2013 agustos gelınlerı buraya :)

selam kızlar bende yeni katıldım foruma:)
benimde düğüm 18 ağustosda aslında iki düğün olacak birisi de 17 sinde farklı şehirlerde olduğumuz için böyle olmak zorunda oldu...

bende beklemıcem kuzum.. bende mıss defneye bakmıstım gecen hafta 2600 demişti bi gelinliğe yoksa o mu? ne kadar oldu pekı ındrımle cok pahalı ya

bende bu hafta alıcam ıns

aaa! acaba aynı gelinlik miiiiiiiiiiiiiii nasıl biliyor musun canım kalp yaka göğüs altından bel kısmından ve etek ucundan fransız danteli geçiyoo taşlııı ve prenses eteekk o muu kiiii valla cnm pek de bişi olmadı diim sadece duvak ve gelinliği 2.250 gibi bi fiyat verdii..
sen ankarada mısın tatlım

Son düzenleme:
merhabalar bende ağustosta evleniyorum inşallah, ocakta nişanlandım ve şuan birşeyler bakıyorum sadece. mesajlarınızı okudum gelinliğinizi bile aldığınızı duyunca panik oldum daha bakacağım alacağım o kadar çok şey varki çok mu gerideyim acaba??

Bende henüz bakmadım gelinliğe hiç. Ama o geç kaldığımı düşünmüyorum. Yalnız düğün ve kına için şimdiden mekan bakmaya başlayın.Çünkü çok çabuk doluyor. Bir de ramazan ertesi olduğu için ağustos ayında yığılma olmuş anladığım kadarıyla.
Çeyiz hazırlıklarına da biran önce başlayın derim. Hem her yerde indirim var. Hem de sonradan çok sıkışırsınız..

nişandan önce yemek takımı çelik tencere takımı ve iki nevresim aldım sonra araya nişan girdi çeyiz bakmaya ara verdim :) şimdi tekrar bakmaya başladım ama hala birşey almaya başlayamadım... bende beğendiğimi en uygun fiyata almaya çalışıyorum o yüzden fazlaca bakıyorum inşallah halledebilirim herşeyi en güzel şekilde... ama gelinlikle ilgili bir fikrim yok çook bakmam lazım

bu arada bende düğün kına yerimi hatta kuaförüm fotoğrafçı balayı vs daha temel seyleri ayarladım...şu sıralar da çeyiz ve gelinlik aşamasındayım

gelinlik için ben acele ettim canım benimki hızlı bir karar yani mart nisan gibi baksanda olur

Maşallah arkadaşlar çoğunuz herşeyinizi halletmişiniz. Benim düğünümde kısmetse 31.08 de ortada sadece salon var. onun dışında hiçbirşeye başlayamadım daha.. Mayısta nişanlım askerden gelecek umarım çok geç kalmam bende..

Allah tamamına erdirsin canım..

bizde nişanda 7 katlı pasta kescez düğündede kescez o zevki 2 kere tatcam peki nişanında kabarık renkli gelinlik giyindinmi cnm ben karar veremiyorum ya ne renk alacağıma

hayır canım ben kabarık giymek istemedim sevmiyorum pek tarzım değil sadece gelinliğim kabarık olucak onun dışında ne nişanda kabarık giydim nede kınada giyicem.Ben nişanda saten uzun balık model bir elbise giydim biraz kuyruğuda vardı straplez modeldi parlament maviydi rengide nişanlımda aynı elbisemin renginde kravat mendil taktı çokda şık oldu. Benim sana tavsiyem sakın nişanında koyu renkler tercih etme hele siyah yada beyaz gibi renklerde tercih etme. Bide sizin nişanınız yazın olucak şöyle cıvıl cıvıl renkler giy bence. nişana mavi tonlarını yada kırmızı filan bu renkleri çok yakıştırıyorum ben

Aynen canım bende kırmızı veya çingene pembesi düşünüyorum çok hoşuma gidiyor saclarim simsiyah o yüzden yakısacağını düşünüyorum
canım benim söz oldu sözden sonra küçük bi cafe kapattk orda tekrar yüzükleri taktik fuşya pembesi uzun bi elbise giymistim nişanlım da takım giymisti aynen kravati benim elbisemin rengindendi çok şık olduk ikimizde:)
o kabarık nişanlıklar varya çok hoşuma gidiyor canım yaa prenses gibi oluyo insan onun içinde bence çoğu genç kızın hayalidir böyle güzel bi günde kendini prensesler gibi hissetmek..
hep hayalimdi o renkli nişanlıklardan giyinmek

tabii herkesin zevki nasıl istiyorsan öyle giyin bencede sonra insanın içinde uhde kalıyor:) sözde pembe giydiysen nişandada başka bir renk tercih edebilirsin. Ben sözde pudra rengi giymiştim nişandada mavi renk giydim

kızlar bende 31.08.2013te evleneceğim. Şimdiden nikah günü almamız gerekiyor mu sizce bir de balayı için önerebileceğiniz yerler var mı?

Merhaba kızlar benim de 24 ağustos 2013 düğünüm.. aynı gün evlenenler de var gördüğüm kadarıyla :) şu anda düğün salonu tuttuk ve ufak tefek ev eşyalarını halletmeye çalışıyorum, her hafta mutlaka bişey alıyorum desem yalan olmaz :)
gelinliğe 2-3 ay sonra bakmayı düşünüyorum.. şimdi balayını ayarlamaya çalışıyorum.. balayını ayarlayanınız var mı?

Biz ayarladık balayımızıııııı
Bence balayı için acele etmek gerekli. Erken rezervasyonla daha uyguna geldi bize. Bide kafamdan o düşünce kalktı açıkçası böyle şeyleri erkenden ayarlamak iyi oluyor.

kızlarrrrr ben nasıl olmuşta bu topği gormemişim şaşıyorum kendıme
benım ıkı düğün bır kına gecesı olacak sankı cok zengınız de mılletı sureklı eglendırecegız

şolekı 17 agustos ıstanbul düğün 24 agustos ıskenderun düğün

bız küçük eşyaları yanı mutfak eşyasıdır nevresımdır falan fılan onları hallettık cok şükür.
balayını da hallettık yanı yarısı odendı. ama mutlaka erken rezervasyondan yararlanın hem onceden halledılmesı kafayı rahatlatıo hemde düğünden sonra cebınızden yuklu bır para cıkması onlenmış oluo. düğün salonlarımız da tutuldu.

onun dışında bır yandan gelınlık bır yandan da eşya bakmaya calışıyorum canlar...

canlarım inşallah kazasız belasız bu guzel gunlerımızı atlatırız da sonra arkasından guzel guzel anarız.

hepnıze kolay gelsın

canımmm bende aynı dertten muzdarıbim yanı benımde bır düğünüm akdenızde olacak kısmetse.
ama sana sadece şunu söliim gecen yaz temmuzda nişanlımın kuzenının düğününe gıttım elbısem de dahıl herşeyım terden ıslandı ben bole sıcak gormedım. bırde oynuyorsun falan ıyıce terlıosun ben cok kotu olmuştum. o yuzden orada yaptıracagım sac modelı kesınlıkle topuz olacak

ben ayarladım tatlım 2 3 hafta oluyo ayarlayalııı... biran önce ayarla bence ne kadar hızlı davranırsan o kadar indirimli gidersinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…