- 27 Nisan 2012
- 978
- 0
son adet tarıhım 27 aralık doktor ole dedı bende anlamadım 5 gun arayla ıkı farklı sayı sasırttı benı
benimde 28 aralık ben 6+1 günlük hesaplanıyorum internette.tabii doktora gitmedim daha.seninde son adet tarihine göre 6+2 günlük olman lazım.
az oncekı ultrasona gore yanı keseye gore 7 hafta 2 gunluk ama dr dedı
az oncekı ultrasona gore yanı keseye gore 7 hafta 2 gunluk ama dr dedı
ultrasyona bakma sen o kesenin boyutuna göre ölçüm yapar orası önemli değil önemli olan son adet tarihin 6 +2 olman lazım inatçının dediği gibi kesede bebeği görememesi de önemli değil bazen bebek 8 haftaya doğru kendini gösterir.Dinlen doktora gitmeyi ihmal etme bu arada o doktorada istersen gitme :)
hayyy ağızını öpeyim bende korktum valla.ne biçim doktormuş o öyle.çarşamba bende doktora gidicem 5+4 günlük oluyo o zaman ya hiç bişey gözükmezse.
sağ salim gözükür inşallah şöyle hepimiz sağlıklı haberleri alırız.Ben pazartesi verecem size haberleri inşallah iyi olur. Moraliniz hep iyi olsun iyi düşünün..
kızlar doktora gıttım.şimdi geldim.doktor bişey demedi.ilaç yazdı ama zaten o ılacı ben ıcıyodum.bu doktor 7 hafta 2 gunluk dedı pazartesı gunu gıttıgım doktor 5 hafta 3 gunluk dedı kafam karıstı nasıl yanı dıe keseye gore soledı ıkısıde ama napayım ben sımdı kafam karıstı doktor haftaya kontrole mutlaka gıt kese bos olabılır dedı
benimde 28 aralık ben 6+1 günlük hesaplanıyorum internette.tabii doktora gitmedim daha.seninde son adet tarihine göre 6+2 günlük olman lazım.
sağ salim gözükür inşallah şöyle hepimiz sağlıklı haberleri alırız.Ben pazartesi verecem size haberleri inşallah iyi olur. Moraliniz hep iyi olsun iyi düşünün..
benimki 25 aralık ben 5+5 görünüyorum nette
inşallah bakalım.son adet tarihin 24 aralık mı?
erda cım snindemi 25 aralık muhtemel doğum tarihi 1 ekim de ondan sordum:)
evet canım 24 ü
benimde 28 i.internete göre 4 ekim ama kadınlar kulübüne göre 5 ekim
iyi en azından tek bende sıkıntı yok bu konuda
ewt insallah o zaman tam rahatliycammbirde kalp atışlarını duyup hayırlı haberlerimizi paylaşşak
kızlar doktora gıttım.şimdi geldim.doktor bişey demedi.ilaç yazdı ama zaten o ılacı ben ıcıyodum.bu doktor 7 hafta 2 gunluk dedı pazartesı gunu gıttıgım doktor 5 hafta 3 gunluk dedı kafam karıstı nasıl yanı dıe keseye gore soledı ıkısıde ama napayım ben sımdı kafam karıstı doktor haftaya kontrole mutlaka gıt kese bos olabılır dedı