- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
kuzum demek ki psikolojik tamamen rüyalarım bile arada bırakıyo beni hayırlara çıksın inş. bi kağıtta prenses yazılı olduğunu gördüm kafam iyice karıştıbugün görümümü arıyım da kurcalıyım onu biraz fal olayınıda çıtlatıyım...Kuzucum benim kociş bi yan masamda çalışıor çok karşı foto koymaya filan ama çaktırmadan koyabilirsem o namaz dayken belki hallederim ya da msjla filan atarım yaparım bişiler hatta dün uyuya kalmasaydım foto koyucaktım profilime herkezi merak ediyorum ya bi tanışsak görsel olarakta diye bu akşam halledebilirim canm
hanımlar selam denize girip de sorun yaşayan var mı biz bodruma gitmeyi düşünüyoruz ama bebeğime bişey olur diye korkuyorum doktoruma sordum olmaz dedi ama ne bilim
benım resımlerım var profılımde ordan bak en azından benı mrk etmezsın :)))
cnm kocan karsıysa yapacak bısey yokkk ;9 nazardan fln korkuyor sanırım
ben bebısın fototsunu dedıydım ama anladın dımı sen :44:
gorumcennnn evetttttttttttt onu tamamen unutmuşum bennn offffff denız ya soyle haydeee
bak resımlerımıde göster ıstersen benı dusunup yatsınn :))
kızlar merhabalar umarım hepiniz iyisinizdir. bende bi süredir drarimi yaptıktan sonra yaptığım yerde yanma oluşuyor. doktorum çok önemsemedi. çünkü bikaçgün oluyorsa bikaç gün iyiyiym. ama rahatsızlık veriyor. sizin de varmı böyle bir sıkıntınız? ilaç dışında alternatif ne yapabilirim? bi dahaki kontrolüm 2 hafta sonra o zaman artık kesin baktırcam.
kızlar merhabalar umarım hepiniz iyisinizdir. bende bi süredir drarimi yaptıktan sonra yaptığım yerde yanma oluşuyor. doktorum çok önemsemedi. çünkü bikaçgün oluyorsa bikaç gün iyiyiym. ama rahatsızlık veriyor. sizin de varmı böyle bir sıkıntınız? ilaç dışında alternatif ne yapabilirim? bi dahaki kontrolüm 2 hafta sonra o zaman artık kesin baktırcam.
ben seninle tanıştım yavrumgördüm fotoları
canm bebişin fotolarına kıllık yapıyo bazen bakıyorum ya fotolara denk geliyo yazıları seçemioda fotoları anlıyo ya yapmayın nazar deyicek ya sakın hiii diyo :44: kendi fotomuzu koyarım canm akşama bir aksilik çıkmassa fotolar evde ki laptopta halledicem inş. ama bebişimi de nasip olursa koyucam ikna edersem inş. Deli işte sanki n olucak hepsi birbirine benziyo şuan zaten
valla canım bi an beni anlatıyosun sandımYok canım hepsi aynı değil. Benim bi arkadaşım var. Eşi sabah aç işe gidiyor uyandırmamak için. Öğlen de hanımefendi dışarıdan söylüyor. Akşama da dışarıda yerler bazen evde yemek piserse ne ala.. Abartmıyorum var böylesi.
Ama benimki de seninkinin modelinden
Akşama kadar çamaşır ütü ev işi. Akşam o işten gelmeden yemek hazır pişmiş olur. Her kahvaltıda farklı şeyler hazırlarım. Ama eve geldiğinde uzaniyorsam akşama kadar yan gel yat ohh bugün annemlere gittinmi der. Gitmezsem kızar. Bende senin annenlere saygı göstermicem der.ama ışte idare ederim. Üstelik bir de oğlumla ugrasirim.
Yapacak bişe yok. Çünkü eşimi çok seviyorum. Onunda beni sevdiğini biliyorum. Biraz kilibik olmaktan korkuyor sanırım.:) ama yeri gelir Oda benim kahrimi çeker. :)
cnm bence baktırman lazımmmm..
baktırana dek de bol bol su iç...
he yaa hepsı bırbırıne benziyor hakkettennn.. :)))
bnmkı suan eciş bücüş bişi sanki :))
bana aral dıo kı offffffff hep kadınlar kulubu hep kadınlar kulubuuuu :))
kendı fotonuzu bekliyorum o zaman
aslında keskee buluşsak yaa ıst da .. ben gelırım bursadan ortak bı yerde buluşuruz ne güzel olurr yaa
hepımızın karnı şiş şiş :))))
görumceeeeeende gelsınnn:)))
bak o konuda hbr et bana he bekklıommmm :26:
bu arada supurgeyı temızledım abowwwwwwwwww mahfoldum yaaa şimdi evi supurcem
kocam aradı aşkım yorulduğun an bırak akşam ben devam ederım dıo
kıyamamm gurbaneyy gurbaneyyyyyy
CANIM GEÇMiş olsun ben su 4 ay boyunca 2 kez yakalandım idrar enfeksiyonuna bol bol su içmeye çalış idrarını hiç tutma temizliğe dikkat et sık sık iç çamaşırı değiş pamuklu olsun . günlük ped gibi şeyler koyma. hamilelikte daha sık yakalanılıyormuş enfeksiyona.ben antibiyotikle atlattım ama yapabileceğin en kolay şey bol bol su içmek. birde kızılcık suyu.. sanırım bu ay ve ağustosta cıkıyor erken cıktıysa bulabilirsn. idrar yollarına çok iyiymiş.
ahahhhh ben bu aral ı yemek istiorum müsadenleayyy keşke öle bişi olsa sen zaten ist. yi biliyosun gizoş ta buralarda uzak olmayan herkez ayyy ne heycanlı olur beee kocişinede benden bir alkış Allah var benim kide her işe zıplarda ben kendim yapmak istiyorum sonrada oram buram tutuluyo bu arada randevumuz salı günü canm ramazanın ilk günü
denizcim görümcem gelemez malesef yürüyemiyorkeşke gelse çok muhabbetlidir ara ara çekilmez olsada hayat dolu bakımlı çok hoş bir hatundur ...Rabbim sonumuzu hayır etsin
yuruyemuyor muuu((
ay ozur dılerım ya bılmeden pot kırdım ben cok kötü oldum suan
neden peki kaza mı gecırdı
papatya da var o da gelır bız onla sureklı görüşüyoruz whatsup tan ...
herkes ıcın uygun olursa ben gelırım hemennn
oha çok büyüüük olmuş düzelmiyooo amaaa
çok tatlı bebişine mutlulukla giydir annesi
ya nasıl ağzım sulanıyo bu veletlere bendaha almaya başlamadım sağlıkla giydir pamuk prensesine yavrummmmmmm
canlar...
Biz şimdi mama yemeğe gidiyoruzyine kulaktan dolma bişiler öğrendim bir çoğunuzun cinsiyetler kesinleşti ya hadi beyin fırtınası yapalım şimdiiiii.....
duyduğuma göre sol kasıkta genelde batmalar olunca kız bebekmiş sağ kasık ise erkek ne dersiniz
16 ağustos hakkaten geç gibi geldi bana da
benim bildiğim;
17. hafta 4lü test
20. hafta ayrıntılı ultrason
24. hafta şeker yüklemesi