2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
neden karnından iğne vurdular ki :26:

kendim daha doğrusu eşim vuruyor canım..bende kanda pıhtılaşma sorunu var..oğluma hamileykend e vurulmuştum..ondan yani..

Amin çok teşekkür ederim. Darısıda senin ikizlere olsun inşallah. Bu arada iğne olayıda zor allah sabır ve kolaylık versin. Doruk nasıl şaşkın mı :) (doruktu dimi doğru hatırlıyorum)

saol canım..hakikaten zor..beyaz tenlyim birde..karnım mosmor oldu şimdiden...neyse Allah başka sorun vermesin de ben iğneye razıyım..evet canım oğlum doruk..o farkında değil tabi..arada karnıma dokunup annne bebeeekk diyor..babası öğretti..bugün de tuvalet eğitimine başladık..şimdiye kadar vukuat yok bakalım :))

Merhaba kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim.İlk kontrole ne zaman gidiliyor ve test ,tahlil yapılıyormu?ultrasonda mı bakılıyor?merak ediyorum.

Ho:KK49:şgeldin .Hayırlı olsun ben 5+1 de gittim kese gözükmüştü. Seninde devamlı doktorun varsa konuşup gidebilirsin.

meraba kızlar yeni hamişlere hayırlı olsun ..keseyi ve kalp atışlarını duyanlarada allahım taamına erdirsin diyorum inş.
benide kaç günden beri alttan kaşıntım oluyo bugün çok feci kaşındı kaşırken kanadı artık içerrdenmi geldi yoksa dıştanmmı bilemedim bi süre sırt üstü ayaklarımı kaldırıp yattım kesildi dün biraz fazla ayakta kalmıştımm bugünde yoruuydu...

Merhaba kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim.İlk kontrole ne zaman gidiliyor ve test ,tahlil yapılıyormu?ultrasonda mı bakılıyor?merak ediyorum.

hayırlı olsun aramıza hoşgeldin canım..hemen doktor randevusu alıp ilk kontrolüne gidiyorsun..keseyi görmek ,kalp atışını duymak derken doktorun senin kontrolller konusunda zaten yönlendiriyor..sağlıkla kucağına bebeğini alman dileğiyle..

kızlar bu ara hiçbirşey hissetmiyorum göbüşümde kasılma falan 5. haftadan beri birşey yok sadece az az bulantılarım oluyor siz nasılsınız :44:

valla ben hiç hissetmiyorum..ne kasık ağrısı ne bulantı..sadece biraz iştahsızlık vardı..o da geçti.herkesin farklı oluyor işte..

Evet tüp bebek olduğunu hatırlıyorum. İnşallah sende kalp atışlarını duyacaksın. İnan tüm çektiğin zahmette eziyette geride kalıyor. Hiç aklına bile gelmiyor. Kalp atışlarını duymak çok güzel rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.

Bide alttan bakınca herşey daha net gözüküyor. Ultrason resmi bile daha net sende daha iyi bilirsin. Doktorum kalp atışlarını duyamayabiliriz dedi. Sonra eşimi çağırdı babası gel dedi bi baktım dıp dıp dıp böle sesler duyunca şok oldum. Gözlerim doldu.
Yalnız bu hafta duymasaydı haftaya çağıracaktı. Çünkü en geç haftaya duymalıyız demişti. :KK49:
inş. canm inş. bütün sıkıntılarımı unutacağım bebişimi görüp kalp atışlarını görünce :KK14::KK14:...
ben dayanamam ağlarım zaten... Rabbim bu kadarını bile nasip etti ya o bile bana büyük moral oluyo umarım sonunuda görürüz canm:KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek:

Evet tüp bebek olduğunu hatırlıyorum. İnşallah sende kalp atışlarını duyacaksın. İnan tüm çektiğin zahmette eziyette geride kalıyor. Hiç aklına bile gelmiyor. Kalp atışlarını duymak çok güzel rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.

Bide alttan bakınca herşey daha net gözüküyor. Ultrason resmi bile daha net sende daha iyi bilirsin. Doktorum kalp atışlarını duyamayabiliriz dedi. Sonra eşimi çağırdı babası gel dedi bi baktım dıp dıp dıp böle sesler duyunca şok oldum. Gözlerim doldu.
Yalnız bu hafta duymasaydı haftaya çağıracaktı. Çünkü en geç haftaya duymalıyız demişti. :KK49:

canım alttan baktı öyle duyduk dedin bütün hayallerimi yıktın şimdi :)))
neyse ben karından baktırıcam duyamazsak bi daha gideriz artık napalım :KK43:(

saol canım..hakikaten zor..beyaz tenlyim birde..karnım mosmor oldu şimdiden...neyse Allah başka sorun vermesin de ben iğneye razıyım..evet canım oğlum doruk..o farkında değil tabi..arada karnıma dokunup annne bebeeekk diyor..babası öğretti..bugün de tuvalet eğitimine başladık..şimdiye kadar vukuat yok bakalım :))[/QUOTE]

İnşallah sorunsuz geçer bu dönem senin için de biran önce dorukta tuvalete alışır. Bende ikiz çok istedim. Hayırlısı böyleymiş tek oldu.
Benim gözümde şanlı kişilerden birisn :)

inş. canm inş. bütün sıkıntılarımı unutacağım bebişimi görüp kalp atışlarını görünce :KK14::KK14:...
ben dayanamam ağlarım zaten... Rabbim bu kadarını bile nasip etti ya o bile bana büyük moral oluyo umarım sonunuda görürüz canm:KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek:

İnşallah ağlamaktan çok bi şaşınlık oluyor aslında seninde kalp atışların yükseliyor hemen :) çarşamba kontrol kaçta?

Ya ben sürekli kontrolde olduğum için hep yumurtalıklarımada alttan bakıyordu doktorum. Ben onun için yadırgamadım alıştım.
:) Doktoruma güvendiğim içinde sorgulamadım bile

İnşallah ağlamaktan çok bi şaşınlık oluyor aslında seninde kalp atışların yükseliyor hemen :) çarşamba kontrol kaçta?
10:30 canm ama 4-12 çalışıyrum ancak o zaman girebilirm topike..
bide bebekte biraz olusmusmuydu canm ne kadardı mesela usg de

yeni hamişler hepinize sağlıklı hamilelikler hayırlı evlatlar diliyorum inşallah tamamına erer hamileliklerimiz :KK54:
bir türlü hamile moduna giremedim neden yalan söyliyeyim o kalp atışını duyduğumda çıldırabilirim sevincimden o zamandan sonra haykırırım işte bende hamileyim inşallah anne olacağım ddiye eşimde öyle bir duysam o pıt pıtları sevdiğim adamın gözlerine bakıp o mutluluğu bira yaşasam . ayın 20 si bir gelse......:emir_bebek::KK17:

İnşallah sorunsuz geçer bu dönem senin için de biran önce dorukta tuvalete alışır. Bende ikiz çok istedim. Hayırlısı böyleymiş tek oldu.
Benim gözümde şanlı kişilerden birisn :)[/QUOTE]

hep iki tane çocuk yeter derdim ama Allah böyle nasip etti..doruk yanlız kalmasın tek çocuk olmak zor diye istiyordum..bizikisi ben istedim bir göz Allah verdi iki göz hesabı oldu anlayacağın:)

kizlar oku oku bitmiyo ahanda boyle oldum :KK53:

kalp atislarini duyan anneleri tebrik ediyorum darisi bizim basimiza insallah:KK49:

hep iki tane çocuk yeter derdim ama Allah böyle nasip etti..doruk yanlız kalmasın tek çocuk olmak zor diye istiyordum..bizikisi ben istedim bir göz Allah verdi iki göz hesabı oldu anlayacağın:)
canm benmki tüp bebek belki bende bi ikiz annesi olabillrm carsamba belli olacak nasipse..
bol bol sabırlıklar versin rabbim canm

benimm dr uda alttan bakıyo kızıma hamileykende 5 aya kadar alttan ultrrasonla baktı bunda tehlikeli bişey yokki daha net görünüyo ve duyuluyo herşey 18 şubatta bende ilk muayeneye gidicem alttan bakıak bence bi sakıncası yok..

10:30 canm ama 4-12 çalışıyrum ancak o zaman girebilirm topike..
bide bebekte biraz olusmusmuydu canm ne kadardı mesela usg de

Girer girmez yaz canım olur mu ? kesenin içinde ayrı minik bi nokta olarak gözüküyor zaten doktorum ölçtü 3,23 mm yazıyor ultrason kağıdında.

Ho:KK49:şgeldin .Hayırlı olsun ben 5+1 de gittim kese gözükmüştü. Seninde devamlı doktorun varsa konuşup gidebilirsin.

Hoşbulduk.Teşekkür ederim canım ben ne kadarlık bilmiyorum.Planlı bir gebelikde olmadığı için önce doktor araştırmam gerekiyor sanırım.

hayırlı olsun aramıza hoşgeldin canım..hemen doktor randevusu alıp ilk kontrolüne gidiyorsun..keseyi görmek ,kalp atışını duymak derken doktorun senin kontrolller konusunda zaten yönlendiriyor..sağlıkla kucağına bebeğini alman dileğiyle..

valla ben hiç hissetmiyorum..ne kasık ağrısı ne bulantı..sadece biraz iştahsızlık vardı..o da geçti.herkesin farklı oluyor işte..

Hoşbulduk,teşekkürler canım.İlk gebeliğim olduğu için fazla bilgim yok,önce iyi bir doktor bulmam gerkiyor.Amin hepimize...

canm benmki tüp bebek belki bende bi ikiz annesi olabillrm carsamba belli olacak nasipse..
bol bol sabırlıklar versin rabbim canm

ayyy inşallah ikizdir o zaman..tüp bebek olduğundan ikiz ihtimali de çok yüksek o zaman...sağlıklı olsun da tek de olsa ikiz de olsa seninki ayrı bir kıymetli olur zaten..kardeşiminde tüp bebekti..dr kontrolünde bile ayrı bir önem gösterirlerdi..çarşamba günü iyi haberlerini bekliyorum canım..

X