- 26 Ocak 2009
- 298
- 9
- 38
meraba. ben de ekim annesi olcam inş. yeni üye oldum deneme yapıyorum. :))
hayırlı olsun bebişiniz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba. ben de ekim annesi olcam inş. yeni üye oldum deneme yapıyorum. :))
kızlar kaçıncı haftadan sonra görülüyo kese çok sabırsızım acaba nezamn gitsem doktora görebilirim keseyi ??:44::44:
hayırlı olsun bebişiniz..
meraba bety. :) benim yakın bir arkadaşım var 5 haftasında gittiğinde keseyi gördü.
banada 3 hafta bekle en az diyolar o kadar sabredemeyebilirim zaten
canım o kadar uzun sürmez belli olur görürsün keseyi inşallah en yakın zamanda
canım şu anda daha çok erken, ben de senin gibiyken gittim, göremedik, sonra da kafama takıyorum, en net 6. haftada görünüyor bildiğim kadarıyla, bence o zaman git..yani kan değerinin 2000 in üstüne çıkması gerekiyor..
aynen sana katılıyorum daha ben bile bitmedim hafta içi bi gün düşünüyorum bakalım.çarşamba gidebilirim.sen git bakalım canım ne olacak sen benden öndesin ne de olsa.
aynen sana katılıyorum daha ben bile bitmedim hafta içi bi gün düşünüyorum bakalım.çarşamba gidebilirim.sen git bakalım canım ne olacak sen benden öndesin ne de olsa.
pazartesiyi iple çekiyorum, inşallah görünür, inşallahh..seninki de görünür inşallah cnmm..
canım bugün de kan verdim.
1. adet gecikmesi günü pazartesi 174.0
3. adet gecikmesi günü çarşamba 444.4
5. adet gecikmesi günü cuma 1209.0
çıkmış nasıl sence?
bu gün erken çıkmış sonuç:)))) çok iyi, güzel yükseliyorr..inşallah keseyi de görürsün de artık kandan değil keseden takip edersin bebişini..
canım seninle günlerimiz aynı da o yüzden sordum, biz daha görmedik, pazartesi gideceğiz doktora, inşallah görürüz artık..
artık sonucu internetten öğreniyorum
aslında sonuçlar çabuk çıkıyo ama mikroplar 2 de belli olcak 3 te belli olcak diyolar.
yapılar tahlili internete yazıyolar hastanenin sitesine.kolayını öğrendim ama ilk günler bilmiyoduk dakikalar geçmiyodu.
İnşallah ya 2 düşükten sonra bunda da göremicem die çok korkuyorum bir an önce günler geçsin istiyorum
korkma canım bende 4 aylıkken düşük oldu. şimdi rahatım ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur her şey inşallah bir şey olmayacak bebişlerimize :))
nasıl öğreniyosunuz ya benide sinir ediyolar sağlık ocağında yapmıyorlar 24 km uzaktaki devlet hastanesine gidiyorum sıra bulmak dert zaten birde 3den sonra veriyolar yine hatunlarla doktorun kapısında sen giricen ben giricem kavgası:)bir bütün gün heba oluyo ayrıca yorgunluğu ve dönüşü söylemiyorum.. nasıl öğrenebiliyosunuz bizede söyleyin de beklemek zorunda kalmayalım
merhaba anneler ve bebişleri,
Bugün ilk doktor randevum vardı.Kan tahlili yapmadı direkt vajinal ultrasyon ile keseyi gördük.4 haftalık hamile olduğumu söyledi.20 gün sonraya gün verdi o zaman kese içinde oluşmuş bebeği ve kalp atışını duyarız dedi.Ben folik asit içiyordum zaten bir de buna ek previt positive diye bir vitemin verdi.Umarım herkesten güzel haberler duyarız teker teker.
ben haftaya gidicem doktora inşallah karnımdan gözükür.