• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

Masallah canim bikac aksilik disinda hersey yolunda gorunuyo o kadar da olur merak etme :) cekimi anlatsana biraz tek bi mekanda mi yaptiniz dogal bi yer miydin sen dogal olabildin mi :) dugun gunu olmamasi iyi olmus malesef benimki dugun gunu olcak hem de 9 11 arasi nasil yetisceksem bilmiyorum :)

çekim harikaydı tatlım. başta çok kasılırım sandım. çünkü hiç poz veremem ve fotoğraf çektirmekten pek de hoşlanmam açıkçası ama bu başkaydı. yarın olsa bidaha giderim:)) tek mekan değildi. zaten o yüzden düğünden önce olsun istedik. 5 tane mekana gittik.yaklaşık 7 saat sürdü. hepsi çok eğlenceliydi. hiç abartmıyorum yüzlerce fotoğraf çekildi nasıl seçecez bilmiorum :) 3 kişilik bi ekipti fotoğrafçımız profesyonel fotoğrafçı. ışıkçısı ve asistanı vardı yanında. 2 koca bavulla dolaşıolar bi sürü aksesuarları var. mekanlara fotoğrafçı karar verdi. bizim için özel olan bi yer vardı biz bide oraya gitmek istedik. oraya da gittik. pozları da o ayarlıo. bi süre sonra iice moda girdim ben :) insan kendini manken gibi hissedio :)))
ilk önce istasyona gittik. ben oldum olası istasyonları sevmişimdir. orda var epey bi resim, sonra harabe gibi bi yere gittik orda ağır pozlar çekicem dedi. öle de oldu. diğerleri hep sempatik çok gülmeli pozlardı ama ordakiler değişikti. sonra yeşillik doğal bi mekana gittik. dere falan var orda çekti baya bi. ordakile çok eğlenceli fotoğraflar:) mesela nişanlımın eline bi şemsiye verdi havaya zıpla dedi. bana da şaşırıyomuş gibi yap dedi. çok şirin oldu. sonra bana bi oyuncak kurbağa verdi. ben onu öpreken poz verdim nişanlım da arkamda kıskanıomuş gibi baktı, daha sonra nişanlımı öperken bi poz aldı, en son da ikimiz aşkla bakarken çekti:) kurbağa prens konsepti :)3 fotoğrafı birleştiricem dedi. ordan bizim istediğimiz mekana gittik. orası da çamlık bi sokak. en son bi tepeye çıktık. orda gün batımı pozları çekti. hepsi çok güzeldi.
fotoğrafçımız da çok eğlenceli, çok sempatikti. insan biraz da onun sayesine rahatlıo.
sizlere tavsiyem gelinlik ayakkabınız dışında spor rahat bi ayakkabı giyin yürürken onu giyersiniz. ben öle yaptım çok rahat ettim. ayakta poz verirken kendi ayakkabınızı giyersiniz. bide yanınızda muhakkak birini götürün. ben kız kardeşimi aldım sağolsun çiçeğimi ayakkabımı taşıdı, ayakkabılarımı değiştirdi, arabaya inerken binerken yardım etti. çok yardımcı oldu çok rahat ettim.

düğün tarihi yaklaştıkça foruma vakit ayıramamış kimse hem bayram hem hazırlıklar yorucu ama cok güzel :))

çekim harikaydı tatlım. başta çok kasılırım sandım. çünkü hiç poz veremem ve fotoğraf çektirmekten pek de hoşlanmam açıkçası ama bu başkaydı. yarın olsa bidaha giderim:)) tek mekan değildi. zaten o yüzden düğünden önce olsun istedik. 5 tane mekana gittik.yaklaşık 7 saat sürdü. hepsi çok eğlenceliydi. hiç abartmıyorum yüzlerce fotoğraf çekildi nasıl seçecez bilmiorum :) 3 kişilik bi ekipti fotoğrafçımız profesyonel fotoğrafçı. ışıkçısı ve asistanı vardı yanında. 2 koca bavulla dolaşıolar bi sürü aksesuarları var. mekanlara fotoğrafçı karar verdi. bizim için özel olan bi yer vardı biz bide oraya gitmek istedik. oraya da gittik. pozları da o ayarlıo. bi süre sonra iice moda girdim ben :) insan kendini manken gibi hissedio :)))
ilk önce istasyona gittik. ben oldum olası istasyonları sevmişimdir. orda var epey bi resim, sonra harabe gibi bi yere gittik orda ağır pozlar çekicem dedi. öle de oldu. diğerleri hep sempatik çok gülmeli pozlardı ama ordakiler değişikti. sonra yeşillik doğal bi mekana gittik. dere falan var orda çekti baya bi. ordakile çok eğlenceli fotoğraflar:) mesela nişanlımın eline bi şemsiye verdi havaya zıpla dedi. bana da şaşırıyomuş gibi yap dedi. çok şirin oldu. sonra bana bi oyuncak kurbağa verdi. ben onu öpreken poz verdim nişanlım da arkamda kıskanıomuş gibi baktı, daha sonra nişanlımı öperken bi poz aldı, en son da ikimiz aşkla bakarken çekti:) kurbağa prens konsepti :)3 fotoğrafı birleştiricem dedi. ordan bizim istediğimiz mekana gittik. orası da çamlık bi sokak. en son bi tepeye çıktık. orda gün batımı pozları çekti. hepsi çok güzeldi.
fotoğrafçımız da çok eğlenceli, çok sempatikti. insan biraz da onun sayesine rahatlıo.
sizlere tavsiyem gelinlik ayakkabınız dışında spor rahat bi ayakkabı giyin yürürken onu giyersiniz. ben öle yaptım çok rahat ettim. ayakta poz verirken kendi ayakkabınızı giyersiniz. bide yanınızda muhakkak birini götürün. ben kız kardeşimi aldım sağolsun çiçeğimi ayakkabımı taşıdı, ayakkabılarımı değiştirdi, arabaya inerken binerken yardım etti. çok yardımcı oldu çok rahat ettim.
Canim tavsiyelerine uycam terlik ve yanimda birinin gelmesi konusunda :)

Kizlaaar cok az kaldi carsamba kinam var davetiyeler dagitiliyor siz neler yapiyorsunuz :) adet oldum arefe gunu o derdim de bitcek dugunden once cok sukur:1: ben agdami pztsi mini bi parti esliginde yapcam dugunum cumartesi cikmaz demi tekrar bikac gun icinde :34: Allah hepimizin yardimcisi olsun islerimizde kolaylik versin Alnimizin akiyla atlaticaz insallah :)

kızlaaarr
gelin oldum gidiyoruumm :(((
dün kınam vardı. hem çok heyecanlı hem çok mutlu hem de çok hüzünlüydüm. çok ağladık. kesin ağlarım diodum ama hiç bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.
herkese mutluluklar diliyorum. son kalan birkaç eşya vardı. bilgisayarımla birlikte onları da toplayacaktım kaldırmadan bidaha yazayım dedim. yarın da düğün var inşallah. öğlen gelin alma olacak. esas o zaman çok zor olacak sanırım. tabi tüm gözyaşları böyle olsun.
tekrardan herkese mutluluklar diliyorum. herşey gönlümüze göre olur inşallah. kendinize ii bakın gelincikler. evlendikten sonra birbirimizi unutmayalım. devam edelim görüşmeye :)

kızlaaarr
dün kınam vardı. hem çok heyecanlı hem çok mutlu hem de çok hüzünlüydüm. çok ağladık. kesin ağlarım diodum ama hiç bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.
herkese mutluluklar diliyorum. son kalan birkaç eşya vardı. bilgisayarımla birlikte onları da toplayacaktım kaldırmadan bidaha yazayım dedim. yarın da düğün var inşallah. öğlen gelin alma olacak. esas o zaman çok zor olacak sanırım. tabi tüm gözyaşları böyle olsun.
tekrardan herkese mutluluklar diliyorum. herşey gönlümüze göre olur inşallah. kendinize ii bakın gelincikler. evlendikten sonra birbirimizi unutmayalım. devam edelim görüşmeye :)

ilk gelinciklerimizzz evleniyo maşallah :nazar: allah ımm huzurlu bir yuva ilgili bi eş olmayı nasip etsinnnn çok çok mutlu olun tatlımm :16:

yavas yavas hazırlıklarda sona geliniyor. dün dini nikahımızı da yaptık ayy nasıl heyecandır o yaa garip bir duyguydu:) davetiyeler dagıtılıyor bi yandan telaş içinde. sağ salim düşüp bayılmadan su düğünü de bi atlatsaydık :18:

yavas yavas hazırlıklarda sona geliniyor. dün dini nikahımızı da yaptık ayy nasıl heyecandır o yaa garip bir duyguydu:) davetiyeler dagıtılıyor bi yandan telaş içinde. sağ salim düşüp bayılmadan su düğünü de bi atlatsaydık :18:

bunu tek hisseden bnm sanıyordum bizde bayramın ikinci günü yaptık dini nikahımızı cok heyecanlandım biz kendi evimizde yapmak istedik bizim kendi çatımızda olsun dedik cok güzel oldu. hemen hemen herseyimiz hazır çok şükür. ama biriki gündr içim buruk uyanıyorum babaevinden ayrılmanın acısı yavas yavas içime işlemeye basladı :((

kızlaaarr

huhuuuu yeni evli arkadaşımmm :nazar: evlilik nasıll gidiyooo :9: evlenelimmi yoksa vaz mı geçelimmm :9::9::9: :23:

kızlaaarr
dün kınam vardı. Hem çok heyecanlı hem çok mutlu hem de çok hüzünlüydüm. çok ağladık. Kesin ağlarım diodum ama hiç bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.
Herkese mutluluklar diliyorum. Son kalan birkaç eşya vardı. Bilgisayarımla birlikte onları da toplayacaktım kaldırmadan bidaha yazayım dedim. Yarın da düğün var inşallah. öğlen gelin alma olacak. Esas o zaman çok zor olacak sanırım. Tabi tüm gözyaşları böyle olsun.
Tekrardan herkese mutluluklar diliyorum. Herşey gönlümüze göre olur inşallah. Kendinize ii bakın gelincikler. Evlendikten sonra birbirimizi unutmayalım. Devam edelim görüşmeye :)

ayyy okurken gözlerim yaşardı vallahi
benimde haftaya c.tesi ve çoook üzülüyorum
kına gecemde ne yaparım acaba annem ablam ne yapar
allahımmm:43:

bunu tek hisseden bnm sanıyordum bizde bayramın ikinci günü yaptık dini nikahımızı cok heyecanlandım biz kendi evimizde yapmak istedik bizim kendi çatımızda olsun dedik cok güzel oldu. hemen hemen herseyimiz hazır çok şükür. ama biriki gündr içim buruk uyanıyorum babaevinden ayrılmanın acısı yavas yavas içime işlemeye basladı :((
bizim de ikinci günüydü canım :) o burukluktan bende de var ya sanki mutlu değilim gibi inşallah düğünde de böyle olmam:43:

11 gün kaldı benim düğünümede heyecan dorukta..İçimde hem sevinç, hem üzüntü hemde korku var Allah'ım hayırlısını versin.İnsallah çok güzel geçer...

Selam kızlaaar, ben de 31 Ağustos'da evleniyorum kısmetse.. Biraz geç oldu bu konuya girişim ama siz de bilirsiniz, ev tadilatı, mobilyalar-eşyalar, düğün hazırlıkları fln ilgilenmekten foruma pek vakit bulamadım :( Bir de iş değiştirdim bu arada, inanılmaz yoğun ve hareketli günler geçiriyorum yanii..

Şu andaki durumumuz;

Salon ve mutfak yerleşti, yatak odası takımını bekiyoruz h.sonu gelecek kısmetse, haftaya da çeyiz serme olacak ondan sonra tamamen yerleşmiş olacak evimiz :)

Ama inanılmaz heyecanlıyım ve sankii geç kalıyormuşuz, hiçbirşey yetişmeyecekmiş gibi geliyor bana, boş oturduğum her an kendimi kötü hissediyorum nasıl bir psikoloji olduysa artık :)

Hepinize mutluluklar dileirm bu arada :)

düğüne son 2 gün herşey bitti yorgunluktan stresten heyecandan ölücek gibiyim.Korkuyorum heyecanlıyım üzüntülüyüm sevinçliyim buruğum evdekilerin yüzüne bakamıyorum sürekli ağlamaya hazırım nasıl bi duygudur bu sanki biri bana gitme desem kalacak gibiyim bazen diyorum sanki zorla evleniyorum halbuki çok seviyorum kaç yıldır bu anı bekliyoruz ama o baba evini bırakmak ah o anneyi geride bırakmak allahım sen yardım et hepimize hepimizi evinde huzur ver Yarabbimmmm

benim annemde babamda rahat mı bana mı öyle geliyor acaba?
Yada bana mı göstermek istemiyortlar anlamadım
birde ben 2 saat uzağa gidicem aynı şehir ama farklı ilçeler istanbulkdayım ben bu arada
bendede böle değişik bir duygu patlaması var
yeri geliyor nişanlımı içime sokasım geliyor yeri geliyor hıncımı alıp canını yakasın geliyor
normal mi acaba bu durum:44:

BENIMDE GECELERİ EFKAR BASINCA ÖLDÜRESİM GELİYOR EVİMDEN ALACAK OH NE ALAKA BU NASIL ADALET 16 SAATLIK YERE GOTURECEK DİYE SİNİRDEN ÇATLIYORUM GECE BOYLE UYUYORUM SABAH KALKIYRM AŞKIMM BENIM YAA DIYORUM:s

Back