- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
bende yapptım temızlık ama bızde cok yorulduk ne guzel annen gelıyormus canım benımde kız kardesım geleeck ama zamanı bellı deıl yalnızlıktan ıyıce sıkıldım
hoşbulduk canımm
demekki yalnız değilim
senn doğum şeklin zmann belli mi benim daha belli değil ama en fazla 20 gün var galiba
Ben okula hiç bsşlayamıycam( yarın rapor alcam haftayafa rapor alırım herhalde şimdi herkes okula giderken tuhafıma gidiyor evde kalmak senin ne zamn başlıyor iznin canım
en son 16 ekim görünüyor ama belli olmaz ne zaman doğacağı daha ben doktorumla doğum eklini konuşmadım bu kntrolümde soracağım bakalım ne diyecek ben normal düşnüyorum ama belli de olmaz tabi sen?
benimkinide konuşmadık ama büyük ihtimal sezeryan olcak
kızlar lohusa pijama takımı aldım üstündekinin fotosunu yükleyim ben malını çok beğendim
hayırlı olsun çok güzel ben de bugün aldım ama ben lohusa takımı değil normal pijama takımı aldım her zaman giyebilmek için
en iyisini yapmışsın güle güle kullan insan kaç kere doğum yapıyor sonuçta dimi amabende 1 tanede norml aldım cnm 2 sindede hevesim kalmasın die :)
Kızlar bugün kalktım sabsh midem bulanıyor çıkardım şimdi tekrar bulandı biraz zeytin ekmek yedim biraz iyiyim
Yeni bir bebişimiz daha olmuş ALlah uzun sağlıklı ömürler versin
Kizlar gebelik reflunuz hangi haftada basladi ve biten var mi?
Selam kızlarrr , iyi pazarlarr...
Gece uyandığımdan beri midemle uğraşıyorum, öyle bi yanıyo öyle bi ekşiyoki anlatamamHiçbişey fayda etmedi, kan ilacımıda sabah akşam içmeye başladım temelli dokundu sanırım ama mecburum kan değerlerimin düşmemesi için. Banada göbeğin habire değişiyo aşağıda inmiş en fazla 15 gün durur diyolar, bugün bebişim gerçekten aşağıda gibi duruyo ama oturduğum zaman mideme doğru bastırdığını farkediyorum. Ama sanki çıkıcak gibi de geliyo uff.. Ne olduğumu ben de şaşırdım iyice ya.. Bi de geçmişe bakim dedim, bi bebiş daha gelmiş
seninle sat günümüz 1 gün arayla ve şikayetlerimiz aynı deliniyo midem boğazım ama soda az fayda ediyor uyutmuyo bile gece valla benim doğum sezeryan olacak bayramdan önce alabilirler ama senin günün bellimi
Beşinci bebikimizde gelmiş hoşgelmişşşş
Allah sizlere bağışlasın canım, analı babalı büyümek nasib etsin
Darısı sağlıcakla bizlerin başına inşallah, dualarımız sizinle..
Selam herkese...bugün temizlik yaptık ama bittik resmen oğluşumla... daha da yapamayız herhalde..hamiş hamiş son temizlikti...
neden sen mi öyle istiyorsun yoksa sağlık sorunları mı var
yarın öğlen gibi gelecek eşyalarımız şu an yoldaBizdemi böyle anne olucaz acaba ben olsam bende 4gözle beklerdım bebiş eşyaları heyecanlandırıyo insanı pazar da çıkıcaz dıyodun
yaa benim yeni başladı sayılır 2 haftadır acayip var bir de bu haftalarda azalır diyor nette ama benim tam tersi oldu reflü...benim de karnım hiç öyle yukrda olmadı fazla genelde aşağı doğru kzı bebekler öyle olur diyorlara ama bilemiyorumkizalr selam herkese. 33+1 im ve gobek ile gogus aram bastan beri bos gibi. Bu karnin yukari cikip sonra inmesi hangi haftalarda.. Yasayanlar yardim ederse sevinirim..
aynen küvezde kalmasını hiç istemiyorum o yüzden erkenden gelmesinler 38 bitsin en azındangunaydınn kımse gelmemıs ılk gunaydın benden olsunn bu sabahh
bende hem sabırsızlanıyorum hemde ıkı hafta daha kalsın 37 gorelım kuvezde kalmasın ıstıyorum ama son zamanlar hıc gecmıyor 8 ayı nasıl gecırdık hıc aklım almıyorr
20li günlere düşmüşüm 37nci haftanın içindeyiz az kaldı dogumları okudukça telaş yapıyorum ya stres basıo
bu arada herkese iyi pazarlar
bebek tersmiş o dönebilir ama ben eskiden vajınusmustum gözüm yemio normali canım
ewet canım ya ama saymadanda olmuyoki sabırsızlık bendekiben daha saymıyorummm sayılcak bişey kalmadı ezınem yaaa yaklaştııı artık ıyıce:18::18:
galiba canım kalırsa 10lu günlere iyiyarın öğlen gibi gelecek eşyalarımız şu an yoldamerakla bekliyorum biz de bugün alışverişe çıktık herşeyini aldık bebişin artık kızımızın keyfini beklicez bakalım ne zman gelecek çok da erken gelmesin de
yaa benim yeni başladı sayılır 2 haftadır acayip var bir de bu haftalarda azalır diyor nette ama benim tam tersi oldu reflü...benim de karnım hiç öyle yukrda olmadı fazla genelde aşağı doğru kzı bebekler öyle olur diyorlara ama bilemiyorum
aynen küvezde kalmasını hiç istemiyorum o yüzden erkenden gelmesinler 38 bitsin en azından
hadi gözün aydın 20li günlerden sonrası daha çabuk geçer herhalde
ewet canım ya ama saymadanda olmuyoki sabırsızlık bendeki
galiba canım kalırsa 10lu günlere iyi
bı yerlerım agrıyor ama neremın agrdıgını bıle bılmkıyorum artıkevet annemin gelmesini dört gözle bekliyorum..artık gerçekten ağırlaşmışız ya...alt tarafımda bişiler oluyo iki gündür...
kızlar lohusa pijama takımı aldım üstündekinin fotosunu yükleyim ben malını çok beğendim
gule gule kullan canım hayırlı olsun eksıkler bıttıkce ınsan sabırszlanıyor sanırımbugün nerdeyse çantahazırlıklarımız bitti oğluşuma güzel tulumlar badiler pijamalar aldık :) kendi eksiklerimide aldım birtek bezimiz pudra mız popolinimiz kalmışş eksik yarında onlar alınacak pek heycanlıydım vallaaa
yarın öğlen gibi gelecek eşyalarımız şu an yoldamerakla bekliyorum biz de bugün alışverişe çıktık herşeyini aldık bebişin artık kızımızın keyfini beklicez bakalım ne zman gelecek çok da erken gelmesin de
yaa benim yeni başladı sayılır 2 haftadır acayip var bir de bu haftalarda azalır diyor nette ama benim tam tersi oldu reflü...benim de karnım hiç öyle yukrda olmadı fazla genelde aşağı doğru kzı bebekler öyle olur diyorlara ama bilemiyorum
aynen küvezde kalmasını hiç istemiyorum o yüzden erkenden gelmesinler 38 bitsin en azından
hadi gözün aydın 20li günlerden sonrası daha çabuk geçer herhalde
Karnın sertlaştimi canım bebiş hareket ediyor mu bide sancı gelince tuvaleyin gelmiş gibi oluyor var mı böle bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?