• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 2013 de nişan yapıcak olanlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sağol canım :) darısı inşallah en hayırlı zamanda sizinde başınıza
:16:
resim yüklemiyorum canım

canım hayırlısı olsun inşallah..
bence kalabalık olunca inan bana dışarda daha güzel oluyor.Evde karışıp kalınıyor,hem okadar uğraşıyosun birde sonra temizliği var.
Biz dışarda yaptık cafe-restoran tarzı biryerdi, yemekli oldu bizim çokta iyi oldu,iyiki evde yapmamışız diyorum şimdi:nazar:

canım nişan için fazla açılmak istemiyorum. açıkçası dışarda yapıcak gücümde yok ailemden çok bişey isteyemiyorum o yüzden valla napıcamı hiç bilmiyorum :(

bende kızlar size kötü bi haber verim nişan öncesi ayağımı sakatladım :( 16 gün kalmış ve ben yürüyemyrm

ah canım ya :S
inşallah o güne birşeyin kalmaz,tadını çıkara çıkara yaparsın nişanın:nazar:
sıkma canını vardır bundada bir hayır,kafanada o kadar takma ki tez iyileş:54:

kızlarrrr artık bizde nişanlıyız..çok güzeldi..Allah isteyen herkese nasip etsin :16::16::16:

bizde nişanlandık 2.haftamızdayız. Evde oldu herşey cok güzeldi yaklaşık 70 kişiydik. 10 çeşit yiyecek hazırladık pastamızda vardı tabi yenildi içildi oynandı herşey iyiydi. Darısı başınıza:24::24::24:

hayırLı olsun taze nişanLıLar:nazar:
çok güzel bir duygu değilmii:16::16::16:

evet çok güzel hem deeee :52::52: daha alışamadım birine bişeyler anlatırken onun için nişanlım demeye :1: çok garip geliyor bunca yıldan sonra:1::1::16::16: amaaa kuş gibi rahatım artık :32::32:

Merhabalar,
Benim nişanımda 7 Aralık 2013'te Şimdiden heyecanlıyım. 7Aralık 2008 olan tanışma tarihimiz 5. yılımızda aşkımızın nişanesi olucak Allah'ın izniyle. :nazar:5

kızlar ben aranıza yeni katışdım.9 ağustosta nişanımız var bizimde..üfff çok heyecanlıyım bende sizin gibi..Giresunda yaşıyprum nişanlım izmirde,elbise mi bulamadım bende hala :( burda çok çeşit yok ne yazık ki..ancak böyle internetten bakıp bakıp duruyorum inşallah hepimiz için herşey yolunda gider ve çooookk mutlu oluruzz

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende :) 3 Mart 2013'te isteme ve söz oldu. Çok heyecanlıydım. Sözden hemen sonra askere gönderdik. Bitmesine daha çok var ama Kurban Bayramında İstanbulda. 18 Ekim 2013'te nişan yapacağız. Salonu tuttum. Ama daha hiç bir şeye karar veremedim. Ne kıyafete ne giriş müziği ne de dans müziğine... çok heyecanlıyım. Değişik bir şeyler yapmak istiyorum ama aklımda hiç bir şey yok. :)

kızlar ben aranıza yeni katışdım.9 ağustosta nişanımız var bizimde..üfff çok heyecanlıyım bende sizin gibi..Giresunda yaşıyprum nişanlım izmirde,elbise mi bulamadım bende hala :( burda çok çeşit yok ne yazık ki..ancak böyle internetten bakıp bakıp duruyorum inşallah hepimiz için herşey yolunda gider ve çooookk mutlu oluruzz

Elbise seçimi zor iş canım ama çok da geçe bırakma. İyice panik olursun. Benimde 10 ağustosta nişanım. Hemen hemen aynı zamanlar. Allah sorunsuzca atlatmayı nasip etsin.

Mutluluklar dilerim.

Elbise seçimi zor iş canım ama çok da geçe bırakma. İyice panik olursun. Benimde 10 ağustosta nişanım. Hemen hemen aynı zamanlar. Allah sorunsuzca atlatmayı nasip etsin.

Mutluluklar dilerim.

ben senden bigün önceymişim canım :) elbiseyi engeç haftaya halletcem artık..nişanlımda burda değil internetten model bakıp duruyoz valla..teşekkür ederimmm bende sana mutluluklar diliyorummm inşallah hepimiz çooooook mutlu oluruzz :)

bende varıımmm :))) kızlar aynı heyecan tedirginlik endişe mutluluk hepimizde var Allah yardımıcımız olsun ağzımızın tadıyla atlatalım inş elbisemi aldım bende evde yapcağım için evi süslemede kullanacağım tüllerimi kapı süsümü aldım birde lavanta yaptırıyorumm evde 50 kişi olucaz gibi sığarız diye düşünüyoruz zaten oynama falan olmıcak pastamı seçmedim yalnız daha :S kızlar birde nişanda foto çekimi yapıcakmısınız? foto remzi ile görüştük biz özel nişan albümleri varmış 200 tl piyasayı bilmediğimden fiyatı hakkında yorum yapamadım :S

bende varıımmm :))) kızlar aynı heyecan tedirginlik endişe mutluluk hepimizde var Allah yardımıcımız olsun ağzımızın tadıyla atlatalım inş elbisemi aldım bende evde yapcağım için evi süslemede kullanacağım tüllerimi kapı süsümü aldım birde lavanta yaptırıyorumm evde 50 kişi olucaz gibi sığarız diye düşünüyoruz zaten oynama falan olmıcak pastamı seçmedim yalnız daha :S kızlar birde nişanda foto çekimi yapıcakmısınız? foto remzi ile görüştük biz özel nişan albümleri varmış 200 tl piyasayı bilmediğimden fiyatı hakkında yorum yapamadım :S

Canım ben dış çekim ya da foto çekimi yaptırmayacağım nişanda, ama bir yere laf olsun diye sormuştum 500 tl dediler. Bir arkadaşım da 400 e çektirmişti 5 farklı pozu. Sana verdikleri fiyat uygunmuş bence. Bu arada benim aklıma evi falan süslemek gelmedi, fazla odunum sanırım:) Süsle ilgili ne yapılabilir fikir verir misiniz?

Back