Nişan 2013 de nişan yapıcak olanlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bende cumartesi çıkıp alıcam ama gel görki paracıklar uçtu gitti :)

aslına bakarsan aklımda ne model var ne renk ama şu elbise gibi bişey bulursam mutlu olurum Eki Görüntüle 734494

Ben bu tarz elbiselerden gördüm canım çankayada bulabilirsin mimar kemallettine bak ben biraz kabarık istiyorum aslında bazende istemiyorum bilmiyorum yani ne istediğimi ne istediğini bilmemek daha zor oluyor valla çok kararsızım kabarık konusunda bi yandanda düşünüyorum bida hayatımda kabarık nerde giycem diye ama bi yandanda eskiden modaydı o diyorum bilemiyorum yani :44:

bende cumartesi çıkıp alıcam ama gel görki paracıklar uçtu gitti :)

Allah yardımcımız olsun valla canım bu nişan düğün çok masraflı işmiş gerçekten nişan kolay kolay diolardı ama bizim daha hiçbişey yapmadan nişan yeri ve fotografçı yaklaşık 5bin tuttu erkek tarafı içinde zor vallahi onların işide zor takıydı geline bohçaydı cart curt insan hayatındada bi kere yaşıo güzel olsun istiyor Allahım yardımcımız olsun artık hepimizin inşallah hepimizin gönlüne göre olur nişanları düğünleri .

kapalısın anladığım kadarıyla öncelikle allah tamamına erdirsin
bende kapalıyım bizim nişanımız eylülde olcak büyük ihtimalle ama şimdiden heycan başladı nasıl bi elbise giyceksin merak ettim ya ben çok abartılı olmasın istiyorum ama kaplı olunca elbise konusu biraz zor oluyo resim ekleyebilir msin merak ettim :)

inşallah canım ya allah herkesin gönlüne göre versin bende bazen kabrık istiyorum çok abartı olmadan bazende istemiyorum aynen sen gibi napcm bilmyorum benimkide eylülde olcak büyük ihtimalle ama şimdiden heycan var kızlar nişanda böyleyse düğün nasıl olcak acaba :)

canım yine sen bilirsin ama bence kabarık olmaması daha iyi..hem fazla abartılı olmadan,çok nazik bişey olur bence.
Bi düşününce
*nişanda düz giysen
*kınada kabarık
*düğündede zaten kabarık
hem elinde daha farklı modeller olmuş olur ileride giymek için hem öyle işte
bu benim fikrim

sayfamdaki tüm kare ve yııldız peceteler 6 adet 35 tl dir salon mutfak icin tam takımlarım 130 tlden baslamaktadır takımlarım 6 pecete 1 orta sehpa 1 konsol ve 1 masa örtüsü olarak yapılmaktadır istege göre ekleme veya cıkarma yapılablir ürünlerimiz alttan ve üstten 3 kere tutkallanmaktadır piyasadaki en kaliteli ürünler kullanılmıstır tüm ürünlerimiz ptt kargoyla kapıda ödeme olarak gönderilir fiyatlarım cok uygundur Eki Görüntüle 736334 Eki Görüntüle 736335 Eki Görüntüle 736336 Eki Görüntüle 736337 Eki Görüntüle 736338 Eki Görüntüle 736339 Eki Görüntüle 736340 Eki Görüntüle 736341 Eki Görüntüle 736342 Eki Görüntüle 736343 Eki Görüntüle 736344

kızlaaar elbisemi aldııım fotosunuda buldum netten ama rengi ekru.yani açık tonlarda payetli olan yerleride bakır rengi gibi..

Selam kızlarr

Bende elbisemi aldım çok kabarık, prenses tarzı değil ama hafif kabarık bir elbise

Onun dışında nişan bohçam içinde alıncaklarım alındı çok şükür bohça,sandık, iç çamaşırları,pijama set, günlük pijama fln sadece makyaj mazemelerim ve ayakkabı, terliğim var alıncak onlarda kolay artık alınır inş

Şimdi sıra damat beyimizde ona bakcaz kısmet olursa bugün takım elbisesini damattan bakmayı düşünüyoruz sizin öneriniz var mı?

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canımm bende aldım bi dertten daha kurtulduk çok şükür inşallah içimize siner, amin.

Amin canım.. inşallah güzel olur her şey hepimiz için yüzüklerimizi de beğendik cumartesi almaya gitcez inşallah sanırım biz bohça yapmıcaz yaparsak ta son hafta halledebiliriz onu diye düşünüyorum.bizde de sıra damatlığa geldi.umarım ona da kolay buluruz

öncelikle Allah razı olsun kızlar içimi rahatlattınız gerçekten :)

seiv canım evet kapalıyım , bi ara fırsat bulursam yuklerim resmi :) benim elbisem küçük tarlatanlı , ne çok kabarık nede dümdüz :) mercan renginde ama her bi fotografta farklı bir renkte çıkıyor nasıl bir iştir bu Allah biliyor :)

mutluluknerdesinbenibul canım Allah razı olsun , evet fark ettim aramızda bir gün var :) sende elbiseni halletmişsin , hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inan... heyecanımız aynıdır şimdi bizim :) benim set 'im de bi kaç gün önce alındı,, sözlüm uzakta çalışınca öyle oluyor işte , parça parça ama içine sine sine alıyorsun her şeyi :)

aayy bunları yazınca da heyecanlanıyorum ya hayırlısı artık

bu arada fark ettim de sende hafif kabarık almışsın , benimki de öyle :) ay ay hayırlı uğurlu olsuun canıımm :)

nasıldı nişanın canım :) hayırlı uğurlu olsuuun :) Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

nişan yapanlarrrr... nerelerde yapıldı kızlar. bilgi verebilir misiniz. fiyat hakkında yer hakkında. birde bole gelenlere dagıtmak ıcın kendı el yapımımla bırseyler yapmak ıstıyorum ne yapabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…