teşekkür ederim canım, amin inşallahbaktım baktım göl evlerine fakat benim için biraz pahalı geldi, biraz uygun fiyatlı bir yerlere gitmek istiyorum da... şuanda öğrenciyim ben, nişanlım herşeyi kendisi yapıyor, Allaha şükür sıkıntımız yok ama onca masraftan sonra balayı için biraz uygun bir yerlere gitsek daha iyi olur gibi...
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimZeynep Ekin gelinlikten aldık biz, 4.400 gelinliğin kendi fiyatıydı en son 2.100 e düştüler ama tanıdık olduğu için biraz daha indirim uyguladı...
17 ağustos geliniyim
düğün salonum tutuldu.
kınam için salon bakıyoruz şimde..
hazırlık hiç bitmiyor ki..
her gün aklıma birşey geliyor evimde bu eksik, buda olsun.
sen ne yapıyorsun??
teşekkür ederim canım, amin inşallahbaktım baktım göl evlerine fakat benim için biraz pahalı geldi, biraz uygun fiyatlı bir yerlere gitmek istiyorum da... şuanda öğrenciyim ben, nişanlım herşeyi kendisi yapıyor, Allaha şükür sıkıntımız yok ama onca masraftan sonra balayı için biraz uygun bir yerlere gitsek daha iyi olur gibi...
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimZeynep Ekin gelinlikten aldık biz, 4.400 gelinliğin kendi fiyatıydı en son 2.100 e düştüler ama tanıdık olduğu için biraz daha indirim uyguladı...
Selam kizlar ben de bu topigin gelini olcam ins 17 agustos bizim de :) salonu tuttuk kina icin yer bakiyorum simdi de. Beyaz esya mobilyalari aldik ceyizim tamam sayilir hali perde falan kaldi sadece mart basi da nikah islerine baslayacagiz ins bugun pronviastan prova icin 6 marta randevu aldim bakalim nasil gelinlikler :)
18 Ağustos da benim :)
Sadece salon tutuldu
hayırlı olsun canım
benim tüm salonlar ayarlandı ortada ne gelinlik ne başka bir şey napcam bilmiyorum her şey gözümde büyüyor.
18 de balayında olcam ben heralde
Kızlar aklıma takılan 2 soru var :44:
1.) Nikah günü alma konusunda. Nikah belgeleri 6 ay geçerliymiş, bu yüzden şimdiye kadar başvurmadık. Ama "gün alma" diye birşey var mı? Düğünümüz 31 Ağustos ta. Ramazan sonrası en cafcalı tarih yani. Nikah memurunun düğün salonuna gelmesini istiyoruz, o tarihte müsait nikah memurumuz yok gibi birşey söylerler mi acaba? :44:
2.) Bulaşık makinası ne almalıyım?3 yada max 4 programlı düşünüyorum. 5 6 programlılar biraz gereksiz geliyor. Bosch iyi diyorlar ama bilemedim :44: Buzdolabım ve çamaşır makinam beyaz (nişanlım biz tanışmadan almış), haliyle diğer beyaz eşyalarımıda beyaz almayı düşünüyorum. Aslında fırın konusundada kararsızım. Taşınacağımız ev belli değil henüz. Kiraya çıkacağız, ankastre yeri olur mu olmaz mı bilmediğimden fırın üstü ocaklar varya onlardan almayı düşünüyorum (şuanda nişanlımın mini fırını, şu tekli termikel fırınlar varya ondan var. Birde set üstü ocağı var, bunlarıda kullanabiliriz diyor)(ama mutfağımda fırın yeri varsa yeni alayım diyorum) off bilemedim
Balayı yeriniz bellimi
Kızlar aklıma takılan 2 soru var :44:
1.) Nikah günü alma konusunda. Nikah belgeleri 6 ay geçerliymiş, bu yüzden şimdiye kadar başvurmadık. Ama "gün alma" diye birşey var mı? Düğünümüz 31 Ağustos ta. Ramazan sonrası en cafcalı tarih yani. Nikah memurunun düğün salonuna gelmesini istiyoruz, o tarihte müsait nikah memurumuz yok gibi birşey söylerler mi acaba? :44:
canım ben nikah günümü ayırttım sadece nikah kaydı ve salon tutuldu hiçbir işlem yapılmadı.
tatlım hayırlı olsun tekrardan, olsun ben anladım az buçuk bişilerkızlar gelınlıgımı atıcaktım ozel msj ısteyen arkadaslara fakat bulamadım foto atılacak yerı pudra rengı kusagı war ve oudra rengı ayakkabılarımla gıyıcem artık cıcegım de aynı renk kombınasyn yapıcam
Arkadaşlar selamlar, benim düğünüm de 31 ağustosta olacak. Görmeyeli baya arkadaş büyük kalemleri halletmiş, öncelikle tebrikler gözünüz aydın. Daha sonra da darısı başıma diyorum :) Biz de düğün salonunu hallettik. Çeyizin büyük kalemlerini hallettim sayılır. Ama eşya gelinlik ev organizasyon kuaför dj vs hiçbişey hazır değil. Çok mu rahatız acaba ne dersiniz?
canım ben nikah günümü ayırttım sadece nikah kaydı ve salon tutuldu hiçbir işlem yapılmadı.
Benim de düğünüm 31 ağustosta olacak ama bende beyaz eşyaları mobilyaları henüz almadım sadece düğün ve kına salonum tutuldu orkestra salon süslemesi falan her şeyi zaten salon yapıyor bana düğünden 1-2 hafta önce gel detayları halledelim yemek mönüsünü kararlaştıralım dediler. Mobilya beyaz eşyalar gelinlik damatlık için bence henüz erken son 2-3 ay kala hallederiz diye düşünüyorum tabi şimdiden araştırmaya başladım ne istediğime karar vermeye çalışıyorum aceleye getirmek istemiyorum yani. Çok mutluluklar diliyorum şimdiden :)
Evraklar 6 ay gecerli biz de martta konusuruz belediye ile dusunmustuk konusan olursa yazsin. Kina mesgul ediyor aklimi simdi onu da hallederiz ins. Biz erkenden aldik hem borcumuz evlendikten sonra cok olmasin hem de nisanlim nisan ayinda boluya gidecek atamasi var o gitmeden netlessin istiyorum yoksa tek basima altindan kalkamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?