Nişan 2013 de nişan yapıcak olanlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
İyi akşamlar kızlar biz de nişan elbisemi , aykkabımı aldık geçen hafta bu hafta sonu da sözümüz olacak kısmetse biz sözden önce nişan mekanı, takılar ve elbiseyi halletik bile sadece bohçalar kaldı. Düğün mekanına bile karar verdik nerdeyse çok mu tez canlıyız ne.

Selamlar kızlar hepinizeee

Biz daha yüzükleri almadık canım onlar kolay olur diye düşünüyorum ama bilemiyorum biyerde bakmıştık o çok hoşumuza gitmişti ikisine 1400 civarı bişey demişlerdi aklınızda olsun ortalama bu civarlarda atasayınkini begenmiştim bende yüzüğün ayarlanması siparişi fln ne kadar sürer acaba :26: neyse sen cmt öğren haber et bizede

Bu arada sevgilimin nişanlığınıda aldık biz damattan aldık kızlar almayanınız varsa baksın izmirde bornovada ege parkta damat outlet var orda fiyatlar çok uygun bence biz takım elbise gömlek ayakkabı 500liraya aldık Rabbim inşallah hepsini içimize sindirir

Elbiseminde hayırlısıyla bi hallolsa gelse içim rahat etcek elbisemi taa temmuz sonu alcam ozaman bitcek

İnşallah hallolur canım dert etme Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür hepimizin
benim daha takı işine girilmedi bohça,elbise işi halolldu sadece ama daha biz damat için bohçalıklara başlayamadık onlarıda yavaş yavaş alcaz kısmetse sonradan verceğimiz için çok acele etmiyorum ben

bu arada fark ettim de sende hafif kabarık almışsın , benimki de öyle :) ay ay hayırlı uğurlu olsuun canıımm :)

aminn canımmm inşallahh hayırlı ugurlu olur hepimizinnn

kıııızlar herşeyinizi ayarlamışsınız Fotoğrafçınız hazır mı peki

ooo iyiymiş ayarlamayan varsa ben yardımcı olabilirimmm :)

bende ayarladım canım ama baya pahalıya mal oldu benim bitek dış çekimi daha ayarlamadım onuda haftasonu ayarlıcam kısmet olursa sen istanbuldamısın?

ne güzel ramazan öncesi nişanlancak grup bitirdi herşeylerini bizde aşkımın kıyafetini damat ve sarardan baktık en son sarardan aldık biraz pahalıya geldi ama olsun o kendininkini ben kendikimi almaya aylar öncesinden karar vermiştik biz ben zaten son haftaya bırakamazdım nişan kıyafetimi :))))))

almor sözüne hayırlı uğurlu olsun hakettiğimiz muıtllluklar 2013 yılında nasip oldu ikimizde okul askerlik ne varsa yaptırdık ettirdik inşallah düğünlerimizide tez vakit görürüz canım

Çok sağol gizcim evet ikimiz de aynı yollardan geçtik valla umarım hepimiz içn hayırlısı olur bir an önce kavuşuruz sevdiceklerimize. Bu cumartesi geliyorlar işte istemeye hem de söz olacak bir de ben geçen günlerde zorlu bir sınav sürecinden sonra mülakata girdim sonuçlar cuma ya da cumartesi açıklanacak bir de iş olayını hallettik m iki kutlama bir arada olacak inşallah bu cumartesi. Ondan sonra 27 ekimi bekleyeceğiz nişan için kısmetse.

amaa çok güzeL buu
tatLıLıkla,huzurla kullan canım inşallah
Amin inşallah..sağol canım
beğendiğimiz alyansların fiyatı 1170 canım kemeraltından bi kuyumcudan beğendik biz 2013 modellerinden. bizde gaziemirde ki sarar ve optimumdaki mağazalara bakıcaz inşallah kolay halledebiliriz :)
kıııızlar herşeyinizi ayarlamışsınız Fotoğrafçınız hazır mı peki
bizim fotoğraflarımızı kardeşim çekicek doğa fotoğrafı için mekan araştırmaları bile yaptı kardeşim şanslıyım o konuda

halledersiniz halledersiniz canım erkek için zaten çok fazla alternatif yok ya takım elbise giycek ya da takım elbise

Bunlar da bizim alyanslarımız kızlar . Kapalı çarşıda alyans marketten çiftini 1100 liraya aldık yanında da süslü nişan tepsisi, makas ve kurdele hediye ettiler.

Eki Görüntüle 738925

bizde böyle bir model beğendik canım çok güzelmiş alyanslarınız evlenirken değiştirisek böyle birşey alıcaz bizde

vallla herşeyin bitmiş almorcum bi,z düğünü nisan mayıs gibi düşünüyoruz hayırlısı ile

sne memuriyetmi bkeliyordun canım

Bizim nişana daha 4 ay var o yüzden alyanslarımızı takalım dedik bir daha değiştirmeyeceğiz bunları nişanda da takacağız canım. Bizim de düğün tarihimiz bir aksilik olmazsa 24 mayıs cumartesi annemlerin evlilik yıl dönümünde olacak özellikle istedim ben. Evet memuriyet işleri ya 2 yıl oldu mezun olalı ilk yıl dersane ile geçti son bir yıldır kurum sınavlarına giriyorum çıkıyorum yazılıyı geçip mülakatta eleniyorum falan filan bakalım inşallah bu sefer elemezler de gönül rahatlığıyla şu söz nişan düğün işlerine girişebiliriz sevgilimin işi var çok şükür biliyorsun askerliği de yaptı ama İstanbul'da tek maaş geçinmek çok zor mutlaka benim de bir işe girmem lazım artık en geç eylül ekim gibi. Sen napıyorsun canım çalışıyor musun?

halledersiniz halledersiniz canım erkek için zaten çok fazla alternatif yok ya takım elbise giycek ya da takım elbise
en başta en zor senin elbisen ilk bi onu halledelim dedi mağazalara bakmaya çıktığım ilk gün bulduk aldık, şimdi en zor alyanslar dedik öylesine gezerken girdik beğendik şimdi en kolay damatlık diyoruz ama korkmaya başladım en zorları hemen hallettik onda takılırmıyız acaba diye
Bunlar da bizim alyanslarımız kızlar . Kapalı çarşıda alyans marketten çiftini 1100 liraya aldık yanında da süslü nişan tepsisi, makas ve kurdele hediye ettiler.

Eki Görüntüle 738925
güzelmiş güle güle mutlulukla taşıyın inşallah

canım ben çalışıyorum işi güzel şükür yarı devlet yarı özel sektör benim kurum sevgilim özelde çalışıyordu dün işten çıktı belediyeye felan bakıcak mühendis özel sektörden 3 4 ayda nefret etti o yüzden şimdilik bekliyoruz babama cv lerini vericem dün konuşmuş oda bir iş bulursak belediyede hayatımız güzel olucak yinede kpss ye hazırlancaz onla onun matematiği felan iyi çünkü kazanırsa bu şehri bırakır gideriz bizde hayatında ben olmasaydım şehir şehir gezerdi birkaç ülkeden iş teklifi geldi ama gitmedi ben git dedim hani 1 yıl kalırsın sonuçta uzak yerden bekledim onu ayda bir giderdim sorun değil dedim ama gitmedi bu şehirde iş var ama adam sömürüyorlar

senin içinde en hayırlı sonuç çarçabuk gelsin canım

Eki Görüntüle 738925

çok güzelmiş canımm inşallah mutlulukla takarsınız

Allah korusun ya öle düşünme biz sevgiliminkini ilk girdiğimiz yerden hallettik sadece 2 takım arasında kaldık o kadar ayakkabısını flnda ordan hallettik

Hayırlısı olsun canm belediyeye kpss siz alıyorlar mı :26: bende nefret ettim valla özel sektörden burdada insanları sadece sömürüyorlar

Allah korusun ya öle düşünme biz sevgiliminkini ilk girdiğimiz yerden hallettik sadece 2 takım arasında kaldık o kadar ayakkabısını flnda ordan hallettik

evet bence de olumlu düşüneyim zaten dediğin gibi pek seçenek yok ki bizde ki gibi değil ki bizde zaten bir modelin binbir rengi oluyo

Teşekkürler canım.

Öyle valla ben de mesela pek çok kurumun sınavına giremedim puanım yettiği halde ya rotasyon var ya da nereye atayacakları belli değil İstanbul'u seçebileceğim sınavlara giriyorum inşallah bu son olur 2 yıldır aralıksız ders çalışıyorum bitmeyen final haftası gibi düşün artık işkence gibi gelmeye başladı olmazsa zaten önümde temmuzda tek bir sınav daha var müfettişlik onu denerim yoksa iş bakıcam artık özel sektörde ders çalışmaktan midem bulandı desem yeridir. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için.

teşekkürler canım.

Son düzenleme:
kızlar altının gr mı 81 e düşmüş alyanslarınızı halledin derim

Bizimde 24 agustosta olacak inşallah mekanı tuttuk, mayısta da sözümüz var sözden sonra nişan hazırlıkları tam anlamıyla başlıcak Allah hepimize kolaylıklar versin bu sürecte

Merhaba kızlar, benim de nişanım 24 Ağustosta olacak bonibonşekeri gibi :) Yavaş yavaş hazırlıklara başladık. Bohça yapmayacağız. Dışarda bir balık restoranında olacak. Kendi yaptığım kurabiyeleri dağıtmak istiyorum. Elbisemi annemin arkadaşı dikecek, bugün onun için kumaş almaya gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…