Nişan 2013 de nişan yapıcak olanlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

çok heyecanlı günlerimiz bunlar kızlar tadını çıkaralım :)) canım ben dış çekim sordum 800 lira istediler stüdyoda da 400 dediler 350 ye anlaıştık.20 poz..artık düğünde dış çekim yaparız inşallah..

hayırlı olsun öncelikle
kıyamam sana telaştan aklına gelmemiştir yahuu ne odunluğuu :)) ben remziden sordum özel nişan albümleri yapıyoruz albüm ve yanında tual veriyoruz 200 tl dedi allah nasip etsin alayım albümü burda paylaşıcam inceleme fırsatın olur fikir edinirsin )
süslemek içinde; bizim ev 3 katlı bi ev yani merdivenleri olduğu için merdiven demirlerini tüllerle süsleyip aralarına elbisemin renginde canlı çiçek koymayı düşündüm birde balkon demirlerine asıcam tül madem salonda yapmıcam bende evi salona çeviririm dedim birde evin giriş kapısına asmak için süs aldım kocaman bembeyaz tül üstünde kalpler nazar boncukları ve gelinle damat var )) hangi şehirdesşin bilmiyorum ama izmir kemeraltında dolu çeşitler var ha birde lavanta kesesi yaptırıyorum çok şirin bir hatıra kalsın diye :))

Ben salonda yapacağım için studyoda foto çekimi yaptıracağım. Sen çok iyi fiyat almışsın ben sorduklarım 400 TL'den başlıyordu.

Canım sizin eviniz uygunmuş süslemeye çok katlı olduğu için. Bizimki normal apartman dairesi. Bizimkini süslemek garip olur ve istemede olacağı için çok hevesliler gibi yorumlanabilir belki. Ben en iyisi birşey yapmayayım ama senin kendin için düşündüğün fikirler harika. Allah mutluluğunu daim etsin.

AMİNN canım benim daha güzelleri senin olsun inşallah seninde Allah tamamını erdirsin çok güzel şeyler bunlar evet haklısın istemede olucaksa süsleme çok hevesli durmasın P düğünde zaten her yer süslencek tüllerle o zaman acısını çıkartırsın

Ben salonda yapacağım için studyoda foto çekimi yaptıracağım. Sen çok iyi fiyat almışsın ben sorduklarım 400 TL'den başlıyordu.

hayırlısı olsun canım haklısın zaten salonda çok daha güzel fotolar ortaya çıkıyo ben evde yapcağımdan albüm yapalım dedik valla tlf ile bilgi aldım hani gidip görmedimm açıkcası 200 tl nasıl bi iş çıkar bilmiyorum ama foto remzi en nihayetinde diyorum bakalımmm sizin düğün ne zaman hayırlısıylaa

11 ağustosta nişanım var bohça hazırlığından boğuldum resmen yaa herşey para para yetmiyo walla nişanda sadece kayın valide ve kayınpederime bohça yapıcam kızlar 2 tane eltim 1 görümcem 1 kaynım var ayıp olurmu sizce siz ne yapıyosunuz

canımm biz bohça yapmıyoruz nişanda.düğünde yaparız dedik öyle anlaştık.görümcem kayınvalide,kayınpeder,bi kaynım ve bi eltim var..onlara yapcaz heralde..bide eltinin iki tane çocuğu var biri 4 diğeri 1 yaşında onlara yapılmaz heralde dimii :))))

Canım bizde kayınvalideye, kayınpedere, eltiye vs ye bohça yapılmaz. Biz kendimize bile bohça yapmayacağız:) Ne eksiğimiz varsa düğünden önce gider alırız dedik. Büyükler istiyor tabii ama onları ikna ettik.

Zor valla, masraf hepsi tabii ama yapılması zorunluysa çok pahalıya kaçma derim. Kolay gelsin.

kızlar herkese merhaba :) 6,5 yılın sonunda bizde 7 temmuzda sözlendik eylül 14 15 gibi de nişanımız var :) artık bir yola girdik yani..
Sözüm evde oldu ve baya kalabalıktı en az 50 kişi vardı pasta , kuru pasta ,poğça gibi şeyler ikram ettik . Kalabalıktan dolayı nişan içinde küçükte olsa bir mekan tutmayı düşünüyorum . Aslında bir cafeyle anlaştık 200 kişilik ama herkesi çağıramayacağız gibi geliyor. Ama mekan gayet şirindi. Garson , cd den müzik olucak fakat kamera , pasta .. gibi şeyleri kendimiz karşılıyacağız salon kadar masraflıda olmuyor hem. Fotoğraf çekimi konusunda kararsız kaldım ben stüdyo çekimlerini hiç ama hiç sevmiyorum dış mekanda çok pahalıya geliyor en sonunda kendi profesyonel makinam var onla çekim yapıcam dedim ona da ailem karşı çıkıyor , yok hatıraymış filan bilmiyorum . bohça konusuna gelince bizim söz bohçalarımız bile dolu dolu oldu . Aile üyelerine bile birer parça bir şey konuldu. Nişan için sadece ikimize diyoruz ama yine anneye babaya kardeşe ufak tefek şeyler konulacak bohçaya . :) Hepimiz için hayırlı olsun inşallah.

düğün kısmetse eylül 2014 de olacak. şuan askerde kendisi. izinli kurba bayramında bizde son günü yapalım nişanı dedik. ben 250 tl'ye gördüm bi yerde o da salonun anlasmalısıydı ama 400 tl olan albüm hoşuma gitti. düğün için yapılanlar dış çekim filan 750 - 1000 tl'lerden başlıyor. bence gidip albümlere bir bakmalısın ona göre karar ver :) senin ne zaman tarihler kısmetse

hayırlısı olsun Allah tamamını erdirsin inş :) bizim Allah nasip ederse 24 Ağustosta nişan Kasımda asker kısa dönem nisanda döncek işte ne zaman hazırız dersek o zaman düğün inşallaaah :)) dedğin gibi gidip bakmak lazım canım güzel telaşlar bunlarr )

kayınvalidem bana yap demedi ama o yapıyor 2 tane eltim var ben yapmasam ayıp olur yapıyorum ama çok abartıya kaçmıcam çok zevkli ama çokta masraflı bu işler ya Rabbim yardım etsin hepimize ya

bende hiç istemedim bohça yapmayı ama büyükler malesef yaptırıyor. biz sadece sözlüme , onlarda sadece bana bohça yapcak. bu şekilde anlaştık en azından ve fazla abartmayı düşünmüyoruz.

bende hiç istemedim bohça yapmayı ama büyükler malesef yaptırıyor. biz sadece sözlüme , onlarda sadece bana bohça yapcak. bu şekilde anlaştık en azından ve fazla abartmayı düşünmüyoruz.

ben şimdi herkese çok abartmadan yapıyorum ama düğünde yapmak istemiyorum şartmı bu ya inşallah yapmam o zamanda :/

ben şimdi herkese çok abartmadan yapıyorum ama düğünde yapmak istemiyorum şartmı bu ya inşallah yapmam o zamanda :/

detaylı yapmaya gerek duymuyorum ben hiç. hosuma gitmiyo. evlendikten sonra ziyarete giderken ufak bişeyler yapabiliriz hediye gibi bohça ama kalabalık olmayacak şekilde. bu daha mantıklı geliyor bana.

detaylı yapmaya gerek duymuyorum ben hiç. hosuma gitmiyo. evlendikten sonra ziyarete giderken ufak bişeyler yapabiliriz hediye gibi bohça ama kalabalık olmayacak şekilde. bu daha mantıklı geliyor bana.

benim kayınvalidem o kadar hevesliki bunları yapmaya annemden babamdan tut babanem ve dedeme bile bohça hazırlıyor.
bende ister istemez onlara yapıyorum. ama dün akşam konuştuk düğünde yapmıcaz o yüzden şimdi çok rahatladım gönül rahatlığıyla yapıyorum hepsini

Biz konuşup anlaştık, kimse kimseye bohça yapmayacak. Ne bileyim, gereksiz geliyor bize. Ama aileler de çok düşkün değil bu tip işlere, onlar isteseydi yapılırdı belki. Hem mantıklı olan evlenen kişiye hediye alınması değil midir yahu? Masraf içinde masraf :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…