Nişan 2013 de nişan yapıcak olanlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Çok şükür kızlar biz de dün gece hayırlısı ile sözümüzü atlattık her şey çok güzel geçti darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah .5. yılımızı doldurmaya 20 gün kala hayatımla evliliğe dair ilk adımımızı atmış bulunmaktayız artık biz de. Konu açtım söz fotoğraflarımızı ekledim bir kaç tane de buraya ekliyorum sizler için.

Eki Görüntüle 741576

Eki Görüntüle 741577

Eki Görüntüle 741578

Eki Görüntüle 741579

Eki Görüntüle 741580

Eki Görüntüle 741581

Eki Görüntüle 741582

tebrik ederim

biz de çok şükür takım elbiseyi aldık dün damattan aldık gayet yakışıklı oldu sevgiliiim

Teşekkür ederim canım. Ne güzel siz de takım elbiseyi aradan çıkarmışsınız biz de bu aralar almayı düşünüyoruz. Geçen Sarar'da bir smokin gördük hem de parlak kısımları daha sonra çıkıyor bildiğimiz düz siyah takım elbise oluyormuş onu beğendik alıcaz sanırım.

evet canım çok şükür bitti alışveriş faslı bir tek cumartesi sipariş verdiğimiz alyanslarımızı teslim almaya gidicez bugün iş çıkışı :) öyle güzel olur daha kullanışlı olur ayy valla dün ordan oraya derken bir sürü takım denedi bittik resmen Allah tan vücut yapısı güzelde tadilat işi filan olmadı sadece paça dikişini yaptılar

Hayırlı olsun o zaman ne güzel halletmişsiniz her şeyi. Bizim nişana daha var gerçi 27 ekimde şimdilik benim nişan kıyafetim ayakkabım ve çantam , takı setim hazır bir de yüzüklerimiz zaten sözde de taktık aynısını takıcaz yine. Damat beyin hiç bir şeyi yok daha yavaş yavaş onun alışverişine başlayacağız biz de.

iyi yine nişanlığı halletmişsin canım Allah gönlünüze göre versin inşallah :)

maşallah sizee
Rabbim devamınıda tatLıLıkla atlatmayı nasip eder inşallah
herşey harika görünüyor

Teşekkürler canım. Sizin nişana da az kalmış 5 güncük inşallah siz de hayırlısı ile atlatırsınız foto bekliyoruz senden de.

evet canım az kaldı kısmetse
paylaşmak isterdim ama o resimlerden çok olay geldi başıma bidahada koymam nete resim:18:
inşallah hayırlısıyla tatLılıkla atlatırız

Teşekkürler canım. Sizin nişana da az kalmış 5 güncük inşallah siz de hayırlısı ile atlatırsınız foto bekliyoruz senden de.

canım ne kadar yakışmışsınız nişanlınızla allah devamını getirsin bir ömür boyu mutluluklar olsun size

Sözümüze 2, Nişanımıza 3 gün kaldı hayırlısıyla atlatalım hepimiz.. bu nası bir heyecandır Allah isteyen herkese nasip etsin..

Sözümüze 2, Nişanımıza 3 gün kaldı hayırlısıyla atlatalım hepimiz.. bu nası bir heyecandır Allah isteyen herkese nasip etsin..

nasıL canım sende hazırlılar tamammı?
bizde son günlerde gerginlik çıktı aileler arasında inşallah nişan iyi geçer gerçi heves meves bırakmadılar ama neyse

sizde nasıl durumlar ailelerle:26:

merhaba herkese şimdiden hayırlı olsun sorunsuz ve heyecansız atlatırsınız inşallah

kızlarcım ben renk renk, çeşit çeşit, mis kokulu sabunlar yapıyorum.söz,nişan ve düğün merasimlerinizde kalıcı ve değişik hediyeler sunmak isterseniz sayfama bekliyorum.butik kurabiyeler ve cup cakelerde yapıyorum :)
https://www.facebook.com/pages/Süslü-Düşler-Atölyesi/383851725056763?hc_location=timeline

Eki Görüntüle 743397 Eki Görüntüle 743398 Eki Görüntüle 743399 Eki Görüntüle 743400 Eki Görüntüle 743401 Eki Görüntüle 743402 Eki Görüntüle 743403 Eki Görüntüle 743404

Merhaba kızlar. Bu sene nişan yapacaklar başlığını görünce siteye üye olmaya karar verdim. Artık aranızdayım. Benim de ağustosta olacak nişanım Herkesin gönlünce olması dileğiyle:)

Al benden de o kadar. Nişan yerine bir türlü karar veremedim. Biz az kişi olacağız. İki aile arasında olacak ama dışarıda mı yapsam evde mi bilemedim.

Ben evde yapmak istiyorum ama bizde sanırım kalabalık olcaz o yüzden karar veremiyorum bnmkinin akrabası biraz fazla burda eve sığmayız diye korkuyorum napıcaz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…