2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım bilgiler için çok teşekkürler
benim burada yanıma almayı düşünmediğim tek şey ıslak mendil,
bir sürü kimyasal var ve pişiğe davetiye çıkarmak gibi geliyor bana
ya pamuk alacağım yanıma onun yerine, yad a uni baby nin yenidoğan için ıslak pamukları varmış onlardan düşünüyorum
başka eksikler de çıkarsa fizana gitmiyoruz hoş birilerini gönderir aldırırız
bu arada tek kullanımlık çamaşırlara bakacağım merak ettim

ben de öyleyim.. hem sabırsızım hem de erken gelir diye korkuyorum :) merak ediyorum acaba beni nasıl yakalayacak bu mucize ve nasıl bi değişimin içine sokacak? daha mı güçlü olcam, yoksa daha mı korkar olcam herşeyden.. daha mı sakin yoksa daha mı panik olcam.. ama şundan eminim hiçbirimiz eskisi gibi olamıcaz :) onunla birlikte yeniden doğcaz biz de..

İçinde kimyasal içermeyen, bebeklere özel ıslak mendiller var. Unibaby nin de böyle ıslak mendilleri var. Kimyasal içermiyor sadece ıslak mendil, senin dediğin pamuklar gibi..
Dediğin gibi bence de, elbet eve gidip lazım olanı alacak birisi olur yani, gereksiz herşeyi doldurmaktan iyidir.

haklısın canım ben de gereksiz şeylerle doldurmak istiyorum evi de çantayı da..
ıslak mendil konusunda da hepsinde var canım kimyasal iyisi kötüsü yok, bir kimyager olarak söylüyorum bunu
ama beni dediğim unibaby de sadece su ve pamuk var, ıslak mendil değil
dışarıda onu kullanıp evde pamuk su kullanmayı düşünüyorum, her doktorun önerisi de bu yönde zaten
her şeyde katkı maddesi kimyasal var elbet kaçış yok, ama bari en azından kaçabildiğimiz kadar kaçmak lazım diye düşünüyorum
sağlıkla doğsunlar da bir önce, ben şimdiden stres yaptım görüldüğü üzre

doktorum karar vermedi ben anlattım kaşıntı vs. var akıntımın da rengi değişti dedim..doğumu hızlandıracak bişey değil dedi gene de fitil verdi 2 tane al senin kaşıntını rahatlatır dedi..çok sık mantar olduğumdan ben biliyorum mantar olduğunu benim erken doğum riskim var bu durumda kültür alması mümkün değil ama ben bu konuları çok fazla araştırdığımdan ve başıma geldiğinden biliyorum

eşimle tartıştım asabım sinirim çok bozuk Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin hayatımdaki tek erkek oğlum olacak inşallah

eşimle tartıştım asabım sinirim çok bozuk Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin hayatımdaki tek erkek oğlum olacak inşallah

canımbu aralar topun agzında eşler var anlaşılan strsımizi onlardan cıkartıyoruz benım adam dıyodıkı ekım babalarına uye olcakmış onunda sıkayetlerı var sanırım paylaşcak onları dınlesek kımbılır bızlerden neler cekıyolrdır bı hamıle kaldılar dıye emınım

sezeycigim acaba nasıl bir anne olacağız

elifnil nasılsın Cnm hosgeldin

valla doğmadan bu kadar paylaşım araştırma geliştirme dertleşme yapıyosak bence kötü anne çıkmaz aramızdan ya :)
benim tek korkum bazen farkında olmadan çok kontrolcü oluyorum, eşime diyorum beni durdur uyar diye, karşımda benden farklı bir birey olduğunu, farklı zevkleri ve farklı bakış açısı olduğunu unutmak istemiyorum :) o yüzden bu aralar bu tarz kitap arayışına girdim, aranızda okuyan varsa kızlar bana da önersin bu tarz kişisel gelişim kitaplarını :)

gözlerıme ınanamıyorum utuye bayılan bır mı şaka yapma bana kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz yaptım gari bıdahakıne sen yapcan

inan inan :) hakkaten çok severim ütü yapmayı ama sadece kumaş pantolonları verme bi kaç tane okey de 3 ten fazlası beni bile boğuyo :))) vardır öyle tuhaf huylarım benim mesela ev süpürmeyi hiç sevmem ama dip köşe sil de bayılırım :) bu arada burda yağmur yağıyo demişsin, nerdesin canım sen? yoksa trabzondamısın? 61 den tahmnde bulundum :)

canm bugün o ruh hali hepimizde vardı bizim hormonlar değişiyo tamam ama onlara da yazık, biz doğumu emzirmeyi düşünürken onların neler düşündüğünü bilsek emin ol şaşırırız..yarınını, geleceğini düşünüyo onlarda.. yani demem o ki onlarda da bi stres vardır mutlaka.. hepimize biraz daha sabır versin Allah doğurana kadar, sen de en kısa zamanda git kocana sarıl :) bak kıymetini bil kuzum, ben kavga etmeyi bile özledim eşimle, yanımda olsa da kavga etsem :))

Son düzenleme:

doğum sonrası ilk işim boşanmak olucak..artık ailesine de ahlaksızlıklarına da tahammülüm kalmadı

doğum sonrası ilk işim boşanmak olucak..artık ailesine de ahlaksızlıklarına da tahammülüm kalmadı

canım dur bak bi sakinleş bakalım, hem buraya yazılanlar silinmiyo unutma!
Biraz vakit geçsin sakinleş konuşuruz yine.. sen bi süt ısıt kendine, yat uzan dinlen kuzum.. sabah ola hayrola..

canım dur bak bi sakinleş bakalım, hem buraya yazılanlar silinmiyo unutma!
Biraz vakit geçsin sakinleş konuşuruz yine.. sen bi süt ısıt kendine, yat uzan dinlen kuzum.. sabah ola hayrola..
ölsemde konuşmam artık bitti çocuğun beşiğini de kıyafetlerini de alıp çıkıcam yarın evden

çokk korkuormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Hosbulduk Cnm bende bilmiyorum ne olacak böyle valla dogursakta isirsak minikleri

kızlar iki gündür sebepsiz çok sinirliydim
zavallı kocisi hasladim sinirime maruz kaldı zavallı
Sizinde böyle oluyor mu
o bende de vardı ama bugün yok çünkü pert oldum resmen sinirlenmeye bile taakatim yokk
benimki de öyle diyor yoksa öyle bir topik mi kurdu bunlar ekim babaları diyebaksana ikisi de aynı şeyi söylüyor sen internet annesi oldun ben de ekim babalarına üye olucam diyor
çokk korkuormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

korkma canım bebeğini kucağına alcaksın mis kokusunu duyacaksın korku yerine heyecan sevinç olsun içinde bu doğal bir olay öyle düşün

ben dunden beri sinir krizine girmiştim şükür geçti nasıl korkunç biri olmuştum ben oyle yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…