- 25 Haziran 2013
- 564
- 601
- 88
Masallah canim bikac aksilik disinda hersey yolunda gorunuyo o kadar da olur merak etme :) cekimi anlatsana biraz tek bi mekanda mi yaptiniz dogal bi yer miydin sen dogal olabildin mi :) dugun gunu olmamasi iyi olmus malesef benimki dugun gunu olcak hem de 9 11 arasi nasil yetisceksem bilmiyorum :)
çekim harikaydı tatlım. başta çok kasılırım sandım. çünkü hiç poz veremem ve fotoğraf çektirmekten pek de hoşlanmam açıkçası ama bu başkaydı. yarın olsa bidaha giderim:)) tek mekan değildi. zaten o yüzden düğünden önce olsun istedik. 5 tane mekana gittik.yaklaşık 7 saat sürdü. hepsi çok eğlenceliydi. hiç abartmıyorum yüzlerce fotoğraf çekildi nasıl seçecez bilmiorum :) 3 kişilik bi ekipti fotoğrafçımız profesyonel fotoğrafçı. ışıkçısı ve asistanı vardı yanında. 2 koca bavulla dolaşıolar bi sürü aksesuarları var. mekanlara fotoğrafçı karar verdi. bizim için özel olan bi yer vardı biz bide oraya gitmek istedik. oraya da gittik. pozları da o ayarlıo. bi süre sonra iice moda girdim ben :) insan kendini manken gibi hissedio :)))
ilk önce istasyona gittik. ben oldum olası istasyonları sevmişimdir. orda var epey bi resim, sonra harabe gibi bi yere gittik orda ağır pozlar çekicem dedi. öle de oldu. diğerleri hep sempatik çok gülmeli pozlardı ama ordakiler değişikti. sonra yeşillik doğal bi mekana gittik. dere falan var orda çekti baya bi. ordakile çok eğlenceli fotoğraflar:) mesela nişanlımın eline bi şemsiye verdi havaya zıpla dedi. bana da şaşırıyomuş gibi yap dedi. çok şirin oldu. sonra bana bi oyuncak kurbağa verdi. ben onu öpreken poz verdim nişanlım da arkamda kıskanıomuş gibi baktı, daha sonra nişanlımı öperken bi poz aldı, en son da ikimiz aşkla bakarken çekti:) kurbağa prens konsepti :)3 fotoğrafı birleştiricem dedi. ordan bizim istediğimiz mekana gittik. orası da çamlık bi sokak. en son bi tepeye çıktık. orda gün batımı pozları çekti. hepsi çok güzeldi.
fotoğrafçımız da çok eğlenceli, çok sempatikti. insan biraz da onun sayesine rahatlıo.
sizlere tavsiyem gelinlik ayakkabınız dışında spor rahat bi ayakkabı giyin yürürken onu giyersiniz. ben öle yaptım çok rahat ettim. ayakta poz verirken kendi ayakkabınızı giyersiniz. bide yanınızda muhakkak birini götürün. ben kız kardeşimi aldım sağolsun çiçeğimi ayakkabımı taşıdı, ayakkabılarımı değiştirdi, arabaya inerken binerken yardım etti. çok yardımcı oldu çok rahat ettim.