2013 agustos gelınlerı buraya :)

gelinlik için ben acele ettim canım :D benimki hızlı bir karar yani mart nisan gibi baksanda olur:34:

canım benim daha gelinlik hakkında bi fikrim bile yok :) çok bakmam lazım... düğün tarihimizde belli oldu 16 ağustos kına 18 ağustos düğün :))

canım benim daha gelinlik hakkında bi fikrim bile yok :) çok bakmam lazım... düğün tarihimizde belli oldu 16 ağustos kına 18 ağustos düğün :))

olur tatlım modellere baktıkça :)) benden bir hafta önce gelin oluyorsun yani :16: :17:

gelınlıgımı aldım kızlar sonunda cokkkkkkkkk ıcıme sındı prenses model

Bu arada uzak kaldım sızlerden

kızlarrrrr ben nasıl olmuşta bu topği gormemişim şaşıyorum kendıme :9::9:
benım ıkı düğün bır kına gecesı olacak sankı cok zengınız de mılletı sureklı eglendırecegız :24::24:

şolekı 17 agustos ıstanbul düğün 24 agustos ıskenderun düğün :16::16:

bız küçük eşyaları yanı mutfak eşyasıdır nevresımdır falan fılan onları hallettık cok şükür.
balayını da hallettık yanı yarısı odendı. ama mutlaka erken rezervasyondan yararlanın hem onceden halledılmesı kafayı rahatlatıo hemde düğünden sonra cebınızden yuklu bır para cıkması onlenmış oluo. düğün salonlarımız da tutuldu.

onun dışında bır yandan gelınlık bır yandan da eşya bakmaya calışıyorum canlar...

canlarım inşallah kazasız belasız bu guzel gunlerımızı atlatırız da sonra arkasından guzel guzel anarız.

hepnıze kolay gelsın:16::16:

canmım mrb benımde dugunum 17 agustosta ıskenderunda senden bı hafta once ne tesaduf

Biz ayarladık balayımızıııııı:16:
Bence balayı için acele etmek gerekli. Erken rezervasyonla daha uyguna geldi bize. Bide kafamdan o düşünce kalktı açıkçası böyle şeyleri erkenden ayarlamak iyi oluyor.

balayı için nereyi tercih ettn canım ne kadara ayarladınız kaç günlük biz daha onu ayarlayamadık :26:

gelınlıgımı aldım kızlar sonunda cokkkkkkkkk ıcıme sındı prenses model

Bu arada uzak kaldım sızlerden

canımm gelinliğinin resmi warsa buraya koyabilirmisin bende prenses model istiyorumm :16:

30 ağustos düğün tarihimiz. gelinliğimi de aldım. yalnız biraz pahalı gibi içim bu sebepten huzursuz. ilk ve tek baktığım yerden aldım. tamamı dantel 6 bin civarı sizce çok mu fazla kızlarr??

Kızlar bende 13 agustos gelını olcam insallah gelinlikte cok kararsızım heycanlıyım önerilerniz var mı ? Kır dugunu konseptimiz?

gelınlıgımmı 2350 aldık kuzu memleketımden aldım cnm cok hos presnes model ozelden atablrm ıstersen

günaydın arkadaşlarrrr biz de düğün salonunu tuttuk ben de kesin ağustos gelini oluyorum :31:

Geçen pazar nişanlımın damatlığını teslim aldık (gömleği yeleği fuları vs hariç). Dün de ilk kez gelinlik bakmaya çıktık, fiyatlar nedir bilgimiz olsun istedik. Yalnızca tek 1 mağazaya baktık zamanımız pek yoktu. Bugünde başka bir mağazaya baktık ve gelinliğimi aldık :52: Düğüne daha 6 aydan fazla var ve fikir edinelim diye çıktığımız gelinlik alışverişinin 2. mağazasında gelinliğimin siparişini verdik :nazar: ilk prova nasipse nisanda olacak.

Birde balayını ayarlayabilirsek değmeyin keyfimize :51: Balayı yeri belli olan gelinlerimiz, nereleri tercih ettiniz acaba??

Geçen pazar nişanlımın damatlığını teslim aldık (gömleği yeleği fuları vs hariç). Dün de ilk kez gelinlik bakmaya çıktık, fiyatlar nedir bilgimiz olsun istedik. Yalnızca tek 1 mağazaya baktık zamanımız pek yoktu. Bugünde başka bir mağazaya baktık ve gelinliğimi aldık :52: Düğüne daha 6 aydan fazla var ve fikir edinelim diye çıktığımız gelinlik alışverişinin 2. mağazasında gelinliğimin siparişini verdik :nazar: ilk prova nasipse nisanda olacak.

Birde balayını ayarlayabilirsek değmeyin keyfimize :51: Balayı yeri belli olan gelinlerimiz, nereleri tercih ettiniz acaba??

hayırlı olsun tatlımmm :nazar: allahım hayırla giymeyi nasip etsin inşallahh :16: tatlım ben balayını ayarladım silence beach resort side göl evleri :16: :16: :16: bir bak istersen :)

canmım mrb benımde dugunum 17 agustosta ıskenderunda senden bı hafta once ne tesaduf

aa gercekten mı canım casmin de de düşüp bayılayım :9: bizimkı casminde olacak
birde oradakı kuaförleri ben hiç bılmıyorum canım önerın var mı acaba ??

kızlar siz gelınlıklerı alıyor musunuz yoksa kıralıyor musunuz??

allah güle güle gıymek nasıp etsın canım :16:birde kaça ve nereden aldın gelinliğini???

barcelonaya gıdıcez canım tabiki erken rezervasyondan:8:

hayırlı olsun tatlımmm :nazar: allahım hayırla giymeyi nasip etsin inşallahh :16: tatlım ben balayını ayarladım silence beach resort side göl evleri :16: :16: :16: bir bak istersen :)

teşekkür ederim canım, amin inşallah :nazar: baktım baktım göl evlerine fakat benim için biraz pahalı geldi, biraz uygun fiyatlı bir yerlere gitmek istiyorum da... şuanda öğrenciyim ben, nişanlım herşeyi kendisi yapıyor, Allaha şükür sıkıntımız yok ama onca masraftan sonra balayı için biraz uygun bir yerlere gitsek daha iyi olur gibi...

allah güle güle gıymek nasıp etsın canım :16:birde kaça ve nereden aldın gelinliğini???

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim :16: Zeynep Ekin gelinlikten aldık biz, 4.400 gelinliğin kendi fiyatıydı en son 2.100 e düştüler ama tanıdık olduğu için biraz daha indirim uyguladı...

Back