- 7 Haziran 2013
- 67
- 13
- 88
- Konu Sahibi avukatzeynep
-
bende varıımmm :))) kızlar aynı heyecan tedirginlik endişe mutluluk hepimizde var Allah yardımıcımız olsun ağzımızın tadıyla atlatalım inş elbisemi aldım bende evde yapcağım için evi süslemede kullanacağım tüllerimi kapı süsümü aldım birde lavanta yaptırıyorumm evde 50 kişi olucaz gibi sığarız diye düşünüyoruz zaten oynama falan olmıcak pastamı seçmedim yalnız daha :S kızlar birde nişanda foto çekimi yapıcakmısınız? foto remzi ile görüştük biz özel nişan albümleri varmış 200 tl piyasayı bilmediğimden fiyatı hakkında yorum yapamadım :S
Canım ben dış çekim ya da foto çekimi yaptırmayacağım nişanda, ama bir yere laf olsun diye sormuştum 500 tl dediler. Bir arkadaşım da 400 e çektirmişti 5 farklı pozu. Sana verdikleri fiyat uygunmuş bence. Bu arada benim aklıma evi falan süslemek gelmedi, fazla odunum sanırım:) Süsle ilgili ne yapılabilir fikir verir misiniz?
çok heyecanlı günlerimiz bunlar kızlar tadını çıkaralım :)) canım ben dış çekim sordum 800 lira istediler stüdyoda da 400 dediler 350 ye anlaıştık.20 poz..artık düğünde dış çekim yaparız inşallah..[/QUOT
hayırlısı olsun tatlım :)) o zaman bana verilen fiyat çok uygun kesin kıytırık bişeydirP düğünde zaten dış çekim yapılcak düğün yani ötesi yok ama nişanda ilk adım değilmidir mutlaka onda da olmalıı
bende varıımmm :))) kızlar aynı heyecan tedirginlik endişe mutluluk hepimizde var Allah yardımıcımız olsun ağzımızın tadıyla atlatalım inş elbisemi aldım bende evde yapcağım için evi süslemede kullanacağım tüllerimi kapı süsümü aldım birde lavanta yaptırıyorumm evde 50 kişi olucaz gibi sığarız diye düşünüyoruz zaten oynama falan olmıcak pastamı seçmedim yalnız daha :S kızlar birde nişanda foto çekimi yapıcakmısınız? foto remzi ile görüştük biz özel nişan albümleri varmış 200 tl piyasayı bilmediğimden fiyatı hakkında yorum yapamadım :S
hayırlı olsun öncelikle
kıyamam sana telaştan aklına gelmemiştir yahuu ne odunluğuu :)) ben remziden sordum özel nişan albümleri yapıyoruz albüm ve yanında tual veriyoruz 200 tl dedi allah nasip etsin alayım albümü burda paylaşıcam inceleme fırsatın olur fikir edinirsin)
süslemek içinde; bizim ev 3 katlı bi ev yani merdivenleri olduğu için merdiven demirlerini tüllerle süsleyip aralarına elbisemin renginde canlı çiçek koymayı düşündüm birde balkon demirlerine asıcam tül madem salonda yapmıcam bende evi salona çeviririm dedimbirde evin giriş kapısına asmak için süs aldım kocaman bembeyaz tül üstünde kalpler nazar boncukları ve gelinle damat var )) hangi şehirdesşin bilmiyorum ama izmir kemeraltında dolu çeşitler var ha birde lavanta kesesi yaptırıyorum çok şirin bir hatıra kalsın diye :))
Canım sizin eviniz uygunmuş süslemeye çok katlı olduğu için. Bizimki normal apartman dairesi. Bizimkini süslemek garip olur ve istemede olacağı için çok hevesliler gibi yorumlanabilir belki. Ben en iyisi birşey yapmayayım ama senin kendin için düşündüğün fikirler harika. Allah mutluluğunu daim etsin.
Ben salonda yapacağım için studyoda foto çekimi yaptıracağım. Sen çok iyi fiyat almışsın ben sorduklarım 400 TL'den başlıyordu.
11 ağustosta nişanım var bohça hazırlığından boğuldum resmen yaa herşey para para yetmiyo walla nişanda sadece kayın valide ve kayınpederime bohça yapıcam kızlar 2 tane eltim 1 görümcem 1 kaynım var ayıp olurmu sizce siz ne yapıyosunuz
11 ağustosta nişanım var bohça hazırlığından boğuldum resmen yaa herşey para para yetmiyo walla nişanda sadece kayın valide ve kayınpederime bohça yapıcam kızlar 2 tane eltim 1 görümcem 1 kaynım var ayıp olurmu sizce siz ne yapıyosunuz
hayırlısı olsun canım haklısın zaten salonda çok daha güzel fotolar ortaya çıkıyo ben evde yapcağımdan albüm yapalım dedik valla tlf ile bilgi aldım hani gidip görmedimm açıkcası 200 tl nasıl bi iş çıkar bilmiyorum ama foto remzi en nihayetinde diyorum bakalımmm sizin düğün ne zaman hayırlısıylaa
düğün kısmetse eylül 2014 de olacak. şuan askerde kendisi. izinli kurba bayramında bizde son günü yapalım nişanı dedik. ben 250 tl'ye gördüm bi yerde o da salonun anlasmalısıydı ama 400 tl olan albüm hoşuma gitti. düğün için yapılanlar dış çekim filan 750 - 1000 tl'lerden başlıyor. bence gidip albümlere bir bakmalısın ona göre karar ver :) senin ne zaman tarihler kısmetse
canımm biz bohça yapmıyoruz nişanda.düğünde yaparız dedik öyle anlaştık.görümcem kayınvalide,kayınpeder,bi kaynım ve bi eltim var..onlara yapcaz heralde..bide eltinin iki tane çocuğu var biri 4 diğeri 1 yaşında onlara yapılmaz heralde dimii :))))
Canım bizde kayınvalideye, kayınpedere, eltiye vs ye bohça yapılmaz. Biz kendimize bile bohça yapmayacağız:) Ne eksiğimiz varsa düğünden önce gider alırız dedik. Büyükler istiyor tabii ama onları ikna ettik.
Zor valla, masraf hepsi tabii ama yapılması zorunluysa çok pahalıya kaçma derim. Kolay gelsin.
hayırlısı olsun Allah tamamını erdirsin inş :) bizim Allah nasip ederse 24 Ağustosta nişan Kasımda asker kısa dönem nisanda döncek işte ne zaman hazırız dersek o zaman düğün inşallaaah :)) dedğin gibi gidip bakmak lazım canım güzel telaşlar bunlarr)[/QU
inşallah canım hayırlısı hepimiz için. :) 5 sene bitince evlenelim artık. şuan 4 senemiz bitti.
bende hiç istemedim bohça yapmayı ama büyükler malesef yaptırıyor. biz sadece sözlüme , onlarda sadece bana bohça yapcak. bu şekilde anlaştık en azından ve fazla abartmayı düşünmüyoruz.
ben şimdi herkese çok abartmadan yapıyorum ama düğünde yapmak istemiyorum şartmı bu ya inşallah yapmam o zamanda :/
detaylı yapmaya gerek duymuyorum ben hiç. hosuma gitmiyo. evlendikten sonra ziyarete giderken ufak bişeyler yapabiliriz hediye gibi bohça ama kalabalık olmayacak şekilde. bu daha mantıklı geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?