bende beklemıcem kuzum.. bende mıss defneye bakmıstım gecen hafta 2600 demişti bi gelinliğe yoksa o mu? ne kadar oldu pekı ındrımle cok pahalı ya
bende bu hafta alıcam ıns
Bende henüz bakmadım gelinliğe hiç. Ama o geç kaldığımı düşünmüyorum. Yalnız düğün ve kına için şimdiden mekan bakmaya başlayın.Çünkü çok çabuk doluyor. Bir de ramazan ertesi olduğu için ağustos ayında yığılma olmuş anladığım kadarıyla.merhabalar bende ağustosta evleniyorum inşallah, ocakta nişanlandım ve şuan birşeyler bakıyorum sadece. mesajlarınızı okudum gelinliğinizi bile aldığınızı duyunca panik oldum daha bakacağım alacağım o kadar çok şey varki çok mu gerideyim acaba??
Bende henüz bakmadım gelinliğe hiç. Ama o geç kaldığımı düşünmüyorum. Yalnız düğün ve kına için şimdiden mekan bakmaya başlayın.Çünkü çok çabuk doluyor. Bir de ramazan ertesi olduğu için ağustos ayında yığılma olmuş anladığım kadarıyla.
Çeyiz hazırlıklarına da biran önce başlayın derim. Hem her yerde indirim var. Hem de sonradan çok sıkışırsınız..
kızlarr bendeee 24.08.2013
merhabalar bende ağustosta evleniyorum inşallah, ocakta nişanlandım ve şuan birşeyler bakıyorum sadece. mesajlarınızı okudum gelinliğinizi bile aldığınızı duyunca panik oldum daha bakacağım alacağım o kadar çok şey varki çok mu gerideyim acaba??
fotoğrafçıyı ne kadara ayarladın tatlım ve kuaförü ? hani ortalama ne kadar oluyor ?bu arada bende düğün kına yerimi hatta kuaförüm fotoğrafçı balayı vs daha temel seyleri ayarladım...şu sıralar da çeyiz ve gelinlik aşamasındayım
Allah tamamına erdirsin canım..
bizde nişanda 7 katlı pasta kescez düğündede kescez o zevki 2 kere tatcampeki nişanında kabarık renkli gelinlik giyindinmi cnm ben karar veremiyorum ya ne renk alacağıma
hayır canım ben kabarık giymek istemedim sevmiyorum pek tarzım değil sadece gelinliğim kabarık olucak onun dışında ne nişanda kabarık giydim nede kınada giyicem.Ben nişanda saten uzun balık model bir elbise giydim biraz kuyruğuda vardı straplez modeldi parlament maviydi rengide nişanlımda aynı elbisemin renginde kravat mendil taktı çokda şık oldu. Benim sana tavsiyem sakın nişanında koyu renkler tercih etme hele siyah yada beyaz gibi renklerde tercih etme. Bide sizin nişanınız yazın olucak şöyle cıvıl cıvıl renkler giy bence. nişana mavi tonlarını yada kırmızı filan bu renkleri çok yakıştırıyorum ben
Aynen canım bende kırmızı veya çingene pembesi düşünüyorum çok hoşuma gidiyor saclarim simsiyah o yüzden yakısacağını düşünüyorum
canım benim söz oldu sözden sonra küçük bi cafe kapattk orda tekrar yüzükleri taktik fuşya pembesi uzun bi elbise giymistim nişanlım da takım giymisti aynen kravati benim elbisemin rengindendi çok şık olduk ikimizde:)
o kabarık nişanlıklar varya çok hoşuma gidiyor canım yaa prenses gibi oluyo insan onun içinde bence çoğu genç kızın hayalidir böyle güzel bi günde kendini prensesler gibi hissetmek..
hep hayalimdi o renkli nişanlıklardan giyinmek
Nasipse bende 31 Ağustos 2013 gelini olacağımyemek odam, yatak odam alındı. Nişanlım beyaz eşyalarının bir kısmını almış, günlük mutfak takımları falanda var. Benim tencere, çatal bıçak, 12 kişilik yemek takımlarımıda daha önceden almıştık. Alınması gereken belli başlı şeyler kaldı, televizyon bulaşık makinesi, fırın vs. Halı ve perde eve göre olacağından evi tutunca halledicez inşallah.
Kızlar bu arada ağustosta, akdenizde düğün yapıcak olan var mı? Yazın o sıcağında, nemin en yoğun olduğu yerler malum... Gelin başı ve makyajı benim aklımı biraz karıştırıyorda
ben ayarladım tatlım 2 3 hafta oluyo ayarlayalııı... biran önce ayarla bence ne kadar hızlı davranırsan o kadar indirimli gidersinizzMerhaba kızlar benim de 24 ağustos 2013 düğünüm.. aynı gün evlenenler de var gördüğüm kadarıyla :) şu anda düğün salonu tuttuk ve ufak tefek ev eşyalarını halletmeye çalışıyorum, her hafta mutlaka bişey alıyorum desem yalan olmaz :)
gelinliğe 2-3 ay sonra bakmayı düşünüyorum.. şimdi balayını ayarlamaya çalışıyorum.. balayını ayarlayanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?