• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 2013 de nişan yapıcak olanlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Nişanda kız tarafı olarak neler yaptınız veya yapacaksınız?
Kurabiye,pasta ve hediyeleri erkek tarafı alıyor daha doğrusu erkek arkadaşım almak istiyor. Bana yapılcak hiçbişey kalmadı. Saat alayım ben de takarız dedim annem şimdi alma düğüne al dedi.
Sadece ev açmış oluyoruz yani.
İstanbul'un adetlerini bilen var mı:10:

Bizim iki tarafta öyle pek adet filan bilmiyor kafamıza göre yapıyoruz bir şeyler valla. Sözümüz olmuştu evde söz kıyafetimi sözlüm almak istemişti o aldı onun dışında her şey bize aitti. Şimdi ekimde nişanımız olacak Nişan mekanı filan her şey bize ait sözlüm nişanlığımı ayakkabımı filan aldı biz de ona smokin gömleğini papyonu, ayakkabısını ve kemerini aldık. Bohça için de yine ikimiz kendimize gerekli olan şeyleri alacağız çamaşır, pijama, çorap, günlük bir elbise, ayakkabı çanta, kozmetik ürünler, saat, parfüm bana alınacaklar .Ona da yine çamaşır, çorap, pijama takımları, traş makinası, saat, parfüm, günlük pantolon, gömlek alacağız. Öyle saten pijamalar röbdöşambırler, tüylü terlikler, ayna tarak seti filan almayacağız.

Bizim iki tarafta öyle pek adet filan bilmiyor kafamıza göre yapıyoruz bir şeyler valla. Sözümüz olmuştu evde söz kıyafetimi sözlüm almak istemişti o aldı onun dışında her şey bize aitti. Şimdi ekimde nişanımız olacak Nişan mekanı filan her şey bize ait sözlüm nişanlığımı ayakkabımı filan aldı biz de ona smokin gömleğini papyonu, ayakkabısını ve kemerini aldık. Bohça için de yine ikimiz kendimize gerekli olan şeyleri alacağız çamaşır, pijama, çorap, günlük bir elbise, ayakkabı çanta, kozmetik ürünler, saat, parfüm bana alınacaklar .Ona da yine çamaşır, çorap, pijama takımları, traş makinası, saat, parfüm, günlük pantolon, gömlek alacağız. Öyle saten pijamalar röbdöşambırler, tüylü terlikler, ayna tarak seti filan almayacağız.

Bende senin gibi öyle gereksz kullanmayacağımız şeyleri almayı düşünmüyorum. İkimizin aileside karışmıyor bize kendi halimizde her gezmeye çıktığımızda bişeyler alıyoruz bohça için :) Bide ben çalıştığım için izin alamıyorum öyle çok onun için hafta sonları iş çıkışı bişeyler yapmaya çalışıyoruz inşallah tamamlıycam :)

ben de nişan kurabiyelerini ve pastayı biz alalım dedim ama annem hiç bir şey yapma taraftarı değil. Bizimkiler de uzaktan geliyor pastayı, kurabiyeleri,küçük hediyelikleri onlar alacakmış. Nişan yüzüklerimizi de onlar aldı. Ben kendi elbisemi aldım, o kendi kıyafetini aldı. Sadece yemek veriyoruz evde başka hiçbir şey yok ve garibime gitti açıkçası...

ikramlıkları siz hazırlasaydınız daha hoş olurdu bence çünkü onlar yoldan gelecekler zahmetli olacak onlar içinde . Yüzüklerimizi biz karşılıklı aldık ben sevgilime aldım oda bana aldı .nişanlık diktiriyorum onuda sevgilim aldı bende ona takım elbise alacagım orkestra ve kamerayıda biz tuttuk tabi bide bohçalar var baya zahmetli işler bunlar yaw :)

Bende senin gibi öyle gereksz kullanmayacağımız şeyleri almayı düşünmüyorum. İkimizin aileside karışmıyor bize kendi halimizde her gezmeye çıktığımızda bişeyler alıyoruz bohça için :) Bide ben çalıştığım için izin alamıyorum öyle çok onun için hafta sonları iş çıkışı bişeyler yapmaya çalışıyoruz inşallah tamamlıycam :)

Her şey hallolur zamanla canım ya. Zaten evlenmek çok masraflı bir şey bir de gereksiz havaya para saçmaya lüzum yok Allah aşkına Nuri Alço dışında hangi erkeği evinde saten robdöşambırla gördük. :9:

ikramlıkları siz hazırlasaydınız daha hoş olurdu bence çünkü onlar yoldan gelecekler zahmetli olacak onlar içinde . Yüzüklerimizi biz karşılıklı aldık ben sevgilime aldım oda bana aldı .nişanlık diktiriyorum onuda sevgilim aldı bende ona takım elbise alacagım orkestra ve kamerayıda biz tuttuk tabi bide bohçalar var baya zahmetli işler bunlar yaw :)

Bizde de benim yüzüğümü o onunkinin ben almıştım. Nişanda giyilecek kıyafetler de öyle oldu.

Her şey hallolur zamanla canım ya. Zaten evlenmek çok masraflı bir şey bir de gereksiz havaya para saçmaya lüzum yok Allah aşkına Nuri Alço dışında hangi erkeği evinde saten robdöşambırla gördük. :9:

:1::1: AYNEN CANIM YA BENIMKİ GİYMEZ ZATEN ALSAM DA . ARTIK ŞU NİŞANI DA ATLATSAK Bİ İYİCE STRES OLDUM EVLENMEK GERÇEKTENDE ÇOK ZORMUŞ DIŞARIDAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL HİÇBİRŞEY HERŞEYİ AYRI AYRI DÜŞÜNÜYOSUN :ssz:

Merhaba bende kurban bayramı tatilinde nişanlanıyorum ama evde aile arasında yapacağız söz nişan gibi olacak ve daha hiç bir şeyim hazır değil

bizde de benim yüzüğümü o onunkinin ben almıştım. Nişanda giyilecek kıyafetler de öyle oldu.

yani genelde öyle oluyor sanırım ya bide başka bişey sorayım ben şimdi biz damatlığı kırık beyaz gibi düşünüyorduk birkaç yerde denedi ama kendisi beyaz tenli oldugundan hiç açmadı çok boğdu şimdi nişanda siyah takım alacağız ona düğünde aynı takımı giyse abes kaçar mı iki kere siyah takım almıs olacağız çünkü e bitane zaten var kendisinin 3 tane olacak

yani genelde öyle oluyor sanırım ya bide başka bişey sorayım ben şimdi biz damatlığı kırık beyaz gibi düşünüyorduk birkaç yerde denedi ama kendisi beyaz tenli oldugundan hiç açmadı çok boğdu şimdi nişanda siyah takım alacağız ona düğünde aynı takımı giyse abes kaçar mı iki kere siyah takım almıs olacağız çünkü e bitane zaten var kendisinin 3 tane olacak

Bence olmaz ya nişanda düğünde aynı takım ne bilim kesişmi falan farklı olsun nişan için abartıya gerek yok bence düğünde daha şık bir takım alabilirsin yeleğinden tut kumaş parıltısı siyah tonu bile farklı olan takımlar var:26:

bence olmaz ya nişanda düğünde aynı takım ne bilim kesişmi falan farklı olsun nişan için abartıya gerek yok bence düğünde daha şık bir takım alabilirsin yeleğinden tut kumaş parıltısı siyah tonu bile farklı olan takımlar var:26:

ayy bilemiyorum bu konudada aklım karısık nasıl yapsak karar veremiyoruz en son kendisi karar verecek artık :)

Düğünde smokin alın siyah papyon filan takar ata yaka çok güzel smokin gömlekleri oluyor ondan alırsınız kolları manşetli kol düğmeli beyaz mendil ya da gelin çiçeğinden yakasına takar canım. Smokinler bile çeşitli düz siyah takım diye düşünme. Farklı kesimleri oluyor yakaları saten oluyor genelde ama sonra çıkabiliyor bazıları.

Hanımlaar ben de geldimm..
Benim nişan yastığı bulmam lazım, zarif ve güzel bir model.. (:
Bu aralar nişanı olan var mııı? (:

meraba kızlarrrrrrrrrr artık aranıza nişanlı olarak katılıyorummmmmm pazar günü nişanım vardı herşey çok güzeldi çok şükür :)))) darısı başınızaaaa.....

Hanımlaar ben de geldimm..
Benim nişan yastığı bulmam lazım, zarif ve güzel bir model.. (:
Bu aralar nişanı olan var mııı? (:

Ben çok süslü modelleri pek sevmem, şöyle bir baktım da nişan yastığı kullanacak olsam aşağı yukarı bunlara benzer bir şey olurdu

$SBH-RingPillow.jpg

$dscf3652.jpg

$i-45334.jpg

ben birkaç ay önce nişan yapıcaz diye elbisemi ayakkabımı kendim almıştım annemle, onlarda hiç arayıp sormadılar ne lazım diye, yer tutmuştum 30 kişilik ama sonra tartışmalar oldu ,nişan yapamadık .

kendi kız kardeşi de yeni nişanlı ve herşeyi tam yapılmış ama onlar bizi hiç arayıp sormadılar diye annemler de ben de kızdım.

neyse evde yapıcam yakında ama yine arayan soran yok, hala çok ilgisizler , haliyle annem yine bana köpürüyor. ben istersem sözlüm herşeyi yapacağını söylüyor ama ailesi ilgilenmiyor diye yine de sorun oluyor.

bayramda gitim evlerine kız kardeşi beklememiş bile sabahın köründe çıkıp gitmiş, bana inat resmen.

napıcamı şaşırdım kızlar.

annem 'bu saatten sonra elli kere söyledik bir kere bile arayıp sormadılar, daha da bişey isteme yaptırma geçti artık' diyor haklı da...

istesem bir türlü, istemesem bir türlü, annem artık ömrü billah söylenir, hiçbirşey yapmadılar aramadılar sormadılar diye... oooof...

Ben çok süslü modelleri pek sevmem, şöyle bir baktım da nişan yastığı kullanacak olsam aşağı yukarı bunlara benzer bir şey olurdu

Eki Görüntüle 778269

Eki Görüntüle 778270

Eki Görüntüle 778275

Ben de bunları çok beğenmiştim canım, zarif sade modeller dikkatimi daha çok çekiyor..
Ama bunlar satılmıyor sanırım, örnek olarak yapılmış konmuş nete, kaynak bulamadım.. :/

nişan yastığı ne işe yarıyor canım ben ilk kez duydum da...

Yüzükler yastığa konuyor canım, süslemesine göre tepsiden çok daha şık duruyor bana göre..
Yastık tercih edeceğim, tabii istediğim gibi birşey bulabilirsem.. :/

ben birkaç ay önce nişan yapıcaz diye elbisemi ayakkabımı kendim almıştım annemle, onlarda hiç arayıp sormadılar ne lazım diye, yer tutmuştum 30 kişilik ama sonra tartışmalar oldu ,nişan yapamadık .

kendi kız kardeşi de yeni nişanlı ve herşeyi tam yapılmış ama onlar bizi hiç arayıp sormadılar diye annemler de ben de kızdım.

neyse evde yapıcam yakında ama yine arayan soran yok, hala çok ilgisizler , haliyle annem yine bana köpürüyor. ben istersem sözlüm herşeyi yapacağını söylüyor ama ailesi ilgilenmiyor diye yine de sorun oluyor.

bayramda gitim evlerine kız kardeşi beklememiş bile sabahın köründe çıkıp gitmiş, bana inat resmen.

napıcamı şaşırdım kızlar.

annem 'bu saatten sonra elli kere söyledik bir kere bile arayıp sormadılar, daha da bişey isteme yaptırma geçti artık' diyor haklı da...

istesem bir türlü, istemesem bir türlü, annem artık ömrü billah söylenir, hiçbirşey yapmadılar aramadılar sormadılar diye... oooof...

Aynı sorunu yaşamıştım moralini bozmak gibi olmasın ama ne aradılar ne sordular bu yüzden 1,5 sen sözlü kalmıştım 2010 yılındada ayrıldık şimdi hayatımda harika insanlar var bu tarz şeylerin ne kadar önemli olduğunu yeni anlıyorum en mutlu olacağın heycan yaşayacağın zamanların aile sorunu ile geçmesi çok kötü umarım mutlu olursun canım

Back