2013 agustos gelınlerı buraya :)

yasmin kullananlar aynı sıkıntıyı ben de yaşadım mide bulantısı hiç birşey yememe ilk bir hafta böyle geçti ama sonra benim bünyem alıştı ara ara yine oluyordu ama okadar etkili değildi bnce bir kutuyu bitirmeyi deneyin benim ilk kutum bitti bide adetim gelseydi hemen düğüne denk gelmesini istemiyorum

Tesekkur ederim canim evet biraz zor olacak ama dugunumuz olacak Allahtan calgili degil mevlutlu onun icin icimiz biraz daha rahat
atanamadım tatlım bende sendeniim geçen sene de bu senede 85 aldım evdeyim
Canim sen gidisin hic uzulme bu sene icin cok guzel puanin var :)

sende 81 aldin demek sanirim 80 85 arasi yigilma var alima gore sansimiz olabilir uzulme canim

Son düzenleme:
kızlaaaar haftasonu antalyaya gittim
gelinliğimi aldımmm
bikaç yeri düzeltilince tamam olucak
mobilyacılar aradı bugün öğleye kalmadan geliriz dediler

canım ya benimde mide bulantılarım yok eskisi gibi ama bugün başım dönüyor ve göğüslerim ağrıyor.
yani yan etkinin biri geçiyor diğeri başlıyor nasıl şey anlamadım ben

kızlarr cumartesi günü nikahım olduu :)
artık evliyim, dünde gelinliğimi teslim aldım harika olmuş :)
sıra geldi düğüne.
bide dini nikahımız kıyılacak sanırım bayramın ilk günü olacak.
düğün gününe bırakmak istemedik o gün zaten yeterince telaşe olacak aradan çıksın diyoruz.
cumartesi günü 1930'lardan çıkmış gibiydim :)
saçlarımın önünü 3'lü maşayla vak yaptırdım başımda kepim elimde eldivenim, kırmızı gelin buketim, kırmızı ayakkabım ve beyaz elbisemle çok iyi görünüyordum :)
tabi kırmızı birde ruj sürmüştüm :)
nikah günümüz bile rüya gibiydi düğünü düşünemiyorum :)
nikahtan sonra kardeşim beni tebrik ederken ağlamam dışında her şey süperdi ağzım kulaklarımda gezdim tüm gün :)
süs bebeği gibi hahaah :)

benimde yasmin kanamalarımı arttırdı yaaa
normalde 7 gün süren adwetim 9.günü bugün hala kanama var
bende gusul aldım niyetlendim artık
hep bu böyle mi olacak acaba

yasminin yan etkileri kişiden kişiye değişiyor galiba. bende su ana kadar çok şükür hiçbir yan etkisi olmadı. inşallah böyle devam eder.

yasminin yan etkileri kişiden kişiye değişiyor galiba. bende su ana kadar çok şükür hiçbir yan etkisi olmadı. inşallah böyle devam eder.

evet agustos gelinleri günler geçiyor düğün günümüz yaklaşıyor heyecan var mı heyecan

Bence sen hiç sesini çıkarma nasıl yan etkisi olmaz :)
o kadar çok midem bulanıyor ki yemek yerken bile sıkıntı oluyor. Öğlen yemeğinden beri yine başladı mide bulantısı.

benim son günlerim kına geceme 4 düğünüme 5 gün var haliyle stres, sıkıntı, heyecan, mutluluk, hüzün hepsi birarada maşallah :)

Evet çok az kaldı. Ben de bugün saç rengimi düzelttirdim, farklı tonlar vardı hepsi koyu kızıl oldu. Bir de ağda işini hallettim o da rahatlattı

Ben saçıma başkasının dokunmasını taramasını falan sevmem aslında. Ben saçlarıma kıyamaz yavaş yavaş tararken manyakça sürtüyorlar fırçayı. Şu günleri atlatalım da çok gerekmedikçe semtlerine bile uğramak istemem

canım o zaman sen bi tekrar doktoruna danış. belki bünyene uygun değildir.

canım ya benimde mide bulantılarım yok eskisi gibi ama bugün başım dönüyor ve göğüslerim ağrıyor.
yani yan etkinin biri geçiyor diğeri başlıyor nasıl şey anlamadım ben

öyle oluyo canım hep birşeyler oluyo benim de bitirene hatta bitirdikten sonra bile ara ara midem bulandı.bugün de adet oldum inş. rahatladım valla

benimde yasmin kanamalarımı arttırdı yaaa
normalde 7 gün süren adwetim 9.günü bugün hala kanama var
bende gusul aldım niyetlendim artık
hep bu böyle mi olacak acaba

hadi yaa canım öyle mi bnde bugün adet oldum ama düğüne kadar biter diye düşünüyodum umarım benimki de uzun sürmez

ayy kızlar çookk heyecanlı zamanlardan geçiyorum geceleri rüyamda hep düğünümle alakalı şeyleri görüyorum..zaman bir an önce geçse de hayırlısıyla düğünü atlatsaydıkkk...

ayy kızlar çookk heyecanlı zamanlardan geçiyorum geceleri rüyamda hep düğünümle alakalı şeyleri görüyorum..zaman bir an önce geçse de hayırlısıyla düğünü atlatsaydıkkk...

Sen ıyı uyuyabılıosun canım ben 3gundur gozumu gozume yummuyorum dunde zaten yorgunluktan ayaklarımın ağrısından uyuyamadım inanın kızlar salak gibi dolanıyorum arada.Ben adet geciktirici kullanıyorudum kızlar göğüslerimde fena bi ağrı yaptı sanki adet olacakmışım gibi 3gündür ölüyorum ağrıdan ve çok şişti napsam bıraksammıki ya bilemedim.

bırakma bence şimdi düğüne 5 gün kalmış düğünde olman daha cok sıkıntı olur.ben uyuyorum hatta hemen dalıyorum ama rüyalarımda devam ediyorum düğün hazırlıklarına:))

bırakma bence şimdi düğüne 5 gün kalmış düğünde olman daha cok sıkıntı olur.ben uyuyorum hatta hemen dalıyorum ama rüyalarımda devam ediyorum düğün hazırlıklarına:))

canım ama fecı agrı var göğüslerimde ve aşırı bi şişlik anlatamam gelinlikte kötü duracak diye korkuyorum.

kızlaaarrr nabersiniizz :)
bazı aksaklıklar olsa da az zamanda büyük işler başardım:) çok yoğun bi haftasonu geçirdim. ama herşeyim tmm şu anda .
cumartesi evime gittik, yatak odası takımım ve oturma odası gelecekti ama mobilyacılar yaptılar yapacaklarını otuma odası gelmedi. yatak odası benm istediğim şekilde odaya sığmadı. kaynanamın baştan beri şöyle olsun dediği bi şekil vardı. eve bi geldim,kaynanamlar bizden önce gitmişleridi mecburen adamlar gelecek die, baktım onun dediği gibi yerleşmiş. sinir oldum nişanlımla gerildik bi sürü. sonra adam sığmadığını söledi. yani mecburen öle koymuşlar..
akşama kadar ancak kuruldu zaten. salon takımımın sandalyeleri gelmemişti. bide pufumuz vardı onu da getirmemişlerdi. binbir telefonla onları da getirttik ama eşya bi geldi bide ne gireyim yanlış gelmiş. benm mobilyamla alakası yok tamamen farklı bi renk. bayramdan sonra gelip geri alacaklar sözde.. annemleri temizlik yapmak üzere evde bırakıp biz nişanlımla çarşıya gittik. gelinliğimi teslim aldık. fotoğrafçımızla görüştük. kuaförden randevu aldık yatak odamıza halı eksikti oraya halı aldık ve evimize market alışverişi yaptık bidaha vakit olmaz die. ayy kızlar çok eğlenceliydi market arabasıyla alışveriş yapmak:) derken iftara ancak yetiştik. kendi evimde yemek yedik ilk kez :)
ertesi gün yani pazar gün çekimimiz vardı. kuaföre gittim. saç makyaj tam istediğim gibi oldu çok beğendim. esmerim, toprak tonlarında makyaj yaptırdım, saçımı da sıkı düz topuz yaptırdım. sonra gelinliği bi giydim hiç hoşuma gitmedi ağlayacaktım nerdeyse. teslim alırken giymemiştim tekrar. çünkü geçen haftasonu provam vardı ve sorunsuzdu tam istediğim gibiydi herşey. göğüs kısmı hiç oturmadı. aşırı bolluk oldu. koltuk altlarında bolluk vardı. hiç rahat edemedim tüm gün nişanlım da çok gerildi. baya huzursuz olduk, sonra derken askım yırtıldı.. çekimler sırasında bi baktım benm askı gidio. gelinliğimin üst kısmı dantel dantelden askıları var. baya bi kısmı söküldü azıcık bi yer tuttu tüm gün çok fena canım sıkıldı. bide french yaptıracaktım onu da unutmuşum ojesiz çıktım :) yine de çekim çok eğlenceliydi.seçmek çok zor olacak sanırım.
pazartesi gelinlikçiye tekrar gittm ben çok söylenince gelinlikçim bozuk attı sanki ben bilerek bozdum askısını değiştirdi. biraz da daralttı ama nasıl olacak bilmiorum ..
dün de yatak odasına kendi eşyalarımı yerleştirdim. annemler sermişti zaten. ben sadece kıyafetlerimizi, çamaşırlarımızı falan yerleştirdim. sonra akşama kadar sahtekar mobilyacıları bekledik 7 gibi geldiler allah tan kurulacak bişey yoktu. hemen koydular biz de halısını falan serip en son bi daha bi silip, kapımı kilitleyip çıktık :)
tan düğün evi moduna girdik gelen giden eksik değil sağolsunlar. gelinliğimi de temizlemeciye verdik çekimler sırasında epey kirlenmişti. bakalım nolcak.
işte böle gelincikler.. ayy ne çok dertlenmişim :) bugünü saymazsam 3 günsonra kınam var. resmen gelin oluorum yaaa :)

canım ne kadar heyecanlısın okurken hissettim resmen:) bir sürü aksilik olmuş ama onlar da nazar boncugu olsun artık bundan sonraki hayatınız çok daha güzel geçer inşallah mutluluklar dilerim

Masallah canim bikac aksilik disinda hersey yolunda gorunuyo o kadar da olur merak etme :) cekimi anlatsana biraz tek bi mekanda mi yaptiniz dogal bi yer miydin sen dogal olabildin mi :) dugun gunu olmamasi iyi olmus malesef benimki dugun gunu olcak hem de 9 11 arasi nasil yetisceksem bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…