• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 2013 de nişan yapıcak olanlar:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

avukatzeynep

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
33
3
16
kızlar ben bu yılın sonunda nişan yapıcam am şimdiden heycanı sardı erkk arkadasımın askerden dönmesini bkliyoruz biliyorum dönunce hersey çok hızlı gelişicek ama sizce erken mı dawranıyorum?

haziran da inşallah nişan yapıcaz nişanda hatıra olsun diye etaminden kese yapıp için lavanta koyucam üzerinede nişan tarihimizi etiket yaptırıcam sizce nasıl olur

benimde haziranda Allahım nasip ederse..
ipLe çekiyorumm o günü ama gelmek bilmiyor ya :)

Ben de varım!:))30 Mart'ta nişanlanacağım. Her gün kavga ediyoruz, ayrı şehirlerdeyiz. Biz yüzükler takılana kadar en iyisi konuşmayalım dedik. İsteme, söz ve nişan bir arada olacak.Stresten kafamda saç kalmayacak galiba:)

Hepimiz çok mutlu oluruz umarım.

Bizimde 24 agustosta olacak inşallah mekanı tuttuk, mayısta da sözümüz var sözden sonra nişan hazırlıkları tam anlamıyla başlıcak :16:Allah hepimize kolaylıklar versin bu sürecte :nazar::16::16:

hepimiz çok çok mutlu olalım inşallah.. Kızlar uykusuz geceler başladı mııı :) benim de haziran sonu fakat bu gece uyuyamadım :)

21 nisan evde 3ü1 arada yapıyoz isteme-söz-nişan. bir kere gelip istemişlerdi babama yetmedi... tahminimden daha kalabalık olucaz nasıl sıgılacak bilmiyorum ama benim keyfim yerinde çok şükür herşey yolunda :)

kızlaarr bende varım:) Allah izin veririse Haziran ya da Temmuz gibi söz ve nişanı bir arada yapacağız. Şimdiden heyecan sardı. Hemen geçsin zaman bende artık bu heyecanları yaşamak istiyorum :1::36:

Canım bizde askerliği bekledik geçen hafta geldi bitti çok şükür bugünde işe başladı. 4 yıldır birlikteyiz bizde ocak şubat gibi söz nişan bir arada olsun istiyoruz ama daha aileler tanışmadı nasıl olcak bilmiyorum ve tabii para da lazım bizim hiçbir birikimimiz yok :/

canım çok şükür bitmiş askerlik. bizde geçtik o evrelerden ama hepsi geride kaldı =) bizimde hemen hemen o kadar oldu beraber olalı. ama aynı durumdayız ne çeyizim var ne bi birikimimiz. zor işlermiş gerçekten. insan işin içine girince anlıyor.

canım çok şükür bitmiş askerlik. bizde geçtik o evrelerden ama hepsi geride kaldı =) bizimde hemen hemen o kadar oldu beraber olalı. ama aynı durumdayız ne çeyizim var ne bi birikimimiz. zor işlermiş gerçekten. insan işin içine girince anlıyor.

evet hadi hemen yapalımla olmuyo biraz paraya ihtiyaç var ve ben ne alınır ne yapılır bişey bilmiyorum :)

selam kızlar....

nişan hazırlıkları ne kadar da zormuş yaaaa. ona koş buna koş derken iyice aklım karıştı benim. hazırlıklarla ilgili araştırma yaparken nişan yastıklarıyla karşılaştım. siz ne kullanıcaksınız? tepsi mi yoksa yastık mı?
buyrun bu da linkiiii :)))) http://......./170jxTy

ben yastıkları beğeniyorum ama bi arkadaş nişan yastığı yapılır hanımm diye bi başlık açmış öyle bişeyi de ilk kez gördüm ve çok beğendim görsem ondan alırdım :)

Back