Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyecanlar afakanlar basıyoooo :/ düğünü kınayı düşündükçe evden gitmek değilde şu düğünü kınayı alnımın akıyla bi atlatsam
ben varım canım hayırdır inşallah
heyecanlar afakanlar basıyoooo :/ düğünü kınayı düşündükçe evden gitmek değilde şu düğünü kınayı alnımın akıyla bi atlatsam
evet canım düğünlerimiz oldu çok şükür sorunsuz geçti hepsi:) şimdi de ilk günlerin tadını çıkarıyoruz:)Bu listeden hangi gelinlerimizin düğünü olduğunu görebiliriz :)
bugün 26 ağustos olduğuna göree tüm gelinlerimizin düğünleri olmuşş :)
umarım hepiniz sorunsuz bir şekilde atlatmışsınızdır kızlarrrr hem düğünü hem ilk geceyi
do_major --> 9-10 Ağustos
asosyalmedya --> 9-11 ağustos
esranaz -->10-11 ağustos
Nurcansny --> 11 Ağustos
handengin-->11 ağustos
mavikus-->11-14 ağustos
mervebaki-->11-17 ağustos
loove --> 15 Ağustos
nursem-->17 ağustos
angel of love-->17 ağustos
latika_27 -->17 ağustos
versa50--> 21-22 Ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos
eflinam-->24 ağustos
asen7-->24 ağustos
ahsen9187-->24-25 ağustos
hejelen -->24-25 ağustos
listenin en son gelini bendim benimde dügünüm oldu çok şükür herkeze mutlu günler dilerim eşinizle :)
kocayı bulan kızlar bir birrr topiğimizden uzaklaştııı herşeyim sorunsuz geçti hepsi çok güzeldii allahıma şükür benmde şuan havuz başından şezlongumdan yazıyorummm evlilk süper bişi bu arada son dediğimi eve döndüğümde dicekmiyim bakalım bulaşık çamaşır vs ile uğraşırken
Ahh ne zor aslinda evi dondurmek:/ ama kocalar butun yorgunlugu aliyo dimi:)) gerci ben suan calismiyorum ama :) : bakalim napcammmminanki cok yorucu balım benım vaktım yetmıor artık bıde çalışınca gun ne cabuk bıtıo anlamıyorum ya..heraksam dıomkı mesela eve gıdınce utu yapçam 3gundur kalıor cunku eve gelıosun yemek bulasık temızlık derken bı bakıosun saat 10 zor yanları cokkk ama yınede aksam sevdıgınle uyumak cokkk guzel ya
selamm kızlarr :)
baktımda çoookk uzun zamandır hiç yazmamışım :)
valla en son bayramdan önce girmiştim bir daha hiç fırsatım olmadı.
artık evliyim hatta 16 günlük evli :)
kına gecemiz, düğünümüz, balayımız her şey sorunsuz geçti çok mutluydumm taki düne kadar
eşimin hiç bilmediğim bir rahatsızlığı varmış ve ben bunu dün yaşayarak öğrendim.
korkunçtu neye uğradığımı şaşırdım
ben üzülmeyeyim diye hep saklamış benden bazen rahatsızlanıyordu tansiyonu yükseliyordu ama dün nöbet geçirdi.
bütün vucudu kitlendi titremeye başladı offf çok zordu
gece uyuyamadım annemlerede bir şey söylemedim annem zaten bana üzülüyor birde hastalık mı düşünsün
ne yapacağımı bilemedim çok üzgünüm kocamı çok seviyorum o halinde bile karım üzülmesin deyip duruyordu
ne yapacağım ben daha önce 5 yıl kadar olmuş böyle olalı.
annesi aşırı yorgunluktan olduğunu söylüyor dün ruh gibiydim
bir daha böyle bir gün yaşamak istemiyorum