2013 agustos gelınlerı buraya :)

dora beach hotel Marmaris benim düşündüğüm balayı oteli kızlar bu otel hakkında bilgisi olan var mı egenin ilk balayı oteliymiş bana da çok güzel göründü ama kararsız kaldım.

anladım tatlımmm buranın normal odaları da var onlarada bakabilirsin birde ben geçen sene cristal admirale gitmiştim oradanda baya memnun kalmıştım orayı da araştırabilirsin tatlım

anladım tatlımmm buranın normal odaları da var onlarada bakabilirsin birde ben geçen sene cristal admirale gitmiştim oradanda baya memnun kalmıştım orayı da araştırabilirsin tatlım

Selam kizlar ben de bu topigin gelini olcam ins 17 agustos bizim de :) salonu tuttuk kina icin yer bakiyorum simdi de. Beyaz esya mobilyalari aldik ceyizim tamam sayilir hali perde falan kaldi sadece mart basi da nikah islerine baslayacagiz ins bugun pronviastan prova icin 6 marta randevu aldim bakalim nasil gelinlikler :)

maşallah tatlımm baya bir şeyi halletmişsiniz ne güzell

Kızlar aklıma takılan 2 soru var :44:

1.) Nikah günü alma konusunda. Nikah belgeleri 6 ay geçerliymiş, bu yüzden şimdiye kadar başvurmadık. Ama "gün alma" diye birşey var mı? Düğünümüz 31 Ağustos ta. Ramazan sonrası en cafcalı tarih yani. Nikah memurunun düğün salonuna gelmesini istiyoruz, o tarihte müsait nikah memurumuz yok gibi birşey söylerler mi acaba? :44:

2.) Bulaşık makinası ne almalıyım? 3 yada max 4 programlı düşünüyorum. 5 6 programlılar biraz gereksiz geliyor. Bosch iyi diyorlar ama bilemedim :44: Buzdolabım ve çamaşır makinam beyaz (nişanlım biz tanışmadan almış), haliyle diğer beyaz eşyalarımıda beyaz almayı düşünüyorum. Aslında fırın konusundada kararsızım. Taşınacağımız ev belli değil henüz. Kiraya çıkacağız, ankastre yeri olur mu olmaz mı bilmediğimden fırın üstü ocaklar varya onlardan almayı düşünüyorum (şuanda nişanlımın mini fırını, şu tekli termikel fırınlar varya ondan var. Birde set üstü ocağı var, bunlarıda kullanabiliriz diyor)(ama mutfağımda fırın yeri varsa yeni alayım diyorum) off bilemedim

mrb cnm walla ben alınıo dıe bılıorum nıkah gunu ve bzım dugun tarıhlerınde hemen hemen yok gbı bısı suan bızde onceden yaptırıcaz sanırım hazıran gıbı.2.soruna gelınce ben bulasık makınemı 3programlı aldım annemde 3 prog kullanıodu memnunde dıgerlerı cok gereksız sadece bosuna masraf.benımde butun esyalarım beyaz tatlım sonuca beyaz esya dedgn beyaz olmalı bence artı grı dıe neden 400-500 fark vereyımkı.

kızlar gelınlıgımı atıcaktım ozel msj ısteyen arkadaslara fakat bulamadım foto atılacak yerı pudra rengı kusagı war ve oudra rengı ayakkabılarımla gıyıcem artık cıcegım de aynı renk kombınasyn yapıcam

Arkadaşlar selamlar, benim düğün de 31 ağustosta olacak. Görmeyeli baya arkadaş büyük kalemleri halletmiş, öncelikle tebrikler gözünüz aydın. Daha sonra da darısı başıma diyorum :) Biz de düğün salonunu hallettik. Çeyizin büyük kalemlerini hallettim sayılır. Ama eşya gelinlik ev organizasyon kuaför dj vs hiçbişey hazır değil. Çok mu rahatız acaba ne dersiniz?

Son düzenleme:
tatlım hayırlı olsun tekrardan, olsun ben anladım az buçuk bişiler allah giymeyi nasip ettiğinde gösterirsin artık bize bu arada mesaj sayım 100ü geçmediği için özel mesaj atamıyorum

Evraklar 6 ay gecerli biz de martta konusuruz belediye ile dusunmustuk konusan olursa yazsin. Kina mesgul ediyor aklimi simdi onu da hallederiz ins. Biz erkenden aldik hem borcumuz evlendikten sonra cok olmasin hem de nisanlim nisan ayinda boluya gidecek atamasi var o gitmeden netlessin istiyorum yoksa tek basima altindan kalkamam

Benim de düğünüm 31 ağustosta olacak ama bende beyaz eşyaları mobilyaları henüz almadım sadece düğün ve kına salonum tutuldu orkestra salon süslemesi falan her şeyi zaten salon yapıyor bana düğünden 1-2 hafta önce gel detayları halledelim yemek mönüsünü kararlaştıralım dediler. Mobilya beyaz eşyalar gelinlik damatlık için bence henüz erken son 2-3 ay kala hallederiz diye düşünüyorum tabi şimdiden araştırmaya başladım ne istediğime karar vermeye çalışıyorum aceleye getirmek istemiyorum yani. Çok mutluluklar diliyorum şimdiden :)

Mobilyalar için birşey diyemem ama gelinlik ve damatlık için yaz sezonu fiyatlar 2 3 kat artıyor. Şuanda çok fazla indirim var. Biz indirimleri değerlendirdik. 700 lira olan damatlığı (pantolon+ceket) Pierre Cardin den 350 liraya aldık. Gelinliğimde aynı şekilde korkunç fiyat farkı var. Bir kalem bile alırken 40 sefer düşünen ben, 2. mağazadan aldım gelinliğimi, içime o derece sinmişti

ben boluluyuuummm !!! ne ataması tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…