2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
izne değil tamamen ayrılıcam canım bu ay sonunda artık evden yazarım size gerçi şu an net yok ama alcaz ben netsiz yapamam çünkü :126:

işte o didiinniii ben yaşıyom canım aynen öyle kafa aşağıda yoksa bile wcye götürtüyo insanı öyle diyim yani, varmış gibi gidip boş döndüğüm çok oluyo ben razıyım o iyi olsun yeter, çok fedakar oldum yahu bu bebiş beni çok değiştirdi, normalde bencilimdir ben

günaydın canım hoşgeldin, belli bir süre yaklaşınca artık doktorlar buna bakıyorlarmış bu bebiş için önemli, Allah göstermesin erken doğum olması durumunda yada 1-2 hafta erkenden sezaryen olması durumunda ciğerlerinin gelişip gelişmediği çok önemli o nedenle bakıp varsa bir eksiklik onu hemen takviyeyle ( vitamin bakımından) olması gerektiği duruma getiriyolarmış, o nedenle korkulacak bişi yok canım doktorun senin için gerekli şeyleri yapıyor

"bebek araç gereçleri ve anne araç gereçleri 1500tl" bunun içine neler giriyo cnm?
anammmm kız onları nası yazım tek tek burda liste baya uzun yani

walla süpersin Rabbim sağlıkla güle güle kullanmayı nasib etsin canım :)) bakalım biz ne zaman başlıcaz da bitircez

izne değil tamamen ayrılıcam canım bu ay sonunda artık evden yazarım size gerçi şu an net yok ama alcaz ben netsiz yapamam çünkü :126:
ben de 1 ay önceden çıkıcam insan bebeğe odaklanınca yaptığı işten de pek hayır gelmiyo
dün eşime diyorum önceden tüm hayallerim senin üzerineydi ama kusura bakma artık hep kızımı hayal ediyorum diye. farkındayım zaten daha şimdiden ihmal ediyosun beni diyo (kii nankör hiç alakası yok ) :127:
hele eşimle kızımı bi arada hayal etmek paha biçilemez

sen çabuk döndürmüşsün çocuğu ondan wcden çıkamıyosun demek
canım aldığın cicileri güle güle kullansın inş. oğluşun

yaa cnm gecen biri liste yazcaktı buraya kimdi o unuttum

tmm kuzum sen boşver ben ablama sorarım zaatı 6 aylık minnak bebişi var

Bunun bir benzerini bende aldım.Kurban bayramında giydireceğim. Allahın izni ile Benim ki kahve rengi ona uygun ayakkabıda alacağım.

çok güzel tatlım ben bi siteden baktım 74 cm kalmıştı alamadım

bende bugün sipariş vereceğim nasipse...telefondan verebiliyormuşsun siparişi...telden halledeceğim inşallah..

yaa fotoğrafını çekip gelmediğime çok pişman oldum bende. (antalyada yaşıyorum haftasonları. burdurda çalışıyorum o yüzden hafta içi burdur da kalıyorum.) fotoğrafım yok yani canm ama haftasonu çekeyim haftaya koyarım olur mu? antalya da d&d toys die bi mağaza var ordan aldım aziz bebe markası. cici kız olcak inş giyince. Allah aldıklarımızı giydirmeyi o günleri görmeyi nasip etsin inş....

walla süpersin Rabbim sağlıkla güle güle kullanmayı nasib etsin canım :)) bakalım biz ne zaman başlıcaz da bitircez

amin canım, darısı başına, oh bitti hazırlık dediğimiz günler gelsin inşallah hiç merak etme bi haftasonuna bakıyo ama şunu söyliyim kızlar eminönünde bile fiyatlar değişiyor, örneğin perdesi için ilk girdiğimiz dükkan 190tl dedi, başka bir dükkanda aynı kumaş aynı dikim şekline 80tl verdik ilk girdiğimiz yer sabah siftahı diye bizi kazıklayacaktı, biraz işi biliyosan anlıyosun adamların kazık atacağını çok şükür saf değilim o konularda, pabuç bırakmam hiç

becede zamanı gelınce donsun canım ama demekkı zamanı gelmıs artık evet en basındanberı cekıyoruz bıseyler bundan sonra da bıtmez o cekılecek seyler

valla ya artık ofiste otururkende zorlanıyorum öne doğru eğilince bizim oğlan başlıyo tekmeleye hemde karnım baya büyüdü acıyo ya ters hareket yapınca beni hamile pantolonlarıda sıkmaya başladı sanırım sıcaktan patlamak üzereyimmm karnımda çok acıktı ayy bi öğle molası gelseydiii yemek yesek

aynennnn senın dedıgın gibi tosuncuk canımıda cok yakıyo valla naapcaz bilmiyomm

aynen kuzum valla bende öyleyim şu anda çıkacağım belli aklımda bebişle ilgili bin türlü şey var diye hiç işime odaklanamıyorum
o ayrı bi şey zaten yaa onları yan yana düşünmek bile bu kadar güzelken gerçekte yaşamak nasıl olur Allah bilir
Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin cümlemize

Arkadaş neyle besliyosunuz siz bu oğlanları da önde gidiyolar hep valla merak ettim
benim kız 3-4 gün geride geliyo hep kilo konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…