2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende yapptım temızlık ama bızde cok yorulduk ne guzel annen gelıyormus canım benımde kız kardesım geleeck ama zamanı bellı deıl yalnızlıktan ıyıce sıkıldım

evet annemin gelmesini dört gözle bekliyorum..artık gerçekten ağırlaşmışız ya...alt tarafımda bişiler oluyo iki gündür...

hoşbulduk canımm
demekki yalnız değilim
senn doğum şeklin zmann belli mi benim daha belli değil ama en fazla 20 gün var galiba

en son 16 ekim görünüyor ama belli olmaz ne zaman doğacağı daha ben doktorumla doğum eklini konuşmadım bu kntrolümde soracağım bakalım ne diyecek ben normal düşnüyorum ama belli de olmaz tabi sen?

Son düzenleme:
Ben okula hiç bsşlayamıycam( yarın rapor alcam haftayafa rapor alırım herhalde şimdi herkes okula giderken tuhafıma gidiyor evde kalmak senin ne zamn başlıyor iznin canım

canım sağlığın herşeyden önemli..bende bilmiyorum ne zaman ayrılayım...ya ilk hafta devam eder bırakırım ya da ikinci haftayı da kapatır öyle alırım...

en son 16 ekim görünüyor ama belli olmaz ne zaman doğacağı daha ben doktorumla doğum eklini konuşmadım bu kntrolümde soracağım bakalım ne diyecek ben normal düşnüyorum ama belli de olmaz tabi sen?

benimkinide konuşmadık ama büyük ihtimal sezeryan olcak

kızlar lohusa pijama takımı aldım üstündekinin fotosunu yükleyim ben malını çok beğendim

Eklentiler

• $15092013441.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar bugün kalktım sabsh midem bulanıyor çıkardım şimdi tekrar bulandı biraz zeytin ekmek yedim biraz iyiyim

Yeni bir bebişimiz daha olmuş ALlah uzun sağlıklı ömürler versin

Son düzenleme:
bende 1 tanede norml aldım cnm 2 sindede hevesim kalmasın die :)
en iyisini yapmışsın güle güle kullan insan kaç kere doğum yapıyor sonuçta dimi ama
Kızlar bugün kalktım sabsh midem bulanıyor çıkardım şimdi tekrar bulandı biraz zeytin ekmek yedim biraz iyiyim

Yeni bir bebişimiz daha olmuş ALlah uzun sağlıklı ömürler versin

geçmiş olsun üşüttün mü yoksa bulantıların hiç geçmedi mi senin benim de sbah bulantım vardı nedense ama benim üşütmüş olma ihtimalim var tabi..bu arada evet yeni bir bebiş doğdu maşallah annesi de kandisi de çok iyi küvezde bil klamamış paşa

Kizlar gebelik reflunuz hangi haftada basladi ve biten var mi?

cnm 31. haftada başladıı hala ölüyorum ben

hoşgelmiş darısı bize
Selam herkese...bugün temizlik yaptık ama bittik resmen oğluşumla... daha da yapamayız herhalde..hamiş hamiş son temizlikti...

bizde dün kocişle yaptık o süpürdü sildi evi ben mutfağa giriştim toza falan mis gibi olduk...zorlaşıyo tek yapmak

bugün nerdeyse çantahazırlıklarımız bitti oğluşuma güzel tulumlar badiler pijamalar aldık :) kendi eksiklerimide aldım birtek bezimiz pudra mız popolinimiz kalmışş eksik yarında onlar alınacak pek heycanlıydım vallaaa

Bizdemi böyle anne olucaz acaba ben olsam bende 4gözle beklerdım bebiş eşyaları heyecanlandırıyo insanı pazar da çıkıcaz dıyodun
yarın öğlen gibi gelecek eşyalarımız şu an yoldamerakla bekliyorum biz de bugün alışverişe çıktık herşeyini aldık bebişin artık kızımızın keyfini beklicez bakalım ne zman gelecek çok da erken gelmesin de
kizalr selam herkese. 33+1 im ve gobek ile gogus aram bastan beri bos gibi. Bu karnin yukari cikip sonra inmesi hangi haftalarda.. Yasayanlar yardim ederse sevinirim..
yaa benim yeni başladı sayılır 2 haftadır acayip var bir de bu haftalarda azalır diyor nette ama benim tam tersi oldu reflü...benim de karnım hiç öyle yukrda olmadı fazla genelde aşağı doğru kzı bebekler öyle olur diyorlara ama bilemiyorum

aynen küvezde kalmasını hiç istemiyorum o yüzden erkenden gelmesinler 38 bitsin en azından
20li günlere düşmüşüm 37nci haftanın içindeyiz az kaldı dogumları okudukça telaş yapıyorum ya stres basıo

bu arada herkese iyi pazarlar

hadi gözün aydın 20li günlerden sonrası daha çabuk geçer herhalde

bebek tersmiş o dönebilir ama ben eskiden vajınusmustum gözüm yemio normali canım

hımm anladım canım bakalım en sağlıklısı nasıl olacaksa senin için o olsun vajinusmusu tam anlamıyla yendiysen normal doğum etkilemiyormuş diye okudum nette ama sen kendi psikolojini daha iyi bilirsin tabi ona göre karar vermelisin

ben daha saymıyorummm sayılcak bişey kalmadı ezınem yaaa yaklaştııı artık ıyıce:18::18:
ewet canım ya ama saymadanda olmuyoki sabırsızlık bendeki
galiba canım kalırsa 10lu günlere iyi

ewet canım ya ama saymadanda olmuyoki sabırsızlık bendeki

galiba canım kalırsa 10lu günlere iyi

allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah biz bugün beşiğini filan da alınca içim iyice bir tuhaf oldu duygulandım

evet annemin gelmesini dört gözle bekliyorum..artık gerçekten ağırlaşmışız ya...alt tarafımda bişiler oluyo iki gündür...
bı yerlerım agrıyor ama neremın agrdıgını bıle bılmkıyorum artık

kızlar lohusa pijama takımı aldım üstündekinin fotosunu yükleyim ben malını çok beğendim

gule gule kullan canım hayırlı olsun eksıkler bıttıkce ınsan sabırszlanıyor sanırım

ınsallah saglıkla gelırlerde kalmazlar canım son dogum yapan arkadasın 36+3 deymıs ama kalmamıs

slm kızlar biz geldik
bugün kızımla geziyoz
eşimin iş yerine geldik
valla kızlar azicik yürüdüm
sol kasigim ağrıdı hala da ağrıyork

Karnın sertlaştimi canım bebiş hareket ediyor mu bide sancı gelince tuvaleyin gelmiş gibi oluyor var mı böle bişi

karnım sertleşiyor.. sertleştiği zaman hareket ediyor gibi olunca çok acıyor canım. dün gece de bel ağrısı vurdu peşime karnımın alt kısımları sancılandı.. bi ara kalktım dedim heralde doğum sancısı bu ama öyle dakikalı gelmedi. bu gün de pek iyi değilim karnım çok bi değişik. sabahtan beri eşim annem karnın sivrilenmiş. önde toplanmış diyorlar.. tuvaletim gelmiş gibi gece olmadım da genel olarak öyleyim. sanki günlerdir gitmemişim gibi tuvaletim var ama gidince hiç bişe yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…