2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
az oncekı ultrasona gore yanı keseye gore 7 hafta 2 gunluk ama dr dedı

ultrasyona bakma sen o kesenin boyutuna göre ölçüm yapar orası önemli değil önemli olan son adet tarihin 6 +2 olman lazım inatçının dediği gibi kesede bebeği görememesi de önemli değil bazen bebek 8 haftaya doğru kendini gösterir.Dinlen doktora gitmeyi ihmal etme bu arada o doktorada istersen gitme :)

hayyy ağızını öpeyim bende korktum valla.ne biçim doktormuş o öyle.çarşamba bende doktora gidicem 5+4 günlük oluyo o zaman ya hiç bişey gözükmezse.

Son düzenleme:
hayyy ağızını öpeyim bende korktum valla.ne biçim doktormuş o öyle.çarşamba bende doktora gidicem 5+4 günlük oluyo o zaman ya hiç bişey gözükmezse.

sağ salim gözükür inşallah şöyle hepimiz sağlıklı haberleri alırız.Ben pazartesi verecem size haberleri inşallah iyi olur. Moraliniz hep iyi olsun iyi düşünün..

sen içini rahat tut inşallah olmaz öle birşey

sağ salim gözükür inşallah şöyle hepimiz sağlıklı haberleri alırız.Ben pazartesi verecem size haberleri inşallah iyi olur. Moraliniz hep iyi olsun iyi düşünün..

erda cım snindemi 25 aralık muhtemel doğum tarihi 1 ekim de ondan sordum:)

erda cım snindemi 25 aralık muhtemel doğum tarihi 1 ekim de ondan sordum:)

benim 24 ü nete göre 30 eylül doğum kadınlar kulübünün hesabına göre 1 ekim.. bende çok aslında o kısımla ilgilenmiyorum nasıl olsa bu 1 i le 5 arasındaki arkadaşların büyük ihtimal doğum eylül olacak.Son güne kalmıyor ki bu yeni çocuklar erkenden çıkıp geliyor

Allah razı olsun kızlar içimi rahatlattınız dün gece dayanamadım uyumuşum .ama şimdi kalktım okudum da rahatladım biraz:)

birde kalp atışlarını duyup hayırlı haberlerimizi paylaşşak
ewt insallah o zaman tam rahatliycamm

7 hafta 2 gunuk se hamileligin bebegin coktan olusmus ve kalbininde atiyor olmasi lazimm bence sen doktorunu degistir baska doktora gitt

selam kızlar bende bugün sabah test yaptım pozitifti hemen kan testine koştum 293 çıktı kısmetse bende ekimde anne olacağım rabbim kısmet ederse birde hala inanamıyorum ve tepkisizim bu normalmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…