Şu kıyafet nasıl kızlar beni de coşturdunuz valla...
Eki Görüntüle 754969
izne değil tamamen ayrılıcam canım bu ay sonunda artık evden yazarım size gerçi şu an net yok ama alcaz ben netsiz yapamam çünkü :126:ay biter kuzu biter...ne zaman ayrılcan izne oğluşda dün beni bayağı korkuttu ama şimdi iyidir teyzesi...
yok kız sabah 8 de uyandık ama nete anca girebildik...
kız sen urfa da mısının anammmmm ben 2 yıl kaldım ama ne kalmaktı...gerçi ben ilçesindeydim..
işte o didiinniii ben yaşıyom canım aynen öyle kafa aşağıda yoksa bile wcye götürtüyo insanı öyle diyim yani, varmış gibi gidip boş döndüğüm çok oluyoytok önceden başı yukarıdaydı resimlerde
canım doğuma yakın dönsünler zaten baş aşağıda olunca çok sık idrara çıkarsın ve kasıklarına baskı yapar demişti.
acı çekmeden annelik olmucak galiba gerçi mecbur bişeyler çekicez
günaydın canım hoşgeldin, belli bir süre yaklaşınca artık doktorlar buna bakıyorlarmış bu bebiş için önemli, Allah göstermesin erken doğum olması durumunda yada 1-2 hafta erkenden sezaryen olması durumunda ciğerlerinin gelişip gelişmediği çok önemli o nedenle bakıp varsa bir eksiklik onu hemen takviyeyle ( vitamin bakımından) olması gerektiği duruma getiriyolarmış, o nedenle korkulacak bişi yok canım doktorun senin için gerekli şeyleri yapıyorgünaydın arkadaşlar nasılsınız?hayırlı ramazanlar hepinize. güzel bebişler nasıl..sıcaklarla arnız nasıl benim çok kötü..ben uzun zamandır giremedim..1 hafta eşimin köyünde kaldım ordan geldim annemlerle köye gittim..daha anca bugün gelebildim eve..1 hafta boyunca annemlerin pc si benim artık fırsat buldukça girerim... geçmişide okuyamdadım inşallah herşey yolundadır hepinzin..bizim şimdilik herşeyimiz yolunda 10 gün önce şeker yüklememiz oldu şükürler olsun temiz çıktı.doktorum senden çok korkuyordum ama dedi hiç bir şey yok dedi nasıl mutlu oldum anlatamam..kızım 1 200 gr olmuş..2 hafta önden gidiyor..yaa arkadaşlar aranızda karaciğer fonksiyonlarına bakıtan varmı ..doktorum 2 hafta sonra el ona bakcam dedi aklım takıldı..birde aranızda olan varmı bilmiyorum benim sağ tarafım özellikle kolum çok halsizleşiyor ve ağrıyor..allah korusun felç olcakmış gibi hissediyorum kendimi...
kızımın cicilerini almayı tamamlıyorum artık yavaş yavaş...teyzesiyle dayanamayıp aldık çoğu şeyi..kıyafet işimz bitti sadece elbise alcam birtane kot..40 mız çıkınca allah izin verirse girdirmek için...çok hoşuma gitti..annem ve akrabalarım diyorki çocuk yandı sen onunla oyuncak gibi oynarsın artık diyorlar...çokkk seviyorum bebekleri...inşallah sağlıcaklar alalım kucaklarımızada..
anammmm"bebek araç gereçleri ve anne araç gereçleri 1500tl" bunun içine neler giriyo cnm?
çok güzel tatlım ben bi siteden baktım 74 cm kalmıştı alamadımŞu kıyafet nasıl kızlar beni de coşturdunuz valla...
Eki Görüntüle 754969
izne değil tamamen ayrılıcam canım bu ay sonunda artık evden yazarım size gerçi şu an net yok ama alcaz ben netsiz yapamam çünkü :126:
Haftasonu girmiyorum nete evdeki işleri yoluna sokmaya çalışıyorum malum az bir zaman kaldı ama kızlar ne yazmışsınız beee, hepsini okuyamadım herkes iyimi???
Biz cumartesi sabahtan 2. havuzlu han turumuzu tamamladık, sabah 10da oradaydık, öğlenden sonra saat 5 ti oradan çıktığımızda ama öldüm yorgunluktan, sonuç olarak güzel telaşlar bunlar hiçte dokunmadı bana ( tabi gezerken giren kramp ve yaşağıdım telaşı anlatamam şimdi kopuyorum gülmekten o kadar kalabalığı içinde bağıran bennn) bebişime kurban olurummm , minik birer eksik dışında artık tamamız diyebilirim, tabi o alınanların balkondaki poşet içinde yığılı halinden kurtulup odaya yerleşmesi lazım ama olsun evde olduktan sora artık yavaş yavaş yaparım:79:, pazarda kendi yatak odamızın çekmece ve dolaplarını ayıklayıp giyilmeyenleri çıkardık kocişle, rafları tekrar silip yerleştirdik, ufaktan o işleride yapmaya başladım sırada ayakkabı dolabı, mutfak dolabı ve banyo dolabı var..... malum bebiş gelince 1 sene dokunamayabiliriz perdesini bile hallettim bebişimin eminönünde, süperdi, kumaşı seçtim adamlar 2 saate dikip teslim ettiler, aynı kumaştan biraz daha aldım hem yastık yaptırcam hemde bebişime avize ve abajur kaplatçammm artık haftasonların böle geçiyo, kendime çok zaman ayıramadım ama olsun, sizler neler yapıyosunuz?
ben de 1 ay önceden çıkıcam insan bebeğe odaklanınca yaptığı işten de pek hayır gelmiyoizne değil tamamen ayrılıcam canım bu ay sonunda artık evden yazarım size gerçi şu an net yok ama alcaz ben netsiz yapamam çünkü :126:
işte o didiinniii ben yaşıyom canım aynen öyle kafa aşağıda yoksa bile wcye götürtüyo insanı öyle diyim yani, varmış gibi gidip boş döndüğüm çok oluyoben razıyım o iyi olsun yeter, çok fedakar oldum yahu bu bebiş beni çok değiştirdi, normalde bencilimdir ben
günaydın canım hoşgeldin, belli bir süre yaklaşınca artık doktorlar buna bakıyorlarmış bu bebiş için önemli, Allah göstermesin erken doğum olması durumunda yada 1-2 hafta erkenden sezaryen olması durumunda ciğerlerinin gelişip gelişmediği çok önemli o nedenle bakıp varsa bir eksiklik onu hemen takviyeyle ( vitamin bakımından) olması gerektiği duruma getiriyolarmış, o nedenle korkulacak bişi yok canım doktorun senin için gerekli şeyleri yapıyor
anammmmkız onları nası yazım tek tek burda liste baya uzun yani
Bunun bir benzerini bende aldım.Kurban bayramında giydireceğim. Allahın izni ile Benim ki kahve rengi ona uygun ayakkabıda alacağım.
işte o didiinniii ben yaşıyom canım aynen öyle kafa aşağıda yoksa bile wcye götürtüyo insanı öyle diyim yani, varmış gibi gidip boş döndüğüm çok oluyoben razıyım o iyi olsun yeter, çok fedakar oldum yahu bu bebiş beni çok değiştirdi, normalde bencilimdir ben
günaydın canım hoşgeldin, belli bir süre yaklaşınca artık doktorlar buna bakıyorlarmış bu bebiş için önemli, Allah göstermesin erken doğum olması durumunda yada 1-2 hafta erkenden sezaryen olması durumunda ciğerlerinin gelişip gelişmediği çok önemli o nedenle bakıp varsa bir eksiklik onu hemen takviyeyle ( vitamin bakımından) olması gerektiği duruma getiriyolarmış, o nedenle korkulacak bişi yok canım doktorun senin için gerekli şeyleri yapıyor
anammmmkız onları nası yazım tek tek burda liste baya uzun yani
Bunun bir benzerini bende aldım.Kurban bayramında giydireceğim. Allahın izni ile Benim ki kahve rengi ona uygun ayakkabıda alacağım.
çok güzel tatlım ben bi siteden baktım 74 cm kalmıştı alamadım
hastane çıkısının resmini koysana canım bana da fikir olsun nerden aldın ben internetten bi kaç parça bi seyler aldım güzeldi ama hastane çıkısına karar veremedim şöyle penyesi yumuşacık olsun istiyorum kuzuma :)
walla süpersin Rabbim sağlıkla güle güle kullanmayı nasib etsin canım :)) bakalım biz ne zaman başlıcaz da bitircez
hangi siteden alıyosun canım?bende bugün sipariş vereceğim nasipse...telefondan verebiliyormuşsun siparişi...telden halledeceğim inşallah..
ytok önceden başı yukarıdaydı resimlerde
canım doğuma yakın dönsünler zaten baş aşağıda olunca çok sık idrara çıkarsın ve kasıklarına baskı yapar demişti.
hangi siteden alıyosun canım?
valla ya artık ofiste otururkende zorlanıyorum öne doğru eğilince bizim oğlan başlıyo tekmeleyehoşgeldingözünüz aydın ne güzel bir vakit geçirmişsin ohhh senin yerine ben rahatladım aynıyız canım aynıyız hiç yorma kafanı, 2 saatlik işi 5 saatte yapıyorum ben artık, geçen gün servisi kaçırıyodum sora anladım neden çünkü normalde 10dk da duş alan ben 20 dkda almaya başlamışım haberim yok, saate bakınca bugün anladım neden yetişemediğimi al sana bir örnek
ytok önceden başı yukarıdaydı resimlerde
aynen kuzum valla bende öyleyim şu andaben de 1 ay önceden çıkıcam insan bebeğe odaklanınca yaptığı işten de pek hayır gelmiyo
dün eşime diyorum önceden tüm hayallerim senin üzerineydi ama kusura bakma artık hep kızımı hayal ediyorum diye. farkındayım zaten daha şimdiden ihmal ediyosun beni diyo (kii nankör hiç alakası yok) :127:
hele eşimle kızımı bi arada hayal etmek paha biçilemez
sen çabuk döndürmüşsün çocuğu ondan wcden çıkamıyosun demek
canım aldığın cicileri güle güle kullansın inş. oğluşun
Arkadaş neyle besliyosunuz siz bu oğlanları da önde gidiyolar hep valla merak ettimvalla ya artık ofiste otururkende zorlanıyorum öne doğru eğilince bizim oğlan başlıyo tekmeleyehemde karnım baya büyüdü acıyo ya ters hareket yapınca beni hamile pantolonlarıda sıkmaya başladı sanırım sıcaktan patlamak üzereyimmm karnımda çok acıktı ayy bi öğle molası gelseydiii yemek yesek
aynennnn senın dedıgın gibi tosuncuk canımıda cok yakıyo valla naapcaz bilmiyomm
evet canım urunler güncellemede diyoçilekbebeden canım ama site bakımdaydı en son girdiğimde..telefon numarası var..bu kıyafeti beğenmiştim oradan alacağım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?