• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

en az 1 yıl ertelemeli olarak düşünüyorum caım :)
görümcem bekar yaza onun düğünü olma ihtimali var onun düğünü geçmeden istemiyorum :)
biz ikimiz kardeş gibi olduk görümcemle
Görümcem gelin olduğunda en büyük yardımcısı ben olacağım onun için hamile falan olmamam gerek :)
doğru düğün başlı başına bi telaş tatlım 1 senede tam ideal zaman bence :) inşallah istediğimiz zamanda kucağımıza alırız bebişlerimizii :49:

dünyalar tatlısı bi yeğenim var maaşAllah onu görünce hemen bnmde olsun istiyorum, sonra biraz daha bekleyelim diyorum bnde 1.yılın sonunda düşünmeye baslarım en erken diye düşünmekteyim ama belli olmaz tabi. sen ne zaman düşünüyosun? günlerimiz iyi çok şükür ben yeni saate alışamadım o sıkıntım var sürekli uykum geliyo:))

do-majorr sana sesleniyorumm (çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum :) )
bi günlük düğün için bebişi erteleme hem daha net değilmiş de. çok güzel hamile kıyafetleri var

tatlım ben normalinde 2 3 sene diyodum ama ben de yavaş yavaş bebeğe odaklanmaya başladım:52: biraz düzenimi oturtup önümü gördükten sonra ki bu 1 sene snraya denk geliyo allah nasip ederse seneye düşünüyorum :49::52: ama eşimin daha haberi yok :32::32:

doğru düğün başlı başına bi telaş tatlım 1 senede tam ideal zaman bence :) inşallah istediğimiz zamanda kucağımıza alırız bebişlerimizii :49:

tatlım ben normalinde 2 3 sene diyodum ama ben de yavaş yavaş bebeğe odaklanmaya başladım:52: biraz düzenimi oturtup önümü gördükten sonra ki bu 1 sene snraya denk geliyo allah nasip ederse seneye düşünüyorum :49::52: ama eşimin daha haberi yok :32::32:

:) eşinin haberi yok mu iyimiş :) bende görümcemin düğünü olunca sonuçta yine masrafımız olacak birazda o yüzden erteliyorum işte. rahat bir hamilelik geçirmek istiyorum çünkü.

hangihapı kullanıyosun canım? bnde kullanıyorumda 4.kutuya basladım tedirgin olmaya basladım bebiş açısından sorun çıkarırsa diye. ama kullanmaktan da vazgecemiyorum çok rahat ve hiç yanetkisini görmüyorum. ben jinekoloğada gittim istediğim kadar kullanabileceğimi söyledi ama yine de etraftan duyulanlardan daha cok etkileniyorum sanırım

ben yasmin kullanıyorum canım yanılmıyorsam 5.kutudayım hiçbir yan etki görmedim hatta olumlu şeyler oldu mesela adetlerim çok sıkıntılı geçerdi ağrı sancı kusma vs hiçbiri yok şükür sıfır sancı çok mutluyum o yüzden:) ayrıca göz çevremde ufak güneş lekelerim vardı onların rengi belirgin şekilde açıldı belli olmuyorlar. tenimin rengi bile değişti sanki :) dk hapları sanılanın aksine kısırlık falan yapmazmış ben de araştırdım ama uzun süre kullanmamakta da fayda illaki. çünkü neticede hap içiyoruz. uzun süreden kasıt da yıllar yıllarca kullanmak :)bebişe kadar kullanmayı düşünüyorum zaten emzirirken kullanılmıo bildiğim kadarıyla allah nasip ederse bebeğim olduktan sonra başka bi yöntem düşünürüm.

valla pek bir fark yok benim açımdan :) kaynanamla oturduğum için ne evimde yemek yapabiliyorum, nede nişanlıyken onların evine giderken oturduğumdan farklı bir şekilde oturuyorum.
şöyle koltuklara yayılıp birbirimize sarılıp bir film bile izleyemedikten sonra ha nişanlı kalmışım ha evli olmuşum. sadece gece uyurken yanımda kocam var o kadar. onun için ben pekte umduğumu bulamadım evliliğimden. bekarken hep kendi düzenimi kurma hayalim vardı şimdi evlendim hala böyle bir hayalim var. kaynanam bazen akşam kalmaya kardeşine gidiyor sabah daha biz yataktayken geliyor. başbaşa bir kahvaltı bile edemedik daha evimizde. herkesin bir derdi var yani canımmm ):

canım yaa senle benzio kaderlerimiz :(( ben sadece haftaiçi kaynanamlarla kalıorum ve yanımda kocam yok. evimin huzurunu rahatlığını çok arıorum. saolsunlar iiler şimdiye kadar beni kıracak üzecek bi davranışları yada sözleri olmadı ama yine de farklı bi aile sonuçta illaki farklılıklar oluo. insanın ayağını uzata uzata oturamaması istediği programı izleyememesi acıktığında dolabı açığ bişi alamaması sıkıntılı tabi ki.yani ben de hayalimdeki evliliği yaşayamıyorum umarım çabuk geçer. sen de ayrı eve çıkarsın inşallah en kısa sürede.kocacığınla romantizmin dibine vurursunuz:)

canım yaa senle benzio kaderlerimiz :(( ben sadece haftaiçi kaynanamlarla kalıorum ve yanımda kocam yok. evimin huzurunu rahatlığını çok arıorum. saolsunlar iiler şimdiye kadar beni kıracak üzecek bi davranışları yada sözleri olmadı ama yine de farklı bi aile sonuçta illaki farklılıklar oluo. insanın ayağını uzata uzata oturamaması istediği programı izleyememesi acıktığında dolabı açığ bişi alamaması sıkıntılı tabi ki.yani ben de hayalimdeki evliliği yaşayamıyorum umarım çabuk geçer. sen de ayrı eve çıkarsın inşallah en kısa sürede.kocacığınla romantizmin dibine vurursunuz:)

bizim ayrı eve çıkmamız gibi bir durumumuz olamaz çünkü ev zaten bizim canım. Kaynanamla görümcem bizim yanımızda kalıyorlar ama dışardan bakanlar sanki biz onların yanında kalıyormuşuz gibi algılıyor. Biz eşimle kredi çekip ev aldık düğünden 3 ay önce şimdi onun borcuna çalışıyoruz anlayacağın.

Ama daha cok yenı nolur cok dua edın daha 2 haftalık bebegım:16::16::16:

canııımmm allah tamamına erdirsin inşallah. çok sevindim. aramızdan ilk kim hamile olacak die merak ediodum sen çıktın :) sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah. rabbim sana ve ailene sağlıklı uzun ömür versin. tekrardan tebrikler

bizim ayrı eve çıkmamız gibi bir durumumuz olamaz çünkü ev zaten bizim canım. Kaynanamla görümcem bizim yanımızda kalıyorlar ama dışardan bakanlar sanki biz onların yanında kalıyormuşuz gibi algılıyor. Biz eşimle kredi çekip ev aldık düğünden 3 ay önce şimdi onun borcuna çalışıyoruz anlayacağın.

anladım canım ne güzel genç yaşta ev sahibi olmuşsunuz allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

canııımmm allah tamamına erdirsin inşallah. çok sevindim. aramızdan ilk kim hamile olacak die merak ediodum sen çıktın :) sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah. rabbim sana ve ailene sağlıklı uzun ömür versin. tekrardan tebrikler

allah nazarlardan saklasın ayrıca ;)

ben yasmin kullanıyorum canım yanılmıyorsam 5.kutudayım hiçbir yan etki görmedim hatta olumlu şeyler oldu mesela adetlerim çok sıkıntılı geçerdi ağrı sancı kusma vs hiçbiri yok şükür sıfır sancı çok mutluyum o yüzden:) ayrıca göz çevremde ufak güneş lekelerim vardı onların rengi belirgin şekilde açıldı belli olmuyorlar. tenimin rengi bile değişti sanki :) dk hapları sanılanın aksine kısırlık falan yapmazmış ben de araştırdım ama uzun süre kullanmamakta da fayda illaki. çünkü neticede hap içiyoruz. uzun süreden kasıt da yıllar yıllarca kullanmak :)bebişe kadar kullanmayı düşünüyorum zaten emzirirken kullanılmıo bildiğim kadarıyla allah nasip ederse bebeğim olduktan sonra başka bi yöntem düşünürüm.
bnde yasmin kullanıyorum. adet süremde ve miktarında azalma var bu biyandan iyi çünkü ben özellikle 2. gün çok rahatsz oluyodum
Geldim Geldim Kızlar :)

Evet Ben Anne oluyorum ınssssssssssss ..Çok guzel bı duygu hpınız yasayın ıns
ooooo tebrik ederiiiiiiiiiiimmmmmm:)) çok mutlu oldum Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)

heheh saolun kızlar vala herkes sasırıo ne cabuk dıe ama bızde ılk dusunmuoduk ama bebekte olsun dedık ya ıns saglıklı olur kızlar

merhaba,
herkese kolaylıklar ve mutluluklar. kiraya çıkan arkadaşlara bir sorum olacak internetten okuduğumuz kadarıyla temmuz 2012'de yeni kanun çıkmış; artık depozito ev sahibine verilmiyormuş, bankaya vadeli hesaba bizim adımıza yatıyormuş ama ev sahibinin onayı olmadan çekilmiyormuş. fakat birkaç evi beğenir gibi olduğumuzda emlakçılar hiç bundan haberi yokmuş gibi ya da ev sahipleri yanaşmaz gibi konuştular, kafamız karıştı açıkçası. sizler ne yaptınız depozito işini, bir de çok yüksek ben bir kira sanıyordum 2 kira istiyorlar :50:

heheh saolun kızlar vala herkes sasırıo ne cabuk dıe ama bızde ılk dusunmuoduk ama bebekte olsun dedık ya ıns saglıklı olur kızlar

biraz erken olmuş doğum yaptığında 1. senenizi kutlamış olur musunuz bilmiyorum ama her şeyin hayırlısı :)
beklenecek bir şey yoksa o sorumluluğun altından kalkacağınıza inanıyorsanız en iyisini yapmışsınız :)
bende çok istiyorum tabiki ama onun için gerekli koşullara sahip değilim şuan.
benim biraz daha zamana ihtiyacım var zaten eşim benim bebeğim gibi hep onunla ilgileniyorum ikisiyle birlikte başedemem :)
kız mı erkek mi acaba :)
isim aramayada başlarsınız siz şimdi ne güzel :)

biraz erken olmuş doğum yaptığında 1. senenizi kutlamış olur musunuz bilmiyorum ama her şeyin hayırlısı :)
beklenecek bir şey yoksa o sorumluluğun altından kalkacağınıza inanıyorsanız en iyisini yapmışsınız :)
bende çok istiyorum tabiki ama onun için gerekli koşullara sahip değilim şuan.
benim biraz daha zamana ihtiyacım var zaten eşim benim bebeğim gibi hep onunla ilgileniyorum ikisiyle birlikte başedemem :)
kız mı erkek mi acaba :)
isim aramayada başlarsınız siz şimdi ne güzel :)

cnm inan bana bizimde şuan şartlarımız çok müsait değil ev aldık kredi ödüyoruz ama onun rızkını verir rabbim aç bırakacak değil inş bende senin gibi düşünüyordum ilk başlarda daha 2 senemiz var diodum ama bu farklı birşeymiş ya hiç pişman olmuyorsun inan bana inş en kısa zamanda sizede versin rabbim ama size tavsiyem kızlar cok fazla korunmayın doktorun bana soyledği bu çünkü vucut alışkanlık kazanıomus

Rabb'im hayırlısı sağlıklısını versin en uygun zamanı tabiki Allah bilir ama bana da şimdilerde biraz erken geliyo daha çok yeniyiz. mervebaki'nin bebiş haberini duyunca dün aksam eşimle tekrar konusu açıldı olsa en büyük mutluluk. bakalım birazdaha zaman gecsin. bebeğimiz erkek olursa isim konusunda fikir ayrılıklarımız olucak ama o da halledilir nasılsa:)

Back