Nasipse bende 31 Ağustos 2013 gelini olacağımyemek odam, yatak odam alındı. Nişanlım beyaz eşyalarının bir kısmını almış, günlük mutfak takımları falanda var. Benim tencere, çatal bıçak, 12 kişilik yemek takımlarımıda daha önceden almıştık. Alınması gereken belli başlı şeyler kaldı, televizyon bulaşık makinesi, fırın vs. Halı ve perde eve göre olacağından evi tutunca halledicez inşallah.
Kızlar bu arada ağustosta, akdenizde düğün yapıcak olan var mı? Yazın o sıcağında, nemin en yoğun olduğu yerler malum... Gelin başı ve makyajı benim aklımı biraz karıştırıyorda
Selamlar canım, ben de 31 Ağustos'ta Akdeniz'de düğün yapacağım. Nişanım da bu ağustos'ta olmuştu, çok sıcak oluyor ama ben alışıktım ondan çok aşırı sıkıntı olmamıştı. Sadece porselen makyaj konusunda tereddütlerim var çok sıcak olduğu için önermiyorlarmış. Ben zaten çok terleyen biri olduğum için nişanda yer yer perçem kısımlarını sıktım desem abartmış olmam. O nedenle topuzu düzgün yaptırmakta fayda var. Düğüne de açık saçı çok istiyorum ama o sıcakta nasıl olacak çok merak ediyorum:S
Bu arada neredeyse herşeyi tamamlamışsın valla bravo:) Ben daha yemek takımı, çatal kaşık ve tencerelerin bir kısmını dün aldım çok aşırı borca girmeyelim diye yavaş yavaş almaya çalışıyorum ama bakalım:)
sağol canım, yavaş yavaş alırsan birikiyor. annem çok önceden almıştı, biraz sabit görüşlü biriyimdir. eğer birşeyi beğendiysem beğenmişimdir, modası geçer yenisi çıkar falan laf dinlemem :) o yüzden işimiz kolay oldu belkide
ben pek alışkın değilim neme ve sıcağa. topuz yaptırıcam, düğünümüzde otelde olucak o yüzden salon kısmında sıkıntı olucanı düşünmüyorum ama esas önemli olan, dış çekim fotoğraflar benim için :) birde ben çok hassasım makyaj konusunda, kullanılan malzemeleri kendim götürmeyi düşünüyorum ki, ara sıra tazeleyebileyim. sen nişanda nasıl bir makyaj uyguladın? porselen makyajı akmaması için öneriyorlar ama benimde tam bir bilgim yok
Ben nişanımda porselen makyaj yaptırmadım, normal makyaj yaptırıp sonra neredeyse yarısını silip kendim yaptım gözleri tekrardan(kuaföre sinirlenmiştim gözleri istediğim gibi yapamadı). Eğer salonda yapılacaksa sıkıntı olmaz bence yaptırabiliyorsan porselen yaptır o zaman. Dış çekimleri de 4ten-5'ten sonra yaptırmaya bak bence öğle sıcağında güneşin altında kaynayabilirsin:) Nerede yapıyorsun bu arada düğünü? Biz bu hafta düğün yeri belirleyeceğiz bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?