kızlaaarrr nabersiniizz :)
bazı aksaklıklar olsa da az zamanda büyük işler başardım:) çok yoğun bi haftasonu geçirdim. ama herşeyim tmm şu anda .
cumartesi evime gittik, yatak odası takımım ve oturma odası gelecekti ama mobilyacılar yaptılar yapacaklarını otuma odası gelmedi. yatak odası benm istediğim şekilde odaya sığmadı. kaynanamın baştan beri şöyle olsun dediği bi şekil vardı. eve bi geldim,kaynanamlar bizden önce gitmişleridi mecburen adamlar gelecek die, baktım onun dediği gibi yerleşmiş. sinir oldum nişanlımla gerildik bi sürü. sonra adam sığmadığını söledi. yani mecburen öle koymuşlar..
akşama kadar ancak kuruldu zaten. salon takımımın sandalyeleri gelmemişti. bide pufumuz vardı onu da getirmemişlerdi. binbir telefonla onları da getirttik ama eşya bi geldi bide ne gireyim yanlış gelmiş. benm mobilyamla alakası yok tamamen farklı bi renk. bayramdan sonra gelip geri alacaklar sözde.. annemleri temizlik yapmak üzere evde bırakıp biz nişanlımla çarşıya gittik. gelinliğimi teslim aldık. fotoğrafçımızla görüştük. kuaförden randevu aldık yatak odamıza halı eksikti oraya halı aldık ve evimize market alışverişi yaptık bidaha vakit olmaz die. ayy kızlar çok eğlenceliydi market arabasıyla alışveriş yapmak:) derken iftara ancak yetiştik. kendi evimde yemek yedik ilk kez :)
ertesi gün yani pazar gün çekimimiz vardı. kuaföre gittim. saç makyaj tam istediğim gibi oldu çok beğendim. esmerim, toprak tonlarında makyaj yaptırdım, saçımı da sıkı düz topuz yaptırdım. sonra gelinliği bi giydim hiç hoşuma gitmedi ağlayacaktım nerdeyse. teslim alırken giymemiştim tekrar. çünkü geçen haftasonu provam vardı ve sorunsuzdu tam istediğim gibiydi herşey. göğüs kısmı hiç oturmadı. aşırı bolluk oldu. koltuk altlarında bolluk vardı. hiç rahat edemedim tüm gün nişanlım da çok gerildi. baya huzursuz olduk, sonra derken askım yırtıldı.. çekimler sırasında bi baktım benm askı gidio. gelinliğimin üst kısmı dantel dantelden askıları var. baya bi kısmı söküldü azıcık bi yer tuttu tüm gün çok fena canım sıkıldı. bide french yaptıracaktım onu da unutmuşum ojesiz çıktım :) yine de çekim çok eğlenceliydi.seçmek çok zor olacak sanırım.
pazartesi gelinlikçiye tekrar gittm ben çok söylenince gelinlikçim bozuk attı sanki ben bilerek bozdum askısını değiştirdi. biraz da daralttı ama nasıl olacak bilmiorum ..
dün de yatak odasına kendi eşyalarımı yerleştirdim. annemler sermişti zaten. ben sadece kıyafetlerimizi, çamaşırlarımızı falan yerleştirdim. sonra akşama kadar sahtekar mobilyacıları bekledik 7 gibi geldiler allah tan kurulacak bişey yoktu. hemen koydular biz de halısını falan serip en son bi daha bi silip, kapımı kilitleyip çıktık :)
tan düğün evi moduna girdik gelen giden eksik değil sağolsunlar. gelinliğimi de temizlemeciye verdik çekimler sırasında epey kirlenmişti. bakalım nolcak.
işte böle gelincikler.. ayy ne çok dertlenmişim :) bugünü saymazsam 3 günsonra kınam var. resmen gelin oluorum yaaa :)