2013 agustos gelınlerı buraya :)

bayramda neler yapacaksınız bakalım kızlar :)

dubai'ye tatile gidicez :)) bugünlerde nedense bu soruya hep bu iğrenç espriyle cevap veriyorum :))) biz biraz gelenekçi bi aileyiz canım bayramda ilk iki gün muhakkak burda oluruz annemler çok önem verir. sonra antalya'ya gideriz yüksek ihtimal kemer,ulupınar otaraflarada gecebilirz ama bunlar zaten sık yaptığımız seyler özel bi planımız yok yani:((

merhaba kızlar nasılsınız bakalım
uzun zaman oldu gelemedim ama artık gelicem elimden geldiği kadar
evlilikler nasıl gidiyor
bugün itibari ile 1,5 aylık yeniş evli sayılrım
24 ağustostu benim düğün tarhim
evdeyim çalışmıyorum ama artık çoook sıkıldım
önceden çalışıyordum zuzun zamandır ama ev bana göre değilmiş
sizler nasılsınız nasıl gidiyor bakalım

kızlar topikte kimse birbirinin evini görmedi
eklesek birbirimizide görsek olmaz mı ne dersiniz

kızlarrr...
konuya nasıl baslıcam bilemiyorum. yasmin kullanıyorum doğum kontrol hapı ikinci kutum bitti. bugün 4. günüm ama hala adet olmadım hamile olabilir miyim? Rabb'im aratmasın tabi bnde istiyorum anne olmayı ama daha cok erken. bütün gece uyumadım. aslında bütün regl belirtilerimde vardı ama dünden beri hiç belirtim yok gibi çok stres yaptım sizce hamile olabilir miyim?

canım bende yasmin kullandım ve aynı şeyler banada oldu
merak etme haptandır o
bende kafayı yicektim tabiki bebek istiyorum ama zamanında inş
10 gün gecikti adetim gelince resmen ohhh çekmiştim
yani nortmal bu gibi durumlar

bende artık d.k hapını bıralıcam eşimle konuştuk o koruncak
iştah açıklığı yaptı bana ve istemiyorum
okudumda sonuçta hormon hağı yan etkisi mutlaka olur diye dşünüyırum

dubai'ye tatile gidicez :)) bugünlerde nedense bu soruya hep bu iğrenç espriyle cevap veriyorum :))) biz biraz gelenekçi bi aileyiz canım bayramda ilk iki gün muhakkak burda oluruz annemler çok önem verir. sonra antalya'ya gideriz yüksek ihtimal kemer,ulupınar otaraflarada gecebilirz ama bunlar zaten sık yaptığımız seyler özel bi planımız yok yani:((

:) bizimde öyle ama sonuçta çalışan insanlarız ve tatili mumla arıyoruz. genciz ve yeni evliyiz bu yüzden bu bayram bizden umudu kesin dedik :) Mersin'e gidiyoruz :)

kızlar topikte kimse birbirinin evini görmedi
eklesek birbirimizide görsek olmaz mı ne dersiniz

Eklemek isterdim ama sonuçta bu forumu nickname'le kullanıyoruz. Evi bilen biri çıkar diye ben eklemeyi düşünmüyorum canım.

kızlar merhabalar
netim yoktu bir kaç gündür
anca gelebildim
nasılsınız bakalım
hafta sonu ablama gittik kaldık çok güzel geçti
çook özlemişim yaaaa

kızlaar uzuuuuuuun bi aradan sonra hepinize selamlar..
inşallah herkes iyidir
sevgili gelincikler sizlerden bir istirhamım var eşimin tayini olmadı hala dua istiyorum sizden aklınıza gelirse unutmayın olmaz mı :((
bu durumda .çok kişi var aslında biliyorum. bizim jenerasyonun sıkıntısı bu. ama o kadar yoruldum ki. işi bırakmıştım çalışmıyorum. hafta içi eşim tek kalmamı istemiyor yüzden kayınvalidemlerde kalıyorum. cuma akşam eşim geliyor birlikte evimize gidiyoruz pazar ikindiye kadar falan kalabiliyoruz. eşimi de özlüyorum ama evimi o kadar özlüyorum ki anlatamam. yaa hiç abartmıyorum rüyamda falan görüyorum :( eşyalarımı falan göresim gelio hep. haftasonu evdeyken mutfak dolaplarını açınca gözlerim doluo resmen özene bezene aldığım tencerelerimi tabaklarımı kullanamıyorum die:(((
kayınvalidemler de iiler bi sıkıntım yok sayılır ama insanın evi gibisi olmuo. ne kadar ii olsalar da illaki farklılıklar oluyor. bazen sinir olduğum şeyler oluo falan ama idare ediorum..
eşime karşı dayanıklı olmaya çalışıorum. o da zor durumda tabi. sıkıntımı üzüntümü belli etmemeye çalışıorum ama bu pazar g,derken dayanamadım koyverdim muslukları :(((
gittikçe zor olmaya başladı gidişi. ilk haftalar 5 gün çabucak geçiodu ama şimdi bitmek bilmio. sanki günler geçmiş gibi ama bugün daha salı...
allah herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin, hakkında hayırlı olana da gönlünü razı eylesin..içinde de bizim
azıcık içimi döktüm epeydir de giremiodum foruma..
haydi bakalım sağlıcakla..

kızlaar uzuuuuuuun bi aradan sonra hepinize selamlar..
inşallah herkes iyidir
sevgili gelincikler sizlerden bir istirhamım var eşimin tayini olmadı hala dua istiyorum sizden aklınıza gelirse unutmayın olmaz mı :((
bu durumda .çok kişi var aslında biliyorum. bizim jenerasyonun sıkıntısı bu. ama o kadar yoruldum ki. işi bırakmıştım çalışmıyorum. hafta içi eşim tek kalmamı istemiyor yüzden kayınvalidemlerde kalıyorum. cuma akşam eşim geliyor birlikte evimize gidiyoruz pazar ikindiye kadar falan kalabiliyoruz. eşimi de özlüyorum ama evimi o kadar özlüyorum ki anlatamam. yaa hiç abartmıyorum rüyamda falan görüyorum :( eşyalarımı falan göresim gelio hep. haftasonu evdeyken mutfak dolaplarını açınca gözlerim doluo resmen özene bezene aldığım tencerelerimi tabaklarımı kullanamıyorum die:(((
kayınvalidemler de iiler bi sıkıntım yok sayılır ama insanın evi gibisi olmuo. ne kadar ii olsalar da illaki farklılıklar oluyor. bazen sinir olduğum şeyler oluo falan ama idare ediorum..
eşime karşı dayanıklı olmaya çalışıorum. o da zor durumda tabi. sıkıntımı üzüntümü belli etmemeye çalışıorum ama bu pazar g,derken dayanamadım koyverdim muslukları :(((
gittikçe zor olmaya başladı gidişi. ilk haftalar 5 gün çabucak geçiodu ama şimdi bitmek bilmio. sanki günler geçmiş gibi ama bugün daha salı...
allah herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin, hakkında hayırlı olana da gönlünü razı eylesin..içinde de bizim
azıcık içimi döktüm epeydir de giremiodum foruma..
haydi bakalım sağlıcakla..

sende benim gibi evlenip dertlenenlerdensin desene :(
umarım eşin en kısa zamanda atanırda sende özene bezene aldığın eşyalarını kullanırsın.

kızlarr
herkes akşama ne yaptığını yazsa ne güzel olur dimi?? birbirimizden fikir almış oluruz.

kızlarr uzun bir aradan sonra bende geldimm :) 2 ay oldu düğün olalı zaman nasıl da aktı geçti ihmal ettik topiğimizi ben hala daha evimi yerleştirmeye çalışanlardanım tayinim geç belli olunca benim işlerim hep sarktı okadar zor oldu ki okullarda açılınca bir yandan çocuklar bir yandan ev beni çook yorduu ama sonunda 9 günlük tatile başlamış bulunmaktayımm :) bayramda ilk iki gün annemlerin yanında olucaz ben şimdiden geldi zaten sonra da kayınvalidemlere gitcez sonra da hemen evime gitmek istiyorum .çok özledim evimii kızlar sonra da eşimin görevi var bir ay olmuyacak buna canım çok sıkılıyo ayrı kalmak istemiyorum kocişkomdan çoook özlüyorum onuu

aynen tatlım bencede canlansın artık şu topikk :52:

ben dün akşamdan başlıyım ozaman araya bayram girer bayramdan sonra devam ederiz :)
kaşarlı mantar sote,
pirinç pilavı,
dereotlu sumaklı salata,
kola...
bugüne öğleyemeğimiz yok daha eve gidince ayarlarım bişeyler:)))

kızlaaarrr tatil bitti.....
anlatın bakalım nasıldı bayram

kızlaaarrr tatil bitti.....
anlatın bakalım nasıldı bayram

selammm :)
biz Mersin'deydik tatil boyunca çok güzel geçti.
ilk defa gittim ve çok beğendim.
yazın gelsen sıcaktan bunalırdın hiç sevmezdin dediler :)
mersinliler sıcağa öyle alışmışlarki hava 26 derece olunca kazak, mont, bot falan giyiyorlardı bildiğiniz üşüyorlardı :)
bense şortlarla gezdim kendimi anormal hissediyordum :)
Tekirdağ'da yazın zaten en yüksek sıcaklık 30 derece falan :)
cennet-cehennem ve astım mağaralarına gittik.
kız kalesine gittik, atatürk evi'ne gittik.
Onun dışında forum, marina gibi alışveriş merkezleri falan vardı öyle gezdik :)
birde Kelebeğin Rüyası filmi tekrar vizyona girmiş ilk seferde izlemek kısmet olmamıştı onu izledik.
derkenn tatil bitti evimize geldik :)
sizlerin nasıldı?

kızlar ben çok cevap yazamadım ama bakayım dedim...bayramda eşimin memleketine aslında benim de memleketime gittik..herşey güzeldi...yoğundu biraz...çok gelme -gitme olayı oldu...çok fazla yorulmadım...bu yeni gelin çalışsın modunda değildi kimse...şimdi ttil bitti iş başladı bu ara baya yoğun ve koşuşturmaca..ayrıca kendi anne ve babamı da çok özlediğim için hasret gidereceğiz

kızlarr merhaba :) bayam benm baya yoğunduu ilk gün yaşadığımız ildeydik bizimkilerin bi kısmını gezdik akşamına yola çıkıp eşimin akrabalarının olduğu ile gittik. 4. gün geri döndük baya yoğun geçti :1: o şekilde atlattım bayramı :) e3vim çok kirliydi 2 gündür temizlik yapıyorum resmen canım çıktı:23::23:

Back