• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

benim bayramımda eşimin memleketnde geçti
ama güzeldi çok şükür
10 gn yaptık bizde tatilimizi ben şu an çalışmadığım için eşim 2 gün daha izin aldı ve güzel geçti
ama eve alışamadım şimdi o curcunadan sonra tabiki
anenmelre gideceğiz inş çook özledim çünkü resmen gözümde tütüyorlar hepsi
yiğenmelrim,annem,ablam babam eniştem hepsini çook özledim:43::43:

selammm :)
biz Mersin'deydik tatil boyunca çok güzel geçti.
ilk defa gittim ve çok beğendim.
yazın gelsen sıcaktan bunalırdın hiç sevmezdin dediler :)
mersinliler sıcağa öyle alışmışlarki hava 26 derece olunca kazak, mont, bot falan giyiyorlardı bildiğiniz üşüyorlardı :)
bense şortlarla gezdim kendimi anormal hissediyordum :)
Tekirdağ'da yazın zaten en yüksek sıcaklık 30 derece falan :)
cennet-cehennem ve astım mağaralarına gittik.
kız kalesine gittik, atatürk evi'ne gittik.
Onun dışında forum, marina gibi alışveriş merkezleri falan vardı öyle gezdik :)
birde Kelebeğin Rüyası filmi tekrar vizyona girmiş ilk seferde izlemek kısmet olmamıştı onu izledik.
derkenn tatil bitti evimize geldik :)
sizlerin nasıldı?
merhaba canım yazında görünce merak ettim sen tekirdağda mı oturuyorsun :)

kızlarr neler yapıyorsunuz bakalım?
hiç kimseden ses çıkmıyor.
aranızda bebek isteyen var mı :)

kızlarr neler yapıyorsunuz bakalım?
hiç kimseden ses çıkmıyor.
aranızda bebek isteyen var mı :)

ben çok uzak değilim aslında hemen istemesem de anne olmayı çok ama çok istiyorum. ama daha cok yeniyiz azıcık evliliğin tadını cıkaralım. sen ne düşünüyosun??

ben çok uzak değilim aslında hemen istemesem de anne olmayı çok ama çok istiyorum. ama daha cok yeniyiz azıcık evliliğin tadını cıkaralım. sen ne düşünüyosun??

valla canım aynen bende senin gibi düşünüyorumda :)
dün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim düüğünü bizden 1,5 ay önce olmuştu.
sonrada gece rüyamda çok tatı maviş gözlü bir erkek bebeğiyle oynadığımı gördüm içim bir tuhaf hisle doldu :)
aslında o kadar çok istiyorumki bebiş ama daha erken :)

merhaba kızlarrr :) bakıyoum da bebek düşünmeye başlamışsınızzz :1::emir_bebek: bakalım en önce kim hamile kalcak :1: nasıl geçiyo günlerinizz :nazar:

merhaba kızlarrr :) bakıyoum da bebek düşünmeye başlamışsınızzz :1::emir_bebek: bakalım en önce kim hamile kalcak :1: nasıl geçiyo günlerinizz :nazar:

en az 1 yıl ertelemeli olarak düşünüyorum caım :)
görümcem bekar yaza onun düğünü olma ihtimali var onun düğünü geçmeden istemiyorum :)
biz ikimiz kardeş gibi olduk görümcemle
Görümcem gelin olduğunda en büyük yardımcısı ben olacağım onun için hamile falan olmamam gerek :)

dünyalar tatlısı bi yeğenim var maaşAllah onu görünce hemen bnmde olsun istiyorum, sonra biraz daha bekleyelim diyorum bnde 1.yılın sonunda düşünmeye baslarım en erken diye düşünmekteyim ama belli olmaz tabi. sen ne zaman düşünüyosun? günlerimiz iyi çok şükür ben yeni saate alışamadım o sıkıntım var sürekli uykum geliyo:))

do-majorr sana sesleniyorumm (çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum :) )
bi günlük düğün için bebişi erteleme hem daha net değilmiş de. çok güzel hamile kıyafetleri var

merhaba kızlar, ben de bebiş olsun çok istiyorum ama maddi açıdan hiç hazır değiliz daha kendimizi zar zor geçindiriyoruz şöyle 1 yıl bir geçsin hayatımız tam rayına otursun o zaman bebiş için daha doğru olacak sanırım. anneme konu komşu soruyormuş bebek var mı diye, insanlar ne kadar meraklı :))

merhaba kızlar, ben de bebiş olsun çok istiyorum ama maddi açıdan hiç hazır değiliz daha kendimizi zar zor geçindiriyoruz şöyle 1 yıl bir geçsin hayatımız tam rayına otursun o zaman bebiş için daha doğru olacak sanırım. anneme konu komşu soruyormuş bebek var mı diye, insanlar ne kadar meraklı :))

eskiden süregelmiş bi durum var insanlarda evlenir evlenmez hamile kalınır kalınmazsa bak bak çocukları olmuyo moduna geçilir. artık hrsey değişti çiftler hazır olduklarına bebek sahibi oluyolar ki en mantıklısı bana göre. biraz da tabi insanların bilinçaltında evlendi sıra bebekte düşüncesi var geçen ay 5 kişi rüyasında beni hamile gördü:))

eskiden süregelmiş bi durum var insanlarda evlenir evlenmez hamile kalınır kalınmazsa bak bak çocukları olmuyo moduna geçilir. artık hrsey değişti çiftler hazır olduklarına bebek sahibi oluyolar ki en mantıklısı bana göre. biraz da tabi insanların bilinçaltında evlendi sıra bebekte düşüncesi var geçen ay 5 kişi rüyasında beni hamile gördü:))

evet haklısın, bir de seninle aynı zamanla evlenenlerden hamile olanlar olunca hemen sıra sende oluveriyor :) zamanı gelince Allah bizlere de hayırlısıyla nasip eder inşallah :31:

dünyalar tatlısı bi yeğenim var maaşAllah onu görünce hemen bnmde olsun istiyorum, sonra biraz daha bekleyelim diyorum bnde 1.yılın sonunda düşünmeye baslarım en erken diye düşünmekteyim ama belli olmaz tabi. sen ne zaman düşünüyosun? günlerimiz iyi çok şükür ben yeni saate alışamadım o sıkıntım var sürekli uykum geliyo:))

do-majorr sana sesleniyorumm (çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum :) )
bi günlük düğün için bebişi erteleme hem daha net değilmiş de. çok güzel hamile kıyafetleri var

bizim düğünlerimizde bir gün sürdü ama hazırlıkları aylar aldı :)
çoklu alıntı yapmak için alıntı yapacağın kişilerin yazılarının sağ alt tarafındaki "+ olanı işaretlemen yeterli canım :)
sonrada sayfanın en altındaki konuya cevap vere tıklıyorsun :)

bizim düğünlerimizde bir gün sürdü ama hazırlıkları aylar aldı :)
çoklu alıntı yapmak için alıntı yapacağın kişilerin yazılarının sağ alt tarafındaki "+ olanı işaretlemen yeterli canım :)
sonrada sayfanın en altındaki konuya cevap vere tıklıyorsun :)

merhaba kızlar ben çok az nete girebiliyorum uzak kaldım buradan :(
biz aslında evlendikten 4-5 ay sonra bebiş denemeye başlarız die düşünüoduk eşimle evlenmeden önce ama eşimle ayrıyız ne yazık ki:((( burda da dertlendim bu durumdan daha önceleri. tayin için uğraşıoruz hala. o sebepten şu an bilemiorum ama bildiğim tek şey çok istediğim (: allah hepimize hayırlısından nasip eder inşallah. eşim bana; tayinim bi olsun ben gelir gelmez hemen bırak hapı hemen denemeye başlyalaım dio:) ama bu seferde benm iş durumum var. şu an çalışmıorum ama iş arıorum evlenmeden önce çalışıodum. düzenli bişim olsn öle bebiş olsun diorum bakalım nolcak:)

peki evlilikten ne umuodunuz ne buldunuz kızlar :) nasıl gidior kocişlerle ;)

valla pek bir fark yok benim açımdan :) kaynanamla oturduğum için ne evimde yemek yapabiliyorum, nede nişanlıyken onların evine giderken oturduğumdan farklı bir şekilde oturuyorum.
şöyle koltuklara yayılıp birbirimize sarılıp bir film bile izleyemedikten sonra ha nişanlı kalmışım ha evli olmuşum. sadece gece uyurken yanımda kocam var o kadar. onun için ben pekte umduğumu bulamadım evliliğimden. bekarken hep kendi düzenimi kurma hayalim vardı şimdi evlendim hala böyle bir hayalim var. kaynanam bazen akşam kalmaya kardeşine gidiyor sabah daha biz yataktayken geliyor. başbaşa bir kahvaltı bile edemedik daha evimizde. herkesin bir derdi var yani canımmm ):

merhaba kızlar ben çok az nete girebiliyorum uzak kaldım buradan :(
biz aslında evlendikten 4-5 ay sonra bebiş denemeye başlarız die düşünüoduk eşimle evlenmeden önce ama eşimle ayrıyız ne yazık ki:((( burda da dertlendim bu durumdan daha önceleri. tayin için uğraşıoruz hala. o sebepten şu an bilemiorum ama bildiğim tek şey çok istediğim (: allah hepimize hayırlısından nasip eder inşallah. eşim bana; tayinim bi olsun ben gelir gelmez hemen bırak hapı hemen denemeye başlyalaım dio:) ama bu seferde benm iş durumum var. şu an çalışmıorum ama iş arıorum evlenmeden önce çalışıodum. düzenli bişim olsn öle bebiş olsun diorum bakalım nolcak:)

hangihapı kullanıyosun canım? bnde kullanıyorumda 4.kutuya basladım tedirgin olmaya basladım bebiş açısından sorun çıkarırsa diye. ama kullanmaktan da vazgecemiyorum çok rahat ve hiç yanetkisini görmüyorum. ben jinekoloğada gittim istediğim kadar kullanabileceğimi söyledi ama yine de etraftan duyulanlardan daha cok etkileniyorum sanırım

Back