kızlaar uzuuuuuuun bi aradan sonra hepinize selamlar..
inşallah herkes iyidir
sevgili gelincikler sizlerden bir istirhamım var eşimin tayini olmadı hala dua istiyorum sizden aklınıza gelirse unutmayın olmaz mı
(
bu durumda .çok kişi var aslında biliyorum. bizim jenerasyonun sıkıntısı bu. ama o kadar yoruldum ki. işi bırakmıştım çalışmıyorum. hafta içi eşim tek kalmamı istemiyor yüzden kayınvalidemlerde kalıyorum. cuma akşam eşim geliyor birlikte evimize gidiyoruz pazar ikindiye kadar falan kalabiliyoruz. eşimi de özlüyorum ama evimi o kadar özlüyorum ki anlatamam. yaa hiç abartmıyorum rüyamda falan görüyorum
eşyalarımı falan göresim gelio hep. haftasonu evdeyken mutfak dolaplarını açınca gözlerim doluo resmen özene bezene aldığım tencerelerimi tabaklarımı kullanamıyorum die
((
kayınvalidemler de iiler bi sıkıntım yok sayılır ama insanın evi gibisi olmuo. ne kadar ii olsalar da illaki farklılıklar oluyor. bazen sinir olduğum şeyler oluo falan ama idare ediorum..
eşime karşı dayanıklı olmaya çalışıorum. o da zor durumda tabi. sıkıntımı üzüntümü belli etmemeye çalışıorum ama bu pazar g,derken dayanamadım koyverdim muslukları
((
gittikçe zor olmaya başladı gidişi. ilk haftalar 5 gün çabucak geçiodu ama şimdi bitmek bilmio. sanki günler geçmiş gibi ama bugün daha salı...
allah herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin, hakkında hayırlı olana da gönlünü razı eylesin..içinde de bizim
azıcık içimi döktüm epeydir de giremiodum foruma..
haydi bakalım sağlıcakla..