kızlar bişey daha soracam eşlerinizle birlikte oluyor msunuz?int bi dr son ay bırlıkte olunmanın doğumu kolaylaştırdığını soyluyor.tehlikeli olmaz mı yaaa
sezın senı en ıyı anlayanlardan bırıde benım galıba uc yıldır ne cektıgımı bı ALLAH bılır bı ben hele bıde hıc bılmedıgın tadıgın olmadıgı bı yere geldınsee ısın cokk zor cok ben hala alısamdım
Aynen oyle ya bende kedi gibi kivrilip duruyodum ayagi kalkincada basim fln donuyo ufff sikiliyorum yavas yavas sanki bu durumdan
ezinem bır bucukta geldi makarna yapmış mutfaga gırmişti yedı yattı sahurunu yaptı yani sabahta kalktı gitti işe bende arkam donuk uyuyordum zaten sabah tıkırtısına uyandım bu kadarrr canım hepsi bu tek kelıme yok göz göze gelmek bıle yok bugun yataktan çıkasım gelmedı benımde bişey yapasımda yok zaten
yatmaktan sıkıldım valla ama sıcaktan bi iş yapasımda yok tansiyonun düşüodur canım ayran iç hafif tuzlu kendine gelirsin aşın dönmez en azından
evet neden se tansiyonum dusukevet ayran iyi olucak ta tabi ben kalkip yapabilicekmiyim bilmiyorum
hepımız aynı dertteyız yanı kızlar zaten burda olmamızın bır nedenıde bu galıba yalnız oldugumuz ıcın buradayız derdımızı anlatacak bızım gıbı ınsanlarla olmak bı nebzede olsa ınsanı rahatlatıyoracmayin yarami ben Almanyadayim ve kimsem yok ya ben napiyimm
Selam canım,kapalı havaları ben de sevmiyorum ama burası da çok sıcak,güneşlikleri kapadım klimayı açtım uzandım,akşam da gezmeler var..Selam kizlar bugun hic enerjim yok nedense ve icerideki oglus ta hareketlerin en doruk noktasinda oyle sert sert vuruyoki sabahtan beri boyle cildirmis gibihava kapali ve ben bu havada fena daraliyorummm
Yani benim eski isteğim yok,ilk 3 ay sıfırdı sonraki 3 ay normalleştim gibi oldu ama şimdilerde azaldı gibi de neticede karşımdaki erkek ve kocam..onu da düşünmek zorundayımCanım benimde bi ara cok ağrımıştı. Simdi biraz daha iyi. Hassaslasiyor dişler.
Maşallah canım size. Bende imreniyorum birlikte olanlara ama olmuyor bizde. Zaten ben mse kuruluk da arttı. Kuruttu beni oğlum :) aldı bütün sıvıları :)
hepımız aynı dertteyız yanı kızlar zaten burda olmamızın bır nedenıde bu galıba yalnız oldugumuz ıcın buradayız derdımızı anlatacak bızım gıbı ınsanlarla olmak bı nebzede olsa ınsanı rahatlatıyor
Selam kizlar bugun hic enerjim yok nedense ve icerideki oglus ta hareketlerin en doruk noktasinda oyle sert sert vuruyoki sabahtan beri boyle cildirmis gibihava kapali ve ben bu havada fena daraliyorummm
Selam canım,kapalı havaları ben de sevmiyorum ama burası da çok sıcak,güneşlikleri kapadım klimayı açtım uzandım,akşam da gezmeler var..
Yani benim eski isteğim yok,ilk 3 ay sıfırdı sonraki 3 ay normalleştim gibi oldu ama şimdilerde azaldı gibi de neticede karşımdaki erkek ve kocam..onu da düşünmek zorundayım
Ben de aynnı şekilde düşünüyorum,neticede karı kocalar arasında meseleler çok uzatılmamalı yoksa tatsızlaşıyor..Biz de eşimle tam tanımadan 2.5 ayda evlendik ama Allaha çok şükür ki yanlış insan çıkmadı,huylarımız alışkanlıklarımız elbetteki farklı ,birimiz kadın birimiz erkeğiz sonuçta..Bir sorun olduğunda ikimiz de aynı anda sinirleniriz belki ama her ne kadar zor olsa da bnm susmam gerektiği zmaan susarım ama sonra muhakkak aynı sorunu konuşurum,erkekler konuşmama taraftarı çoğu zaman ama ben konuşmadan o konuyu kapatamam çünkü ilerde biliyorum ki yine sorunn olarak karşımıza çıkacak..Allah büyük sorunlar,kederler vermesin hepsi geçer,yeter ki saygı sevgi tükenmesin..Eşime öyle merhametle sevgiyle bakıyorum ki ona kıyamıyorum ama o da bu sevgimi istismar etmiyor çok şükür..Rabbim hepimize bi de minnaklar eklenecek ömür boyu mutluluklar versin..Canım takma kafana. Daha sonra konuşursunuz. Ama konusun mutlaka. Rahatsız oldugun seyleri söyle. Bizde bi ara eşimle gerilmiştik. Ben hem ağladım hem söyledim kızdığım ve üzüldüğüm davranışlarını. İletişim cok onemli. Konuşmayınca icinde biryerlerde birikir. Aynısı onun icin de geçerli. Konusun rahatlayın.
acmayin yarami ben Almanyadayim ve kimsem yok ya ben napiyimm
ben iyice depresif oldum cikiyorum gidip ayran fln yapiyim kendime sizler iyi bakin kendinize
kızlar bızım doktor bıze en bastan yasak koyduu benım herıfcıkın durumu vahım yanı 7 aydırr garıbım su saatten sonrada ızın vermez bana hava hos rahatım sıcaklarda bu gobekle cekılmezdı zaten ama esım aynı fıkırde deıl
Aynı fikirde olmaması normal canım,onun için eminim çok zordur..Doktor yasaklasaydı ben de mecbur uyacaktım ama sıkıntı olmayınca eşime uymak durumundayımkızlar bızım doktor bıze en bastan yasak koyduu benım herıfcıkın durumu vahım yanı 7 aydırr garıbım su saatten sonrada ızın vermez bana hava hos rahatım sıcaklarda bu gobekle cekılmezdı zaten ama esım aynı fıkırde deıl
Ben de aynnı şekilde düşünüyorum,neticede karı kocalar arasında meseleler çok uzatılmamalı yoksa tatsızlaşıyor..Biz de eşimle tam tanımadan 2.5 ayda evlendik ama Allaha çok şükür ki yanlış insan çıkmadı,huylarımız alışkanlıklarımız elbetteki farklı ,birimiz kadın birimiz erkeğiz sonuçta..Bir sorun olduğunda ikimiz de aynı anda sinirleniriz belki ama her ne kadar zor olsa da bnm susmam gerektiği zmaan susarım ama sonra muhakkak aynı sorunu konuşurum,erkekler konuşmama taraftarı çoğu zaman ama ben konuşmadan o konuyu kapatamam çünkü ilerde biliyorum ki yine sorunn olarak karşımıza çıkacak..Allah büyük sorunlar,kederler vermesin hepsi geçer,yeter ki saygı sevgi tükenmesin..Eşime öyle merhametle sevgiyle bakıyorum ki ona kıyamıyorum ama o da bu sevgimi istismar etmiyor çok şükür..Rabbim hepimize bi de minnaklar eklenecek ömür boyu mutluluklar versin..
Aynen öyle canım. İletisim cok cok onemli. Allah insallah hepimize bir ömür boyu esimizle evlatlarımızla huzurlu bir hayat nasip etsin.Ben de aynnı şekilde düşünüyorum,neticede karı kocalar arasında meseleler çok uzatılmamalı yoksa tatsızlaşıyor..Biz de eşimle tam tanımadan 2.5 ayda evlendik ama Allaha çok şükür ki yanlış insan çıkmadı,huylarımız alışkanlıklarımız elbetteki farklı ,birimiz kadın birimiz erkeğiz sonuçta..Bir sorun olduğunda ikimiz de aynı anda sinirleniriz belki ama her ne kadar zor olsa da bnm susmam gerektiği zmaan susarım ama sonra muhakkak aynı sorunu konuşurum,erkekler konuşmama taraftarı çoğu zaman ama ben konuşmadan o konuyu kapatamam çünkü ilerde biliyorum ki yine sorunn olarak karşımıza çıkacak..Allah büyük sorunlar,kederler vermesin hepsi geçer,yeter ki saygı sevgi tükenmesin..Eşime öyle merhametle sevgiyle bakıyorum ki ona kıyamıyorum ama o da bu sevgimi istismar etmiyor çok şükür..Rabbim hepimize bi de minnaklar eklenecek ömür boyu mutluluklar versin..
Aynı fikirde olmaması normal canım,onun için eminim çok zordur..Doktor yasaklasaydı ben de mecbur uyacaktım ama sıkıntı olmayınca eşime uymak durumundayımBen eşime cilveli bir hatunum zaten anlaşıldığı gibi
Aynı fikirde olmaması normal canım,onun için eminim çok zordur..Doktor yasaklasaydı ben de mecbur uyacaktım ama sıkıntı olmayınca eşime uymak durumundayımBen eşime cilveli bir hatunum zaten anlaşıldığı gibi
aynen oyle 1 yıl sahalardan uzak yapacak bısı yok bebsımız ıcın bıraz fedakarlık yapmak gerekBizim de öyle birde bunun lohusaligi var. Sonrasında da agri vs olur mu artık. Adamacağız diyor zaten bir sene yapmayacağız galiba bu gidişle :)
İçten bir amiiiiiiiiiiiiin diyorum canım..Aynen öyle canım. İletisim cok cok onemli. Allah insallah hepimize bir ömür boyu esimizle evlatlarımızla huzurlu bir hayat nasip etsin.
Vallah cilveli oldugun cok belli)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?