2013 agustos gelınlerı buraya :)

Düğün salonda olucak, Mersinde bir otelin balo salonunda. Dış çekim fotoğraf işini düğünle aynı gün düşünmüyoruz aslında :) düğünden bi iki gün önce 1 günümüzü fotoğrafa ayırmak istiyoruz ki, şehrin farklı yerlerinde farklı fotoğraflar çekinebilelim. Bu yüzden hem gelinbaşı hem makyajı 2 defa olucak. Aslında öğrensem porselen makyaj yapmayı kendim yaparım, bende kuaförlere hem güvenemiyorum hemde istediğim gibi olmazsa suratım yerlerde gezicem biliyorum :) Sizin nerede olucak düğn? Hangi şehir?

Bizim de Mersin'de olacak fotoğrafçıyı vs ayarladınız mı? Bikaç gün önce yapmak çok mantıklı olabilir hem düğün günü barkovizyona da o fotoğrafları ekleyebiliriz belki :) Porselen makyajın malzemeleri ve özel bir profesyonelliği var sanırım daha önce de hiç yaptırmadığım için yorum yapamıyorum. Hangi kuaföre gideceğin vs belli mi balo salonu olan 1-2 yer var ama hangisi acaba :)

Bizim de Mersin'de olacak fotoğrafçıyı vs ayarladınız mı? Bikaç gün önce yapmak çok mantıklı olabilir hem düğün günü barkovizyona da o fotoğrafları ekleyebiliriz belki :) Porselen makyajın malzemeleri ve özel bir profesyonelliği var sanırım daha önce de hiç yaptırmadığım için yorum yapamıyorum. Hangi kuaföre gideceğin vs belli mi balo salonu olan 1-2 yer var ama hangisi acaba :)

mrb arkadaşlar, benimde düğünüm mersinde olcak yer tutuldu 18 ağustosta bir otelde havuzbaşı düğünü olacak, ben mersine gelin gidiyorum ve ne fotoğrafçıları hakkında bir bilgim var ne de kuaförleri.. ayrıca çalıştığım için mersine gidip araştırma gibi bi seçeneğimde yok :( ben de yardım istiyorum, kapalı olduğum için tesettüre uygun bir kuaför bulmam gerek, makyaj konusunda da sıcak havaya en dayanıklı makyajı yaptırmalıyım galiba :) eğer fırsat bulursam bende fotoğraf çekimini düğün gününden ayrı bir güne istiyorum ama bakalım... inş. hepimizin gönlüne göre olur;)

merhaba, bende kk yı çok takip eden biriyim fakat pek yorum yazmıyordum :) çok çok badireler atlattım vee babamı ikna ederek nişanlandım :26: şuan nişanlım askerde mayısta dönecek :) 23 ağustos kına 24 ağustosta boluda düğünüm vaaar :) :52:
kına ve düğün yerim ayarlandı :21:
gelinliğimin siparişini de verdimmm :16: veee son olarak balayı otelimi de ayarladımmmmm :21: tabi hepsini nişanlım askerde olduğu için kendim yapıyorum :( şimdilik bu kadar :) :nazar:

gelinlik siparişi için henüz erken değil mi? ben daha bakmadım bile. geçmi kalıyorum acaba:26:

bende bugun gelınlıkçılerı gezdım fıyat farkı oluomus mutlaka kızlar sezonda daha pahalı oluomus 300 400 fark oluo dedı aslında bende vermeyı dusunuorum benımkıde askerde mayısta donecek

ağustos düğünü için gelinlik bakmaya başlamak erken değil mi kızlar, ben mi yanlış birşey yapıyorum,fazla mı rahatım:26:

bende 27 haziran gelini olcam ALLAHIM nasip ederse.. arkadaşlar hepimiizin yuvası birbrinden güzel olsun..

tatlım o sana baglı sonucta dun sordum mesela sezonda fıyat darkı olur dedı sımdı daha ucuz oluomus ve suda var mutlaka erken almak herzaman avantajdır sncta gelnlk bu provası vırtı zırtı var.

Mrb arkadaşlar benimde ağustosun 19unda dugunum var topiginizi çok begendim aranıza katılmak istiyorumm :26::3:

ben aslında çok tezcanlıyımmm siz bana bakmayınnn :3: 4 saat içinde gelinliğime karar verdim :27: nişan kıyafetimi de ilk girdiğim dükkandan almıştım:52: çok kararsız bi insanım normalinde ama nedense bu evlilik işleri başlayınca jet hızıyla kararlar alabiliyorum :3: eğer kafanızdaki model belliyse bence çok da geç kalmaya gerek yok diye düşünüyorum benim istediğim gelinlik bayadır belli duvağına kadar :16: o yüzden fiyatta daha uygun diye verdim siparişini. bu arada hiç provaya gitmeyeceğim sadece beden ölçümü aldılar 30 temmuzda teslim edecekler kilo alıp verme durumuma göre de tekrar tadilat yapılabilir dedi kadın :16: kına kıyafetime acele etmedim ama onu nişanlım askerden gelince alacağımmmm :nazar:

heyecan olmaz olurmu:)
ben eskişehirdeyim canım kendi memleketimde evlenicem:)sen?

bende tokatta oturuyorum nişanlım samsunlu,tekirdağda çalışıo oraya gelin gitcem canım daha önce hiç gitmedim hiç görmedim orayı :26: nişanın oldu mu cnm benmki 1 temmuzda düğün salonu tuttuk bizim burdan :32:

ben aslında çok tezcanlıyımmm siz bana bakmayınnn :3: 4 saat içinde gelinliğime karar verdim :27: nişan kıyafetimi de ilk girdiğim dükkandan almıştım:52: çok kararsız bi insanım normalinde ama nedense bu evlilik işleri başlayınca jet hızıyla kararlar alabiliyorum :3: eğer kafanızdaki model belliyse bence çok da geç kalmaya gerek yok diye düşünüyorum benim istediğim gelinlik bayadır belli duvağına kadar :16: o yüzden fiyatta daha uygun diye verdim siparişini. bu arada hiç provaya gitmeyeceğim sadece beden ölçümü aldılar 30 temmuzda teslim edecekler kilo alıp verme durumuma göre de tekrar tadilat yapılabilir dedi kadın :16: kına kıyafetime acele etmedim ama onu nişanlım askerden gelince alacağımmmm :nazar:

canım ya hayırlı olsun senın dugun ne zamandı? Bende aynı senın gıbıyım suan kafamda bellı bı model var gıdıp sımdıden sıparısını vermek daha mantıklı gelıo en azından kafamdan o gıtsın ya ne kadara aldınn canım ?:16:

canım ya hayırlı olsun senın dugun ne zamandı? Bende aynı senın gıbıyım suan kafamda bellı bı model var gıdıp sımdıden sıparısını vermek daha mantıklı gelıo en azından kafamdan o gıtsın ya ne kadara aldınn canım ?:16:

sağol tatlım benim düğünüm 24 ağustosta inşallahh :) bencede eğer kafanda sabit bir şey varsa beklemeye gerek yok benim hep senelerdir istediğim aynı tarz gelinlik olunca fazla incelemedim cnm :21: ben gelinliğimi miss defne den aldım tatlım 2.600 dedi üzerinden pazarlık yaptık :16:
senin düğün ne zamandı tatlım? ikimizde asker bekliyoruzzz bu işler çok zor kendi başına değil mi :/

bende tokatta oturuyorum nişanlım samsunlu,tekirdağda çalışıo oraya gelin gitcem canım daha önce hiç gitmedim hiç görmedim orayı :26: nişanın oldu mu cnm benmki 1 temmuzda düğün salonu tuttuk bizim burdan :32:

evet cnm benim nişanım oldu geçen ay:) bizimde salonda oldu ve bitti o telaşı atlattık allahtan:) hele bide salonda olunca aynı düğün gibi çok telaşeli oluyo bi gelinliğin eksik:9: bizim nişandan sonra misafirler hep düğün gibi oldu çok güzel oldu filan dediler mutlu olduk:34:

evet cnm benim nişanım oldu geçen ay:) bizimde salonda oldu ve bitti o telaşı atlattık allahtan:) hele bide salonda olunca aynı düğün gibi çok telaşeli oluyo bi gelinliğin eksik:9: bizim nişandan sonra misafirler hep düğün gibi oldu çok güzel oldu filan dediler mutlu olduk:34:

Allah tamamına erdirsin canım..:21:

bizde nişanda 7 katlı pasta kescez düğündede kescez o zevki 2 kere tatcam:16: peki nişanında kabarık renkli gelinlik giyindinmi cnm ben karar veremiyorum ya ne renk alacağıma :24:

sağol tatlım benim düğünüm 24 ağustosta inşallahh :) bencede eğer kafanda sabit bir şey varsa beklemeye gerek yok benim hep senelerdir istediğim aynı tarz gelinlik olunca fazla incelemedim cnm :21: ben gelinliğimi miss defne den aldım tatlım 2.600 dedi üzerinden pazarlık yaptık :16:
senin düğün ne zamandı tatlım? ikimizde asker bekliyoruzzz bu işler çok zor kendi başına değil mi :/

bende beklemıcem kuzum.. bende mıss defneye bakmıstım gecen hafta 2600 demişti bi gelinliğe yoksa o mu? ne kadar oldu pekı ındrımle cok pahalı ya

bende bu hafta alıcam ıns:16::16::16::16:

11 agustos -17 agustos tatlım 2 sehırde olaçak dugunumuz ıns:)

benım hazırlıklar cok yogun bı sekılde basladı evımızı aldık ıns yavas yavas aldıgımız moblualar yerleştirtçem sora ısanlım gelıncede halısı perdesı falan alıncak

Back