Merhaba arkadaslar bizde iftardan geç geldik, dun de iftardaydik. İki gun üst üste davet bile yoruyor beni artık. Bugun gittiğimizde misafirliğe kasıklarım nasıl ağrıdı. Sanki idrarımı cook turmuşum da sancı yapmış. Arada hafif hafif oldu yine. Simdi evde uzandım koltuğa dinleniyorum. Sahuru bekliyoruz eşimle.
Canım vallah bende pek bilmiyorum. Ama hastanede çikolata ve magnetleri veren de var. Lohusa şerbeti de hastanede veren duydum. Ama galiba Mevlüt yapacak olanlar mevlitte de veriyor bunları yada sadece mevlitte yapıyor sadece. Ama ikisinde de mı yapılıyor bilemiyorum.
Arkadaşlar bebek şekerlerini, hastanede-evde bebek görmeye gelenlere dağıtıyoruz, de mi? ekstra bir şey veriliyor mu hastanede? çikolata, tatlı vs??? ortalama kaç tane bebek şekeri yaptırmalıyız?
bir de eve bebek görmeye gelenleri hamur işi ile ağırlasak yeter mi?
bebek görmeye gelenlere ikram işi nasıl oluyor, bilen birileri yazabilir mi?![]()
Canım vallah bende pek bilmiyorum. Ama hastanede çikolata ve magnetleri veren de var. Lohusa şerbeti de hastanede veren duydum. Ama galiba Mevlüt yapacak olanlar mevlitte de veriyor bunları yada sadece mevlitte yapıyor sadece. Ama ikisinde de mı yapılıyor bilemiyorum.