak durumdayım şuan eve gelmesini istemiyorum Allah'A dua ediyorum hayatımdan çıkmaları için 5 yıldır çekiyorum ben böyle bunca yıl bende hata varmı diye düşünüp eşim için sustum ama ben o kadar ucuzmuşumki eşimin yediği haltlar ve bu olaylar da bir araya gelince delirdim hala daha onlar haklı hala daha onlar üstün..bana bedua ediyor kaynanam Allah belanı versin diyor telefonda
canım benim, eşinin yediği haltlar derken bugün yazdığın cinsel içerikli olaylar ise bence o konuda bi daha düşün çünkü onların doğası bu, biz kadar nefislerine hakim olamazlar. biz kadınlar herşeyi düşünüp, oluru olmazı ayırt edip bişeylere yaparken erkeklerse direk yaparlar. ama şu da var, belki sen birden üstüne gittiğin için doğru olanı söyleyememiştir. aslında eşinle oturup konuşsan çözüleceğine inanıyorum. şuan için görebildiğim en büyük sorun eşinin ailesine olan düşkünlüğü yüzünden seni görememesi.. ama bu hayat ikinizin hatta üçünüzün.. senin düşüncelerine baktığım zaman az çok düşündüğüm içinde bir sevgi olmasa evlilik olmazdı kiii bebek bile olmazdı.. Birlikte kurduğunuz hayatı kimsenin elinizden almaya hakkı yok, eşin o aileden sende kendi ailenden çıktınız bi kere.. Bu kadar karışmaları doğru değil ama önce kafanı toplayıp adam akıllı konuş eşinle.. Pişman olucağın kararlar alma sakınbana küfreden bir kadınla ömür boyu yüzyüze kalamam ben boşanmak istiyorum gitmek istiyorum buralardan memleketime gitmek istiyorum eşim hala anasını savunuyor acınılacak durumdayım şuan eve gelmesini istemiyorum Allah'A dua ediyorum hayatımdan çıkmaları için 5 yıldır çekiyorum ben böyle bunca yıl bende hata varmı diye düşünüp eşim için sustum ama ben o kadar ucuzmuşumki eşimin yediği haltlar ve bu olaylar da bir araya gelince delirdim hala daha onlar haklı hala daha onlar üstün..bana bedua ediyor kaynanam Allah belanı versin diyor telefonda
valla bilemedim canım ya durumun zor hayatım ama bence su kv bi aradan çıkar ve eşini al karşına adam akıllı konuş üstüste geliyo bak tüm sıkıntılar sakin olman zor ama dene tatlım sakin sakin otur konuş sonuçta sevmiyo mu bu adam sen ya bukadar yıllık eşin bikaç ay önce bebek yapacak kadar cok seviyodunuz ki bak bebiş bekliyosun suan ne olur sağduyulu davran ve daha sonra pişman olacağın kararlar verme benim cocukluk arkadasım bebekten sonra eşi depresyona girdi ewet kadın girmedi adama ne oluyosa o girdi ve bebekleri 8 aylıkken bosandılar suan o kadar pişman kı diyokı keske anı karar vermeseydım cok zormus diyo ki acaip burnunun dikine giden ve kımseye müdahane etmeyen bi kızdı o bile böle diyosa vardır bi hikmeti diye düşünüyorum canım tabi en iyisini sen bilirsin
Gerçekten çok şaşkınım nasıl bi aileler böyle? Konuyu ancak annen baban ve kardeşlerinle konuşup çözmeni tavsiye ederim.allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?