• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

çok yoruldum artık, evlilik ve düğün hazırlıkları beni çok yordu. heyecanım da yoruyor beni. yarın çeyizim çıkıyor evden. pazar günü kınam var. 10 ağustos da düğünüm var. ve bu arada pazartesiye izin alamadım, kınadan sonra bir de işe gidicem, güya devlet işindeyiz işte :( neyse böyle şeylerle moralimi bozmayacağım. evimiz çok güzel oldu, devamlı gidip bakmak istiyorum ama annem üzülüyor diye gitmiyorum. sizin de anneleriniz aynı durumda mı, artık yanında düğünden konuşamaz olduk hemen ağlıyor anneciğim :((
çook heyecanlıyım ama o kadar güzel bir heyecanki bu süreç biraz daha uzayabilirmiş sanki :))

bende aynı durumdayım babam cok kıskanıyor eşimi zaten çok ilginç evimize gidince yanlış anlo hemen bilmiyorum nasıl alışacak çok düşkünüz babamla birbirimize.Bizim mobilyalar haziranda geldi canım iyikide erken istemişiz çünkü malesef şöyle birşey yaşadım mobilyayı aldığım yer battı ve birgün sonra gitseymişiz mobilyaları teslim almaya hiçbirşey kalmayacakmış demekki orda zaten çok büyük bi stres korku yaşamıştım.Neyseki evime hemen getirttik mobilyaları.:16::16:

benim annemde babamda rahat mı bana mı öyle geliyor acaba?
Yada bana mı göstermek istemiyortlar anlamadım
birde ben 2 saat uzağa gidicem aynı şehir ama farklı ilçeler istanbulkdayım ben bu arada
bendede böle değişik bir duygu patlaması var
yeri geliyor nişanlımı içime sokasım geliyor yeri geliyor hıncımı alıp canını yakasın geliyor
normal mi acaba bu durum:44:

bende aynı durumdayım babam cok kıskanıyor eşimi zaten çok ilginç evimize gidince yanlış anlo hemen bilmiyorum nasıl alışacak çok düşkünüz babamla birbirimize.Bizim mobilyalar haziranda geldi canım iyikide erken istemişiz çünkü malesef şöyle birşey yaşadım mobilyayı aldığım yer battı ve birgün sonra gitseymişiz mobilyaları teslim almaya hiçbirşey kalmayacakmış demekki orda zaten çok büyük bi stres korku yaşamıştım.Neyseki evime hemen getirttik mobilyaları.:16::16:

aynen canım bizde babamla cok düşkünüz birbirimize bnm nişanlımdan önce hiç erkek arkadasım falan olmadı birden beni böyle görünce alışması zaman aldı hala kıskanıyo ama şakaya vurdurduğundan gülüp geçiyoruz. mobilyalar içime dert olmuyo desem yalan olur ama bunda da vardır bi hayır beklicez bakalım.

Ben mobilyacılara ramazandan önce demiştim iyiki erken demişim 1 gun önce geldi yani tam tarih verseydim kınada elimde olurdu mobilyalar :) merak etme esyalar gelince hersey daha kolay oluyor benim düğünüm 11 ağustosta 1 gunde esyalar geldi 1 günde ceyiz alındı yerleştirildi ben birde herkes gittikten sonra 1 gunumu ayırdım tekrar temızlık yaptım evimi kitledim hazır durumda. Burukluk bende yaşamıyorum sanırım düğün bittikten sonra eve dönerken yaşayabiliriz. Rabbim inşallah hayırlısını nasip eder hepimize. Çok güzel geçsin bu yaşanılacak tek günümüz.:26:

yüreğime su serptin cok sağol:))

benim böyle toplu bir çeyiz gitme merasimi olmadı sanırım o yüzden duygusal bir an oluştu kısım kısım götürdük.
zaten ayrı kalcaz eşimle. ben kocaeline atandım o boluda çalışıyo :( balayından sonra direk ayrılcaz. :14:

benim böyle toplu bir çeyiz gitme merasimi olmadı sanırım o yüzden duygusal bir an oluştu kısım kısım götürdük.
zaten ayrı kalcaz eşimle. ben kocaeline atandım o boluda çalışıyo :( balayından sonra direk ayrılcaz. :14:

Uzulme benim de ayri dusme ihtimalim yuksek :( hem de yurtdisi :( insallah bir sene cabucak gecer evlilikten bisi anlamicaz valla :(

topiğimizinde ilk gelini sensin ama canım :) offf bugunde bitti kızlar son 9 günüm ya ayyyyyy heyecanlar bastı beni sizlerde durumlar nasıl?:16::16::16::16::16::16:

durumlar çok fenaaa :) çok karmaşık duygular içindeyim. herşeyi bir arada yaşıyorum. benim çeyizlerim geçen hafta gitmişti. gerçekten o kutuların yüklenmesi baya etkilio insanı. ben özellikle kişisel eşyalarımı toplarken çok hislendim. aynı şekilde annem de. mobilyalarımdan sadece salon gelmişti geçen hafta salonu ve mutfağı yerleştirmiştik. düğüne 1 hafta kaldı daha ortada yatak odası ve oturma odası yok :( ben nişanlım ve kayınpederim telefon üstüne telefon açarak yatak odası için yarına söz aldık. yarın tekrar gidecez. oturma grubu da pzt gelecekmiş sözde. umarım gelir. keşke biz de düğün tarihini erken deseymişiz. neyse bakalım kısmet diorum..
şu aralar saç makyaj vs düşünüyorum. dün cilt bakımı yaptırdım çok ii geldi :) bugün de kuaförüme gittim komple ağdamı yaptırdım. bide ne zamandır size gecelik çamaşır falan soruodum bi cesaret gittim kendime cicişler aldım :))) kocacım için hazırım sanırsam :p
pazar günü de fotoğraf çekimimiz var çok heycanlıyım.

Uff kizlar cok ama cok stresliyim biraz teselliye ihtiyacim var sanirim :( nisanlimin babaannesi vefaat etti yogunbakimdaydi beklenen birseydi ama herkes buruk. Ertelenme kesinlik'e olmaz cunku nisanlim abd de okuyor okulu zaten 20sinden sonra aciliyo gitmemiz gerek. Bu arada ben bu sene mezun oldum sinif ogret. Sinavim iyi gecmemis gibiydi atansaydim kalacaktim stajyerligim kalkinca 1 sene sonra gitcektim kotu gecti diye umudum yoktu hazirligimi yapiyodum 81 aldim atanma ihtimalim var heraey yine belirsizlesti :( babam 26. Tercihi yapmak istiyo ben cok kotu bi yer gelebilir diye istemiyorum. Cok atresliyim hic keyfim yok iki senedir bekledigim gun geldi ama gercekten hic mutlu degilim. Nisanlim da iyi degil. Cenaze meselesi dugun stresi... herhalde son gunlerini benim gibi mutsuz geciren yoktur :(

başınız sağolsun canım zor bi durum gerçekten allah kolaylık versin düğün de ölüm de bi defa oluo ertelenmio hayat işte. ben aynı evden hem cenazenn hem gelinn çıktığına şahit oldum. allah rahmet etsin onun için diecek bişi yok.. iş durumunu da bence ne annen ne baban ne başkası sadece nişanlınla konuş karar ver.. ailemizin fikirleri tabiki çok önemli bizim için ama bundan sonra sen kendin bi aile oluosun hayatına onunla devm edeceğin için bence ikiniz karar verin.

aynen canım bizde babamla cok düşkünüz birbirimize bnm nişanlımdan önce hiç erkek arkadasım falan olmadı birden beni böyle görünce alışması zaman aldı hala kıskanıyo ama şakaya vurdurduğundan gülüp geçiyoruz. mobilyalar içime dert olmuyo desem yalan olur ama bunda da vardır bi hayır beklicez bakalım.

mobilyalardan ben de muzdaribim bir hafta kaldı sadece salon var yarın yatak odam gelecek inşallah. tabi dururlarsa sözlerinde.. bu arada babalar çok garip yaa benmki de benle olan ilişkisini kesti tamamen evde bi tek benle konuşmuo bana karşı hep asık suratı. geçen dayanamadım baba vermeseydin bari dedim :)

düğüne günler kala yoğunluk oldukça arttı gelinliğimin fotoğrafını çekip atamadım bile :9: gelinliğimi çok şükür teslim aldım bugün de kına kıyafetimi alacağım, bindallımı kiraladım onu kına gecesi arkadaşım getirecek. yavaş yavaş yapacak işler azaldı şimdi stres daha da arttı beklemek te zor :9: haftasonu da bayram temizliği yaparız artık annişimle bu aralar çok duygusalız zaten :5:
kpss den ben de 81 aldım kızlar sınıf öğretmeniyim açıkçası hiç umudum yok hayırlısı artık:31:

Allahım yaptığımız duaları kabul etsin her şey gönlümüzce olsun. hayırlı sahurlar, kandiliniz mübarek olsun :42:

kızlar ben bir tuhafım ya bu aralar hala bazen gözlerim dalıo ya haftaya gelin oluyorum evleniyorum bu evden gidiyorum diye iç sesimle boğusuyorum.eşimin memleketıne gidicez hemen memleketimdeki düğünümden sonra ordaki düğünden sonra babamlar beni bırakıp gidicek en çokta o koyacak heralde bana ya eşim 2gün daha kalırız annemlerle diyor.Bense kalmak istemiyorum açıkçası.Off dün gece gelinliğimi prova yaptım tekrar kızlar içime büstiyer giydim denedim göğüslerimi çok kaldırdı onu çıkardım bu seferde göğüslerim tam oturmadı göğüslerim biraz küçük sanırım kardeşim briti fazla sıkamadı ama büstiyerin içinde çok bunaldım napsamki kızlar bi akıl verin?

kızlar ben bir tuhafım ya bu aralar hala bazen gözlerim dalıo ya haftaya gelin oluyorum evleniyorum bu evden gidiyorum diye iç sesimle boğusuyorum.eşimin memleketıne gidicez hemen memleketimdeki düğünümden sonra ordaki düğünden sonra babamlar beni bırakıp gidicek en çokta o koyacak heralde bana ya eşim 2gün daha kalırız annemlerle diyor.Bense kalmak istemiyorum açıkçası.Off dün gece gelinliğimi prova yaptım tekrar kızlar içime büstiyer giydim denedim göğüslerimi çok kaldırdı onu çıkardım bu seferde göğüslerim tam oturmadı göğüslerim biraz küçük sanırım kardeşim briti fazla sıkamadı ama büstiyerin içinde çok bunaldım napsamki kızlar bi akıl verin?

Düğün gecesi büstiyersiz daha rahatsız olabilirsin belki aradaki boşluktan dolayı. Oynarken tedirgin olabilirsin gibi geldi. O yüzden biraz sıkıntıya katlanıp büstiyer kullanmak bana daha mantıklı geldi

Boşluk çok yoksa ve usta birinin yardımıyla giyersen kapanır da belki o zaman sıkıntıya gerek kalmaz

canım baya bi boşluk var nişanlım bile farketti açılıyor dedi acaba sütyenmi giysem straplez aslında keşke öylede deneseydım hıc aklıma gelmedi ama arkadan biraaz daha sıkınca aslında oturuo tam napçamı bilemedim

ayyyy kızlar çok heyecanlı ve telaşlıyım birazda korkuyorum
kiraladığımız evin tamiratı ancak bitti dün temizlik yaptık pazartesi mobilyalarım gelecek :)
düğüne 1 hafta kala perdelerim umarım yetişir bide köşe takımı aldım oda 10 gün dedi :(( düğünde gelmesse artık kendim oturcam gelinliğimin dikimi bitti ama ben gidip alamıyorum :)
evde bir hüzün heyecanımıda paylaşamıyorum gidiyorum diye seviniyorum gibi gelmesin istiyorum çünkü herşeye alınmaya başladı annemle ablam:5:
Allah yardımcımız olsun bizim :)
ama herkeze böyle heyecan nasip olsun innşaallah:16:

Uzulme benim de ayri dusme ihtimalim yuksek :( hem de yurtdisi :( insallah bir sene cabucak gecer evlilikten bisi anlamicaz valla :(

sizinki daha da zormuş. evet rsmen evliliğimden birşey anlamıcam :( neyse ki çok uzak değil. haftasonları gidip gelcem.

Düğün gecesi büstiyersiz daha rahatsız olabilirsin belki aradaki boşluktan dolayı. Oynarken tedirgin olabilirsin gibi geldi. O yüzden biraz sıkıntıya katlanıp büstiyer kullanmak bana daha mantıklı geldi

Boşluk çok yoksa ve usta birinin yardımıyla giyersen kapanır da belki o zaman sıkıntıya gerek kalmaz

boşluk olmaması lazım. bence ya tam sıkamamışlardır. ya da içine böyle yapıskan sutyenler var gogus ucuna yapısıo ole bıse kullan. gelınlıgın ıcı zaten bustıyer gıbı hazırlanıyor bı de bustıyer gıyersen gece bıtmez senın ıcın ıskenceye doner. bu sıcakta bı de.

atanamadım tatlım bende sendeniim geçen sene de bu senede 85 aldım evdeyim :D

ben de sınıf öğretmeniyim inş. en kısa zamanda atanırsınız inş. atamalar eskisi gibi yüksek olur.ben atandım ama bu seferde acaba eş durumu olucak mı olmucakmı diye stresle beklemek daha kötü düğünüm 10 ağustosta eşim istanbulda çalışıyor ben batmana atanmıştım 2 yıldır ordaydım inş. benim tayinim çıkar sizlerde atanırsınız

Back