doğru düğün başlı başına bi telaş tatlım 1 senede tam ideal zaman bence :) inşallah istediğimiz zamanda kucağımıza alırız bebişlerimiziien az 1 yıl ertelemeli olarak düşünüyorum caım :)
görümcem bekar yaza onun düğünü olma ihtimali var onun düğünü geçmeden istemiyorum :)
biz ikimiz kardeş gibi olduk görümcemle
Görümcem gelin olduğunda en büyük yardımcısı ben olacağım onun için hamile falan olmamam gerek :)
dünyalar tatlısı bi yeğenim var maaşAllah onu görünce hemen bnmde olsun istiyorum, sonra biraz daha bekleyelim diyorum bnde 1.yılın sonunda düşünmeye baslarım en erken diye düşünmekteyim ama belli olmaz tabi. sen ne zaman düşünüyosun? günlerimiz iyi çok şükür ben yeni saate alışamadım o sıkıntım var sürekli uykum geliyo:))
do-majorr sana sesleniyorumm (çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum :) )
bi günlük düğün için bebişi erteleme hem daha net değilmiş de. çok güzel hamile kıyafetleri var
tatlım ben normalinde 2 3 sene diyodum ama ben de yavaş yavaş bebeğe odaklanmaya başladım biraz düzenimi oturtup önümü gördükten sonra ki bu 1 sene snraya denk geliyo allah nasip ederse seneye düşünüyorum ama eşimin daha haberi yok