2013 agustos gelınlerı buraya :)

ne yazacağımı bilemiyorum çünkü tatlımm :D bütün gün evdeyim aynı zamanda eşimde orda kıl mı var burda toz mu var derken gün bitiyo:D napacam ben yaa ev çok sıkıcı :51: kendime puzzle sipariş ettim eşimde helikopter biz kafayı yedik galibaa :ssz::ssz::emir_bebek::emir_bebek::23::23:

ayyy ne güzeeellll :) biz haftasonunu iple çekiyoruz geç uyanıp rahat rahat kahvaltı yapmayı cok seviyoruz. haftaiçi koşuşturmayla geçiyor ki benim mesai saatlarim evli bi bayan için uygun. bankada çalışanlar falan nasıl yetişiyolar bilmiyorum bankada çalıştığım zamanları düşünüyorumda hem iş hem ev mümkün değil gitmez.

ayyy ne güzeeellll :) biz haftasonunu iple çekiyoruz geç uyanıp rahat rahat kahvaltı yapmayı cok seviyoruz. haftaiçi koşuşturmayla geçiyor ki benim mesai saatlarim evli bi bayan için uygun. bankada çalışanlar falan nasıl yetişiyolar bilmiyorum bankada çalıştığım zamanları düşünüyorumda hem iş hem ev mümkün değil gitmez.

bende işe başlamak istiyorum:14: çalışanlara çok güzel geliyo ama bi süre sonra sıkıyo tatlım :14: sanırım birazda üşengecim şuan mesela evin işleri duruyo ve ben daha oturuyorum :27: sanırım kötü bi ev hanımıyımmm:51::27::23:

bende işe başlamak istiyorum:14: çalışanlara çok güzel geliyo ama bi süre sonra sıkıyo tatlım :14: sanırım birazda üşengecim şuan mesela evin işleri duruyo ve ben daha oturuyorum :27: sanırım kötü bi ev hanımıyımmm:51::27::23:

çalışmanın en güzel yanı her şeyi bir düzene oturtmak. evde olunca nasıl olsa evdeyim sonra yaparım mantığıyla işler kalıyor :)
boşver sen şimdi evde olmanın keyfini çıkar.
bak bana sabahın 6.30'unda yataktan kalkıyorum kocacığımı bırakıp işe geliyorum :(
kocana güzel yemekler yap ben yapamıyorum mesela kaynanam sağolsun hiç fırsat vermiyor :)

kızlar biz düğünden önce ev almıştık ama ev sıfır değildi şimdi mutfak dolaplarını değiştirmek istiyoruz.
dün gittik proje çizdirdik beğendik ama ben renk konusunda biraz kararsız kaldım.
beğendim renkler ekte koyduğum resimdekine çok yakın.
alt dolaplar sütlü kahve olacak üstte kırık beyaz. her ikiside parlak lake olacak.
cam kapaklı dolap istemedim kullanışlı olmuyor diye.
bu dolapların tam karşısındaki duvarda yine küçük bir tezgah olacak bar taburesiyle kullanacağız sabah işe giderken kahvaltı yapmak için. onun üzerinede küçük bir dolap yaptırıyoruz. o da üst dolapların renginde olacak.
sizce nasıl renkler mutfak için?

Eklentiler

• $mutfak.JPG
    $mutfak.JPG
    45,5 KB · Görüntüleme: 69
kızlar biz düğünden önce ev almıştık ama ev sıfır değildi şimdi mutfak dolaplarını değiştirmek istiyoruz.
dün gittik proje çizdirdik beğendik ama ben renk konusunda biraz kararsız kaldım.
beğendim renkler ekte koyduğum resimdekine çok yakın.
alt dolaplar sütlü kahve olacak üstte kırık beyaz. her ikiside parlak lake olacak.
cam kapaklı dolap istemedim kullanışlı olmuyor diye.
bu dolapların tam karşısındaki duvarda yine küçük bir tezgah olacak bar taburesiyle kullanacağız sabah işe giderken kahvaltı yapmak için. onun üzerinede küçük bir dolap yaptırıyoruz. o da üst dolapların renginde olacak.
sizce nasıl renkler mutfak için?

evin hayırlı uğurlu olsun mutlulukla sağlıkla otur canım. benm mutfak dolaplarım kırmızı krem ben cok seviyorum resim ekleyebilirsem eklemeye calışayım aksama seninde kendi evinmiş dilediğin gibi yaptırabilirsin sana tavsiyem sadece markalara takılı kalma. mutfakta enerjisi yüksek renkler kullanman daha iyi olur bnce yeşil görmüştüm inanılmaz hoş durmuş.

evin hayırlı uğurlu olsun mutlulukla sağlıkla otur canım. benm mutfak dolaplarım kırmızı krem ben cok seviyorum resim ekleyebilirsem eklemeye calışayım aksama seninde kendi evinmiş dilediğin gibi yaptırabilirsin sana tavsiyem sadece markalara takılı kalma. mutfakta enerjisi yüksek renkler kullanman daha iyi olur bnce yeşil görmüştüm inanılmaz hoş durmuş.

balkon camekanla kapalı olduğu için balkon duvarını kırıp oraya cam tuğla yapacağız.
bar taburelerini turkuaz almayı düşünüyorum eğer öyle bulursam lambasınıda aynı istiyorum.
canlı renklerden çok çabuk sıkılıyorsun onun için daha sade renkler tercih edip diğer aksesuarlarla renklendirmeyi düşündüm.

balkon camekanla kapalı olduğu için balkon duvarını kırıp oraya cam tuğla yapacağız.
bar taburelerini turkuaz almayı düşünüyorum eğer öyle bulursam lambasınıda aynı istiyorum.
canlı renklerden çok çabuk sıkılıyorsun onun için daha sade renkler tercih edip diğer aksesuarlarla renklendirmeyi düşündüm.

sen beyaz esyalarını nasıl almıştn ankastre değilse uyum sorunu yasayabilirsin fırınında ve buzdolabında

sen beyaz esyalarını nasıl almıştn ankastre değilse uyum sorunu yasayabilirsin fırınında ve buzdolabında

biz kayınvalideyle oturduğumuz için dolapları yapana kadar onunkiler kalsın dedik.
dolapları yaparken alırız diye şimdi alacağız canım fırın ocak davlumbaz 3'lüsünü.

biz kayınvalideyle oturduğumuz için dolapları yapana kadar onunkiler kalsın dedik.
dolapları yaparken alırız diye şimdi alacağız canım fırın ocak davlumbaz 3'lüsünü.

çok süper isabetli bi karar olmuş :21: yarım metrekare granit kesildi tezgahımdan ocak için mahvoldu mutfağım perdelerimde takılmıstı. kırmızı dolaplar görünmüyodu tozdan sinirimden ağlamıştım:)

çok süper isabetli bi karar olmuş :21: yarım metrekare granit kesildi tezgahımdan ocak için mahvoldu mutfağım perdelerimde takılmıstı. kırmızı dolaplar görünmüyodu tozdan sinirimden ağlamıştım:)

hmmm kötü olmuş o zaman canım. çok toz çıkıyor en ufak bir çivi çakılınca bile bir sürü toz oluyor.
dün gidip mutfak dolaplarını kesinleştirdik. bugünde gidip ankastreleri alacağız. beyaz almayı düşünüyorumda bakalım :)
buz dolabı ve derin dondurucusu vardı kaynanamın hepsi yeni olduğu için tekrar beyaz eşya almadık.
şimdilik derin dondurucu çok moralimi bozuyor.
bir sürü yer kaplıyor kapağı önden açılanlardan olduğu için dolabın içine gömülecek.
ahh bizim annelerimiz kış için fasulye, salça, menemen yapmasalar olmazki
sonrada onları koyacak yer bulamıyorlar.
birde mutfakla balkon arasındaki kapı kalkacak camekan var zaten balkonda. kırılan duvarın yerine cam tuğla yaptıracağız.
birde turkuaz renkte metal ayaklı bar taburesi arıyorum ama bulamıyorum internette bildiğiniz bir site var mı kızlar?

Selam kızlarrr :)
Allaha şükür sağ sağlim düğünleri atlattık..:)
25 gün olmuş ben evleneli :)
Ben hemen bebek isteyenlerdenim hiççç korunmadık Allahım hayırlısını versin insallah :))

kızlar bu setlerden biri ama hangisi???

Eklentiler

• $beyaz set arçelik.JPG
    $beyaz set arçelik.JPG
    18,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $beyaz set vestel.JPG
    $beyaz set vestel.JPG
    17,5 KB · Görüntüleme: 59
Ben hemen bebek isteyenlerdenim hiççç korunmadık Allahım hayırlısını versin insallah :))

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşAllah. bu topikte hemen bebiş isteyen bi sen varsın sanırım.

tümüne bakınca bnce ikinci canım ama etkilemiyim seni. ilkinin fırın camı da güzelmiş :)

bende ikinciyi istiyorum zaten :)
bugün gidip bakacaktık ama başka işimiz çıktı yarına kaldı artık.
ilki sadece alternatifti :)
cam ocak olması birde ocaktaki demirlerin ayrı olması daha güzel gösteriyor.
annemlerdekide bunun siyah olanıydı.

ayyy ilk geceden hamile mi kaldınn laflarını duymak istemeyenlerdenim ben :)
onun dışında da bir sürü borç harç varken bebek düşünemiyoruz malesef.
yoksa aslında o kadar çok istiyorum ki.
yaz bebeği mi olsa kış bebeği mi olsa diye düşünüyorum :)
isimler arıyorum şimdiden ama en az 1.5 yıl bebiş olmayacak.

Allah inşallah işlerinizi rast getirsin :)
Bebek bereketiyle gelirmiş ya..
Tabi Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olur ama ben çalışmıyorum evdede sıkılıyorum.Bide hormonlarım düzensiz çıkmıştı.
Ondan korkuyorum Allah korusun olmaz diye o yüzden bitane olsun dedik.
Hayırlısıyla bekliyoruz :)

bende ikinciyi istiyorum zaten :)
bugün gidip bakacaktık ama başka işimiz çıktı yarına kaldı artık.
ilki sadece alternatifti :)
cam ocak olması birde ocaktaki demirlerin ayrı olması daha güzel gösteriyor.
annemlerdekide bunun siyah olanıydı.

demirlerinin ayrı olması çok büyük rahatlık hem canım bulaşık makinesinde çok yer kaplamıyo 4 tabak boyutunda hemen hemen:))

Back