• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sabret canım bak 15 güncük kaldı sonrasında bebeşinle olacağın güzel günleri düşün biliyorum ve hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz ama doğum yapıp da daha hamileliğinin kıymetini bil demeyenini görmedim sanırım daha da zorlu günler bizi beklıyor ondan olabildiğince kendimizi rahatlarıp güç toplamalıyız:34:

sağol canım :5: gerçekten banada çok söyleyen çok ararsın bu günleri diye ama ben hiç özleyeceğimi sanmıyorum okadar tükendim artık bir tek dediğin gibi oğluşumla olacağım güzel günleri düşününce sabret diyebiliyorum o güç veriyor bana Allah kolaylıkla bir avazda kurtulmayı nasip etsin hepimize ve sonrasında tabiki başarılı anneler olmayıda inşallah

Canım eğer söyleyebiliyorsan söyle derim ben. Çünkü sezeryan da olsa eşini mahrum etme bu ozel durumdan. İleride cok kafana kakar. Hep konu olur. Gerçi haketmiyor mu diyeceksin. Ama yine de onun da evladı doğuyor. Ama kv lerine söyle, esine de söylersin ben söyleyeceğim sen söylemiyorsun diye.
kendı mahrum kalmak ıstıyor galıba canım ben ne kadar ıkımzı olsun rahatt rahat acımızı sevıncımız yasayalım dıyorum ama anlamıyor destegınız ıcın saolun kızlar anlatmak ıyı geldı yoksa kafayı yıyecektım soyleycem canım kımseyı deıl kendımı bazı guzel seylerden mahrum etmemek ıcın soyleyecegım

kızlar daha yeni kalktım kahvaltımı yaptım desem inanırmısız? bütün gece uyuyamadım ağla ağla öldüm bittim uyku bastırıyor yavaşça uzanıyorum bıçak saplar gibi belime sırtıma göğüs kafesime bi ağrılar giriyor hemen kalkmak zorunda kalıyorum uyku haram oldu bana:14::14: sabaha karşı 4 te artık bayılmışım koltukta kalktımki saat 12.30 h artık dayanamıyorum hayırlısıyla bebişimiz gelsin o kadar yoruluyorumki geceleri ağrı çekmekten ben nasıl doğum sancısı için güç toplayacağım diye kara kara düşünmeye başladım....napcam bilmiyorum artık oğlum gelsinde kurtulayım diyorum :43:
canım allah yardımcın olsun az kalmıs sık dısını bıraz daha allahın ıznıyle saglıkla bebegını kucagına alacagın gunu dusun rahatla bıraz

doğru diyosun benim babamda uzun süre sadece sağlığın nasıl diye sordu simdi simdi soruyor torununu

umarım vermek zorunda kalmazsın arkadaşım ama böyle asla diyip sonrada vermektense tedbirimi aldım emziğimi aldım alırsa uyku arkadaşı olarak vericem yok almazsa keyfi bilir paşamın
bız boyle alısmısz canım ulu orta konusmak ters gelıyor ama olması gerekende bu bence ama ınsanlarda edep kalmamıs adıda rahatlık olmus

selam arkadaşlar nasılsınız biz iyiyiz ama çok ağrım acım var alt bölgede.çatılarım genişliyormuş bebek yerleşiyormuş..sizlerin oluyormu?bu arada doğum yapan arkadaşlar oldumu aramızda:49:

slm kızlar nasılsınız ? bikaç gündür yoktum geçmişi okuyamadım doğuran oldumu şu üç günde. ben cumartesi doktora gittim oğluşum 3 kilo olmuş maşallah herşeyi gayet iyi dedi doktorum.:nazar: çatı muayenesı yaptı baya cnm yandı ama buna rağmen normal doğum yapabilirsin çatın müsait dedi. bende bu kadar acıya ragmenmı dedim evet herkes bagırıyo noolcak dedi. özel hastane ama doktorum normal için beni zorluyo aslında beni düşünüyo herşey normal görünüyo oğlum çoktan doğum pozisyonu almış. haftaya tekrar çağırdı bakalım oğlum kanala girecekmi haftaya. sizde ne var ne yokk

slm kızlar ben çok kötü üşütmüşüm kendimi çok moralim bozuk boğazım şişmiş burnum akıyor başım ağrıyor :( doğuma 10 gün kaldı inşallah iyileşirim çok moralim bozuk

geçmiş olsun canım allah şifalar versin düzelirsin inş. bizde hasta olmadık olmadık son zamanlarda hep başladı hastalıklar. sağsalim doğuma girseydik iidi.

destekleriniz için sağolun kızlar..ben eşimi tanıdığım günden beri ailesinden çekiyorum..hamile olup yataklara düşmeme ve erken doğum tehlikesi yaşamama sebep ana oğuldur..sabrettim yatarken bari snirlenmicem diye.zaten annem bakıyor bana kaynana kaçtı gitti doğurnca gelip 3 ay kalıcakmış..hayali bu..mahsus evi kiraya verdiki oğullarına ortada kaldım dicek ve oğulları da dayanamayıp eve alıcak ve bu böyle ömür boyu sürecek...bizim esas sorunumuz buydu..lakin dün bilgisayarda iğrenç kadın resimleri görene kadar..ben acı içinde sancı içinde kıvranırken bizimki net başında çıplak kadın resimleri firikik videoları rus güzellerin banyo sefasını perulu gzellerin bikinili pozlarını izlermiş..Allah'ın işi ya geçmiş sekmesinde kalmış hepsi..dün gece ağla ağla doğum yapıcaktım nerdeyse ben bu kadarını haketmeedim..doğum sonrası bir daha yüzünü bile görmek istemiyorum soruyorum ben bakmadım diyor bu pcyi ikimizden başka kullanan yok..yazıklar olsun artık sevgi kalmadı içimde. sokakta kadınlara tecavüz eden adamdan farksız..esas derdimi unuttum bunları görünce. yüzüne tükürmeye bile değmezsin sen dedim..hala inkar hala yalan...katlanamam..evde böyle yapan sokaklarda kimbilir nasıldır kimseye söyleyemiyorum yazabildiğim tek yer burası Allah'ından bulsun inşallah bir namussuz karşına çıkarda yüzün yerden kalkmaz sana tek bedduam bu dedim..yanıma yaklaşmasına bile müsade etmiyorum içimdeki herşey öldü..bitti..oğlum için bile olsa bitti..

inan şok oldum canım hemşom ya bu ne rezillik Allahım ya rabbim sen ne derttesin o neyin derdinde gerçekten yazıklar olsun AMA: canım... erkeklerin aklı başka çalıştığını biliyoruz hepimiz malesef:50: nice erkekler var hanımlarına sırılsıklam aşık oldukları halde hamile kaldıklarında yaklaşamadıkları için depresyona girip zinaya bile başvurabiliyorlar ben kesinlikle haklılar demiyorum! Allah yapanları bildiği gibi yapsın bi kaç ay sabredemiyorlarmı sanki? ama bak seninki "sadece" izlemiş insanın gururu kırılıyormu? kırılıyor ondan iğreniyormu? iğreniyor ama inan belkide zaten sorun yaşadığınız için bu kadar yıkıldın ve kırıldın eğer herşey farklı olsaydı kv ile problemler olmasaydı belkide farklı tepki verecektin...ben eşimle daha bi yıllık evliyım nasıl dayanıyor hayret ediyorum gerçekten bazen acaba diyorum başka türlümü kendini tatmin ediyor acaba başka yerleremi gidiyor diye düşünmüyor değilim...ben eşime sarılıp başını okşaya okşaya başka konular açıp konuşa konuşa uyutuyorum duruma göre kurtarıyorum ama her erkek aynı değil tek başkalarına gitmesinde izlesin diyen çok kadın var...ben onada sabretmezdim ama insan tartınca...bakması yine affedilir gibi geliyor bana... çok iyi düşün canım benim nede olsa çocuğun babası öfkeyle karar verme konuşup bu durumu çözmeye çalışsanız keşke suçlayıcı şekilde değil sen kendini nasıl hissettiğini güzelce anlat ona bitanem

destekleriniz için sağolun kızlar..ben eşimi tanıdığım günden beri ailesinden çekiyorum..hamile olup yataklara düşmeme ve erken doğum tehlikesi yaşamama sebep ana oğuldur..sabrettim yatarken bari snirlenmicem diye.zaten annem bakıyor bana kaynana kaçtı gitti doğurnca gelip 3 ay kalıcakmış..hayali bu..mahsus evi kiraya verdiki oğullarına ortada kaldım dicek ve oğulları da dayanamayıp eve alıcak ve bu böyle ömür boyu sürecek...bizim esas sorunumuz buydu..lakin dün bilgisayarda iğrenç kadın resimleri görene kadar..ben acı içinde sancı içinde kıvranırken bizimki net başında çıplak kadın resimleri firikik videoları rus güzellerin banyo sefasını perulu gzellerin bikinili pozlarını izlermiş..Allah'ın işi ya geçmiş sekmesinde kalmış hepsi..dün gece ağla ağla doğum yapıcaktım nerdeyse ben bu kadarını haketmeedim..doğum sonrası bir daha yüzünü bile görmek istemiyorum soruyorum ben bakmadım diyor bu pcyi ikimizden başka kullanan yok..yazıklar olsun artık sevgi kalmadı içimde. sokakta kadınlara tecavüz eden adamdan farksız..esas derdimi unuttum bunları görünce. yüzüne tükürmeye bile değmezsin sen dedim..hala inkar hala yalan...katlanamam..evde böyle yapan sokaklarda kimbilir nasıldır kimseye söyleyemiyorum yazabildiğim tek yer burası Allah'ından bulsun inşallah bir namussuz karşına çıkarda yüzün yerden kalkmaz sana tek bedduam bu dedim..yanıma yaklaşmasına bile müsade etmiyorum içimdeki herşey öldü..bitti..oğlum için bile olsa bitti..

Elifcım öncelikle sakın ol Canım erkekler bizden farklılar canım sana yaklaşamadıgı için ve başka çareler aramış tır eşin erkekler adet tarıhımızı bıle zor beklerler bılıyosundur canım ama hassas donemde oldugun için zoruna gıttı aldatılmış hıssettın kendını ama öyle bişey yok onlar kendılerını tatmın etmek zorundalar maalesef oyuzden sakin dur

elifcim çok üzülüyorum bu yaşadıklarına ama maalesef sezin haklı gerçekten erkeklerin cinsi konuları bizim gibi değil nefislerine çok çabuk yenik düşebilirler ki ellerinin altında en kolay malzeme internet var ayrıca hamileyiz ki sen de benim gibi aylardır erken doğum riski yüzünden ilişkiden uzaksındır bu durum eşini daha da zorlamıştır.Ben de böyle bir durumda aynı şeyleri hissederim ama eğer tek sorun buysa boşanmak falan düşünme böyle şeyleri.Kv konusunda çok derdin var zaten eşine de gıcık olup kendini üzme bak senden daha değerli değil ya onlar, bebeğin doğsun bi değişecek herşey bebeklerin uğuru vardır aileye huzur getirir inşallah...

slm kızlar nasılsınız ? bikaç gündür yoktum geçmişi okuyamadım doğuran oldumu şu üç günde. ben cumartesi doktora gittim oğluşum 3 kilo olmuş maşallah herşeyi gayet iyi dedi doktorum.:nazar: çatı muayenesı yaptı baya cnm yandı ama buna rağmen normal doğum yapabilirsin çatın müsait dedi. bende bu kadar acıya ragmenmı dedim evet herkes bagırıyo noolcak dedi. özel hastane ama doktorum normal için beni zorluyo aslında beni düşünüyo herşey normal görünüyo oğlum çoktan doğum pozisyonu almış. haftaya tekrar çağırdı bakalım oğlum kanala girecekmi haftaya. sizde ne var ne yokk

a.s canım iyiz sen nasılsın? oluşuna maşallah. bende bikaç hafta önce açıklık muayenesi yaptırmıştım erken doğum riskinden dolayı canım yanmadı desem yalan olur.aynen bende senin gibi düşündüm yani bir muayene böle oluosa doğum nasıl olcak die düşünmeden edemedim biraz tırstım. ama hala doğum şeklimiz belli değil.benimde oğlumun başı aşağıda normal d. pozisyonunda sanırım. bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun. tek nefeste kurtulalım hepimiz inş.

kayınvalidelere eşlere değinilmiş..artık diyecek söz bulamıyorum insan hiçmi merak etmez varmı bi sıkıntın ihtiyacın demez..neler aldın ben ne alayım yada hiç beceremiyosan kızım ben para vereyim sen beğendiğin gibi al der..hiç sormak yok bebeğe ne aldın diye.bi beşik almaya kalktık hevesimiiz kırdılar o kadar..geçen geldi hiç demedi ne aldın ben ne alayım..gerçi daha abştan dedi hiç bişey almaya niyetim yok bişey umma diye..bide benim ilk ve son bebeğim 6 yılda gelen bebeğim..valla konu komşu eş dost daha doğum yapmadan bir sürü eşya aldı ilk hediyelerimiz çok sevindik bebeğe diye..ya ben kimseye yada ona güvenerek yapmadım bebeği ve herşeyini aldım fazla fazla herşeyimiz tamam ama demek istediğim hatır hoşluğu....ama onda o yok işte..geldiği zaman salonda kutu vardı arkadaşım salıncak almış oğluna evde yoklardı rica ettiler biz aldık kargodan kayınvalide görmüş daha kapıdan girdi bune ne aldınız dedi bende arkadaşımın dedim hee tamam dedi eşime dedim kendi hiç sormuyo ne alıncak diye ama kutuyu gördü kapıdan hemen soruyu ne diye dedim aa annem çok meraklıdır diyo:1:

slm kızlar ben çok kötü üşütmüşüm kendimi çok moralim bozuk boğazım şişmiş burnum akıyor başım ağrıyor :( doğuma 10 gün kaldı inşallah iyileşirim çok moralim bozuk

Canım bende senin gibiyim. Bol sucak seyler iç. Limonu sık sıcak suya öyle iç. Mandalina meyve ye. Tuzlu su ile gargara yap.
Birde terleyince sadece vücudunu yıka duş al ve yeni kuru seyler giy.
Bunlar benim topladığım bilgiler.

geçmiş olsun canım allah şifalar versin düzelirsin inş. bizde hasta olmadık olmadık son zamanlarda hep başladı hastalıklar. sağsalim doğuma girseydik iidi.

aynen canım o kadar dikkat ediyordum kendime geçen akşam dondurma yedim normal markalı paket dondurma yeyince bişey olmuyor ama bu pastane dondurmasıydı onun yüzünden şişti boğazlar heralde inşallah bi kaç güne toparlanırım hasta hasta doğuma girmemem lazım :(

canım gerçekten cok yandı mı canın ya en cok merak ettiğim sey benım 29 eylül de kontrolum var 36+2 olacağız sanırım ozaman yapacak catı muayenesi bakalım ne olacak normal doğum istiyorum ben kızım da döndü tabi bakalım benım catı uygun mu normal doğuma:18::18::18:

kayınvalidelere eşlere değinilmiş..artık diyecek söz bulamıyorum insan hiçmi merak etmez varmı bi sıkıntın ihtiyacın demez..neler aldın ben ne alayım yada hiç beceremiyosan kızım ben para vereyim sen beğendiğin gibi al der..hiç sormak yok bebeğe ne aldın diye.bi beşik almaya kalktık hevesimiiz kırdılar o kadar..geçen geldi hiç demedi ne aldın ben ne alayım..gerçi daha abştan dedi hiç bişey almaya niyetim yok bişey umma diye..bide benim ilk ve son bebeğim 6 yılda gelen bebeğim..valla konu komşu eş dost daha doğum yapmadan bir sürü eşya aldı ilk hediyelerimiz çok sevindik bebeğe diye..ya ben kimseye yada ona güvenerek yapmadım bebeği ve herşeyini aldım fazla fazla herşeyimiz tamam ama demek istediğim hatır hoşluğu....ama onda o yok işte..geldiği zaman salonda kutu vardı arkadaşım salıncak almış oğluna evde yoklardı rica ettiler biz aldık kargodan kayınvalide görmüş daha kapıdan girdi bune ne aldınız dedi bende arkadaşımın dedim hee tamam dedi eşime dedim kendi hiç sormuyo ne alıncak diye ama kutuyu gördü kapıdan hemen soruyu ne diye dedim aa annem çok meraklıdır diyo:1:

aynı benim kayınvalide..... tıpatıp...bir an ondan bahsediyorsun sandım:1: oda hiçççbişey almadı şimdiye kadar..neymiş hediye çok geliyormuş eksiği sonrada alınırmış...pehh ben sana mı kaldım diyorum herşeyinide aldım kuzumun cimrinin teki zaten ondan bişey beklemiyorum artık...ben kuzuma fevkalade bakarım:21::49:

a.s canım iyiz sen nasılsın? oluşuna maşallah. bende bikaç hafta önce açıklık muayenesi yaptırmıştım erken doğum riskinden dolayı canım yanmadı desem yalan olur.aynen bende senin gibi düşündüm yani bir muayene böle oluosa doğum nasıl olcak die düşünmeden edemedim biraz tırstım. ama hala doğum şeklimiz belli değil.benimde oğlumun başı aşağıda normal d. pozisyonunda sanırım. bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun. tek nefeste kurtulalım hepimiz inş.

açıklık muayenesinde o kadar cnm yanmadı benim çatı muayenesinde niye o kadar cnm yandı anlamadım:26:sanırım kendimi çok kastım ondan olabilir. bağırdım eşimde duymuş niye bagırdınki dıyo. dedim sen daha çok duyacaksın benim bagırmamı:27:

canım gerçekten cok yandı mı canın ya en cok merak ettiğim sey benım 29 eylül de kontrolum var 36+2 olacağız sanırım ozaman yapacak catı muayenesi bakalım ne olacak normal doğum istiyorum ben kızım da döndü tabi bakalım benım catı uygun mu normal doğuma:18::18::18:

canım hiç korkmayın çatı muayenesinden hiçbişey olmuyor ki ben yaptırdım hemde çok erken bi ayda çok hastalanmıştım doktor bakalım açılma var mı dedi baktı hiçbirşey anlamadım sakın korkmayın..bende hpv var geçen alttan muayenede doktorum bakalım rahim içinde siğil var mı dedi makas gibi metal bişey sokup açtı orayı resmen bayılıcaktım o kadar canım acıdıki onun yanında çatı muayenesi sivrisinek ısırığı bile sayılmaz :)

ben kendimi çok kastım cnm belkide o yüzden cnm yandı ama buna rağmen doktor normal doğum yapabilirsin herkes bagırıyo dedi:27:

Canım bende senin gibiyim. Bol sucak seyler iç. Limonu sık sıcak suya öyle iç. Mandalina meyve ye. Tuzlu su ile gargara yap.
Birde terleyince sadece vücudunu yıka duş al ve yeni kuru seyler giy.
Bunlar benim topladığım bilgiler.

çok geçmiş olsun canım ya son zamanlarda olması çok kötü bende az önce ıhlamur içtim ballı bol bol su içiyorum inşallah atlatırız kısa sürede tavsiyelerini dikkate alıcam çok teşekkürler...

aynı benim kayınvalide..... tıpatıp...bir an ondan bahsediyorsun sandım:1: oda hiçççbişey almadı şimdiye kadar..neymiş hediye çok geliyormuş eksiği sonrada alınırmış...pehh ben sana mı kaldım diyorum herşeyinide aldım kuzumun cimrinin teki zaten ondan bişey beklemiyorum artık...ben kuzuma fevkalade bakarım:21::49:

ay en sinir olduğum konu...sen bişey alma fazla bişey alma gelecek zaten..ya bişey almaya kalkarım hemen bana alma sen zaten hediye gelcek diyolar..tamam hediye gelebilir ama ben doğurup hediye gelmesinimi beklicem..bir ara eşimin aklına sokmuş kayınvalide söyle bişey almasın birsürü hediye gelcek kıyafet demiş..eşimde bana dedi çok eşya gelcekmiş almayacakmışın..dedim canım tamam hediye gelebilir hastanede bebeğe kıyafet istediklerinde hediye gelcekmi dicez yada evde bebeğin eşyaları battığında biri bişey getirsin diyemi beklicez zaten gelenler hep büyük eşya getiriyor ve biz kimseye güvenip yapmadık dedim sonra eşim bana hak verdi haklısın dedi şimdi o akıl veriyo diğer hamile arkadaşlara alın siz millete güvenmeyin diye:1::1:

aynen canım o kadar dikkat ediyordum kendime geçen akşam dondurma yedim normal markalı paket dondurma yeyince bişey olmuyor ama bu pastane dondurmasıydı onun yüzünden şişti boğazlar heralde inşallah bi kaç güne toparlanırım hasta hasta doğuma girmemem lazım :(

Bende dondurma yedim hemde markalı ama olacağı varsa oluyor yine de canım.

Canım hic korkutma kendini. Eninde sonunda bu muayeneyi olmayacak mısın? Korktukca daha cok acır. Kasarsin cunku kendini. Olacak hafif bir acı sonuçta kolay bir süreçten geçmiyoruz. Bu zamana kadar neler gördük geçirdik. Bir cati muayenesinden mı korkacağız.

Son düzenleme:
Back
X